Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 8

QUOTE(Mrs.B_ @ 2014 01 15, 15:58)
Jeigu nedaryciau ryskiu plyteliu ties virtuviniu, noreciau sofkutes kokios spalvotesnes... kad nebutu monotoniska visa ta patalpa...

Tai vat turbut abieju jau gal neiseis nuryskinti, nors g.gif Nes pas mane akcentai bus uzuolaidos ir foteliukas (gal komoda), todel virtuve turi nekrist i akis.

Merginos,
planavau daryti virtuves spinteles iki pat lubu. Bet kas projektuoja, sako, kad nelabai grazu, geriau nuleisti toj vietoj zemiau lubas (14 cm). Nes neva vis tiek nepatogu aukstai laikyti daiktus. Bet as turiu retai naudojamu, tai man visai tinka ir aukstai.
Gaila man tiek vietos prarast, kai butas nera didelis doh.gif Ka manot???
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 15, 16:37)
Tai vat turbut abieju jau gal neiseis nuryskinti, nors g.gif Nes pas mane akcentai bus uzuolaidos ir foteliukas (gal komoda), todel virtuve turi nekrist i akis.

Merginos,
planavau daryti virtuves spinteles iki pat lubu. Bet kas projektuoja, sako, kad nelabai grazu, geriau nuleisti toj vietoj zemiau lubas (14 cm). Nes neva vis tiek nepatogu aukstai laikyti daiktus. Bet as turiu retai naudojamu, tai man visai tinka ir aukstai.

Mano virtuvė bute taip pat nedidukė. Aš manau, kad tikrai darysiu iki lubų. Kai pasižiūriu kiek dabar ten visko prisidėjus. Nu kai reiks palipėsiu. Mano balsas atiduodamas - už.
Atsakyti
Jei pas mane butu mazai vietos ir zemos lubos kaip bute, tai butinai iki lubu. Ne tik del pasidejimo patogu, bet ir del dulkejimo. Dabar musu lubos 280, tai jokiu sansu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 15, 17:37)
Ka manot???

As irgi uz spinteles iki lubu. Juk galima kazkaip lengvai jas sukomponuoti, cia jau gal projektuotojos neprofesionalumas g.gif . Man tos visokios nuleistos lubos su banguotais krasteliais, ar be ju kazkaip schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2014 01 14, 21:37)
Jau galvojau fotoeksursiją mums surengsit po savo namus  ax.gif biggrin.gif
Dažniau pasirodyk ir laikykis, viskas susitvarkys mirksiukas.gif  4u.gif

nebetureciau pabegt blush2.gif

QUOTE(Juodai @ 2014 01 15, 08:11)
Ką gi, nukėlei tai nukėlei - geriau jau vėliau, bet pasidaryt viską apgalvojus  mirksiukas.gif .

Tai va va drinks_cheers.gif Jau dabar apsiraminau, sventes praejo tai ir piktumas isgaravo biggrin.gif

p.s Juodai, Jau tavo virtuve wub.gif Mindija, o taviske jau gatava? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 15, 16:37)

pvz man dizaineris netgi pats pasiūlė daryti iki lubų spinteles. Aš buvau irgi už. Virtuvės dalis pas mus nėra erdvi, pvz salos negalim daryt, nes netelpa. Ir dabar bute, spintelės ne iki lubų, o dulkių ten..... doh.gif Yra ką veikt užlipt ten nuvalyt, reikia lipt ant spintelių, nes aš ant kėdės užlipus nepasiekiu. Aišku nesimato, kas ten darosi ant jų, bet vistiek schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 01 15, 18:23)
p.s Juodai, Jau tavo virtuve  wub.gif

Ačiū, Flirt 4u.gif
Atsakyti
Pas mus lubos 2.7, bet gal bus dar lubose apsvietimas, tai nusiims 5 cm.
O virtuvinio komplekto plotis bus gal ir virs 4 metru, tai nera mazai, ar mazai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 15, 19:12)
O virtuvinio komplekto plotis bus gal ir virs 4 metru, tai nera mazai, ar mazai? g.gif

Mano senoji virtuvė tokio dydžio, neseniai fotkę įkėliau. Tai nėra maža virtuvė. Bat nėra ir didelė smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 15, 17:37)

Merginos,
planavau daryti virtuves spinteles iki pat lubu. Ka manot???

na abieju nemastau daryti tikrai, jau butu man per daug, nes tai pagrindine zona bus, kur busime visa diena. Taigi mastau ar ryskios plyteles virtuveje ar stai sis variantas: (tik gal netokia baisiai marga)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 15, 18:12)

Didelis komplektas.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 15, 18:12)

Nemaza, pats tas . Mano per visa ilgi su uzsilenkimu taip pat tiek, bet neiskaiciuoju saldytuvo . O aukstis tai nemazas tada jau.
Papildyta:
QUOTE(Mrs.B_ @ 2014 01 15, 18:22)
na abieju nemastau daryti tikrai, jau butu man per daug, nes tai pagrindine zona bus, kur busime visa diena. Taigi mastau ar ryskios plyteles virtuveje ar stai sis variantas: (tik gal netokia baisiai marga)

jei ryskios spalvos jusu gyvenime tokios butinos, tai ir naudokit ax.gif Mano skoniui tai neskoningas toks baldas cool.gif . Bet jauciu, kad patogus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 15 sausio 2014 - 20:48