QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 16, 20:17)
Juodai, gal galite pateikti ta sarasiuka?
Prašom
www.siguldosbaldai.lt
www.virtuvesbaldai4u.lt
www.nabukas.lt
www.balduamatas.lt
www.baldininkai.com
www.medisinterjere.lt
Čia tie, kurie atsakė į prašymą. Dar apie kainą - visi skaičiavo preliminarią kainą, bet ir tai matės skirtumas. Pavyzdžiui tie baldininkai, kuriuos pasirinkau, preliminarią buvo nurodę didesnę, nei paskui pagal pirminį projektą pasiūlė. Bet kadangi man jų pirminis projektas netiko, užsakiau "tiuningą"
, vat tada kaina pakilo. Bet rezultate gavosi beveik tokia pat kaina, kaip ir buvo pateikę preliminariuose skaičiavimuose
.
Brangiausiai šaukė sigulda, pigiausiai virtuvesbaldai4u. Visi kiti daug maž panašiai, gal nabukas kiek aukštesnę kainą davė.
Dešimtuk, ačiū už paaiškinimą
. Supratau, kad jokio kriminalo čia nėra, nors kai užmačiau, kad pas mane tik toks stalčių gylis, jau buvau puolus į paniką, kad mane apgavo
, bet paskui sveikas protas nugalėjo
.
Papildyta:
QUOTE(naca @ 2014 01 16, 22:31)
Na o kaip tos kainos apibudinamos? vieni skaiciuoja apytiksliai uz begini metra standartiniu spinteliu , o kiti individualiai .
Tai gal kas domejosi, kiek tas beginis metras? Vienoje vietoje mums sake apie 1000 lt. Paskaiciavo pagal musu matavimus, tai apytiksliai ir gavosi. Bet cia kur standartizuoti baldai.
Jeigu Jūs žnote, ko norit, tai kainą Jums paskaičiuos gana tiksliai
. Kaina juk priklauso nuo medžiagų, iš kurių norite turėti savo virtuvę. Fasadai - plokštė ar masyvas/MDF, lankstai - pigesni kokie nors ar blum/hettich, stalviršis - plokštė ar akmens masė/granitas/masyvas, komplektacija - dauguma spintučių ar stalčių blokų. Vat tiek dalykai, kurie nulemia kokia bus kaina - mažesnė, ar didesnė
. Gal ką praleidau...
, ale mažu kas paminės tai ir be manęs
.