Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 8

Laba,
jungiuosi ir aš pas jus 4u.gif

QUOTE(nuotaika @ 2014 01 16, 13:41)
Sveikos, o kaip rinkotės virtuvių gamintojus? ar pagal rekomendacijas ar iš interneto? gal galite gerų rekomenduoti? Vilniuje. Įdomu kokios kainos. Ir tiesa, ar prieš užsisakant baldus jau reikia turėt susipirkus buitinę techniką? (orkaitę, indaplovę ir pan.)? ačiū už atsakymus 4u.gif

Vat tas klausimas ir mane domina,brūkštelkite AŽ kurios jau išsirinkote gamintoją,nes kaip tik pasibraižiau brėžinuką,AČIŪ labai iš anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nuotaika @ 2014 01 16, 13:41)
Sveikos, o kaip rinkotės virtuvių gamintojus? ar pagal rekomendacijas ar iš interneto? gal galite gerų rekomenduoti? Vilniuje. Įdomu kokios kainos. Ir tiesa, ar prieš užsisakant baldus jau reikia turėt susipirkus buitinę techniką? (orkaitę, indaplovę ir pan.)? ačiū už atsakymus 4u.gif

El. paštu išsiuntinėjau užklausas kokiai 10-čiai gamintojų - žinomų, čia SM rekomenduotų. Užklausoj buvo mano pasipaišyta preliminari virualizacija, patalpos planas su visais matmenimis, buitinės technikos numatytais taškais, i-nete rastos patinkančių virtuvių nuotraukos. Visi 100 proc neatsakė, bet dauguma tikrai atsakė. Mažiausią kainą pasiūlė berods šitie gamintojai. Tik vat, pas juos neradau masyvo virtuvių gaminių galerijoje, tad rinkausi kitus gamintojus, kurių darbai jų tinklapyje man patiko, bendravimas "užkabino" smile.gif. Anie, mažiausią kainą pasiūlę, irgi šaunuoliai - greitai atrašydavo, atsakė į visus rūpimus klausimus smile.gif .
Kainos be projektėlio Jums niekas nepasakys - koks dydis bus Jūsų virtuvės?. Dar nelygu, kokias medžiagas naudosite - plokštę, masyvą, MDF,- fasadams, kokias lankstų sistemas rinksitės, koks stalviršis bus. Bandyčiau spėti, kad kokių 5 metrų ilgio plokštės virtuvė turėtų kainuoti apie 7-10t, be buitinės technikos.
Buitinės technikos iš anksto nusipirkti tikrai nereikia. Yra baldininkų, kurie buitinę gali pigiau pasiūlyti. Svarbu yra jau būti išsirinkus ją prieš pradedant gamybą - turėsit i-nete susiradę jų montavimo instrukcijas, baldininkams reikia tokios inormacijos. Tiesa, dauguma orkaičių, kaitlenčių, indaplovių - praktiškai tokius pat montavimo matmenis turi, standartas taip sakant mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 16 sausio 2014 - 14:46
Sakykit, prasau, kaip planeli is IKEA puslapio nusikopijuoti i pc. ax.gif
Atsakyti
Klausimas Dešimtukui ax.gif :
ar baldininkai standartiškai darydami blum stalčius, po 60cm gylio stalviršiu, renkasi gylį 47cm, t.y. pats bėgelis turbūt 50cm? Jei taip, tai kodėl nesirenka ilgesnio bėgelio - 55cm? Ar tada jau spintutė gaunas prie pat sienos ir nebelieka tarpo? Ačiū 4u.gif

QUOTE(miskouoga @ 2014 01 16, 15:59)
Sakykit, prasau, kaip planeli is IKEA puslapio nusikopijuoti i pc.  ax.gif

QUOTE(Juodai @ 2014 01 07, 12:21)
Darykit print screen ir paskui talpinkit Paint programoj, apkarpykit ir kelkit čia wink.gif

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 16 sausio 2014 - 15:15
QUOTE(Juodai @ 2014 01 16, 15:14)
Klausimas Dešimtukui  ax.gif :
ar baldininkai standartiškai darydami blum stalčius, po 60cm gylio stalviršiu, renkasi gylį 47cm, t.y. pats bėgelis turbūt 50cm? Jei taip, tai kodėl nesirenka ilgesnio bėgelio -  55cm? Ar tada jau spintutė gaunas prie pat sienos ir nebelieka tarpo?

Na, paskaičiuokime. smile.gif
Stalviršis yra 60 cm pločio, bet jo priekis išlindęs, o spintelė lieka giliau. Tarkim pas mane ta išlindusi stalviršio dalis yra 36 mm. Mano apatinės spintelės vidinis gylis yra 56 cm, tad teoriškai aš galėčiau dėti 550 bėgelius. Tačiau ir aš dedu 500 bėgelius, nes visada gerai už stalčių turėti rezervą vietos. Pavyzdžiui mano namuose, ten už stalčių, pravesta dujų žarną. smile.gif Tačiau kiti baldininkai daro tik 51 cm gylio spinteles (taip taupo medžiagą) ir jas montuoja atitrauktas nuo sienos, po to uždeda stalviršį ir visą šį konglomeratą prisuka prie sienos. Į tokią konstrukciją jau niekaip neįdėsi ilgesnių bėgelių. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 16 sausio 2014 - 18:25
Kad pas mane 47cm stalčiai, taip išeina, kad belieka kaltint tik pačią save, nes pati ir paprašiau, kad už spintelių BŪTINAI paliktų tarpą doh.gif
Pasimokiau, kai kažkada senai į nišą įgrūdo vaikų spintą, nepaliko nei mm tarpo, o siena į lauką, tai supelijo visa nugarinė dalis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2014 01 16, 18:33)
Kad pas mane 47cm stalčiai, taip išeina, kad belieka kaltint tik pačią save, nes pati ir paprašiau, kad už spintelių BŪTINAI paliktų tarpą doh.gif
Pasimokiau, kai kažkada senai į nišą įgrūdo vaikų spintą, nepaliko nei mm tarpo, o siena į lauką, tai supelijo visa nugarinė dalis doh.gif

Va va... jei jau namie drėgmė linkusi kauptis ir pelyti, tai ir tas tarpas prie sienos nepadės, nes vis tiek ten oro vėdinimuisi per menkai patenka. Todėl man kažkaip nelabai ta mada virtuvės baldus lango pusėje daryti kur pačios šalčiausios sienos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 16 sausio 2014 - 18:40
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 01 16, 18:38)
Va va... jei jau namie drėgmė linkusi kauptis ir pelyti, tai ir tas tarpas prie sienos nepadės, nes vis tiek ten oro vėdinimuisi per menkai patenka. Todėl man kažkaip nelabai ta mada virtuvės baldus lango pusėje daryti kur pačios šalčiausios sienos.

Kad niekur nepelydavo, o ten matyt oras kai "nevaikščiojo", užtai priplėko doh.gif
Dabar tai viskas gerai, grindys šildomos, tai bet kokiu atveju visa šiluma "nuteka" už spintelių thumbup.gif Be to dar pats kampas gi nenaudojamas su ertmėm į stalčius, tai manau tikrai viskas bus gerai ir nepelys drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 01 16, 15:44)
El. paštu išsiuntinėjau užklausas kokiai 10-čiai gamintojų - žinomų, čia SM rekomenduotų.

Juodai, gal galite pateikti ta sarasiuka? 4u.gif

Na va, man paskaiciavo kaina tokios (vokieciu gamintojai), tai sitas variantas ne iki lubu. Iki lubu kaina skiriasi daugiau nei 3000. Tai cia kaina 12 000. Ir tai su laminuoti stalvirsiu, be apsvietimo. Daug, ane? verysad.gif Plokste MDF, man labai patikusi. Bet gal ir kiti turetu tokia plokste? g.gif Nes tiesiog isimylejau ta plokste lotuliukas.gif

Musu virtuve tikrai ganetinai optimali iseina, net is Ikejos susidetumem biggrin.gif Nes dydis labai tinkamas standartamas, jokiu kampu.. Tai kam permoketi? g.gif

Desimtukas, o kur galima jus darbus pamatyti? Legaliai pasireklamuokite 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 16 sausio 2014 - 19:19
Na o kaip tos kainos apibudinamos? vieni skaiciuoja apytiksliai uz begini metra standartiniu spinteliu , o kiti individualiai .
Tai gal kas domejosi, kiek tas beginis metras? Vienoje vietoje mums sake apie 1000 lt. Paskaiciavo pagal musu matavimus, tai apytiksliai ir gavosi. Bet cia kur standartizuoti baldai.
Atsakyti
Iškilo toks klausimas,gal patarsite wink.gif
Manoji virtuvė G formos ir viena siena mastau be viršutinių spintelių,tačiau joje kaitlentė,ką įdomaus pasiūlytumėte sienelei,plytelių nenoriu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 16, 20:17)
Juodai, gal galite pateikti ta sarasiuka? 4u.gif

Prašom smile.gif

www.siguldosbaldai.lt
www.virtuvesbaldai4u.lt
www.nabukas.lt
www.balduamatas.lt
www.baldininkai.com
www.medisinterjere.lt

Čia tie, kurie atsakė į prašymą. Dar apie kainą - visi skaičiavo preliminarią kainą, bet ir tai matės skirtumas. Pavyzdžiui tie baldininkai, kuriuos pasirinkau, preliminarią buvo nurodę didesnę, nei paskui pagal pirminį projektą pasiūlė. Bet kadangi man jų pirminis projektas netiko, užsakiau "tiuningą" cool.gif , vat tada kaina pakilo. Bet rezultate gavosi beveik tokia pat kaina, kaip ir buvo pateikę preliminariuose skaičiavimuose mirksiukas.gif.
Brangiausiai šaukė sigulda, pigiausiai virtuvesbaldai4u. Visi kiti daug maž panašiai, gal nabukas kiek aukštesnę kainą davė.
4u.gif

Dešimtuk, ačiū už paaiškinimą 4u.gif . Supratau, kad jokio kriminalo čia nėra, nors kai užmačiau, kad pas mane tik toks stalčių gylis, jau buvau puolus į paniką, kad mane apgavo doh.gif lotuliukas.gif , bet paskui sveikas protas nugalėjo thumbup.gif .
Papildyta:
QUOTE(naca @ 2014 01 16, 22:31)
Na o kaip tos kainos apibudinamos? vieni skaiciuoja apytiksliai uz begini metra standartiniu spinteliu , o kiti individualiai .
Tai gal kas domejosi, kiek tas beginis metras? Vienoje vietoje mums sake apie 1000 lt. Paskaiciavo pagal musu matavimus, tai apytiksliai ir gavosi. Bet cia kur standartizuoti baldai.

Jeigu Jūs žnote, ko norit, tai kainą Jums paskaičiuos gana tiksliai wink.gif. Kaina juk priklauso nuo medžiagų, iš kurių norite turėti savo virtuvę. Fasadai - plokštė ar masyvas/MDF, lankstai - pigesni kokie nors ar blum/hettich, stalviršis - plokštė ar akmens masė/granitas/masyvas, komplektacija - dauguma spintučių ar stalčių blokų. Vat tiek dalykai, kurie nulemia kokia bus kaina - mažesnė, ar didesnė smile.gif . Gal ką praleidau... unsure.gif , ale mažu kas paminės tai ir be manęs ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 17 sausio 2014 - 00:29