QUOTE(sesele @ 2015 05 20, 22:53)
Uniformos cia yra.
Per pirmasias pamokeles birzelio men. atvaziuoja is siuvyklos ir viska sumatuoja,kas nori tai gali patys siutis arba buna per tas dienas ispardavimas devetu.Is patirties zinau,kad reikia ateiti ta diena kai paskelbia is pat ryto,nes veliau nieko nebuna,o siutis tikrai brangu.Pernai svarkas mergaitei kainavo160-180lt,o sarafanas nepamenu,lyg 80-100lt.
Svarkas neprivalomas, uz sarafana mokejom 90 lt. Siulau nesigrusti i ismatavimus mokykloj
Duos siuvyklos kontaktus, nuvaziuosit patogiu metu, nes mokykloj ten grudimasis. Uniformu mugej negavom tinkamo dydzio
kaip atrodo paziurekit mokyklos puslapyje, rasit tikrai foto vaiku su uniformom
Papildyta:
QUOTE(snickers @ 2015 05 20, 23:13)
Turbūt čia aš ta boba
Trečdaliui klasės berniukų vienokios ar kitokios problemos. Sunkiai jam su sutarimu su vaikais, oi sunkiai.
Papildyta:
Paduokit man motyvuotus vaikus ir aš juos blusas kaustyt aukso pasagėlėmis išmokinsiu.
Kur tau sueina šokėjai ir kur krepšininkai/futbolistai- skirtumas yra?
Cia ne esme, kad jus saket, esme, kad zmogus su mokytoju nera susidures, bet jau sako, kad "keistas".
Kas del berniuku, maniskei pavyzdziui ne mokytojas, o butent klasiokas su kuriuo i pora pastatyta, nepatinka. Nes visada issidirbineja, tampos ir sokt nenori. O jinai sokt nori. Tai ka siulot man dabar dabar daryt?
keist klasioka?
Gal berniukai isvis sokt nenori, bet as cia nieko blogo nematau, kad ismoks bent kelis zingsnelius....