Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 8

QUOTE(JViktorija @ 2014 01 07, 11:08)
patarciau i googla vesti spalvu kodus ir ieskot tokios virtuves. Nes be galo sunku issirinkt plokste is popierines paletes. Mano pirminis issirinktas variantas buvo totaliai nesamoningas, kai pamaciau realia virtuve kompe  doh.gif . Teko is naujo rinktis, tada vedziau kodus, ieskojau virtuviu ir supper, sprendimas nenuvyle  thumbup.gif . Nors popierinej paletej i ta spalva net nebuvau zvilgtelejusi.
Spalva realiai bus tamsesne nei popieriniam variante  4u.gif
Blizgi plokste tikrai didina erdve, prieziura puiki ir kas svarbiausia, virtuve tampa visai nematoma, tai ypac aktualu, jei virtuve bendroj erdvej.
Baltos spalvos nereikia bijoti. Pati bijojau, bet galejau ir nebijot. Nors dabartine spalva esu labai patenkinta  smile.gif . Manoji vos i pilkuma, bet visi ateje sako, kad balta. Stalvirsis artimiausias azuolui, nors gavosi kiek per sviesi. Bet nieko neradau panasesnio. Tarp spinteliu desim irgi stikla, tik dar nedaejom iki jo  doh.gif
O jusu koks stilius? Jeigu bijot blizgios plokstes?

ačiū už patarimą - reikės pabandyti, jeigu google ką nors išmes:)
o koks jūsų spalvos kodas - baldų? nes kaip tik ir galvoju, gal šiek tiek į pilkumą daryti ar net šiek tiek į rudumą. gal jau SM temoje esate įdėjusi savo virtuvės foto?smile.gif
o stalviršio norėjote tamsesnio?

man patinka skandinaviškas interjeras, tačiau kiek žiūriu jų virtuves (klasikines), jos kiek kitokios negu norėčiau turėti - nors būtų gerai kažką artimiaus skandinaviško modernaus turėti;)

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

tik pas mane dėl mažos ervės bus dar ir viršuje visur spintelės:) baltų grindų neturiu, bet turiu šviesias - šiek tiek gelsvas plyteles:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wiktoo: 07 sausio 2014 - 13:46
Dar Agrea del susvelninimo sio spalvinio derinuko,manau ruda spalva vietoj juodos puikiai ji susvelnintu ir pasildintu siek tiek,nes jei juoda keisti i pilka (kaip cia kazkas siule), tai jau labai, labai salta butu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrulle @ 2014 01 07, 15:42)

Bet ruda gal prie kitų salvų nelabai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiktoo @ 2014 01 07, 13:46)
ačiū už patarimą - reikės pabandyti, jeigu google ką nors išmes:)
o koks jūsų spalvos kodas - baldų? nes kaip tik ir galvoju, gal šiek tiek į pilkumą daryti ar net šiek tiek į rudumą. gal jau SM temoje esate įdėjusi savo virtuvės foto?smile.gif
o stalviršio norėjote tamsesnio?

man patinka skandinaviškas interjeras, tačiau kiek žiūriu jų virtuves (klasikines), jos kiek kitokios negu norėčiau turėti - nors būtų gerai kažką artimiaus skandinaviško modernaus turėti;)

meta tikrai, tik gal per skirtingas narsykles ziurekit. Manoji spalva 0233 BIANCO GRIGIO - i pilkuma, o buvau issirinkus 0100 BIANCO SPORKO- atrode kaip dramblio kaulo spalva, bet kai radau realias virtuves, tai stipru geltona atspalvi turejo doh.gif
tamsesnio nenorejau stalvirsio, norejau prie azuoliniu grindu derint 4u.gif
cia virtuve tik tik po pastatymo. Dar truksta dveju dureliu, nes brokuotai nudaze. Dabar ir lempa virs stalo kabo, ivedziau baklazano spalva: staltiese, pagalveles ant kedziu ir sofos, iskart gyviau smile.gif . Dar bera stiklo tarp spinteliu.
user posted image
sitoj foto matosi skirtumas tarp baltos ir pilkos. Kedziu atlosai visiskai balti. Planavom jas keist, bet kolkas tikrai paliksim smile.gif. Specialiai fotografuota su apsvietimu ir be, gaila nenufotografuota prie naturalaus apsvietimo. Nuo apsvietimo labai skiriasi spalva.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JViktorija: 07 sausio 2014 - 14:54
QUOTE(Juodai @ 2014 01 07, 11:46)
Va, pabandžiau, kaip mokėjau pasispalvinti savo gartraukio konstrukciją blush2.gif . Esmė ta, kad per visą svetainę statmenai nueina irgi toks pat balkis, kurį galvotumėm tokia pat spalva apdirbti. Įkelsiu dabar natur, baltai ir tamsiai- beveik kaip sala spalvų variantus. Sakykit savo nuomones g.gif .
[

As pasisakau uz balinta mediena.. susiaukia su kedem ir durim, ir su patalpa..
Atsakyti
QUOTE(JViktorija @ 2014 01 07, 15:51)

Gražu ir, priešingai, nei toj violetinėj-citrusinėj vizualizacijoj - jauku thumbup.gif . Išties daug jaukumo suteikia stalo forma. Spalva irgi - ir stalo, ir stalviršio, ir grindų smile.gif . O po spintelėm darysit apšvietimą?
Ar galit parodyti vaizdą su švietuvu ir kitom detalėm?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 07 sausio 2014 - 15:02
na ir greitai jūs čia diskutuojate, nespėju skaityt smile.gif

Pasibraižiau ir aš keletą virtuvės planelių, tiesa, vienas iš jų yra mūsų forumietės pasiūlytas, ačiū Juodai 4u.gif

Mano 8m sūnui praktiškiausias pasirodė 2 variantas, kadangi daugiausia galimybių pasislėpti žaidžiant kavotynes biggrin.gif
Bet vis dėlto, norėčiau platesnės diskusijos, kuris išplanavimas būtų geresnis?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 01 07, 14:56)
QUOTE(JViktorija @ 2014 01 07, 15:51)

Gražu ir, priešingai, nei toj violetinėj-citrusinėj vizuaizacijoj - jauku thumbup.gif . Išties daug jaukumo suteikia stalo forma. Spalva irgi - ir stalo, ir stalviršio, ir grindų smile.gif .
Ar galit parodyti vaizdą su švietuvu ir kitom detalėm?

Aciu, as pati labai patenkinta viskuom thumbup.gif . Absoliuciai niekas neuskliuvo, ka reiketu keist. Labai patenkinti perimetriniu gartraukiu, kurio nereikia istraukti ir puikiai sugeria viska. Cia kam aktualu slept gartrauki.
Stalas buvo kam kliuvo, sake nedera. O mes jo keist ne neketinam, didelis geris 2 papildomi intarpai, kai lasivai susest gali 12 zmoniu thumbup.gif
Prie progos pafotografuosiu, dabar ne namie mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JViktorija @ 2014 01 07, 16:03)
Stalas buvo kam kliuvo, sake nedera. O mes jo keist ne neketinam, didelis geris 2 papildomi intarpai, kai lasivai susest gali 12 zmoniu  thumbup.gif

Neee, stalo tikrai nereikia keist. O vat kėdes gal reikėtu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 01 07, 15:05)
Neee, stalo tikrai nereikia keist. O vat kėdes gal reikėtu...  4u.gif

kedes ir buvo planuojama keist. Minciu nebuvo jas palikt, o dabar seimyna neleidzia ju keist, jos labai patogios, tinka jiems cia. Ai, kol yra svarbesniu pirkiniu, tegu dar pastovi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JViktorija: 07 sausio 2014 - 15:13
QUOTE(JViktorija @ 2014 01 07, 16:09)

Tai žinoma, neprikaltos gi, bet kada galėsit išnešt, kai dar patogesnes rasit mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinka_2010 @ 2014 01 07, 15:52)
As pasisakau uz balinta mediena.. susiaukia su kedem ir durim, ir su patalpa..

Je, baltai yra su kuom susišaukt... ale labai susišauktų tada ir su lubom kitas balkis, ir mūsų akcentas - tiu tiuuu... O dar galvoju, kad taip balinta pušis laikui bėgant pramuš tą baltumą savo ryžumu unsure.gif ... ar aš klystu?
Atsakyti
Radviliux, iš dalies 1 ir iš dalies 2 variantą.
Šiaip antras variantas, tik šaldytuvą statyciau kaip pirmam plane pačiam kampe.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ntu-Kpi: 07 sausio 2014 - 15:17