QUOTE(laura123 @ 2016 01 23, 18:47)
Pasisakysiu ir aš, mano vaikas dabar baiginėję 4 kl. ir aš buvau patenkinta mokykla ir pan. Bet nuo 2016 m. turėtų pradėti mano mažoji eiti į mokyklą ir tikrai net nebuvo minčių kad neatsižvelgs į tai kad mes čia mokomės, nor pagal gyvenamą vietą mokykla mums nepriklauso. Bet sš manau, kad mes nusipelnom būti pirmesni priimti, ar ne mes rėmėm mokyklą 2 proc. kas met, ar ne mes investavom į klasę, susitvarėm, įsirengėm spinteles ir pan., o dabar sako jūs greičiausiai nepapuolat, direktorė pasidarė visai nedraugiška ir nesukalbama, žodžiu aš pasibaisėjau ir jau abejoju ar tai tikrai geriausia aplinka mano vaikui.
Žinoma tai mano nuomonė
Mes sia mokykla renkames, todel kad ji salia namu.. o siaip tai 2009m kaip tik buvo padidejes vaiku gimstamumas, ir pirmenybe visgi vaikams pagal deklaruota gyvenama vieta, todel naturalu, kad direktore nedave garantiju... beje, del investiciju
investavot savo vaikui, kuris tuo metu lanke, o ne i ateiti, jei ka
todel visiems teveliams linkiu kuo maziau issisokti del investiciju
nors kaip ten bebutu, visada atsiranda tokiu, kuriems labai svarbu pasirodyti, kad ju neribotos galimybes
Papildyta:
QUOTE(aurimk @ 2016 01 23, 20:01)
nu tikrai yra ir visai netoli mokykla kur klases yra po 16 vaiku klaseje ir motyvas kad po daugiau nesurenka juokingas, nes niekas netrukdytu padaryti viena klase maziau ir po 30 mokiniu ir dar sutaupytu del mokytojos. O jei galvoja kazkas is teveliu kad kuo geresne mokykla tuo didesnes klases ... tada saunu, nes kokia bebutu sauni mokytoja ji ne antzmogis ir tikrai nesugebes suteikti pakankamai demesio kiekvienam mokinukui
Daugiau vaiku-daugiau pinigu, todel nesuinteresuoti daryti mazesnes klases..."mokinio krepselio" politika...