Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 8

QUOTE(murmur @ 2014 01 18, 16:07)
Jusu atvejis sudetingas kadangi didelis plotas, reikia ismaniai viska sukomponuoti. Ateis Juodai gal ka pasiulys 4u.gif

taigi, 24 m2 gaunasi o bus tik virtuve ir valgomo stalas, salionas uz sienos... bute buvom sujunge saliona su virtuve tai man nepasiteisino. nusprendziau kad vyras turi tureti normalu garaza o moteris virtuve lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2014 01 18, 12:38)
Kaitlente pirkta kai kitokiu spalvu dar nebuvo. O ir visokiu noname'u nemegstu, smeg'o tikrai nepirkciau niekada.

O kas su smeg'u ne taip? Klausiu, nes dar nespejau pasidometi. Musu atveju tiks ir balta, o baltu yra ir normaliu firmu.

Merginos, kas gaminotes pagal uzsakymus, tai kaip su ploksciu pasirinkimu? Jie gali be problemu bet kokia gauti plokste?

Is kokiu gaminates?
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2014 01 18, 13:13)
user posted image
sveikos, kad neateiciau be nieko tai sumeciau bendra vaizda busimos virtuves (neklauskite kur orkaite ar indaplove) tiesiog dar nesusitariu su savim kaip daryt. Jusu nuomone?

pasakykite prasau kaip ir kur suprojektuojat tokius paveiksliukus, kazkokia programa, nu nerandu kaip tai p[adaryt? aciu
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2014 01 18, 18:25)
pasakykite prasau kaip ir kur suprojektuojat tokius paveiksliukus, kazkokia programa, nu nerandu kaip tai p[adaryt? aciu

http://kitchenplanne.../Pages/VPUI.htm
Atsakyti
Ritandra, na man ta jūsų sala, kaip ne sala, tokia ne į temą ten, be to ir atstumas turbūt labai mažas nuo ilgosios sienos. Salą daryčiau per vidurį labiau ir pasukčiau taip, kad veidu į langą būtų galima stovėt, na kad ji statmenai į ilgąją virtuvės dalį būtų.

aš PAGALIAU SU KOMPU !!!! yahoo.gif

murmur
, gal tikrai juoda kriauklė geriau, jei ir kaitlentė juoda
Atsakyti
norėjau paklausti, ar verta šaldytuvą dengti šoninę plokšte ale slėpti?
juk tik atima papildomus centimetrus mažoje virtuvėje, o kartu šiek tiek ir brangina projektą?

user posted image

ir dar įdomu nuomones dėl pačios furnitūros-ar geri?
Stalčiai AMIX pilno ištraukimo su metalinais šonais (blium Tandebox alternatyva)
Aventos HF - dviguba durelių pakėlimo sistema?

stalviršiai austriški, blizgios vokiškos plokštės? (suprantu, kad be konkrečių prekės ženklų, matyt, sunku pasakyti?)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wiktoo: 18 sausio 2014 - 19:51
QUOTE(Wiktoo @ 2014 01 18, 20:47)
norėjau paklausti, ar verta šaldytuvą dengti šoninę plokšte ale slėpti?
juk tik atima papildomus centimetrus mažoje virtuvėje, o kartu šiek tiek ir brangina projektą?

AS jauciu neslepciau ax.gif Man tai visai graziai atrodo ir atviras saldytuvas , pvz. (foto is interneto) user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2014 01 18, 15:15)
taigi, 24 m2 gaunasi o bus tik virtuve ir valgomo stalas, salionas uz sienos... bute buvom sujunge saliona su virtuve tai man nepasiteisino. nusprendziau kad vyras turi tureti normalu garaza o moteris virtuve  lotuliukas.gif

Sveikos planuotojos, senokai buvau cia apsilankiusi, tai va ikisu nosi.

Ritandra, as gal galvociau kaip nors taip. Cia pirma mintis, kaip bandyciau deliotis. Man patinka salos, o jusu virtuves dydis tikrai leidzia isirengti sala 4u.gif

Planas:
user posted image

Siena su durimis:
user posted image

Ilgoji siena:
user posted image

Na aisku kampas ne kaip atrodo, ten reiketu pagalvot kaip issidelioti.

Arba dar pagalvojau, kad galima butu varyt aukstas siptas iki pat patalpos kampo ir nedaryti pakabinamu spinteliu apskritai ant sienos su durimis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blumchen123: 18 sausio 2014 - 20:22
Blumchen123, zymiai zymiai geriau thumbup.gif Tiesiog jau vaizdas galvoje iskyla .
O kampa ties durimis galima juk kazkaip graziau uzbaigti. Ir nuo salos akys gales pro langa ziureti biggrin.gif

Saldytuvas ir man ir be plokstes normaliai. O va neimontuojamos virykles sona as galvoju uzdengti. Na gaila, kad mano spinteles uzsibaigia virykle, bet jau niekaip kitaip nepavyko sumastyti del ventiliacijos angos ir vamzdyno. na kai senas namas, tai turi prie visko taikytis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 18 sausio 2014 - 21:15
QUOTE(Blumchen123 @ 2014 01 18, 21:17)
Arba dar pagalvojau, kad galima butu varyt aukstas siptas iki pat patalpos kampo ir nedaryti pakabinamu spinteliu apskritai ant sienos su durimis.

svajojau apie tokiąvirtuvę wub.gif Spintos per visą sieną, o saloj kriauklė, kaitlentė ir darbastalis..
Atsakyti
QUOTE(Blumchen123 @ 2014 01 18, 22:17)
Sveikos planuotojos, senokai buvau cia apsilankiusi, tai va ikisu nosi.

Ritandra, as gal galvociau kaip nors taip. Cia pirma mintis, kaip bandyciau deliotis. Man patinka salos, o jusu virtuves dydis tikrai leidzia isirengti sala  4u.gif

Planas:
user posted image

Siena su durimis:
user posted image

Ilgoji siena:
user posted image

Na aisku kampas ne kaip atrodo, ten reiketu pagalvot kaip issidelioti.

blink.gif as apakus thumbup.gif
menas tokius sedevrus delioti. man tai kaip tokiai nereikliai kaip ir tinka viskas biggrin.gif istikro tai as del tu pribumbasu salelej masciau ar daug reikalu ta padaryt (santechnika,elektra) g.gif

dar galvoju gal vietoj saleles desniau nuo ilgosios sienos kaip "bara" daryt su kokiom pora kedem. kad prisest pavalgyt, ar kazka darant pleptelti ten parymant?. kad nereiktu kiekviena kart ta svetaines stala judinti "oficialiai".

siandien apziurejo elektrikas tai iki treciadienio laiko turiu pasakyti kur jam taskus daryt verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2014 01 18, 23:50)
blink.gif  as apakus  thumbup.gif 
menas tokius sedevrus delioti. man tai kaip tokiai nereikliai kaip ir tinka viskas biggrin.gif istikro tai as del tu pribumbasu salelej masciau ar daug reikalu ta padaryt (santechnika,elektra)  g.gif 

dar galvoju gal vietoj saleles desniau nuo ilgosios sienos  kaip "bara" daryt su kokiom pora kedem. kad prisest pavalgyt, ar kazka darant pleptelti ten parymant?. kad nereiktu kiekviena kart ta svetaines stala judinti "oficialiai".

siandien apziurejo elektrikas tai iki treciadienio laiko turiu pasakyti kur jam taskus daryt  verysad.gif  unsure.gif

Jei vistik nusprestumet saleles nedaryti, galit daryti pusbari
man labai grazi si virtuve (ypac kedes thumbup.gif )
nuorodoj daugiau foto... o jums turint tiek vietos manau puikus variantas
VIRTUVE
user posted image

Atsakyti