Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 8

QUOTE(radviliux @ 2014 01 07, 15:21)
O kodėl kampe? smile.gif

Nežinau kaip paaiškinti. Bandžiau įsivaizduoti, kad čia mano virtuvė ir man pilnai pakaktų tokio varianto kaip jūsų pirmame pvz.iki kaitlentes ir nuo kaitlentes antras pvz. su pusiausala.
Man pakaktų tiek spintelių. ax.gif
Pasidariau išvadą - kuo daugiau spintelių, tuo daugiau norisi šlamšto pirkti, NES YRA kur sudėti.
Na nebent esat pvz. konditerė ir turit daug su tuo susijusių pribumbasu.

O jūs žiūrėkite kaip jums tinka. mirksiukas.gif

QUOTE(Eden@ @ 2014 01 07, 16:11)
is tiesu tai jo. ir kur plauti tokius dalykus? g.gif  atrodo greit isploviau, bet prilasejo keli lasai ir priskreto  doh.gif

Aš plaunu vonios kriauklėje. Jei ir lieka tokie taškeliai, tai vėliau jie lengvai išsivalo valikliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ntu-Kpi: 07 sausio 2014 - 16:16
QUOTE(Eden@ @ 2014 01 07, 17:11)
is tiesu tai jo. ir kur plauti tokius dalykus? g.gif  atrodo greit isploviau, bet prilasejo keli lasai ir priskreto  doh.gif

keramikinėj vonios praustuvej gal unsure.gif
Atsakyti
Noriu patarimo del ikea programos. Jau kelinta karta man bedirbant, uzlusta puslapis (staiga dingsta paveikslelis). Nors pastoviai darbo eigoje saugau, bet atsidarius rodo pati pirmini tik su keliom spintelem, nu kaip atsibodo ta pati darba dirbt n kartu negaliu doh.gif Gal yra kokia iseitis? Gal kazkaip kitaip saugoti reikia?
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2014 01 07, 15:24)
Kas galit pasakyti + ir - del akmens mases plautuves. Ar ji pranasesne uz nerudijancio plieno? Gal maziau matosi ar limpa kalkes?

Pliusai, kad nebarška, kai vanduo bėga. Nes mane erzindavo nerūdijančio plieno, kai nukoši karštą vandenį iš puodo, plius kalkės tikrai nesimato (pas mane ne juoda, o smėlinė Franke).

QUOTE(Eden@ @ 2014 01 07, 15:58)
sveikos 4u.gif
gal kas turetu ideju, kuo isvalyti kelis taskus antakiu dazu is akmens mases kriaukles?  4u.gif  paprasti valikliai nepadeda, soda irgi...keli taskai tik, ale kaip nervina  doh.gif

o nebandėt su citrinos rūgštim? g.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2014 01 07, 16:42)

Juodai, man labiausiai nepatinka, kad tos kalkes labai labai matosi ant plienines.

MEs si karta pirkom plienine Franke, bet ne ta blizgia, o tokia grubleto pavirsiaus, neteko pries tai naudoti, bet ji tokia matiskesnes spalvos ir nesimato beveik kalkiu nuosedos thumbup.gif Gal ir kiti gamintojai gamina tokio pavirsiaus.
Anksciau kiekviena diena reikedavo tas kalkes pavalyti, kai buvo paprasta plienine, o dabar i savaite karta ar dar reciau pasveiciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2014 01 07, 17:29)
MEs si karta pirkom plienine Franke, bet ne ta blizgia, o tokia grubleto pavirsiaus, neteko pries tai naudoti, bet ji tokia matiskesnes spalvos ir nesimato beveik kalkiu nuosedos  thumbup.gif Gal ir kiti gamintojai gamina tokio pavirsiaus.
Anksciau kiekviena diena reikedavo tas kalkes pavalyti, kai buvo paprasta plienine, o dabar i savaite karta ar dar reciau pasveiciu  ax.gif

nebarska?
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 01 07, 16:19)
keramikinėj vonios praustuvej gal  unsure.gif

neturim kolkas tokio daigto dar biggrin.gif
nesitikejau, kad virtuves kriaukles paliks demes... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Mistica @ 2014 01 07, 16:27)
o nebandėt su citrinos rūgštim?  g.gif

o kaip butent su ta citrinos rugstim? nesu bandziusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eden@ @ 2014 01 07, 16:35)
o kaip butent su ta citrinos rugstim? nesu bandziusi  4u.gif

na būna pirkt citrinos rūgšties (na kaip cukrus atrodo biggrin.gif ), tai tiesiog paberiu kriauklej ir su kempinėle, kur šiurkštesnė pusė pašveičiu. Bent jau man daug juodumų nuo maisto pvz atplovė. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 01 07, 11:46)

Juodai, o tas langas tarp spintelių turi kokį "rūbą"? Iš vidaus kiek suprantu nėr, o iš lauko? mastau.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2014 01 07, 17:34)

truputi barska, metalas visitk ax.gif
Atsakyti
Plieninių kriauklių pliusas, kad jos pigesnės, tik firmą padorią išsirinkit. Kad nebarškėtų po kriauklę paklijuota tokia juoda medžiaga panaši į presuotą smalą. Kartais ji būna nepaklijuota, komplekte atskirai įdėta, pačiam reikia paklijuoti, o kartais visai nebūna, tada reikia kur nors ieškoti tos smalos ir pačiam paklijuoti. Man asmeniškai patinka tos grublėtos, su "Lineja" faktūra, nes nesimato įbrėžimu, o valant galima negailint stipriai pašveisti su abrazyvinių valikliu ir kokiu nors ūkišku šepečiu. smile.gif
Keramikinės niekuo ne geresnės, bet jei kam atrodo gražesnės, tai sumoka kur kas brangiau negu už gelažine ir turi grožį. smile.gif Man visai patiko "Akvasanitos" keramikinė, kaip ji dėvėsis nežinau, bet montuoti patogi buvo. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 07 sausio 2014 - 19:31
Juodai, apziurejau foto, man grazu ir naturalaus medzio spalva, ir tamsi. Balintas kazkaip schmoll.gif
Atsakyti