Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 8

QUOTE(sandrulle @ 2014 01 07, 14:42)
Dar Agrea del susvelninimo sio spalvinio derinuko,manau ruda spalva vietoj juodos puikiai ji susvelnintu ir pasildintu siek tiek,nes jei juoda keisti i pilka (kaip cia kazkas siule), tai jau labai, labai salta butu 4u.gif

QUOTE(Juodai @ 2014 01 07, 14:46)
Bet ruda gal prie kitų salvų nelabai...  g.gif

Na taip, ruda gal sušvelnintų, bet visoj patalpoj, tiksliau net visam bute rudos spalvos niekur nebus, tai ji kaip ir nė prie ko, neįsipaišys g.gif gal reiks pažiūrėt kaip atrodytų su pilka arba su balta vietoj juodos g.gif

Kažkas klausė ar vaikų neturim, dar neturim, bet turėsim, o kas dėl to blogai? Mažiukas nepasieks, paaugusiam galima porą metų ir nelaikyt, maža bėda, o ir nebus ten jų daug ir ilgai stovinćiu kad apdulkėtų, vynas juk geriasi g.gif tik ar nekliūsim patys g.gif

Atsakyti
QUOTE(Eden@ @ 2014 01 07, 16:35)

o kaip butent su ta citrinos rugstim? nesu bandziusi  4u.gif

pieskokit cia apie plautuviu valyma mirksiukas.gif

http://www.supermama...howtopic=668188
Atsakyti
Juodai o nenori dažyti pilka spalva, kaip sienos mirksiukas.gif
Man labai jau daug akcentų čia.... ir virtuvė... ir gartraukis... ir paveikslai. Aš daryčiau jau mažiau pastebimus balkius, nes virtuvė labai jau graži wub.gif ir ji man prapuola kai akcentuoji balkius. Gal čia nuotraukoje tik taip matosi g.gif
bet čia tik mano pasisakymas, prašau nepykti blush2.gif

sienų spalva labai, labai graži wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamučiukas: 07 sausio 2014 - 20:25
Mamuciuk o kokia jusu plautuve? kiek pamenu didele plienine lyg? koks gamintojas, kur pirkot?

Derinu paskutinius niuansus su meistreliu ir gamins virtuve jau thumbup.gif Kriaukle galvoju plienine rinktis, tik pasirinkimas per mazas man blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2014 01 07, 20:55)
Mamuciuk o kokia jusu plautuve? kiek pamenu didele plienine lyg? koks gamintojas, kur pirkot?

Derinu paskutinius niuansus su meistreliu ir gamins virtuve jau  thumbup.gif  Kriaukle galvoju plienine rinktis, tik pasirinkimas per mazas man  blush2.gif

Teka dar apžiūrėkit. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arizona @ 2014 01 07, 17:24)
Noriu patarimo del ikea programos. Jau kelinta karta man bedirbant, uzlusta puslapis (staiga dingsta paveikslelis). Nors pastoviai darbo eigoje saugau, bet atsidarius rodo pati pirmini tik su keliom spintelem, nu kaip atsibodo ta pati darba dirbt n kartu negaliu doh.gif Gal yra kokia iseitis? Gal kazkaip kitaip saugoti reikia?

Man irgi taip buvo g.gif Tai aš paskui pagudrėjau ir saugodavau ne tiesiog saugoti, o saugoti kaip ir rašydavau vis naują pavadinimą.
Atsakyti
murmur pas mane didelė iš IKEA mirksiukas.gif gal vienas minusas, kad nėra lengvo nuolydžio, kad vanduo nubėgtų iš jos, bet jeigu reikėtų pirkti, tai pirkčiau vėl tokią lotuliukas.gif

šita
user posted image

pas mane platus stalviršis, tai ji man gerai thumbup.gif

žinoma, turiu gerą draugę - indaplovę wub.gif be jos negaliu jau gyventi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamučiukas: 07 sausio 2014 - 21:13
Kazin ar nera atskiros temos apie virtuves baldus? Per paieska neradau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 01 07, 12:46)
Va, pabandžiau, kaip mokėjau pasispalvinti savo gartraukio konstrukciją blush2.gif .

Baltas balkis.... wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 01 07, 20:56)
Teka dar apžiūrėkit.  smile.gif

Cia gamintojas toks?

QUOTE(mamučiukas @ 2014 01 07, 21:01)
murmur pas mane didelė iš IKEA  mirksiukas.gif gal vienas minusas, kad nėra lengvo nuolydžio, kad vanduo nubėgtų iš jos, bet jeigu reikėtų pirkti, tai pirkčiau vėl tokią  lotuliukas.gif

Idomi kokia bigsmile.gif paziurinesiu ka dar ikea siulo.
Atsakyti
man ji pasirodė šiek tiek kitokia negu pas kitus lotuliukas.gif ir kai pamatėme, tai iškart mums ji ir patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JViktorija @ 2014 01 07, 15:51)
meta tikrai, tik gal per skirtingas narsykles ziurekit. Manoji spalva 0233 BIANCO GRIGIO - i pilkuma

ačiūsmile.gif
o kurios firmos plokštės? beje jūsų siena dabar be stiklo irgi balta?

turiu 1 variantą baldų išdėstymo. kokios būtų nuomonės, patarimai ką keisti?
user posted image
user posted image
user posted image

vyryklė bus ten kur nupiešta, nes ten dujos pravestos, o šalia spintelėje bus paslėptas dar ir skaitiklis, tad vietos per daugiausiai ten diaktams pasidėti nebus.
galvoju, kad kriauklę (jeigu pavyktų) norėčiau šiek tiek į dešinę paslinkti, dar šiek tiek toliau nuo šadytuvo, kad ten turėčiau dar vietos kažkam pasidėti. kriauklė bus apvali be padėkliuko.
po kriaukle esančioje spintelėje jokių ištraukiamų sistemų nebus galima padaryti, nes bus ten vandentiekio vamzžiai,kriaukles sifonai ir pan. tad neįsivaizduoju kaip reikės daiktus pasiekti iš tolimiausio kampo. gal dureles reiktų daryti atsidarančias į kitą pusę?
nežinau kaip dėl vietos virš šaldytuvo, nes yra tarpas nedidelis iki ventiliacijos angos, taip pat po pietų ant šios sienos visuomet švies saulė.

ačiū už mintis:) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wiktoo: 07 sausio 2014 - 21:45