Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 8

Kaip Jum tokia? Ką keistumėt?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 01 07, 13:29)
Tai dabar panašus šviesumas ir yra, kaip Jūs sakot, tik atspalvis ne tas smile.gif . Mano vyrui ta natur pušis netinka  schmoll.gif .

ak tie vyrai...
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 01 07, 13:29)
Tai dabar panašus šviesumas ir yra, kaip Jūs sakot, tik atspalvis ne tas smile.gif . Mano vyrui ta natur pušis netinka  schmoll.gif .

Ach, man darba neatidaro kazkodel Jusu foto g.gif Gal kazkam irgi nerodo?
Atsakyti
QUOTE(Agorėa @ 2014 01 07, 13:36)
user posted image

sviestuvu raizgalyne biggrin.gif as vietoj violetines balta gal deciau arba juoda... bet juoda gal per tamsu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 01 07, 13:27)
Tai tikrai nėra kliūtis patraukti plautuvę  4u.gif . Ilgesnę šlangelę pajungsit ir viskas  mirksiukas.gif . Dėl tos kairės pusės - padarius ten 60cm gylį neatrodo, kal labai jau užsigriozdintų, bent jau pagal planą g.gif . Visai nesiauras praėjimas nuo durų gaunasi.

Dekui Jums uz paprotinima del plautuves, kazkaip isivaizdavau, kad kai isvesti vamzdziai taipir butina jungti, na jei tai neproblema, tai siek tiek lanksciau8 kazka galima padaryti.O del Jusu spalvu, tai man irgi esamas Jusu varaintas nesiziuri, kaipir Jusu vyrui, nes jau labai daug spalvu gaunasi, viena virtuvinio, kita salos, dar trecoia to balkio, t.y. medienos esamos aplink, aisku dar grindys tamsios tokios, todelta tamsiviska i savo vietas sustato, tada balkis tinka ne ytik prie gartraukio apacios, bet irprie salos bei priegrindu, akzkoks uzbaigtumas tada atsiranda. Cia mano akiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs.B_ @ 2014 01 07, 12:38)
sviestuvu raizgalyne  biggrin.gif  as vietoj violetines balta gal deciau arba juoda... bet juoda gal per tamsu  g.gif

Šviestuvai greičiausiai ir bus kiti, nes man ir nelabai, o dėl apačios nznau nznau g.gif Mane labiau gązdina juodos plytelės, bet dedant kitokias nebebus tokio vaizdo.
Atsakyti

Virykle stumciau i kaire per viena spintele
Spalvos man per ryskios, palikciau viena is ju kitas blankesnes.
Stalo konstrukcijoj buteliai schmoll.gif
Atsakyti
Juodai,gal tamsus balkis ir sunkiai atrodo,bet is visu triju variantu,tinka harmoningiausiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agorėa @ 2014 01 07, 13:40)
Šviestuvai greičiausiai ir bus kiti, nes man ir nelabai, o dėl apačios nznau nznau  g.gif  Mane labiau gązdina juodos plytelės, bet dedant kitokias nebebus tokio vaizdo.

na taip, juodos bus teplios ax.gif Bet graziai atrodo. tada pilkas rinkites.
Atsakyti
Agorea as t.p. keisciau sviestuvus, bet siaip grazus sitas spalvu derinys man, cia aisku jau reikia ziureti ir visa interjera,nes tokia virtuve jau ipareigoja rinktis ir viso interjero krypti 4u.gif
Atsakyti

Man ši virtuvė tokia madinga/moderni atrodo... Pabijočiau tokias spalvas dėti dėl to, kad kažin ar nenusibostų... g.gif . Dar man čia trūksta tokios namų šilumos, jaukumo... taip oficialiai/šaltai viskas atrodo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2014 01 07, 12:41)
Virykle stumciau i kaire per viena spintele
Spalvos man per ryskios, palikciau viena is ju kitas blankesnes.
Stalo konstrukcijoj buteliai  schmoll.gif

o kokios priežastys dėl viryklės stūmimo kairėn? Viską galimą dar daug kartų koreguoti kol laikas, kol nesudėti įvadai nauji.

O man tie buteliai kaip tik patinka, net nežinau kodėl jie patinka, bet patika biggrin.gif

Spalvos mažiau ryškios realybėje nei čia, čia viskas perspausta su spalvom, šiek tiek prigesintos jos turėtų būti.

Šiaip man patinka, kad spalvos yra, kad ryškiau, tik bijau padauginti, toliau eis svetainė, tai svetainės kampas pilkas, viena maža spintutė citrininė, kita balta, daugiau jokių spalvų, aij staliukas, bet jis natūralios spalvos.
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2014 01 07, 12:44)
Man ši virtuvė tokia madinga/moderni atrodo... Pabijočiau tokias spalvas dėti dėl to, kad kažin ar nenusibostų... g.gif . Dar man čia trūksta tokios namų šilumos, jaukumo... taip oficialiai/šaltai viskas atrodo  unsure.gif

Aij taigi čia tik eskizas, trūksta čia visokių ne vietoj pridėtų skudurėlių, šakučių ir kitų niekučių biggrin.gif

Šiaip labai labai patinka grynai baltos virtuvės blizgios, bet mūsų bute tokios neįsivaizduoju, manau tokios virtuvės labiau dideliame name tinka, didelioje erdvioje virtuvėje.
Atsakyti