Įkraunama...
Įkraunama...

"Varpelio" mokykla

QUOTE(bitukas77 @ 2016 01 08, 09:45)
Sveiki,

Po kiek vaikučių klasėse būna? Ypatingai domina pirmokėliai. Jei, kaip rašo, priima 104 vaikus, viso 4 klasės, tai gautųsi po 26. Kažkaip daugoka ?!

Kaip vakar minėjo, būna 26-30.
Šiai dienai yra užsiregistravusių į pokalbį 130.
Atsakyti
QUOTE(bitukas77 @ 2016 01 08, 06:45)
Sveiki,

Po kiek vaikučių klasėse būna? Ypatingai domina pirmokėliai. Jei, kaip rašo, priima 104 vaikus, viso 4 klasės, tai gautųsi po 26. Kažkaip daugoka ?!

daugoka.
o ir siaip sita istaiga kuo toliau tuo labiau orentuojasi i kiekybe ( mokinio krepselio lesos), norincius ir galincius atremontuoti kapitaliai klases, dar i galincius sumoketi mokyklos mokesti biggrin.gif, o ne i ugdymo bei vaiku prieziuros kokybe.

Net pokalbi nuo siu metu, kuris tikrai negali buti atrankos i mokykla kriterijus, ivede su vadovu biggrin.gif . Bijau tik, kad pagrindinis pokalbio atrankos kriterijus gali buti pagal tevu pinigines stori/norejima remti mokykla.

Labai idomu, ka apie tai galvoja svietimo sistemos atstovai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realesne: 08 sausio 2016 - 18:49
QUOTE(Realesne @ 2016 01 08, 18:46)
daugoka.
o ir siaip sita istaiga kuo toliau tuo labiau orentuojasi i kiekybe ( mokinio krepselio lesos),  norincius ir galincius atremontuoti kapitaliai klases, dar i galincius sumoketi mokyklos mokesti  biggrin.gif, o ne i ugdymo bei vaiku prieziuros kokybe.

Net pokalbi nuo siu metu, kuris tikrai negali buti atrankos i mokykla kriterijus, ivede su vadovu  biggrin.gif . Bijau tik, kad pagrindinis pokalbio atrankos kriterijus gali buti pagal tevu pinigines stori/norejima remti mokykla.

Labai idomu, ka apie tai galvoja svietimo sistemos atstovai  g.gif

praejusiais mokslo metais lankantis atviru duru dienoje susidare lygiai toks pat ispudis, ypac kalbantis asmeniskai su pacia direktore, arogancijos tiek kad .... mazdaug mes cia patys geriausi, vietos senai nera ir pasakymas kad aplink pilna mokyklu kur pilna vietu.... tai kyla naturalus klausimas, kam tada net rengti ta atviru duru diena, jei pries metus jau visi atrinkti doh.gif
o damuse galutinai tai prasymo forma, tokia pat kaip visose mokyklos, iskyrus viena smulmena tai apacioj mazdaug p.c. mamos ir tecio darbo vietos ir pareigos, manau tuo viskas pasakyta, pagal ka atrenkami vaikai
Atsakyti
QUOTE(aurimk @ 2016 01 08, 21:42)
praejusiais mokslo metais lankantis atviru duru dienoje susidare lygiai toks pat ispudis, ypac kalbantis asmeniskai su pacia direktore, arogancijos tiek kad .... mazdaug mes cia patys geriausi, vietos senai nera ir pasakymas kad aplink pilna mokyklu kur pilna vietu.... tai kyla naturalus klausimas,  kam tada net rengti ta atviru duru diena, jei pries metus jau visi atrinkti  doh.gif
o damuse galutinai tai prasymo forma, tokia pat kaip visose mokyklos, iskyrus viena smulmena tai apacioj mazdaug p.c. mamos ir tecio darbo vietos ir pareigos, manau tuo viskas pasakyta, pagal ka atrenkami vaikai

mano vaikas pirmokas siemet, kai kai pernai sausio pradzioje atejau pasiklausti ar yra galimybe mokintis ju mokykloje man liepe atnesti dokumentus ir pasirinkti mokytoja, atejau be jokiu eiliu priejau, jokiu ten pinigu niekam nesiuliau, o kas liecia tas tevu darbovietes tai nezinau, as pernai tokiu metu buvau bedarbe tai taip ir parasiau kad nedirbu biggrin.gif kazkaip mus prieeme tongue.gif reiskiasi ne viska lemia tos darbovietes ax.gif

siemet atviru duru diena daug anksciau nei pernai, tikrai ner atrinkti vaikai , nes dar niekas juk neprieme dokumentu, o pernai kai buvo kovo men tai tikrai jau vietos buvo visos uzimtos, ejom tik susipazinti su mokytojom smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liusii: 09 sausio 2016 - 16:40
QUOTE(Liusii @ 2016 01 09, 16:39)
mano vaikas pirmokas siemet, kai kai pernai sausio pradzioje atejau pasiklausti ar yra galimybe mokintis ju mokykloje man liepe atnesti dokumentus ir pasirinkti mokytoja, atejau be jokiu eiliu priejau, jokiu ten pinigu niekam nesiuliau, o kas liecia tas tevu darbovietes tai nezinau, as pernai tokiu metu buvau bedarbe tai taip ir parasiau  kad nedirbu  biggrin.gif kazkaip mus prieeme  tongue.gif reiskiasi ne  viska lemia tos darbovietes  ax.gif

siemet atviru duru diena daug anksciau nei pernai, tikrai ner atrinkti vaikai , nes dar niekas juk neprieme dokumentu, o pernai kai buvo kovo men tai tikrai jau vietos buvo visos uzimtos, ejom tik susipazinti su mokytojom  smile.gif

tikrai nenoriu gincytis, tiesiog pasidalinau savo asmeniniais ispudziais, nes buvau ne viena ir ne man vienai taip pasirode, beje buvo paaiskinta, kad jei pagal gyvenama vieta nepriklauso tai net nevarkit cool.gif nors gyvenam visai salia, tai gal jums priklauso si mokykla pagal gyvenama vieta, tokiu atveju jokiu kliuciu buti negali

o ir pernai atviru duru diena tikrai ne kovo men buvo, o sausio, anksciau nei kitose aplinkinese mokyklose, apie tai suzinojome tik is kitu ta pati darzeli lankanciu mamu. Beje is musu darzelio norinciu buvo ir ne vienas, o papuole tik vienas vaikas, kurio mama siuo klausimu rupinosi atkakliai ir dar iki atviru duru dienos...

Nieko neturiu pries, gal tikrai labai gerai paruosiami vaikai, nelankom todel negalim siuo klausimu pasisakyt, bet susidare ispudis, kad vis dideja mokyklos isaukstinimas, nu gal tik man susidare toks klaidingas ispudis ...
Atsakyti
QUOTE(aurimk @ 2016 01 09, 18:59)
tikrai nenoriu gincytis, tiesiog pasidalinau savo asmeniniais ispudziais, nes buvau ne viena ir ne man vienai taip pasirode, beje buvo paaiskinta, kad jei pagal gyvenama vieta nepriklauso tai net nevarkit  cool.gif nors gyvenam visai salia, tai gal jums priklauso si mokykla pagal gyvenama vieta, tokiu atveju jokiu kliuciu buti negali

o ir pernai atviru duru diena tikrai ne kovo men buvo, o sausio, anksciau nei kitose aplinkinese mokyklose, apie tai suzinojome tik is kitu ta pati darzeli lankanciu mamu. Beje is musu darzelio norinciu buvo ir ne vienas, o papuole tik vienas vaikas, kurio mama siuo klausimu rupinosi atkakliai ir dar iki atviru duru dienos...

Nieko neturiu pries, gal tikrai labai gerai paruosiami vaikai, nelankom todel negalim siuo klausimu pasisakyt, bet susidare ispudis, kad vis dideja mokyklos isaukstinimas, nu gal tik man susidare toks klaidingas ispudis ...

jo paziurejau kad pernai sausio 29 d buvo atviru duru diena, sumaisiau su kita mokykla blush2.gif mums nepriklause pagal gyvenama vieta si mokykla, ir musu klaseje yra is vienos darzelio grupes apie 10 vaiku kiek zinau , jiems va priklause ir juos prieme kartu smile.gif as nei domejausi iki tol nei lindau tik nuejau sausio pradzioje ir tiek, jokiu eiliu nebuvo priduoti dokumentus smile.gif kadangi mano vyresnysis ejo i kita mokykla tai galiu pasakyti kad viskas skiriasi labai labai, mums Varpelis tikrai patinka, cia demesys mokslui, vaikui, jokiu bedu su prailginta, daug bureliu, vaikas eina noriai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2016 01 09, 17:52)
jo paziurejau kad pernai sausio 29 d buvo atviru duru diena, sumaisiau su kita mokykla  blush2.gif  mums nepriklause pagal gyvenama vieta si  mokykla, ir musu klaseje yra is vienos darzelio grupes apie 10 vaiku kiek zinau , jiems va priklause ir juos prieme kartu  smile.gif as nei domejausi iki tol nei lindau tik nuejau sausio pradzioje ir tiek, jokiu eiliu nebuvo priduoti dokumentus  smile.gif kadangi mano vyresnysis ejo i kita mokykla tai galiu pasakyti kad viskas skiriasi labai labai, mums Varpelis tikrai patinka, cia demesys mokslui, vaikui, jokiu bedu su prailginta, daug bureliu, vaikas eina noriai  thumbup.gif

thumbup.gif dziaugiuosi uz jus 4u.gif gal mums tiesiog ta diena nepavyko susikalbeti...
Atsakyti
As buvau siu metu atvirose duryse. Ir patiko ir ne.
Patiko: kad buvo pasirupinta vaikas. As atejau veluodama su vaiku. Tai buvom labai operatyviai nuvesti i klase kur su vaiku uzsieme mokytoja (gaila nezinau kuri nes vaikui ji patiko labai) o as ejau pasiklausyti i sale.
Direktore pasirode labai drasi, organizuota ir "sustra". Kas mano nuomone vadovui yra privalumai. Mokytojas pristate visas bet jos man nieko neissiskyre...
Pabreze kad mokytoju rinktis neleis...nes jos visos geros... g.gif
Gyvenamoji vieta sake dar neviskas.. jie nori gabiu vaiku. Gabius vaikus atrinks per 15min pokalbi su tevais.. sitas man kelia abejoniu.. gal tada geriau butu testas vaikams?
Viena mama pasnizdejo i ausi kad i pokalbi reik ateiti su vokeliu. As vokelio nenesiu tikrai o tiesa pasakius jei tai bus atrankos kriterijus tada as i sita mokykla nenoriu...
Atsakyti
Gal kas jau buvo pokalbyje? Pasidalinkite įspūdžiais smile.gif
Kelinti eilėje?
Atsakyti
QUOTE(bitukas77 @ 2016 01 13, 08:03)
Gal kas jau buvo pokalbyje? Pasidalinkite įspūdžiais smile.gif
Kelinti eilėje?

Buvom.
Man įspūdžiai neblogi (gal kad labai jau neigiamai buvau nusiteikusi smile.gif). Pataikėm kažkur aukštai į eilę, bent jau sakė, kad 100 proc turėtume patekti. (Vokelio nenešėm, jei ką wink.gif) Lauksim dabar balandžio pabaigos, kai paaiškės, ar patekom ir pas kokią mokytoją.
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2016 01 13, 15:25)
Buvom.
Man įspūdžiai neblogi (gal kad labai jau neigiamai buvau nusiteikusi smile.gif). Pataikėm kažkur aukštai į eilę, bent jau sakė, kad 100 proc turėtume patekti. (Vokelio nenešėm, jei ką wink.gif) Lauksim dabar balandžio pabaigos, kai paaiškės, ar patekom ir pas kokią mokytoją.

Labas vakaras, norėjau paklausti, ar Jus patenkate i mokyklai priskirtą teritoriją (minėjote, kad užtikrino, jog tikrai lankysite)? ax.gif

Atsakyti
Aga, taip ir prisipazins cia- nese nenese, pagal ne pagal. biggrin.gif
Atsakyti