Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 8

O kodel prie sienos negalima? Maiskiai bus prie saldytuvo, tai gal taip pat negalima?
Papildyta:
QUOTE(Flirt @ 2014 01 15, 21:35)
Jei nera ka rodyt, tai gal kokiu ideju kaip pagyvint namus be ryskiu spavu g.gif  Per sia savaite turiu issirinkti visas spalvas doh.gif

As ir rasau, kad ir mano stilius gal ne visiems priimtinas. Pvz as pati pasidariusi siena, zidini su dekoratyviniu glaistu- neryskus, iskilus vaizdeliai. Kazkada dekoracijas ant langu dariausi, dekoracijas vonioje ant sienu. Kas ateidavo, tai daugiausia pastebedavo ir girdavo, bet ka cia zinai, ka mastydavo biggrin.gif na man svarbiausia tas, kad man ir mano seimynai miela rolleyes.gif Kam patinka spalvos, tas tegu su spalvomis zaidzia. as pati tai megstu ramias, pastelines spalvas. Musu namai- musu tvirtove .. biggrin.gif todel ir pasidarom, taip kad jaustumemes mes gyvenantys , o ne retkarciais uzsukantys gerai .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 15 sausio 2014 - 21:46
Nežinau, gal, kad nepalikta kaip čia:
user posted image

Rašo, kad reikia palikti juostą, kad nebraižytų sienos ir geriau darinėtųsi.
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 01 15, 20:52)
Didelis komplektas.

4 m skaitosi didelis. Pas mane bus 5 m, tai kaip suprantu dideles spintos daryti neverta, nes spinteliu ir taip bus pakankamai. Svarstau del ukines spintos, grozio ji man neduoda, tik kad sudet daugiau gali.
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2014 01 15, 20:42)
As ir rasau, kad ir mano stilius gal ne visiems priimtinas. Pvz as pati pasidariusi siena, zidini su dekoratyviniu glaistu- neryskus, iskilus vaizdeliai. Kazkada dekoracijas ant langu dariausi, dekoracijas vonioje ant sienu. Kas ateidavo, tai daugiausia pastebedavo ir girdavo, bet ka cia zinai, ka mastydavo biggrin.gif  na man svarbiausia tas,  kad man ir mano seimynai miela  rolleyes.gif  Kam patinka spalvos, tas tegu su spalvomis zaidzia.  as pati  tai megstu ramias, pastelines spalvas. Musu namai- musu tvirtove .. biggrin.gif  todel ir pasidarom, taip kad jaustumemes  mes gyvenantys , o ne retkarciais uzsukantys gerai .

Taip, kiekvienam savo ax.gif Kas per dekoracijos? As apie 3D siena galvoju, tada gal ir ryskiu spalvu daug nesinoretu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiktoo @ 2014 01 15, 22:05)
viename www yra įdėtas paveiksliukas, kad negalima šalia orkaitės montuoti ištraukiamų stalčių.gal žinote kodėl taip negalima?
http://www.baldugama...d6a1c6f94c3401c

QUOTE(vinniepooh @ 2014 01 15, 22:34)
Ten stalčių prie sienos negalima dėti, o ne orkaitės prie stalčių. Ar ne?  smile.gif

Turejau senoj virtuvej stalcius prie orkaites, o dabar turiu prie sienos (paliktas 5 cm tarpelis, uzdengtas juosta)- viskas ok, viskas galima mirksiukas.gif . Vejus ten rodo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 15 sausio 2014 - 23:06
QUOTE(@leja @ 2014 01 15, 21:49)
4 m skaitosi didelis. Pas mane bus 5 m, tai kaip suprantu dideles spintos daryti neverta, nes spinteliu ir taip bus pakankamai. Svarstau del ukines spintos, grozio ji man neduoda, tik kad sudet daugiau gali.

5 m didžiulė virtuvė. Pasidėjimo plotas ir tūris priklausys nuo to kokios bus viršutinės spintelės. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 15, 17:37)

Merginos,
planavau daryti virtuves spinteles iki pat lubu. Bet kas projektuoja, sako, kad nelabai grazu, geriau nuleisti toj vietoj zemiau lubas (14 cm).

Tik uz spinteles iki lubu thumbup.gif
Jei bus jos kazkokios vientisos, tai tikrai neapkraus kabario, kaip tik vientisai atrodys 4u.gif
Atsakyti
Mum ryt pagaliau virtuve montuos thumbup.gif
Atsakyti
Kuzyte, žinau, kaip smagu thumbup.gif. Lauksim reportažo mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 16 sausio 2014 - 08:49
QUOTE(Flirt @ 2014 01 15, 22:58)
Taip, kiekvienam savo ax.gif  Kas per dekoracijos? As apie 3D siena galvoju, tada gal ir ryskiu spalvu daug nesinoretu g.gif

aha, man irgi idomu kas per dekoracijos ax.gif blink.gif
Atsakyti
Sveikos, o kaip rinkotės virtuvių gamintojus? ar pagal rekomendacijas ar iš interneto? gal galite gerų rekomenduoti? Vilniuje. Įdomu kokios kainos. Ir tiesa, ar prieš užsisakant baldus jau reikia turėt susipirkus buitinę techniką? (orkaitę, indaplovę ir pan.)? ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nuotaika @ 2014 01 16, 12:41)
Sveikos, o kaip rinkotės virtuvių gamintojus? ar pagal rekomendacijas ar iš interneto? gal galite gerų rekomenduoti? Vilniuje. Įdomu kokios kainos. Ir tiesa, ar prieš užsisakant baldus jau reikia turėt susipirkus buitinę techniką? (orkaitę, indaplovę ir pan.)? ačiū už atsakymus 4u.gif

Geriau nieko nepirkti nepasitarus su baldininku. Baldų gamyba užtrunka, tad buitinę techniką nusipirkti visada suspėsite. smile.gif
Atsakyti