Oj mergaitės, šiandien su baldininku jau susitikom, ir vėl planai keitėsi kardinaliai, kai pasibraižė- viskas kitaip atrodo. Už gero mėnesiuko turėsim virtuvinį, būtinai pasidalinsiu:).
QUOTE(Ritandra @ 2014 01 18, 22:50)
istikro tai as del tu pribumbasu salelej masciau ar daug reikalu ta padaryt (santechnika,elektra)
Del santechnikos tai reikia ziuret, ar iseina. Bet juk galit tik elektra apsiribot. O galit virykle ir ne cia deti, ypac, jei kaip bara darytumet.
QUOTE(Chill! @ 2014 01 19, 03:21)
Oj mergaitės, šiandien su baldininku jau susitikom, ir vėl planai keitėsi kardinaliai, kai pasibraižė- viskas kitaip atrodo. Už gero mėnesiuko turėsim virtuvinį, būtinai pasidalinsiu:).
as todel ir noriu su baldininku susitikti pasikalbeti, ka jis pasiulys ko nesiulys. Tureti kazkokius preliminarius brezinukus... bandysiu siandien vakare pasikviesti.
Papildyta:
QUOTE(naca @ 2014 01 19, 12:00)
Del santechnikos tai reikia ziuret, ar iseina. Bet juk galit tik elektra apsiribot. O galit virykle ir ne cia deti, ypac, jei kaip bara darytumet.
as vakar ir nusprendziau kad salele bus tik darbastalis. nes santechika atvesti reikalu daug... o elektra paprasciau bet gartraukio pastatymas ir pats gartraukis isbrangsta. Nesinori papildomu islaidu del to. Jei buciau visa gyvenima svajojus kad bus taip ir nekitais tai gal... bet dabar kaip man nera spec pageidavimu tai galima duine nukelti prie sionos o salele palikti tuscia, net kalbesiu su baldininku ar ymanoma su ratukais daryti ja "mobilia"
man irgi atrodo, kad gerai ji ir tuscia-gera prisesti, bus tvarkingesne
Bet saloj gal reikalinga elektra - jei noresit koki kombaina pasistacius pasidarbuot Gal viski rozetes kelias pasidarykit?
Radau pvz su juoda kriaukle, ar labai baisiai atrodo? Man visai normaliai
http://www.ievutakas...baldai/2520.jpg
QUOTE(murmur @ 2014 01 19, 12:54)
Bet saloj gal reikalinga elektra - jei noresit koki kombaina pasistacius pasidarbuot Gal viski rozetes kelias pasidarykit?
As ir manau, o ir pati planuoju daryt rozetes (jei nuspresiu ta pussale daryt) saloj, tikrai rasit, ka ijungt
Murmur, jei kaitlente juoda, tai kriaukle neturetu atrodyt baisiai, o ir sioje foto man nebaisiai
Papildyta:
QUOTE(gitulia @ 2014 01 19, 13:03)
As uz kriaukle derinta prie stalvirsio. Man nesinorejo dar vieno juodo klecko ant stalvirsio, akcentuoti daikta, kuris is esmes jokio grozio nepriduoda
Bet murmur minejo, kad neranda plautuves kaip stalvirsis, tai jau geriau juoda, kaip kaitlente, nei dar viena visai kitokia spalva
QUOTE(murmur @ 2014 01 19, 14:54)
man grazu dar cia prie raudono aplamai kaip tinka. ydomu kaip praktiskumas... as taip tampsiu spalvu bijau virtuveje... bute buvo virtuve tamsiu pavirsiu ir dar tokiu grubletu visi vandens lasai , aptaskymai vaiku matesi ... nesidomejau dar as apie plokstes bet rasiu kokia foto kad matyt apie ka kalbu.
Tai va kad nera tokios pat spalvos kaip stalvirsis plautuves. Galima deti arba panasia spalva kaip stalvirsio (bet ne tokia pat) arba juoda
Rinkdamasi juoda dar labai atkreipkit demesi i vandens kokybe namuose, jei vanduo kietas kalketas, tai su juoda kriaukle prasikeiksit. Turejau i ka paziureti pries nuspresdama, kad tikrai nenoriu juodos.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 18, 16:22)
O kas su smeg'u ne taip? Klausiu, nes dar nespejau pasidometi. Musu atveju tiks ir balta, o baltu yra ir normaliu firmu.
Merginos, kas gaminotes pagal uzsakymus, tai kaip su ploksciu pasirinkimu? Jie gali be problemu bet kokia gauti plokste?
Is kokiu gaminates?
Merginos, kas gaminotes pagal uzsakymus, tai kaip su ploksciu pasirinkimu? Jie gali be problemu bet kokia gauti plokste?
Is kokiu gaminates?
Jau esu čia kalbėjęs apie baldines plokštes, bet priminsiu dar kartą. Visos Lietuvos rinkoje lenkiškos, latviškos, čekiškos, vokiškos, austriškos, itališkos ir t.t. plokštės yra geros. Spintelės pagamintos iš bet kurios iš jų bus vienodai tvirtos. Kyla klausimas kodėl vienos kur kas brangesnės negu kitos? Todėl kad brangesnės plokštės yra gražesnis lamintas, pats paviršius, faktūra. Pigesnės plokštės, kaip pvz. Kronopol tas paviršius gali turėti tokį lyg ir plastiko blizgesį. Tačiau dabar ir lenkų ir net latvių gamintojai gerokai pasitempė ir jų gaminių išvaizda ne ką atsilieka nuo vokiečių gamintojų.
Išvada: kokybės skirtumai yra vaizdo kokybės skirtumai, o ne būsimo baldo tvirtumas ar ilgaamžiškumas.
Tikrai ne visi baldininkai siūlo didelį pasirinkimą plokščių. Didesni baldų gamintojai, trintys savo staklynus, siūlo nedidelį pasirinkimą, nes dirba su vienu ar keliais tiekėjais. Tokia gamyba yra daug taupesnė, nes siūlant ribotą spalvų pasirinkimą, nuo vieno projekto likusias atraižas galima panaudoti baldus gaminant jau kitam klientui.
QUOTE(gitulia @ 2014 01 19, 15:11)
Rinkdamasi juoda dar labai atkreipkit demesi i vandens kokybe namuose, jei vanduo kietas kalketas, tai su juoda kriaukle prasikeiksit. Turejau i ka paziureti pries nuspresdama, kad tikrai nenoriu juodos.
cia kaip as buvau isitikinus kad gruindis tamsias darysiu GI GRAZU kol nepamaciau kaip nepraktiska... kad ir jau kokie tvarkingi bebutu zmones bet viskas ant ju matosi, net lasas dregmes ir isbalina ta vieta jei greit nenuvalai. Nusileidau ant zemes ir apsistojau ties standartiniu parketu
o kokia danga virtuvej pas jus? as galvoju gal plyteles deti imitacijos parketo, labai fainas maciau. Gal kas turi/turejo ir ikeltu koki pvz labai praktisku? nes pas mano mama sviesios sudetos tai isidauze, nukritus peiliui, mesos mustukui kokiam ir pan. tai atrodo kad murzinos, labai gailisi ji