Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 8

Wiktoo, bet ir stalvirsio plokste juk puikiai valosi, kam tas sviestas sviestuotas mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, kiek grožių priižiūrėjau smile.gif
Ir tuo pačiu man virtuvės rinkimasis patampa tikra kančia... Pradedant išplanavimu baigiant spalvom ir visu kuo kitu...Esmė tame, kad virtuvė maža...
Štai kokia idėja
user posted image

Tik kur kriauklė tai mastau, kad ji bus su vieta pastatomai džiovyklei labiau į kampą ir greičiausiai dujinė arčiau sienos.

Bėda tame, kad kiek paskaičiau, tai šitoks išplanavimas labai vizualiai sumažina erdvę, o daugiau neišmanau kur tą šaldytuvą padėt, nes jis niekaip netinka į jokį kampą... Gal Jūs turėsit kokių minčių...
Atsakyti
ad23 o prie lango saldytuvo neiseitu pastatyt?
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2014 01 19, 16:08)
O siaip nevalot kriaukles kasdien?  unsure.gif  As kiek indus plaunu tiek ir kriaukle kartu isplaunu g.gif

Na kai plaunu indus, tai savaime kriaukle nupilu vandeniu, bet tikrai kas diena nesveiciu su kokiom priemonem, o tuo labiau nesluostau, kad nusausinti vandeni. Ant baltos nudziuves vanduo ar kalkes nesimato, o ant juodos, jei namie kietas vanduo lieka demes.
Bet jei nera kito pasirinkimo as irgi rinkciausi kriaukle, kuria reikia daznai valyti, nei prisivedineciau papildomu spalvu. Arba rinkciausi kitoki stalvirsi g.gif
Atsakyti
gal labai nesupyksite bet ikelsiu savo 2 auksto plana. kad jau jus cia minciu pilnos o ir visos rengiates savo namus tai gal patarsite.

as surasiau kur kokia erdve, klausimas tik tas kur "ka cia daryt"
mano mintys
a) tverti siena ir daryt rubine, bet vyras rekia kad kur matei rubine su dviem langais, tipo nesamone doh.gif
cool.gif skelt taip pat siena ir didinti vaiku kambary, tada gausis L raide ten kur atsitvers statyt lova o kita erdve lieka zaidimu erdve.
c) skelt taip kad vienas langas atiektu voniai tai ji padidetu. kitas langas vaiku kambariui, butu irgi kazkokia nisa doh.gif
d) palikt taip kaip yra ir tureti "hola" unsure.gif

nes realiai as nelabai turiu kur spinta statyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

user posted image

turbut yra tema ir erdves/planavimas ir t,t, bet nesilankau jomis tai gal pasikonsultuosiu su jumis blush2.gif atsiprasau uz temos tersima...
Atsakyti
QUOTE(ad23 @ 2014 01 19, 16:47)

Na nieko cia mandro neismastysi su tokiais dydziais. Gerai, kad dar kampu imanoma mirksiukas.gif Ir as virykle labiau prie sienos traukciau, ta spintute gal perpus mazinciau, daugiau vietos laisvam stalvirsiui liktu. O ar patogu bus prie kriaukles prieiti g.gif O kas ten prie kriaukles?
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2014 01 19, 22:01)
Na nieko cia mandro neismastysi su tokiais dydziais. Gerai, kad dar kampu imanoma  mirksiukas.gif  Ir as virykle labiau prie sienos traukciau, ta spintute gal perpus mazinciau, daugiau vietos laisvam stalvirsiui liktu. O ar patogu bus prie kriaukles prieiti  g.gif  O kas ten prie kriaukles?

man asmeniskai ir darbasalio mazai atrodo. ir kampe ta kriaukle ar patogu bus?
Atsakyti
Prie kriaukles link duru man rodos saldytuvas. Jei teisingai suprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2014 01 19, 22:24)
Prie kriaukles link duru man rodos saldytuvas. Jei teisingai suprantu  g.gif

ir as taip supratau, todel ir atrodo labai nepatogu...
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2014 01 19, 18:48)
ad23 o prie lango saldytuvo neiseitu pastatyt?

tai jis per kokį 10-20 cm išsikištų, nes ten dar dujų vamzdžiai... bet šiaip ir tokią mintį svarstėm...

QUOTE(Ritandra @ 2014 01 19, 21:07)
man asmeniskai ir darbasalio mazai atrodo. ir kampe ta kriaukle ar patogu bus?

nežinau, pas brolį panašiai, tai sakė nelbai patogu, bet ką daugiau daryt...

QUOTE(murmur @ 2014 01 19, 21:24)
Prie kriaukles link duru man rodos saldytuvas. Jei teisingai suprantu  g.gif

tikrai taip wink.gif

Ir netikėtai aptikau, kad lyg Wiktoo panašiai dėliojas mes irgi apsistoom ties va tokiu variantu. Čia foto iš jos posto, tik spintelės būtų iki lubų ir virš šaldytvo biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ad23: 19 sausio 2014 - 20:43
QUOTE(ad23 @ 2014 01 19, 22:42)
tai jis per kokį 10-20 cm išsikištų, nes ten dar dujų vamzdžiai... bet šiaip ir tokią mintį svarstėm...
nežinau, pas brolį panašiai, tai sakė nelbai patogu, bet ką daugiau daryt...
tikrai taip wink.gif

Ir netikėtai aptikau, kad lyg Wiktoo panašiai dėliojas mes irgi apsistoom ties va tokiu variantu. Čia foto iš jos posto, tik spintelės būtų iki lubų ir virš šaldytvo biggrin.gif
user posted image

bet man tas nepatogumas visu pirma kad kraiukle nepatogu o ir darbastalis gaunasi kampe...
Atsakyti
QUOTE(ad23 @ 2014 01 19, 21:42)
user posted image

brėžinukas negalutinis:) nes virš kriauklės dar spintelių noriu ir pačių spintelių iki lubųsmile.gif
nors įkalbinėja mane labia perkelti dujas nuo vieno kampo į šaldytuvo pusę, kad šaldytuvas kampe būtų prie lango. tad žiūrėsiu kiek paskaičiuos už tokio išplanavimo virtuvę ir paskui ar pridėjus perkėlimą dujų labia neišbrangs visas projektas:)
Atsakyti