QUOTE(zilee @ 2015 11 20, 11:35)
čia mirtina tyla ....
apie Lina Dubosaite, apskritai jokios informacijos neradau ....
Sveikos, Lina Dubosaitė išleidžia pirmą ketvirtokų kartą šioje mokykloje, todel čia jokios informacijos nėra (kai esi patenkintas nejauti reikalo kažka rašinėt
)
Mes kaip tik ketvirtokai pas ją
Esam labai patenkinti, labai įnovatyvi, šiuolaikiška ir pedagogiška, Mokytoja iš didžiosios raidės, labai gaila bus atsisveikinti...
Mūsų klasė tikrai draugiška ir tarp vaikų ir tarp tėvų (manau tai ir mokytojos indėlis) esu tikra, kad ir kitiems vaikams/tėvams mūsų mokytoja patinka
Tik vienas vaikas 1-2klasėj buvo hiperaktyvus, terorizavo (tikrąja šio žodžio prasme) tiek vaikus tiek mokytoją, vėliau tas vaikas išėjo kažkur kitur... Tai va - mokytoja bando "į vaikus eiti" per pagarbą ir pasitikėjimą, turbūt ne visiem tai tinka, kiti "gerbia tik tada kai bijo"...
Taigi žiūrėkit kokie yra Jūsų vaikai, jei labai išdykę gal tiktų mokytoja Emilija
ji griežtesnė (tokia senesnio kirpimo) bet paruošimas mokslo prasme gana stiprus
(bet mano vaikas sake "kaip gerai kad aš ne pas Emilija, nes ji visada rėkia")
Šiap nei apie vieną ketvirtokų mokytoją neesu girdejus nieko blogo
Papildyta:
QUOTE(Liusii @ 2015 12 04, 01:41)
taip tiesa
maistas atvezamas ir vaikai valgo klaseje, taciau vaikui viskas patinka, nematau jokiu nepatogumu
na mano vaikas valgo atbulais dantim, dažnai sako, kad neskanu...bet mokyklą renkamės ne pagal virtuvę, įvertinus kitus privalumus (nuostabią mokytoją, didelį užklasinės veiklos pasirinkimą - tiek mokyklos nemokamų būrelių, tiek ateinančių mokamų trenerių) šį tūkumą dėl maisto kokybės atkentėjome