QUOTE(JViktorija @ 2014 01 07, 11:08)
patarciau i googla vesti spalvu kodus ir ieskot tokios virtuves. Nes be galo sunku issirinkt plokste is popierines paletes. Mano pirminis issirinktas variantas buvo totaliai nesamoningas, kai pamaciau realia virtuve kompe . Teko is naujo rinktis, tada vedziau kodus, ieskojau virtuviu ir supper, sprendimas nenuvyle . Nors popierinej paletej i ta spalva net nebuvau zvilgtelejusi.
Spalva realiai bus tamsesne nei popieriniam variante
Blizgi plokste tikrai didina erdve, prieziura puiki ir kas svarbiausia, virtuve tampa visai nematoma, tai ypac aktualu, jei virtuve bendroj erdvej.
Baltos spalvos nereikia bijoti. Pati bijojau, bet galejau ir nebijot. Nors dabartine spalva esu labai patenkinta . Manoji vos i pilkuma, bet visi ateje sako, kad balta. Stalvirsis artimiausias azuolui, nors gavosi kiek per sviesi. Bet nieko neradau panasesnio. Tarp spinteliu desim irgi stikla, tik dar nedaejom iki jo
O jusu koks stilius? Jeigu bijot blizgios plokstes?
Spalva realiai bus tamsesne nei popieriniam variante
Blizgi plokste tikrai didina erdve, prieziura puiki ir kas svarbiausia, virtuve tampa visai nematoma, tai ypac aktualu, jei virtuve bendroj erdvej.
Baltos spalvos nereikia bijoti. Pati bijojau, bet galejau ir nebijot. Nors dabartine spalva esu labai patenkinta . Manoji vos i pilkuma, bet visi ateje sako, kad balta. Stalvirsis artimiausias azuolui, nors gavosi kiek per sviesi. Bet nieko neradau panasesnio. Tarp spinteliu desim irgi stikla, tik dar nedaejom iki jo
O jusu koks stilius? Jeigu bijot blizgios plokstes?
ačiū už patarimą - reikės pabandyti, jeigu google ką nors išmes:)
o koks jūsų spalvos kodas - baldų? nes kaip tik ir galvoju, gal šiek tiek į pilkumą daryti ar net šiek tiek į rudumą. gal jau SM temoje esate įdėjusi savo virtuvės foto?
o stalviršio norėjote tamsesnio?
man patinka skandinaviškas interjeras, tačiau kiek žiūriu jų virtuves (klasikines), jos kiek kitokios negu norėčiau turėti - nors būtų gerai kažką artimiaus skandinaviško modernaus turėti;)
tik pas mane dėl mažos ervės bus dar ir viršuje visur spintelės:) baltų grindų neturiu, bet turiu šviesias - šiek tiek gelsvas plyteles:)