Įkraunama...
Įkraunama...

"Varpelio" mokykla

QUOTE(laura123 @ 2016 01 23, 15:47)
Pasisakysiu ir aš, ...........
Žinoma tai mano nuomonė g.gif

Matyt ne kaip per "pokalbi" pasirodet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aurimk @ 2016 01 23, 19:01)
nu tikrai yra ir visai netoli mokykla kur klases yra  po 16 vaiku klaseje ir motyvas kad po daugiau nesurenka juokingas, nes niekas netrukdytu padaryti viena klase maziau ir po 30 mokiniu ir dar sutaupytu del mokytojos. O jei galvoja kazkas is teveliu kad kuo geresne mokykla tuo didesnes klases ... tada saunu, nes kokia bebutu sauni mokytoja ji ne antzmogis ir tikrai nesugebes suteikti pakankamai demesio kiekvienam mokinukui

Kokia? Aš girdėjau, kad Urbšio klasės gana nedidelės.
Atsakyti
QUOTE(laura123 @ 2016 01 23, 18:47)
Pasisakysiu ir aš, mano vaikas dabar baiginėję 4 kl. ir aš buvau patenkinta mokykla ir pan. Bet nuo 2016 m. turėtų pradėti mano mažoji eiti į mokyklą ir tikrai net nebuvo minčių kad neatsižvelgs į tai kad mes čia mokomės, nor pagal gyvenamą vietą mokykla mums nepriklauso. Bet sš manau, kad mes nusipelnom būti pirmesni priimti, ar ne mes rėmėm mokyklą 2 proc. kas met, ar ne mes investavom į klasę, susitvarėm, įsirengėm spinteles ir pan., o dabar sako jūs greičiausiai nepapuolat, direktorė pasidarė visai nedraugiška ir nesukalbama, žodžiu aš pasibaisėjau ir jau abejoju ar tai tikrai geriausia aplinka mano vaikui.
Žinoma tai mano nuomonė g.gif

Mes sia mokykla renkames, todel kad ji salia namu.. o siaip tai 2009m kaip tik buvo padidejes vaiku gimstamumas, ir pirmenybe visgi vaikams pagal deklaruota gyvenama vieta, todel naturalu, kad direktore nedave garantiju... beje, del investiciju smile.gif investavot savo vaikui, kuris tuo metu lanke, o ne i ateiti, jei ka biggrin.gif todel visiems teveliams linkiu kuo maziau issisokti del investiciju biggrin.gif nors kaip ten bebutu, visada atsiranda tokiu, kuriems labai svarbu pasirodyti, kad ju neribotos galimybes biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(aurimk @ 2016 01 23, 20:01)
nu tikrai yra ir visai netoli mokykla kur klases yra  po 16 vaiku klaseje ir motyvas kad po daugiau nesurenka juokingas, nes niekas netrukdytu padaryti viena klase maziau ir po 30 mokiniu ir dar sutaupytu del mokytojos. O jei galvoja kazkas is teveliu kad kuo geresne mokykla tuo didesnes klases ... tada saunu, nes kokia bebutu sauni mokytoja ji ne antzmogis ir tikrai nesugebes suteikti pakankamai demesio kiekvienam mokinukui

Daugiau vaiku-daugiau pinigu, todel nesuinteresuoti daryti mazesnes klases..."mokinio krepselio" politika...
Atsakyti
QUOTE(Realesne @ 2016 01 23, 22:39)
Matyt ne kaip per "pokalbi" pasirodet biggrin.gif

o jūs tai turbūt žiai riai gerai pasirodėt
Žinot dar kai pasižiūriu kokie draugiški tėveliai renkasi į tą mokyklą, tai išvis patyliu blink.gif
Nu sėkmės jums visiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chin_chin @ 2016 01 23, 15:33)
Na be cia jau irgi kas kita..tai mokykla su menine pakraipa, ir ji ne kiekvienam, gi ir stojamieji yra nuo pat pirmos klases..

Savo vaikams ieškojau mokyklos su neperpildytomis klasėmis ir į vaiką orientuota aplinka. Mano paminėtose mokyklose tai radau, tad ir su kitomis dalinuosi šia informacija.
Atsakyti
QUOTE(Llaume @ 2016 01 24, 13:03)
Savo vaikams ieškojau mokyklos su neperpildytomis klasėmis ir į vaiką orientuota aplinka. Mano paminėtose mokyklose tai radau, tad ir su kitomis dalinuosi šia informacija.

aš irgi norėčiau, kad vaikas mokytųsi neperpildytoj klasėj, o bet tačiau ... jei jūs vaiką leidžiat ne pagal gyvenamą vietą kaip tada darot su vaiko grįžimu namo? g.gif Nes aš kažkaip nesugebu išspręst šito klausimo kol kas. Kaip viską suderint su darbu? nes jei reikia vidury dienos kažkur važiuot pasiimt vaiką, tai dirbt realiai nelabai ir išeina. Nebent kas dirba namuose toks variantas būtų tinkamas. O jei dirbi nuo 8 iki 5, tai reiškia vaikas pats turės pareit namo. Ir tik dėl šitos priežasties mes eisim į Varpelį, nes žinau, kad vaikui bus mažiausiai kliūčių saugiai pareiti namo. t.y. pakeliui namo nėra jokių gatvių. Nes kokį ketvirtoką tai jau nebūtų baisu ir vieną paleist grįžt iš kažkur toliau, nu bet su pirmoku neįsivaizduoju tokios situacijos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(laura123 @ 2016 01 24, 09:46)
o jūs tai turbūt žiai riai gerai pasirodėt
Žinot dar kai pasižiūriu kokie draugiški tėveliai renkasi į tą mokyklą, tai išvis patyliu blink.gif
Nu sėkmės jums visiems 4u.gif

siaip cia grynas sarkazmas buvo, gaila, kad su jumoru susipyke 4u.gif biggrin.gif

mums pokalbiu nereikejo mirksiukas.gif cia tik siu metu naujas ismislas, kuriam as is esmes nepritariu, ir manau kad jis negali buti atrankos elementas.
Atsakyti
QUOTE(Latifa @ 2016 01 24, 13:29)
aš irgi norėčiau, kad vaikas mokytųsi neperpildytoj klasėj, o bet tačiau ... jei jūs vaiką leidžiat ne pagal gyvenamą vietą kaip tada darot su vaiko grįžimu namo? g.gif Nes aš kažkaip nesugebu išspręst šito klausimo kol kas. Kaip viską suderint su darbu? nes jei reikia vidury dienos kažkur važiuot pasiimt vaiką, tai dirbt realiai nelabai ir išeina. Nebent kas dirba namuose toks variantas būtų tinkamas. O jei dirbi nuo 8 iki 5, tai reiškia vaikas pats turės pareit namo. Ir tik dėl šitos priežasties mes eisim į Varpelį, nes žinau, kad vaikui bus mažiausiai kliūčių saugiai pareiti namo. t.y. pakeliui namo nėra jokių gatvių. Nes kokį ketvirtoką tai jau nebūtų baisu ir vieną paleist grįžt iš kažkur toliau, nu bet su pirmoku neįsivaizduoju tokios situacijos  unsure.gif

Mano minimoje mokykloje vaikas gali pabūti prailgintoje grupėje iki 18 val. 15-16 val. pavalgyti šiltus pavakarius. Palakstyti po kiemą (mokykla yra gamtos apsuptyje), paruošti pamokas, pažaisti. Iki mokyklos važiuoja 23 autobusas ir 53 mikroautobusas. Tad susisiekimas patogus, o mokykla orientuota į vaiko poreikius.
Atsakyti
Truputi ir as domiuosi sita mokykla,klausineju teveliu kuriu vaikuciai lanko,kurie ruosiasi eiti ,skaitau foruma.Bet dabar kiek girdejau tai direktore pasake";kad gyvenama vieta mums nesvarbu-mums reikia gabiu vaiku"Bet kaip atrinkti gabu vaika is pokalbio su tevais per 10min g.gif Suprasciau jei tas vaikas laikytu koki testuka ar pokalbyje dalyvautu vaikas su teveliais.
Atsakyti
QUOTE(PUPA13 @ 2016 01 24, 20:41)
Truputi ir as domiuosi sita mokykla,klausineju teveliu kuriu vaikuciai lanko,kurie ruosiasi eiti ,skaitau foruma.Bet dabar kiek girdejau tai direktore pasake";kad gyvenama vieta mums nesvarbu-mums reikia gabiu vaiku"Bet kaip atrinkti gabu vaika is pokalbio su tevais per 10min g.gif Suprasciau jei tas vaikas laikytu koki testuka ar pokalbyje dalyvautu vaikas su teveliais.

Tegu nefantazuoja, yra savivaldybes priemimo tvarkos aprasas, kuriuo negali nesivadovauti, o gyvenama vieta yra pirmas prioritetas. Toks pasakymas tiesiog buvo savotiskas blefas, kad atkristu dalis norinciu ir liktu labiausiai motyvuoti...
Atsakyti
QUOTE(chin_chin @ 2016 01 24, 18:07)
Tegu nefantazuoja, yra savivaldybes priemimo tvarkos aprasas, kuriuo negali nesivadovauti, o gyvenama vieta yra pirmas prioritetas. Toks pasakymas tiesiog buvo savotiskas blefas, kad atkristu dalis norinciu ir liktu labiausiai motyvuoti...

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Reikia gabių vaikų? Tokiu atveju turėtų ne su tėvais kalbėtis, o stojamuosius egzaminus padaryt. Iš tiesų kažkas nesuprantamo čia vyksta su ta šiemetine atranka... Juolab man sunkoka suprasti, kodėl toks gajus "Varpelio" kaip kažkokios prestižinės mokyklos mitas? Mokykla kaip mokykla. Nesakau, kad blogiausia. Yra privalumų. Bet ir trūkumų - yra. O iš dabartinių diskusijų suprantu, kad tų trūkumų tik daugėja...
P.S. Vis dėlto džiaugiuosi, kad kilimėlį prie laukujų durų jau patiesė - kiek ramiau, kad nei vaikai, nei tėvai ties mokyklos slenksčiu sprando nenusisuks...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Salsa: 24 sausio 2016 - 22:02