QUOTE(Laurencijan @ 2016 09 12, 13:22)
Su visa pagarba, drĮstu (kaip "drąsa, drįsti") tik Jums priminti teisę, jokių būdu ne prievolę, rinktis pačią geriausią, Jūsų nuomone, mokyklą. Tikiu, kad esate rūpestingi tėvai ir pasirinkimas bus naudingiausias, ne tik Jums, bet ir Jūsų vaikui.
Keletą metų iš eilės dalyvavau atvirų durų dienose, susirinkdavo šimtai norinčių, bet tikrai ne visi pateko. Kaip pavyzdį galiu pasakyti mūsų draugų iš darželio atvejį, kuriems pavyko patekti tik po metų, kai liko laisva vieta, nes vienas mokinys išvyko gyventi į kitą miestą.
Sprendimus dėl rinkliavos dydžio priima mokyklos tėvų komitetas, į kurį deleguojami tėvai iš kiekvienos klasės. Kiekvienas iš tėvų turi teisę pasiūlyti savo kandidatūrą ir jei bus išrinktas, galės išsakyti savo nuomonę. O priimtus strendimus, kaip ir įstatymus, tenka vykdyti, nors kartais jie mums ir nepatinka
tai kad as ta teise ir realizuoju
. Renkuosi ta, kuri
priklauso ir yra arciausiai.
O jums nepatinka, kad as naudojuosiu teise rinktis toli grazu mano akimis ne
geriausia, o arciausiai esancia mokykla? Tai jau Jusu problema, o tokia teise man garantuoja istatymas ;)
Reiketu skirti istatymus, kurie imperatyviai privalomi, ir sprendimus, kurie - neprivalomi ;) Cia as suprantu, ne gramatikos klaidas taisyti
Papildyta:
QUOTE(Salsa @ 2016 09 12, 17:37)
Dar kartą priminsiu, ką rašė Realesnė:
1)-
Papildyta:
2)Ir dar. Labai nemėgstu tokiom temom pasisakyti, bet nors aš 15 metų dirbau teksto redaktore, kažkaip dar nė karto nebuvo šovę galvon taisyti gramatinių klaidų forume. Tapo smalsu - čia jūs taip save realizuojate, ar tiesiog labai rūpi pasigirti, kad prisimenate trečios klasės gramatikos taisykles tokioje vietoje, kur apskritai šūsnis žmonių rašo nekreipdami dėmesio net į lietuviškas raides?
1)
2) as tokiose vietose ilsiuosi. niekada nerasau su lietuvybe, skubedama ir siaip klaidu priveliu. Ir tiesiog nekreipiu demesio i "gramatikus"