Nauja medvilnine, labai grazios melynos spalvos suknele. Deja man per didele Dydi raso S, bet man atrodo bus M. 44Lt, Vilnius
kelis kartus deveta puikios bukles asos suknute, siaip nera nesciosios suknute, todel tiks ir neneciom ar veliau dydis xs/s. 30Lt.
foto
http://www.musumazyl...ta-asos-suknele
Culture XL dydzio suknele, devejau pora kartu.
Su pamusalu, uztrauktukas sone, petneseles reguliuojasi. Karoliukai visi.
Tarp pazastu 52*2
Po krutine kur karoliukai siuvineti 46*2
Ties pilvu 55*2
Klubai 60*2
Ilgis 96cm nuo petneseles prisiuvimo (mano ugis 164cm)
Suknute platejanti i apacia, nesitampo (be elastano) 70%coton, 30%Silk
Man buvo labai patogi.
40lt
Parduodu puosnia suknele pirkta "9menesiai.lt", dydis XL, lengva, patogi, maloni prie kuno. Dirzeli galima detis, galima nesideti.
Taip pat parduodu ir rankinuka su bateliais, bateliu dydis 39.(bateliai arba su platforma arba lygiapadziai)
Sukneles kaina 90LT
Bateliai 45LT
Rankinukas 45LT
Perkant viska kartu: 160LT ( suknele + bateliai + rankinukas)
Suknele Natali Silhouette, dydis XL. Su pamusalu, nesiojau pavasari su golfukais
45LT
Vilnius, seskine.
http://public.fotki....a1/rbai-ntukms/
Su pamusalu, uztrauktukas sone, petneseles reguliuojasi. Karoliukai visi.
Tarp pazastu 52*2
Po krutine kur karoliukai siuvineti 46*2
Ties pilvu 55*2
Klubai 60*2
Ilgis 96cm nuo petneseles prisiuvimo (mano ugis 164cm)
Suknute platejanti i apacia, nesitampo (be elastano) 70%coton, 30%Silk
Man buvo labai patogi.
40lt
Parduodu puosnia suknele pirkta "9menesiai.lt", dydis XL, lengva, patogi, maloni prie kuno. Dirzeli galima detis, galima nesideti.
Taip pat parduodu ir rankinuka su bateliais, bateliu dydis 39.(bateliai arba su platforma arba lygiapadziai)
Sukneles kaina 90LT
Bateliai 45LT
Rankinukas 45LT
Perkant viska kartu: 160LT ( suknele + bateliai + rankinukas)
Suknele Natali Silhouette, dydis XL. Su pamusalu, nesiojau pavasari su golfukais
45LT
Vilnius, seskine.
http://public.fotki....a1/rbai-ntukms/
Nauja, puošni NEXT suknutė būsimai mamytei, 8 dydis (XS-S).
Kaina 68 lt
Kaina 68 lt
Nauja Isabella Oliver suknele nestukei. Vasarai ideali
Dydis pakankamai universalus, tiktu 34-38 devinciai. Modelis panasus kaip antroje foto. Kaina tik 50 lt.
Dydis pakankamai universalus, tiktu 34-38 devinciai. Modelis panasus kaip antroje foto. Kaina tik 50 lt.
Nauja vasarinė plazdanti Mango suknutė. Odinės petnešėlės kryžiuojasi nugaroje, jas galima nusegti ir nešioti suknę be jų. M dydis, 80 Lt.
Ivo Nikkolo suknele sventinei progai. Deveta tik du kartus per vestuves. Nepritaikyta specialiai, bet tiktu ir nestukei, kai dar nedidelis pilvukas. Smelio spalvos, subtiliai siuvineta sidabro spalvos siulu. Is dvieju sluoksniu, apatine silkine dalis siuvineta karoliukais. Dydis S (tinka ir M). Ilgis - mazdaug iki vidurio blauzdos prie 172cm ugio. 80Lt.
Vilnius, siunčiu.
Ivo Nikkolo suknele sventinei progai. Deveta tik du kartus per vestuves. Nepritaikyta specialiai, bet tiktu ir nestukei, kai dar nedidelis pilvukas. Smelio spalvos, subtiliai siuvineta sidabro spalvos siulu. Is dvieju sluoksniu, apatine silkine dalis siuvineta karoliukais. Dydis S (tinka ir M). Ilgis - mazdaug iki vidurio blauzdos prie 172cm ugio. 80Lt.
Vilnius, siunčiu.
QUOTE(-Anna- @ 2014 06 13, 19:44)
Ryski Asos suknele
Elegantiska, ryski suknele nestukei su 3/4 rankovemis. Tamsiai tamsiai melyna su ryskiais zaliais ir baltais zirniukais. Dirzeli reiketu pakeisti, kadangi jis neodinis tai greit itruko.
Su sia suknele neliksite nepastebeta! 30lt, dydis S (tinka ir mazesniam M)
Elegantiska, ryski suknele nestukei su 3/4 rankovemis. Tamsiai tamsiai melyna su ryskiais zaliais ir baltais zirniukais. Dirzeli reiketu pakeisti, kadangi jis neodinis tai greit itruko.
Su sia suknele neliksite nepastebeta! 30lt, dydis S (tinka ir mazesniam M)
Parduota
Beveik nauja, vos kelis kartus užsidėta Newlook suknelė, po krūtine gumytė, tad tempias kiek reikia, susiriša kaspinėlis, dydis 12/M, kaina 35lt.
NAUJOS SUKNELĖS-TUNIKOS
nespėjau visų sunešioti- per daug vienodo stiliaus buvau prisipirkusi
Suknelė- tunika. M-L-XL dydis, kadangi apie krūtinę ir kaklą medžiagytė yra su gumutėmis, kurios audinį priglaudžia prie kūno formų.
Labai atvira krūtinė. Galima pasivilkti kokią ploną maikutę be rankovėlių.
Nauja. 60Lt
Lengva, malonios medžiagytės suknytė- tunika. Gali nešioti nėštukės
Yra ir rudos spalvos
O gal kurią nors domina pilvo juosta?
dvipuse la belly juosta
Kita pusė- juoda
Pirkau naują. pilvo juosta- dviguba.Kita pusė- juoda. Nors rašo, kad dydis universalus- man smagiau nešiojosi paskutiniais mėnesiais Minusiukas- keliose vietose- truputį pairo siūliukai (per siūles)...25 lt
Nešiota suknelė nėštukei M-L dydis
Žavinga, puošni, plona suknutė.
Tiks iki pat paskutinio mėnesio, nes medžiagytė labai gražiai tempiasi.
Suknutė- trupomis rankovmis. Po krūtine rišasi gražus dirželis. 30 lt
http://public.fotki....nimui/drabuiai/
nespėjau visų sunešioti- per daug vienodo stiliaus buvau prisipirkusi
Suknelė- tunika. M-L-XL dydis, kadangi apie krūtinę ir kaklą medžiagytė yra su gumutėmis, kurios audinį priglaudžia prie kūno formų.
Labai atvira krūtinė. Galima pasivilkti kokią ploną maikutę be rankovėlių.
Nauja. 60Lt
Lengva, malonios medžiagytės suknytė- tunika. Gali nešioti nėštukės
Yra ir rudos spalvos
O gal kurią nors domina pilvo juosta?
dvipuse la belly juosta
Kita pusė- juoda
Pirkau naują. pilvo juosta- dviguba.Kita pusė- juoda. Nors rašo, kad dydis universalus- man smagiau nešiojosi paskutiniais mėnesiais Minusiukas- keliose vietose- truputį pairo siūliukai (per siūles)...25 lt
Nešiota suknelė nėštukei M-L dydis
Žavinga, puošni, plona suknutė.
Tiks iki pat paskutinio mėnesio, nes medžiagytė labai gražiai tempiasi.
Suknutė- trupomis rankovmis. Po krūtine rišasi gražus dirželis. 30 lt
http://public.fotki....nimui/drabuiai/
Suknele is peek&cloppenburg
Puikiu rastu suknele, tinka deveti su ivairiu spalvu maikutem po apacia ir ivairiu spalvu pedkelnem. Tinka ir i darba, nes ilgis yra iki keliu ir laisvalaikiui. Nera is spec skyriaus nestukems, bet kadangi plateja nuo pilvo ir yra vietos krutinei tad puikiai tiks nestumo metu (jo metu ir nesiojau). Dydi raso 36, bet tiktu ir mazesniam M. Kaina 30lt
mexx suknele
Labai grazi Mexx firmos suknele. Nereali spalva vasarai! Dalyvavau su ja fotosesijoje net apie 9 menesi, tad puikiai tinka nestukems. Plateja nuo krutines. Dydi raso M, bet puikia tiks ir S ir M. Viskozinis pamusalas, lyg tiulis virsus. Ilgis siek tiek zemiau keliu (su 170cm). Kaina 50lt
Puikiu rastu suknele, tinka deveti su ivairiu spalvu maikutem po apacia ir ivairiu spalvu pedkelnem. Tinka ir i darba, nes ilgis yra iki keliu ir laisvalaikiui. Nera is spec skyriaus nestukems, bet kadangi plateja nuo pilvo ir yra vietos krutinei tad puikiai tiks nestumo metu (jo metu ir nesiojau). Dydi raso 36, bet tiktu ir mazesniam M. Kaina 30lt
mexx suknele
Labai grazi Mexx firmos suknele. Nereali spalva vasarai! Dalyvavau su ja fotosesijoje net apie 9 menesi, tad puikiai tinka nestukems. Plateja nuo krutines. Dydi raso M, bet puikia tiks ir S ir M. Viskozinis pamusalas, lyg tiulis virsus. Ilgis siek tiek zemiau keliu (su 170cm). Kaina 50lt
Parduodu nauja European culture juoda suknele L dydzio, kaina 120 lt. Puikiai tiktu besilaukianciai Vilnius
http://www.yoox.com/.../item?dept=sale
http://www.yoox.com/.../item?dept=sale