Įkraunama...
Įkraunama...

"Varpelio" mokykla

QUOTE(Milanka @ 2016 01 22, 13:08)
O ar yra Kaune mokyklu, kur klaseje butu mazai vaiku? 18? 20? 22? Abejoju...

Yra pradinių, kurios priima tik iki 16 mokinių. Tam, kad galėtų vaikui suteikti individualų dėmesį, išlaikytų jaukius ir šeimyniškus santykius, gabiems vaikams suteiktų galimybę ugdytis ir maksimaliai atskleisti savo gebėjimus. Turėtų galimybę mokytojai pagelbėti lėčiau besimokančiam, nedrąsiam vaikui. Maitintis kokybišku, modernioje virtuvėje paruoštu maistu. Tėvams sudaryta galimybė degustuoti maistą, susipažinti su tiekėjų tiekiamais produktais, dalyvauti menių sudaryme. Aktyvi tėvų bendruomenė, kuri tikrai dalyvauja mokyklos valdyme, glaudžiai bendradarbiauja su mokyklos darbuotojais. Dar vis yra mokyklų, kuriose ne pinigai, o vaikas ir jo poreikiai yra svarbiausi thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Llaume @ 2016 01 23, 12:33)
Yra pradinių, kurios priima tik iki 16 mokinių. Tam, kad galėtų vaikui suteikti individualų dėmesį, išlaikytų jaukius ir šeimyniškus santykius, gabiems vaikams suteiktų galimybę ugdytis ir maksimaliai atskleisti savo gebėjimus. Turėtų galimybę mokytojai pagelbėti lėčiau besimokančiam, nedrąsiam vaikui. Maitintis kokybišku, modernioje virtuvėje paruoštu maistu. Tėvams sudaryta galimybė degustuoti maistą, susipažinti su tiekėjų tiekiamais produktais, dalyvauti menių sudaryme. Aktyvi tėvų bendruomenė, kuri tikrai dalyvauja mokyklos valdyme, glaudžiai bendradarbiauja su mokyklos darbuotojais. Dar vis yra mokyklų, kuriose ne pinigai, o vaikas ir jo poreikiai yra svarbiausi  thumbup.gif .

Hmm, ir apie kokias mokyklas cia kalba?
Atsakyti
https://www.facebook...45215535617486/
Atsakyti
QUOTE(Llaume @ 2016 01 23, 09:48)

biggrin.gif arba nesurenka daugiau norinciu (vien del lokalizacijos, tai ir tenka skirti smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Realesne @ 2016 01 23, 13:09)
biggrin.gif arba nesurenka daugiau norinciu (vien del lokalizacijos, tai ir tenka skirti smile.gif )

Vaikai ten auga laimingi, o apie visą kitą galima filosofuoti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Llaume: 23 sausio 2016 - 12:15
gal kas turi atsiliepimų apie "Šviesos", "Suzuki" pradines? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chin_chin @ 2016 01 21, 22:33)
Na gi kad apie pajamas neklausia, dar tiek neisizulejo biggrin.gif klause, ko tikimes is mokyklos ir ko is mokytojos smile.gif pagal tai visai imanoma susidaryt ispudi, kokia mokytoja tiktu vaikui.. bet kaip pati sake, jos tikslas suzinoti tevu lukescius, kad skatintu mokyklos tobulejima smile.gif

Jei tikslas būtų sužinot tėvų lūkesčius mokyklos tobulinimui, ar ne tikslingiau būtų kalbėtis su jau priimtų vaikų tėvais? g.gif Man labai keistas tas metodas.

QUOTE(Llaume @ 2016 01 23, 11:48)

Bet čia jau rajonas.
Atsakyti
QUOTE(Llaume @ 2016 01 23, 12:48)

Ir tik si viena pavyzdi turit? Taigi cia rajonas, pateikite miesto mokyklu pavyzdziu. Jei jau taip, tai mazuose miesteliuose yra klasiu ir po 10 vaiku, taip kad si Roku mokyklele ne pavyzdys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chin_chin @ 2016 01 23, 15:19)
Ir tik si viena pavyzdi turit? Taigi cia rajonas, pateikite miesto mokyklu pavyzdziu. Jei jau taip, tai mazuose miesteliuose yra klasiu ir po 10 vaiku, taip kad si Roku mokyklele ne pavyzdys smile.gif

Dailės gimnazija. Įsikūrusi miesto centre. Pradinukų klases formuoja iki 16 mokinių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Llaume: 23 sausio 2016 - 14:25
QUOTE(Llaume @ 2016 01 23, 15:24)
Dailės gimnazija. Įsikūrusi miesto centre. Pradinukų klases formuoja iki 16 mokinių.

Na be cia jau irgi kas kita..tai mokykla su menine pakraipa, ir ji ne kiekvienam, gi ir stojamieji yra nuo pat pirmos klases..
Atsakyti
Pasisakysiu ir aš, mano vaikas dabar baiginėję 4 kl. ir aš buvau patenkinta mokykla ir pan. Bet nuo 2016 m. turėtų pradėti mano mažoji eiti į mokyklą ir tikrai net nebuvo minčių kad neatsižvelgs į tai kad mes čia mokomės, nor pagal gyvenamą vietą mokykla mums nepriklauso. Bet sš manau, kad mes nusipelnom būti pirmesni priimti, ar ne mes rėmėm mokyklą 2 proc. kas met, ar ne mes investavom į klasę, susitvarėm, įsirengėm spinteles ir pan., o dabar sako jūs greičiausiai nepapuolat, direktorė pasidarė visai nedraugiška ir nesukalbama, žodžiu aš pasibaisėjau ir jau abejoju ar tai tikrai geriausia aplinka mano vaikui.
Žinoma tai mano nuomonė g.gif
Atsakyti
QUOTE(chin_chin @ 2016 01 23, 14:33)
Na be cia jau irgi kas kita..tai mokykla su menine pakraipa, ir ji ne kiekvienam, gi ir stojamieji yra nuo pat pirmos klases..

nu tikrai yra ir visai netoli mokykla kur klases yra po 16 vaiku klaseje ir motyvas kad po daugiau nesurenka juokingas, nes niekas netrukdytu padaryti viena klase maziau ir po 30 mokiniu ir dar sutaupytu del mokytojos. O jei galvoja kazkas is teveliu kad kuo geresne mokykla tuo didesnes klases ... tada saunu, nes kokia bebutu sauni mokytoja ji ne antzmogis ir tikrai nesugebes suteikti pakankamai demesio kiekvienam mokinukui
Atsakyti