QUOTE(Liusii @ 2016 01 09, 16:39)
mano vaikas pirmokas siemet, kai kai pernai sausio pradzioje atejau pasiklausti ar yra galimybe mokintis ju mokykloje man liepe atnesti dokumentus ir pasirinkti mokytoja, atejau be jokiu eiliu priejau, jokiu ten pinigu niekam nesiuliau, o kas liecia tas tevu darbovietes tai nezinau, as pernai tokiu metu buvau bedarbe tai taip ir parasiau kad nedirbu
kazkaip mus prieeme
reiskiasi ne viska lemia tos darbovietes
siemet atviru duru diena daug anksciau nei pernai, tikrai ner atrinkti vaikai , nes dar niekas juk neprieme dokumentu, o pernai kai buvo kovo men tai tikrai jau vietos buvo visos uzimtos, ejom tik susipazinti su mokytojom
tikrai nenoriu gincytis, tiesiog pasidalinau savo asmeniniais ispudziais, nes buvau ne viena ir ne man vienai taip pasirode, beje buvo paaiskinta, kad jei pagal gyvenama vieta nepriklauso tai net nevarkit
nors gyvenam visai salia, tai gal jums priklauso si mokykla pagal gyvenama vieta, tokiu atveju jokiu kliuciu buti negali
o ir pernai atviru duru diena tikrai ne kovo men buvo, o sausio, anksciau nei kitose aplinkinese mokyklose, apie tai suzinojome tik is kitu ta pati darzeli lankanciu mamu. Beje is musu darzelio norinciu buvo ir ne vienas, o papuole tik vienas vaikas, kurio mama siuo klausimu rupinosi atkakliai ir dar iki atviru duru dienos...
Nieko neturiu pries, gal tikrai labai gerai paruosiami vaikai, nelankom todel negalim siuo klausimu pasisakyt, bet susidare ispudis, kad vis dideja mokyklos isaukstinimas, nu gal tik man susidare toks klaidingas ispudis ...