Įkraunama...
Įkraunama...

"Varpelio" mokykla

QUOTE(Elzė @ 2015 05 19, 05:59)

Man pvz nepatinka vis tiek kad nera muziko etato. Cia kalba eina ne apie tai, kad jei jau toks gabus veskit i naujali. O apie elementaru lavinima. As pvz geriau "aukociau" keistaji sokiu mokytoja siam reikalui

Jei būtų mano valia ir aš būčiau to jaunuolio atsisakiusi. Neranda kalbos , nežinau net ko ten trūksta, bet tikrai nėr nieko gero.
Jau kiek kartų sakiau- yr ir gatvės šokių mokina, ir linijinių, hip hopo- vaikus reiktų sudomint. Šitoj vietoj tikrai spraga. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2015 05 19, 05:59)
Gal kas ruošiatės parduoti mergaitės uniformą?
Pas kokią mokytoją?
Papildyta:
Man pvz nepatinka vis tiek kad nera muziko etato. Cia kalba eina ne apie tai, kad jei jau toks gabus veskit i naujali. O apie elementaru lavinima. As pvz geriau "aukociau" keistaji sokiu mokytoja siam reikalui

Ar jus buvot susidurus su tuo sokiu mokytoju, kad vadinat keistu? blink.gif blink.gif blink.gif cia is serijos sake boba devynake ir as tikiu, kad taip yra... Maniske baigia pirma klase, niekad negirdejau, kad netiktu sokiu mokytojas. Mokytojas kaip mokytojas. Kas del muzikos pamoku - man pakanka ko ismoko klases mokytoja. Noreciau, kad siektu muzikos aukstumu - yra muzikos mokyklos tam. Del sporto - tevams irgi reiktu pagalvot apie sporto burelius, nes vaiku nejudrumas ir nutukimas yra tragiskas. 30 min pamokos negali patenkinti vaiko judejimo poreikiu. Mokykla negali ismokyti visko, tam ir yra sokiu, dainavimo ar sporto bureliai po pamoku.
Atsakyti
QUOTE(Aurelija_ @ 2015 05 20, 16:50)
Ar jus buvot susidurus su tuo sokiu mokytoju, kad vadinat keistu? blink.gif  blink.gif  blink.gif cia is serijos sake boba devynake ir as tikiu, kad taip yra... 

o kodel manot kad tik is nuogirdu sprendziu ir nesu susidurusi?
Atsakyti
mergaites ar yra uniformos sioje mokykloje ? kaip jos atrodo jei yra ?
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2015 05 20, 20:36)
o kodel manot kad tik is nuogirdu sprendziu ir nesu susidurusi?

Jei kalba apie šokių mokytoją Mindaugą, tai jis vaikus moko ir profesionaliame sportinių šokių klube. Ir moko tikrai gerai thumbup.gif jokio keistumo nėra...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laurencijan: 20 gegužės 2015 - 20:26
QUOTE(Liusii @ 2015 05 20, 20:16)
mergaites ar yra uniformos sioje mokykloje ? kaip jos atrodo jei yra ?

Uniformos cia yra.
Per pirmasias pamokeles birzelio men. atvaziuoja is siuvyklos ir viska sumatuoja,kas nori tai gali patys siutis arba buna per tas dienas ispardavimas devetu.Is patirties zinau,kad reikia ateiti ta diena kai paskelbia is pat ryto,nes veliau nieko nebuna,o siutis tikrai brangu.Pernai svarkas mergaitei kainavo160-180lt,o sarafanas nepamenu,lyg 80-100lt.
Atsakyti
QUOTE(Aurelija_ @ 2015 05 20, 16:50)
Ar jus buvot susidurus su tuo sokiu mokytoju, kad vadinat keistu? blink.gif  blink.gif  blink.gif cia is serijos sake boba devynake ir as tikiu, kad taip yra...  Maniske baigia pirma klase, niekad negirdejau, kad netiktu sokiu mokytojas. Mokytojas kaip mokytojas.  Kas del muzikos pamoku - man pakanka ko ismoko klases mokytoja. Noreciau, kad siektu muzikos aukstumu - yra muzikos mokyklos tam. Del sporto - tevams irgi reiktu pagalvot apie sporto burelius, nes vaiku nejudrumas ir nutukimas yra tragiskas. 30 min pamokos negali patenkinti vaiko judejimo poreikiu. Mokykla negali ismokyti visko, tam ir yra sokiu, dainavimo ar sporto bureliai po pamoku.

Turbūt čia aš ta boba biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Trečdaliui klasės berniukų vienokios ar kitokios problemos. Sunkiai jam su sutarimu su vaikais, oi sunkiai. doh.gif schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Laurencijan @ 2015 05 20, 21:24)
Jei kalba apie šokių mokytoją Mindaugą, tai jis vaikus moko ir profesionaliame sportinių šokių klube. Ir moko tikrai gerai  thumbup.gif jokio keistumo nėra...

Paduokit man motyvuotus vaikus ir aš juos blusas kaustyt aukso pasagėlėmis išmokinsiu. biggrin.gif
Kur tau sueina šokėjai ir kur krepšininkai/futbolistai- skirtumas yra?
Atsakyti
QUOTE(sesele @ 2015 05 20, 22:53)
Uniformos cia yra.
Per pirmasias pamokeles birzelio men. atvaziuoja is siuvyklos ir viska sumatuoja,kas nori tai gali patys siutis arba buna per tas dienas ispardavimas devetu.Is patirties zinau,kad reikia ateiti ta diena kai paskelbia is pat ryto,nes veliau nieko nebuna,o siutis tikrai brangu.Pernai svarkas mergaitei kainavo160-180lt,o sarafanas nepamenu,lyg 80-100lt.

Svarkas neprivalomas, uz sarafana mokejom 90 lt. Siulau nesigrusti i ismatavimus mokykloj biggrin.gif Duos siuvyklos kontaktus, nuvaziuosit patogiu metu, nes mokykloj ten grudimasis. Uniformu mugej negavom tinkamo dydzio ax.gif kaip atrodo paziurekit mokyklos puslapyje, rasit tikrai foto vaiku su uniformom 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(snickers @ 2015 05 20, 23:13)
Turbūt čia aš ta boba biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Trečdaliui klasės berniukų vienokios ar kitokios problemos. Sunkiai jam su sutarimu su vaikais, oi sunkiai. doh.gif  schmoll.gif
Papildyta:

Paduokit man motyvuotus vaikus ir aš juos blusas kaustyt aukso pasagėlėmis išmokinsiu. biggrin.gif
Kur tau sueina šokėjai ir kur krepšininkai/futbolistai- skirtumas yra?

Cia ne esme, kad jus saket, esme, kad zmogus su mokytoju nera susidures, bet jau sako, kad "keistas".
Kas del berniuku, maniskei pavyzdziui ne mokytojas, o butent klasiokas su kuriuo i pora pastatyta, nepatinka. Nes visada issidirbineja, tampos ir sokt nenori. O jinai sokt nori. Tai ka siulot man dabar dabar daryt? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif keist klasioka? ax.gif Gal berniukai isvis sokt nenori, bet as cia nieko blogo nematau, kad ismoks bent kelis zingsnelius.... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurelija_: 21 gegužės 2015 - 19:56
QUOTE(Aurelija_ @ 2015 05 21, 20:54)

Cia ne esme, kad jus saket, esme, kad zmogus su mokytoju nera susidures, bet jau sako, kad "keistas".
Kas del berniuku, maniskei pavyzdziui ne mokytojas, o butent klasiokas su kuriuo i pora pastatyta, nepatinka. Nes visada issidirbineja, tampos ir sokt nenori. O jinai sokt nori. Tai ka siulot man dabar dabar daryt? biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif keist klasioka? ax.gif  Gal berniukai isvis sokt nenori, bet as cia nieko blogo nematau, kad ismoks bent kelis zingsnelius.... 4u.gif

Visiškai sutinku drinks_cheers.gif , kad labai šaunu, kad vaikai išmoks keletą žingsnelių, išmoks tiesesnės laikysenos ir nebus gėda per šventes, kai reikės pašokti pvz. valsą.
Ir kaip psichologai sako, kad visą požiūrį vaikai atsineša iš šeimos. Jei tėvai nesugebėjo per vestuves sušokti bent keleto tikrų valso žingsnelių, tai dažniausiai bus ir vaikui neįdomūs šokiai.
Vaikai yra mūsų pačių veidrodis smile.gif jei tėvų požiūris bus neigiamas į mokytoją, tai nereikėtų tikėtis, kad vaikui jis patiks... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurencijan @ 2015 05 22, 11:25)
Visiškai sutinku  drinks_cheers.gif , kad labai šaunu, kad vaikai išmoks keletą žingsnelių, išmoks tiesesnės laikysenos ir nebus gėda per šventes, kai reikės pašokti pvz. valsą.
Ir kaip psichologai sako, kad visą požiūrį vaikai atsineša iš šeimos. Jei tėvai nesugebėjo per vestuves sušokti bent keleto tikrų valso žingsnelių, tai dažniausiai bus ir vaikui neįdomūs šokiai.
Vaikai yra mūsų pačių veidrodis  smile.gif  jei tėvų požiūris bus neigiamas į mokytoją, tai nereikėtų tikėtis, kad vaikui jis patiks...  ax.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Super pasakyta bigsmile.gif Ir ypac, kai namuose sakoma garsiai- aha, tas mokytoja tikrai "keistas" ar siaip nenormalus, nemokantis bendraut - tada ir vaikas netures pagarbos mokytojams. Kurios kai kuriems pirmokams jau dabar truksta doh.gif Cia ne as sugalvojau, o tokias isvadas padariau po pokalbio su klases mokytoja.
Atsakyti
QUOTE(Aurelija_ @ 2015 05 22, 14:30)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Super pasakyta bigsmile.gif Ir ypac, kai namuose sakoma garsiai- aha, tas mokytoja tikrai "keistas" ar siaip nenormalus, nemokantis bendraut - tada ir vaikas netures pagarbos mokytojams. Kurios kai kuriems pirmokams jau dabar truksta doh.gif Cia ne as sugalvojau, o tokias isvadas padariau po pokalbio su klases mokytoja.

Sutinku, kad pagarba ateina iš šeimos, bet sutinku ir su tuo, kad ją reikia nusipelnyti.
Na jei jau šokių mokytojas nemoka sudominti savo dalyku- sorry čia jau pedagoginis mažaraštiškumas.
Kai mokiniams įdomu, tai ir tvarka yra, ir drausmė, ir lengva, ir patinka.
Vis tik matosi, kai nėra meilės darbui. blush2.gif
Beje dar vieną vyriškį norėčiau "pakedenti", sėdi kaip višta ant kiaušinių, o mokiniai per jo pamokas miega doh.gif biggrin.gif ir parėję sako- neįdomu.
Atsakyti
QUOTE(snickers @ 2015 05 22, 15:07)
Sutinku, kad pagarba ateina iš šeimos, bet sutinku ir su tuo, kad ją reikia nusipelnyti.
Na jei jau šokių mokytojas nemoka sudominti savo dalyku- sorry čia jau pedagoginis mažaraštiškumas.
Kai mokiniams įdomu, tai ir tvarka yra, ir drausmė, ir lengva, ir patinka.
Vis tik matosi, kai nėra meilės darbui. blush2.gif
Beje dar vieną vyriškį norėčiau "pakedenti", sėdi kaip višta ant kiaušinių, o mokiniai per jo pamokas miega doh.gif  biggrin.gif ir parėję sako- neįdomu.

Zinokit skamba ziauriai, ypac, kai as turiu patirties su tuo "nesugeba sudominti" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ne visi mokomi dalykai turi buti idomus ir nera idomus. mano sena sena patirtis dar mokantis mokykloj (salia esancioje gimnazijoje mirksiukas.gif ) - jaunesnes klases mokinys (gal tada kokioj 8-9 klase buvo) per muzikos pamoka sedejo ir karpe savo intymios vietos plaukus doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kai iskviete teva i mokykla atsakymas buvo - kuo jis kaltas, jei mokytoja nesugeba sudomint jo blink.gif blink.gif as pavyzdziui niekad nemegau matematikos, man ji neidomi buvo ir mokytoja nesugebejo ja sudomint, bet gerbiau ja, nes ji buvo mokytoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurelija_: 22 gegužės 2015 - 22:29