Įkraunama...
Įkraunama...

Second hand'ų lobiai

Ir as ateinu pas jus pasigirti. biggrin.gif
Siandien rastas, uz visiskai juokinga kaina, 2.10 lt blink.gif bigsmile.gif Tiesa, reikejo pakeist baterija ir nutrukes dirzelis buvo, tai taisymas dar papildomai kainavo 12 lt. (nuotraukos is interneto)
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image

Dar radau du nerealius sijonukus, kaip ant manes siuti, tik gaila nerandu jokiu foto. Vienas GAP klasikinis, tamsus dzinsinis, ilgis - virs keliu - 3.5 lt. Kitas piestuko formos, aptemptas, ilgis - zemiau keliu, a'la V. Beckam stiliaus, laaabai smulkaus velveto, dramblio kaulo spalvos - 10 lt. thumbup.gif
Atsakyti
Gražus laikrodukas smile.gif O vat aš kažkaip abejoju, kai pamatau laikroduką kuistukuose (pvz., Gausoje) - pirkti ar ne... Bateriją pakeisti tai nieko tokio, bet jei pavyzdžiui paaiškės, kad jis visiškai sugedęs, kas tada?... Pinigai išmesti į balą sad.gif
Atsakyti
QUOTE(odriana @ 2014 04 26, 17:22)
Gražus laikrodukas smile.gif O vat aš kažkaip abejoju, kai pamatau laikroduką kuistukuose (pvz., Gausoje) - pirkti ar ne... Bateriją pakeisti tai nieko tokio, bet jei pavyzdžiui paaiškės, kad jis visiškai sugedęs, kas tada?... Pinigai išmesti į balą sad.gif

šitaip abejodama esu palikusi Cartier laikroduką doh.gif durnė durnė.... kaina ar 12 Lt buvo ir pagailėjau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(odriana @ 2014 04 26, 15:22)

Dar kokių papuošalų esu mačiusi, ten apyrankių, karolių, auskarų, akinių, diržų, bet laikrodžio dar nesu mačiusi, gal kur toliau nuo centrų yra, senkokai nesikuičiau provincijos lapatynuose smile.gif

Papildyta:
QUOTE(LEEja @ 2014 04 26, 16:29)
šitaip abejodama esu palikusi Cartier laikroduką  doh.gif  durnė durnė.... kaina ar 12 Lt buvo ir pagailėjau  doh.gif

Nusišaučiau... doh.gif
Atsakyti
Aš prieš 4 metus pirkau laikrodį sh, buvo tokie pat du vienodi, nauji visiškai , tik baterijos pasibaigusios, pavadinimas Piasso sport. Ne kažkoks tai brangus, manau. Sh tai 6 lt. mokėjau, pakeičiau bateriją ir nešioju beveik kasdien. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(akoya_lt @ 2014 04 26, 18:36)
Dar kokių papuošalų esu mačiusi, ten apyrankių, karolių, auskarų, akinių, diržų, bet laikrodžio dar nesu mačiusi, gal kur toliau nuo centrų yra, senkokai nesikuičiau provincijos lapatynuose  smile.gif

Taup yra ir Gausoje, ir kituose kuistukuose kartais būna papuošalų, tai esu pirkusi jau nekartą apyrankių ar pakabukų, grandinėlių thumbup.gif Kartais pasiseka rasti tikrai originalių, gražių už juokingą kainą smile.gif

QUOTE(brita33 @ 2014 04 26, 18:41)
Aš prieš 4 metus pirkau laikrodį sh, buvo tokie pat du vienodi, nauji visiškai , tik baterijos pasibaigusios, pavadinimas Piasso sport. Ne kažkoks tai brangus, manau. Sh tai 6 lt. mokėjau, pakeičiau bateriją ir nešioju beveik kasdien. thumbup.gif

Šaunu thumbup.gif Ech, reikės ir man vieną sykį pabandyti laimę ir nusipirkti smile.gif
Atsakyti
Laikrodukas labai labai thumbup.gif
Atsakyti
Pumpica saunuole ,puikiai apsiprekinot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(odriana @ 2014 04 26, 16:22)

Vat, o man tokia mintis tik veliau atejo, kai pradejau su pardaveja bendrauti. Ji man is karto pasake, kad nunesciau i laikrodziu taisykla ir jei paaisketu, kad tai ne baterijos problema, o taisymas kainuotu per brangiai (man), ji grazins man pinigelius. biggrin.gif Na faina moteriske! thumbup.gif Tai pasakiau, kad nesvarbu kas jam yra del 2 lt tikrai jo negrazinsiu.

LEEja joooo... blink.gif Aisku, jei kainuotu desimtimis lt, tai dar pagalvociau, bet jei buvo tokia kaina, griebciau ir nesidairyciau atgal. lotuliukas.gif

Mergaites, laikrodukas pirktas nedidukam miestely, cia ne didmiestis, tikrai perliuku galima rasti ir uz labai gera kaina. thumbup.gif O ji jau vakar pamaciau, bet kadangi turiu tikrai labai gera laikrodi, tai kito neieskojau. Bet grizus namo, SB pasakiau, kad maciau "Rotary" (Sveicaru firma, gan populiari), tai pasake, kad eiciau ir imciau ne 200 gi litu. biggrin.gif

Ai, dar pamirsau pasigirti apie vakar rastus perliukus. doh.gif Kadangi paskutiniu metu daug keliaujam ir kraustomes is vienos vietos i kita; prireike man gan talpios ir patogios derkoratyvines kosmetikos kosmetines. Apejau gal 5 SH nei viename su ziburiu ka nors panasaus. Ir paskutiniam aplankytam SH radau net dvi nerealias ir + megztuka labai smagu. Ten skaiciuojama lt/kg, pirmadieni - brangiausiai, sestadieni - pigiausiai, vakar (penktadienis) - 19 lt/kg. Tai uz 3 daiktus sumokejau 14.67 lt. Viena kosmetine, talpi, Estee Lauder (tresniu spalvos); kita - Lancôme (dryzuota). Dabar belieka isplauti, isdziovinti ir jums nuotraukas ikelti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Renata, kokiam mieste, kokiam SH?
Atsakyti
Renata - aina sau.... kokio gerumo bigsmile.gif
LEEja - tikrai durne tongue.gif laugh.gif 4u.gif

As esu is sh nusipirkus franck muller crazy color dreams, pakilnojau kad sunkus, tvirtai padarytas ir pasiemiau, paskuj pradejau googlint blink.gif.....ir nusprendziau kad tikriausiai bus replika nes niekas neismes i sh tiek stukiu kainuojanti laikrodi ax.gif Ketinau cia kelt foto, bet tikrai nemanau kad org tai nekeliau, bet nesioju, nors nedaznai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2014 04 26, 20:47)
Renata, kokiam mieste, kokiam SH?

Silutes m. Esu siam mieste gal koki 2 - 3 karta, tai vaikstau, kol kas, tik pagrindine gatve. biggrin.gif Visi mano aplankyti SH yra Lietuvininku g., pagrindineje g., tikslaus adreso nzn., tik tas SH kur lt/kg (kur radau kosmetines) yra "Silutes prekyba" pastate. mirksiukas.gif
Atsakyti