Aš galiu dėti palei vieną sieną trumpesnę tik 40 arba vos virš 45 cm gylio spinteles. Kokio gylio geriau rinktis, kad daugiausiai išloščiau su stalčių gyliu ir neliktų bereikalingo tarpo, kurį geriau panaudočiau praėjimui. pvzikea spintelė
Jos gylis rašo 38,6, o rėmo gylis 37. Tai koks yra pačio stalčiaus gylis? Gal ir kvailas klausimas , bet nesuprantu.
QUOTE(naca @ 2014 01 16, 22:31)
Tai gal kas domejosi, kiek tas beginis metras? Vienoje vietoje mums sake apie 1000 lt. Paskaiciavo pagal musu matavimus, tai apytiksliai ir gavosi. Bet cia kur standartizuoti baldai.
Mums panasiai ir gavosi apie 1000 lt uz tiesini metra. Ir tai ne su Blumais.
Sakyciau reikia skaiciuoti NUO 1000 Lt
QUOTE(Juodai @ 2014 01 17, 00:28)
Prašom
Jeigu Jūs žnote, ko norit, tai kainą Jums paskaičiuos gana tiksliai . Kaina juk priklauso nuo medžiagų, iš kurių norite turėti savo virtuvę. Fasadai - plokštė ar masyvas/MDF, lankstai - pigesni kokie nors ar blum/hettich, stalviršis - plokštė ar akmens masė/granitas/masyvas, komplektacija - dauguma spintučių ar stalčių blokų. Vat tiek dalykai, kurie nulemia kokia bus kaina - mažesnė, ar didesnė . Gal ką praleidau... , ale mažu kas paminės tai ir be manęs .
Jeigu Jūs žnote, ko norit, tai kainą Jums paskaičiuos gana tiksliai . Kaina juk priklauso nuo medžiagų, iš kurių norite turėti savo virtuvę. Fasadai - plokštė ar masyvas/MDF, lankstai - pigesni kokie nors ar blum/hettich, stalviršis - plokštė ar akmens masė/granitas/masyvas, komplektacija - dauguma spintučių ar stalčių blokų. Vat tiek dalykai, kurie nulemia kokia bus kaina - mažesnė, ar didesnė . Gal ką praleidau... , ale mažu kas paminės tai ir be manęs .
Taip zinau, ko noriu. Svarbiausia nepermoketi visokiems tarpininkams O kaip jus teiravotes? Siuntet plana baldu?
Gal kas susiduret su siais ?
http://www.ofus.lt/
QUOTE(naca @ 2014 01 17, 18:05)
Ar aš čia beskonio bet maciau tik kelias graziai isplanuotas virtuves...
Minimalizmas ir tiek. man svarbu, kad kokybiskai butu, o as jau is standartiniu pati susideliociau
Ech, tik ka nusipirkau plyteles sienai, parsivezem ir namuose jos kitaip atrodo na kaip visad...
Man tos spinteles Jysko lygio atrodo ir kainos itartinai mazos. As nerizikuociau.
Na zinokit mes buvom apziureti virtuviniu baldu po visokias parduotuves ir uzkliuvom uz tikrai kokybiskai padarytu, manem, kad bus brangesni, bet kainos panasios kaip sioje svetaineje. Ten irgi is standartizuotu spinteliu galima susidelioti. Tik cia didesne spalvu ivairove, todel ir domiuosi.
O man iš tų paskutinių standartinių spintelių labai panašu į Ikea, tik fasadus pagal poreikį pjauna
Klausimas iskilo. Jau pradejau linkt link akmens mases kriaukles, dabar neapsisprendziu del spalvos
Fasadai blizgus sviesus dramblio kaulo spalvos, stalvirsis ir plyteles rudai pilkos. Spalvos fasado ir stalvirsio turetu but panasios kaip sioj virtuvej (foto skolinta is interneto):
Kaitlente indukcine juoda, orkaite juoda su metalu. Ar tiktu juoda kriaukle? Ar det panasiausia i stalvirsio spalva?
Siaubas su ta virtuve - pradejau nuo vienos vizijos, baigiu visai priesingu rezultatu Tikiuosi galutiniam variante liksiu patenkinta
Fasadai blizgus sviesus dramblio kaulo spalvos, stalvirsis ir plyteles rudai pilkos. Spalvos fasado ir stalvirsio turetu but panasios kaip sioj virtuvej (foto skolinta is interneto):
Kaitlente indukcine juoda, orkaite juoda su metalu. Ar tiktu juoda kriaukle? Ar det panasiausia i stalvirsio spalva?
Siaubas su ta virtuve - pradejau nuo vienos vizijos, baigiu visai priesingu rezultatu Tikiuosi galutiniam variante liksiu patenkinta
QUOTE(murmur @ 2014 01 18, 10:26)
Klausimas iskilo. Jau pradejau linkt link akmens mases kriaukles, dabar neapsisprendziu del spalvos
Aisku, nieko nekeis mano pakarksejimas, bet jums butu graziai tikusi kremine rusva kaitlente Juoda ir balta akmens mases kriaukle - kaip suprantu is en en perskaitytu komentaru - blogiausi variantai. O juoda man ir negrazu Manau, kad neapsirinktumet su stalvirsio spalvos
sveikos, kad neateiciau be nieko tai sumeciau bendra vaizda busimos virtuves (neklauskite kur orkaite ar indaplove) tiesiog dar nesusitariu su savim kaip daryt. Jusu nuomone?
1) ar virtuve daryti toje sienoje kur dabar ar prie lango (desne)
kadangi ilgoji siena 6.38 m o trumpoji 4.9 m tai vietos netruksta. Man asmeniskai valgomo stalas faina prie lango... bet praktisiua gal virtuve butu nes gamini ilgiau ir groziesi pro langa nei susidei valgyt... dar del taupumo, susedus kol valgai sviestuva trumpiu degtu nei kol gamini valgyt... nes tas langas didelis bet deja tik vienas jis. Praktiskai visada turesiu degti sviesa gaminant.
patarkite del isplanavimo
kadangi nera dar nei santechnikos nei elektros , ja vedzios kita sav tai galiu daryti ka tik noriu
O gal yra sugebanciu preliminariai paprojektuoti? parasykite i az, sutarsime del atlygio