Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 8

QUOTE(Juodai @ 2014 01 07, 14:56)
O po spintelėm darysit apšvietimą?

po spintelem ledai bus. Jau yra, tik dar nesudeti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2014 01 07, 16:15)
Radviliux, iš dalies 1 ir iš dalies 2 variantą.
Šiaip antras variantas, tik šaldytuvą statyciau kaip pirmam plane pačiam kampe.

O kodėl kampe? smile.gif
Atsakyti
Kas galit pasakyti + ir - del akmens mases plautuves. Ar ji pranasesne uz nerudijancio plieno? Gal maziau matosi ar limpa kalkes?

Juodai, man naturaliai graziausiai. Bet sutinku, kad nedera ta spalva prie visumos. Nebent kazka priderinus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 07 sausio 2014 - 15:34
QUOTE(radviliux @ 2014 01 07, 16:01)
na ir greitai jūs čia diskutuojate, nespėju skaityt smile.gif

Pasibraižiau ir aš keletą virtuvės planelių, tiesa, vienas iš jų yra mūsų forumietės pasiūlytas, ačiū Juodai 4u.gif

Nėr už ką 4u.gif . Ne pats geriausias mano variantas unsure.gif .
Dėl ko sala/pussalė daroma - dėl to, kad nereiktų būt nusisukus į kampą/sieną dirbant, o Jūsų atveju vistiek į sieną žiūri... Na, nebent kas sėdės ten, bet, nors sėdėjimui vietos užtenka, praėjimui kai kas nors sėdi jau ne schmoll.gif . Bet vėlgi, kiti žmonės darosi stalo "kampus" virtuvėse - ten irgi nelaisva visai, tad palyginus su tuo kampu, kuris atlieka tik vieną - stalo funkciją, šitas gal geresnis unsure.gif .
Galvoju, gal 2 variantas g.gif . Tik kaitlentę reiktų stumti žemyn, t.y. kairėn - nuo kampo atskirti 1 stalčių bloku. Jame daugiau baldų gaunas ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Agorėa @ 2014 01 07, 13:48)
o kokios priežastys dėl viryklės stūmimo kairėn? Viską galimą dar daug kartų koreguoti kol laikas, kol nesudėti įvadai nauji.

O man tie buteliai kaip tik patinka, net nežinau kodėl jie patinka, bet patika  biggrin.gif

Jau atsake, kad del didesnio darbastalio 4u.gif
Ir del buteliu pasikratosiu - vaiku neturit dar? Dulkes valyti megstat? biggrin.gif

QUOTE(Juodai @ 2014 01 07, 14:19)
nu blyn, aš irgi galvoju, kad gal neslėgs ta tamsi... g.gif , juo labiau kad vienam krašte lubų aukštis ~3,5m, kitam apie 5,5m... erdvė didelė viršuje. Dar apšvietimo laidą vrš balio esam išsivedę - gal kokius šviestuvus sugalvosim nukreiptus į lubas ar da kur nors  unsure.gif

Na galvokit paprasciau - cia gi ne vyra renkates visam gyvenimui biggrin.gif Perdazysit, jeigu tamsi per daug slegs mirksiukas.gif
Kadangi vis dar nematau foto, namie paziuresiu, bet jeigu visos sako, kad bendras vaizdas ziurisi geriau, tai kodel gi ne. Is kitos puses, uzverte galvas nesedesit istisai, gal visai tas tamsus balkis netrukdys ax.gif
Arba dar variantas - kol kas nedaryt nieko, tipo isirengsit pirma apsvietima, o per ta laika vyras gal ir pripras prie naturalaus medzio. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilla: 07 sausio 2014 - 15:35
QUOTE(naca @ 2014 01 07, 16:24)
Kas galit pasakyti + ir - del akmens mases plautuves. Ar ji pranasesne uz nerudijancio plieno? Gal maziau matosi ar limpa kalkes?

Niekuom, man rodos... Aš turėjau juodą akmens masės - per laiką apsineša, ypač padėklas, ant juodos spalvos labai matos kalkių nuosėdos. O ir dugnas man vienoj vietoj pakeitė spalvą kiek - nuo šveitimo gal? nžn g.gif . Franke pas mane buvo. O prie plieninės limpa kalkės? unsure.gif Dar vienas momentas - kad ir maža, bet yra galimybė, kad akmens masės plautuvę suskaldysit, jeigu kas tikrai sunkaus iškristų iš rankų ant jos. Plieninė šituo klausimu pranašesnė smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Chill! @ 2014 01 06, 21:40)

Todėl virtuvinio noriu balto, su tokiais nežinau kaip vadinasi tie įpjovimai tokie  doh.gif

Kadangi musiskis buvo beveik baltas su issikisimais, tai as dabar labiausiai nenoreciau issikisimu arba ipjovimu, nes viskas ant ju pasilieka, pati nesvariausia ir labiausiai pazeista vieta.
Na tik as nesu tokia idealiai tvarkinga, nevalau tu spinteliu kasdien blush2.gif
Papildyta:
Juodai, man labiausiai nepatinka, kad tos kalkes labai labai matosi ant plienines, o ji dar ir rudija, neziurint kad nerudijancio plieno, o dar kai pili verdanti vandeni baisiausiai barska. Nors kai ja pirkom, o tai buvo pries 17 metu, ji tikrai nebuvo is brangiausiu... Gal kitokios kokybiskesnes.
Atsakyti
Va tai tau... blink.gif . Nerūdijančio plieno, o vitiek rūdija... g.gif . Tai gal ten rūdijančio plieno unsure.gif ?
lotuliukas.gif

Ui, tik nesupykit... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 07 sausio 2014 - 15:48
jau radau tema apie kriaukles.
Ko cia pykti, juk ne as gaminau biggrin.gif Tai kazi, kiek ten to nerudijancio plienos, manau jos tik dengtos, gal chromuotos g.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
gal kas turetu ideju, kuo isvalyti kelis taskus antakiu dazu is akmens mases kriaukles? 4u.gif paprasti valikliai nepadeda, soda irgi...keli taskai tik, ale kaip nervina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eden@ @ 2014 01 07, 16:58)
gal kas turetu ideju, kuo isvalyti kelis taskus antakiu dazu is akmens mases kriaukles?  4u.gif

Vava, dar vienas akmens masės minusas lyginant su plienu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 01 07, 16:01)
Vava, dar vienas akmens masės minusas lyginant su plienu  mirksiukas.gif

is tiesu tai jo. ir kur plauti tokius dalykus? g.gif atrodo greit isploviau, bet prilasejo keli lasai ir priskreto doh.gif
Atsakyti