Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 8

As stala daryciau prie lango, o ne atvirksciai. Juk ne tik gamini, bet prisedi ir siaip, ir kavos isgerti, ir draugus pasodini mirksiukas.gif Arba gal dali kampu pasukti palei langa,o stala patraukti , jei norisi kompromiso. Bet tada ta sala nnelabai..

Murmur, plautuve derinciau prie stalvirsio, jei tik imanoma tokia spalva. Juoda g.gif susidaro ispudis , kad grazu tik kol nauja.

Noriu paklausti besirenkanciu blizgias plokstes. Ar nera taip, kad jas reikia blizginti kaip stikla? Ypac, jei dar sviesa i jas pro langa krinta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 18 sausio 2014 - 11:38
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 18, 10:43)
Aisku, nieko nekeis mano pakarksejimas, bet jums butu graziai tikusi kremine rusva kaitlente rolleyes.gif Juoda ir balta akmens mases kriaukle - kaip suprantu is en en perskaitytu komentaru - blogiausi variantai. O juoda man ir negrazu blush2.gif Manau, kad neapsirinktumet su stalvirsio spalvos 4u.gif

Kaitlente pirkta kai kitokiu spalvu dar nebuvo. O ir visokiu noname'u nemegstu, smeg'o tikrai nepirkciau niekada.

Arciausiai stalvirsio butu sokolado spalva, bet ar nebus tai dar vienos spalvos ivedimas? g.gif daugiau niekur ji nesikartotu, o kad tip top kaip stalvirsis butu nera tokiu.

Issirinkau plienine uz akmens mases kaina doh.gif tai mb sake imam franke fragranito ir viskas. Bet kokios spalvos issirinkt doh.gif baldu projektuotojas juoda rekomenduoja. Susimeciau visai.
Atsakyti
O as pasiskaiciusi apie kriaukles, ir apziurejusi ju asortimenta vis tik linkstu prie plienines. Bet dar nezinia kur nulinksiu biggrin.gif
Atsakyti
Bet pvz foto kur idejau tai kriaukle iskrenta is konteksto. Blynas ne i tema. Suprantu jei idealiai tiktu spalva, o dabar...
Draugai juoda turi franke 5 metus - kaip nauja iki siol. unsure.gif

Ritandra as daryciau virtuvini prie ilgosios sienos. Salos nedaryciau, o stala prie lango deciau.

Naca bet neblizgia nuvalyt zymiai sunkiau nei blizgia. O kas del kriaukles tai jei su normaliu ventiliu ir plienines nuo 700lt kainuoja doh.gif
Atsakyti
Kaip suprantu, idetame variante kriaukle derinta prie spinteliu spalvos.

O tas normalus ventilis tai koks?

Ritandros ilgoji siena turbut ir yra prie lango..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 18 sausio 2014 - 11:58
QUOTE(murmur @ 2014 01 18, 13:50)
Bet pvz foto kur idejau tai kriaukle iskrenta is konteksto. Blynas ne i tema. Suprantu jei idealiai tiktu spalva, o dabar...
Draugai juoda turi franke 5 metus - kaip nauja iki siol. unsure.gif
Ritandra as daryciau virtuvini prie ilgosios sienos. Salos nedaryciau, o stala prie lango deciau.

Naca bet neblizgia nuvalyt zymiai sunkiau nei blizgia. O kas del kriaukles tai jei su normaliu ventiliu ir plienines nuo 700lt kainuoja  doh.gif

kaip ir daba ikelta? as dar mastau gal L formos nuo duri ir ilgosios kampa. o tala prie lango. Jatau kaip sunku kaip nera uz ko uzsikabinti, butu kokie bent san mazgai jau ideti tai sioks toks prisirisimas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(naca @ 2014 01 18, 13:56)
Kaip suprantu, idetame variante kriaukle derinta prie spinteliu spalvos.

Ritandros ilgoji siena turbut ir yra prie lango..

ne, kur langas siena trumpesne 4.9 m o ten kur jau sudetos spinteles 6.38 m
Atsakyti
is paveikslelio atrodo, kad atvirksciai. Man ta sala ten netinka. Atrodo, kad pasirinkot tik del salos noro, o ne kitais sumetimais. O jei stala traukti kiek labiau i viduri, o spinteles kampu su dalimi prie lango.
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2014 01 18, 09:26)
Kaitlente indukcine juoda, orkaite juoda su metalu. Ar tiktu juoda kriaukle? Ar det panasiausia i stalvirsio spalva?  unsure.gif

aš dėčiau juodą tada. Nes jei kaitlentė juoda, tai kodėl kriauklė juoda netiks? g.gif Dėl juodos buvo kalbėta, kad kalkės matosi. Bet mano manymu, ant plieninės lygiai tas pats. unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(naca @ 2014 01 18, 11:56)

Buna su rankenele virsuj, pasuki rankenele ir uzsikemsa kriaukle, pasuki atgal - atsikemsa.
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2014 01 18, 12:36)
Murmur, plautuve derinciau prie stalvirsio, jei tik imanoma tokia spalva. Juoda  g.gif susidaro ispudis , kad grazu tik kol nauja.

juodos - puikios! nebent pati spalva nepatinka-netinka kaip spalva, pas mamą jau 9m ir kaip nauja, nei ten kalkės, nei ten apnašos kokios, nieko nesimato, žodžiu, priežiūra nulinė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2014 01 18, 14:16)
is paveikslelio atrodo, kad atvirksciai. Man ta sala ten netinka. Atrodo, kad pasirinkot tik del salos noro, o ne kitais sumetimais.  O jei stala traukti kiek labiau i viduri, o spinteles kampu su dalimi prie lango.

jus kaip ir teisi, man labai norisi tos salos biggrin.gif bet ir spinteliu ir darbastalio per akis nes sienos ilgos - vietos daug. sala as noreciau su ratukais. nezinau, as esu tokio realinio proto kad su vaizduote ir interpretavimu sudetinga man blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2014 01 18, 13:00)
jus kaip ir teisi, man labai norisi tos salos biggrin.gif bet ir spinteliu ir darbastalio per akis nes sienos ilgos - vietos daug.  sala as noreciau su ratukais. nezinau, as esu tokio realinio proto kad su vaizduote ir interpretavimu sudetinga man  blush2.gif

Jusu atvejis sudetingas kadangi didelis plotas, reikia ismaniai viska sukomponuoti. Ateis Juodai gal ka pasiulys 4u.gif
Atsakyti