Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 8

QUOTE(Dešimtukas @ 2014 01 19, 14:12)
Jau esu čia kalbėjęs apie baldines plokštes, bet priminsiu dar kartą. Visos Lietuvos rinkoje lenkiškos, latviškos, čekiškos, vokiškos, austriškos, itališkos ir t.t. plokštės yra geros. Spintelės pagamintos iš bet kurios iš jų bus vienodai tvirtos. Kyla klausimas kodėl vienos kur kas brangesnės negu kitos? Todėl kad brangesnės plokštės yra gražesnis lamintas, pats paviršius, faktūra. Pigesnės plokštės, kaip pvz. Kronopol tas paviršius gali turėti tokį lyg ir plastiko blizgesį. Tačiau dabar ir lenkų ir net latvių gamintojai gerokai pasitempė ir jų gaminių išvaizda ne ką atsilieka nuo vokiečių gamintojų.
Išvada: kokybės skirtumai yra vaizdo kokybės skirtumai, o ne būsimo baldo tvirtumas ar ilgaamžiškumas.
Tikrai ne visi baldininkai siūlo didelį pasirinkimą plokščių. Didesni baldų gamintojai, trintys savo staklynus, siūlo nedidelį pasirinkimą, nes dirba su vienu ar keliais tiekėjais. Tokia gamyba yra daug taupesnė, nes siūlant ribotą spalvų pasirinkimą, nuo vieno projekto likusias atraižas galima panaudoti baldus gaminant jau kitam klientui.

Pritariu Dešimtukui 100%, žiūrėkite ne į plokštės gamintoją, o į grožį. Jeigu baldo nesaugosite - nelaikys Jums ir pačios brangiausios plokštės schmoll.gif
Atsakyti
Stalvirsis va toks:
user posted image

Pas draugus juoda kriaukle, seniai naudoja ir zymes nera, kaip nauja cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2014 01 19, 13:16)
o kokia danga virtuvej pas jus? as galvoju gal plyteles deti imitacijos parketo, labai fainas maciau. Gal kas turi/turejo ir ikeltu koki pvz labai praktisku? nes pas mano mama sviesios sudetos tai isidauze, nukritus peiliui, mesos mustukui kokiam ir pan. tai atrodo kad murzinos, labai gailisi ji sad.gif

Grindu danga pas mane trisluoksnis balinto azuolo parketas. Cia mano klaida. Tikrai issidauze nuo peilio ar kt daiktu kritimo, pasibraize nuo kedziu ir tos vietos patamsejo. Miegamuosiuose sudejau dabar quick step brangesni laminata, tai nebijo nieko, nei zaislu kritimo, nei kedziu su ratukais. Gal kam nors nepriimtinas laminatas, bet as dabar nebedeciau trisluoksnio, mieliau rinkciausi gera laminata.
Papildyta:
QUOTE(murmur @ 2014 01 19, 13:25)
Pas draugus juoda kriaukle, seniai naudoja ir zymes nera, kaip nauja  cool.gif

Del devejimosi, juoda tikrai netures kazkokiu zymiu, bet turiu omenyje kasdienine prieziura - jei vanduo kietas, norint, kad ji atrodytu graziai teks naudot nukalkinimo priemones ar pan., nes isdzives vanduo ir kt nesvarumai labai aiskiai matosi.
Bet jei neina priderinti prie stalvirsio, tada tirai geriau juoda, kad neprimargint. O is kokiu ziurit? as kai rinkausi, tarp Franke neradau, bet va Plados prisiderinau beveik idealiai.
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2014 01 19, 15:31)
Grindu danga pas mane trisluoksnis balinto azuolo parketas. Cia mano klaida. Tikrai issidauze nuo peilio ar kt daiktu kritimo, pasibraize nuo kedziu ir tos vietos patamsejo. Miegamuosiuose sudejau dabar quick step brangesni laminata, tai nebijo nieko, nei zaislu kritimo, nei kedziu su ratukais. Gal kam nors nepriimtinas laminatas, bet as dabar nebedeciau trisluoksnio, mieliau rinkciausi gera laminata.
Papildyta:

del laminato jus teisi, geras laminatas geriau nei tas parketas. mes bute buvom sudeja viena is pigesniu, ir buvom patenkinti. o kaimynas parketa tai labai susibraize, pirko jis ten kazkokius piestukus spalvino.. nuo baldu stumdymo ibrezos matosi.
taip ir mes turbut laminata desime.
Atsakyti
QUOTE(Darius S @ 2014 01 19, 13:23)
Pritariu Dešimtukui 100%, žiūrėkite ne į plokštės gamintoją, o į grožį. Jeigu baldo nesaugosite - nelaikys Jums ir pačios brangiausios plokštės  schmoll.gif

Taip, reikia rinktis patinkamas spalvas ir faktūras. Geriausiai pradėti rinktis nuo pigiausių plokščių, na o jau neradus eiti prie brangesnių. Jeigu pvz. yra patinkamas klevas lenkų gamybos ir labai panašus, bet kur kas brangesnis vokiečių, tai neverta išlaidžiauti, nes niekaip jokio skirtumo nepajusite. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 19 sausio 2014 - 13:49
Pas mus plyteles virtuvej. Man grazu medzio imitacijos plyteles, jei reiktu dabar deti tai tokias rinkciausi.

QUOTE(gitulia @ 2014 01 19, 13:31)
Del devejimosi, juoda tikrai netures kazkokiu zymiu, bet turiu omenyje kasdienine prieziura - jei vanduo kietas, norint, kad ji atrodytu graziai teks naudot nukalkinimo priemones ar pan., nes isdzives vanduo ir kt nesvarumai labai aiskiai matosi.
Bet jei neina priderinti prie stalvirsio, tada tirai geriau juoda, kad neprimargint. O is kokiu ziurit? as kai rinkausi, tarp Franke neradau, bet va Plados prisiderinau beveik idealiai.

Paziurejau Plados tai man jos labai uzapvalintos, daug visokiu rieveliu kur tikrai didele galimybe kauptis nesvarumams. As Franke pirksiu, modeli issirinkus jau, tik del spalvos abejoju. Bet reiks apsisprest artimiausiu metu nes baldus jau gamina.
Atsakyti
Taip plyteles medzio imitacijos man ir grazu, reikia tik geru akcijų palaukti smile.gif
o kaip pas jus daugeli mikrobangu krosnele? integruojate ar perkat paprasta ir skiriate jai vieta?
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2014 01 19, 12:54)

Radau pvz su juoda kriaukle, ar labai baisiai atrodo?  unsure.gif Man visai normaliai  g.gif

tikrai gerai atrodo. nors aišku šitam variante geriau galbūt žiūrėtųsi balta kaitlentė ir balta kriauklė. ax.gif

Bet tavo atveju, tikrai rinkčiausi juodą kaip ir kaitlentė. mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mus plytele prie zidinio, nukritus vazelei, isduzo. Keisciausia, kad moline vaza tik nuskilo, o dar su vandeniu buvo doh.gif Tai ir plyteles nera jau tokios ilgaamziskos, o pasikeisti jas tai ne koki laminata rolleyes.gif As apsistojusi prie laminato. Bet apie plyteles negaliu ir galvoti, nes per daug reikalu butu. Nors man ir nepatinka virtuves grindys plytelemis, nebent dalis ju.
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2014 01 19, 14:31)
Del devejimosi, juoda tikrai netures kazkokiu zymiu, bet turiu omenyje kasdienine prieziura - jei vanduo kietas, norint, kad ji atrodytu graziai teks naudot nukalkinimo priemones ar pan.,

nereikia tikrai nieko schmoll.gif ir mama turi ir pati rinkausi juodą ir tikrai po kiekvieno naudojimo nevalau aš jos, nesimato nieko schmoll.gif o vanduo standartinis miesto
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2014 01 19, 16:22)
Pas mus plytele prie zidinio, nukritus vazelei, isduzo. Keisciausia, kad moline vaza tik nuskilo, o dar su vandeniu buvo  doh.gif  Tai ir plyteles nera jau tokios ilgaamziskos, o pasikeisti jas tai ne koki laminata  rolleyes.gif  As apsistojusi prie laminato. Bet apie plyteles negaliu ir galvoti, nes per daug reikalu butu. Nors man ir nepatinka virtuves grindys plytelemis, nebent dalis ju.

as galvoju arba deti tas kaip medzio imitacija ir tada viska (nes grindys sildomos tai patogu) arba plytelem deti ta zona virtujeve o kur svetaines stalas laminata. bet vyras sake nezaisti o isirinkti kazka viena, nes ir auksty isgaudyt ir sako laminas sildomom grindim ir nebetkoks, tai todel turbut bus plyteles kokios kokybiskesnes. Tik va ydomu kurios praktiskesnes. Drauge susidejus akmens mases margas tokias plyteles, bet pas ja virtuve sodyboje tai tokios ir nieko, o kaip interjieras "lengvesnis" vadinkim tai tos akmens mases gal nesiziures?
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2014 01 19, 14:29)
as galvoju arba deti tas kaip medzio imitacija ir tada viska (nes grindys sildomos tai patogu) arba plytelem deti ta zona virtujeve o kur svetaines stalas laminata. bet vyras sake nezaisti o isirinkti kazka viena, nes ir auksty isgaudyt ir sako laminas sildomom grindim ir nebetkoks, tai todel turbut bus plyteles kokios kokybiskesnes. Tik va ydomu kurios praktiskesnes. Drauge susidejus akmens mases margas tokias plyteles, bet pas ja virtuve sodyboje tai tokios ir nieko, o kaip interjieras "lengvesnis" vadinkim tai tos akmens mases gal nesiziures?

na aš nenusileidau vyrui ir nepirkom plytelių virtuvei ir svetainei. Pasirinkom Alloc firmos laminatą. Nes ant plytelių vasarą šalta, aš mėgstu vaikščioti basa. Irgi šildomos grindys bus. Bet vasarą ar pavasarį nejungsi dėlto šildymo, kad kojom smagiau būtų. biggrin.gif

O akmens masės plytelės viena kitai nelygios. Man tobulos buvo tokios:
user posted image

Bet kaina visai nepatiko.. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mistica: 19 sausio 2014 - 14:39