Leeja, man atrodo Josef Statkus po eura pas mus (airijoj) butu, nes niekas cia tikrai nezinotu,kad kazkokioj lietuvelej jis garsus. Pries savaite buvau keliuose SH ir tikrai galiu pasakyti,kad jeigu vyresnes moterytes dirba, nezino jos tu vardu, deda kainas ''is akies'' . Berods kazkuri is cia esanciu UK Piekautaites kazka radus SH uz svara ar kazkas pan.
QUOTE(LEEja @ 2014 05 06, 09:02)
kai kuriiose parduotuvėse "geresnės kokybės" sukabinti Zara, MNG, Mexx ir atmosphere "brandai" kartais byloja, kad tikrai ne kiekviena SH "vedėja" žino Cartier. Ir čia ne jų kvailumas - juk jei kažko nežinai, nereiškia, kad tu durnas
Man įdomu koks būtų drabužio likimas su kokia nors, pvz., Josef Statkus etikete 
o perka maišais, tikrai neperkrato kiekvieno skudurėlio/laikrodėlio/diržo ar bato

o perka maišais, tikrai neperkrato kiekvieno skudurėlio/laikrodėlio/diržo ar bato

Tai kad ne SH vedėjos kainas deda- jos greičiausiai įkainojamos kažkokiame išskirstymo punkte.
Beje, nugirdau pokalbį, kad Humanose Vilniuje žymiai geresnis pasirinkimas, nei Kaune.

Nepatiko nei Vilniaus, nei Kauno Humanos. Brangu, o įdomių daiktų nėra. Kažkada buvau įlindus Rygoj į Humaną. Ir ten nieko gero.

QUOTE(Mosso @ 2014 05 06, 18:03)
Tai kad ne SH vedėjos kainas deda- jos greičiausiai įkainojamos kažkokiame išskirstymo punkte.
Beje, nugirdau pokalbį, kad Humanose Vilniuje žymiai geresnis pasirinkimas, nei Kaune.

Kad žinokite ne kartą mačiau bent jau Humanose, kad prieš išvežant į salę pakabą ant ratukų su drabužiais, pardavėja sega kainų lapukus ir rašo tušinuku kainas, tai ryškiai iš akies... Gal kokios vedėjos įkainioja geresnės kokybės rūbus su žaliomis etiketėmis...
Apie Humana galiu pasakyti štai ką. Kažkada SH pirkau pilką megztuką su defektu. Pasitaisiau pagal save, panešiojau porą metų ir pabodo. Tada sukroviau maišą rūbų ir nunešiau į spec. konteinerį. Negalėjau patikėti savo akimis, kai po kokių 3 mėn savo megztuką radau Humanoj už tris kart didesnę kainą nei aš pirkau
Sakyčiau sutapimas, panašus megztukas, bet savo rankų darbo aplikacijas ir šniūrelius atpažinau

QUOTE(Zemaiciuke @ 2014 05 06, 20:48)
Apie Humana galiu pasakyti štai ką. Kažkada SH pirkau pilką megztuką su defektu. Pasitaisiau pagal save, panešiojau porą metų ir pabodo. Tada sukroviau maišą rūbų ir nunešiau į spec. konteinerį. Negalėjau patikėti savo akimis, kai po kokių 3 mėn savo megztuką radau Humanoj už tris kart didesnę kainą nei aš pirkau
Sakyčiau sutapimas, panašus megztukas, bet savo rankų darbo aplikacijas ir šniūrelius atpažinau

Matot, kaip jūsų rankų darbą aukštai įkainavo

Kažin ar pardavėjos vertina tuos drabužius ir kainas nustatinėja, nes ne kartą buvo taip, kad ant drabužio/rankinės nebuvo kainos, paklausus prie kasos kviesdavo kita pardavėja, kad ta paklaustų vedėjos
Tai įtariu, kad ji ir nustatinėja bei rašo tas kainas, nes dažniausiai net vienodu raštu būna surašyta viskas

Rūbelius įkainoja kiekvienos parduotuvės vedėja

QUOTE(Zemaiciuke @ 2014 05 06, 20:48)

OMG

Kainas nustatineja ivairiai, nebutinai vedeja.
QUOTE(Carinaa25 @ 2014 05 07, 09:58)
OMG
, as irgi nunesiau visokiu smutkiu pries savaite i SH, nuejau po keliu dienu pasiziureti, ziu pardavineja uz zymiai didesnes kainas nei,kad kazkada as uz juos mokejus

Infliacija, damos

QUOTE(Mosso @ 2014 05 06, 22:15)
galiu verslą pradėti

QUOTE(akoya_lt @ 2014 05 07, 16:38)

QUOTE(LEEja @ 2014 01 10, 12:49)
gražu:)
Papildyta:
QUOTE(Renata123 @ 2014 04 26, 13:00)
Ir as ateinu pas jus pasigirti.
Siandien rastas, uz visiskai juokinga kaina, 2.10 lt
Tiesa, reikejo pakeist baterija ir nutrukes dirzelis buvo, tai taisymas dar papildomai kainavo 12 lt. (nuotraukos is interneto)
Dar radau du nerealius sijonukus, kaip ant manes siuti, tik gaila nerandu jokiu foto. Vienas GAP klasikinis, tamsus dzinsinis, ilgis - virs keliu - 3.5 lt. Kitas piestuko formos, aptemptas, ilgis - zemiau keliu, a'la V. Beckam stiliaus, laaabai smulkaus velveto, dramblio kaulo spalvos - 10 lt.

Siandien rastas, uz visiskai juokinga kaina, 2.10 lt

Dar radau du nerealius sijonukus, kaip ant manes siuti, tik gaila nerandu jokiu foto. Vienas GAP klasikinis, tamsus dzinsinis, ilgis - virs keliu - 3.5 lt. Kitas piestuko formos, aptemptas, ilgis - zemiau keliu, a'la V. Beckam stiliaus, laaabai smulkaus velveto, dramblio kaulo spalvos - 10 lt.

koks gražus

Papildyta:
QUOTE(friske @ 2014 04 02, 14:51)
gražu:)
i | Draudžiama cituoti daugiau nei vieną nuotrauką. |
i | Šiukšlinti - talpinti forume brukalus, šlamštlaiškius ("spamą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ): · rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos), nes tai yra besaikis forumo šiukšlinimas; · rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos tai pat laikomos šiukšlėmis. |