Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 8

QUOTE(lizarde @ 2014 01 15, 14:31)
nu užsireikė tai mirk gyvenk  bigsmile.gif

oho, kaip gerai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrulle @ 2014 01 09, 07:36)
Ar niekas su tokiais gartraukiais nesusidure? blush2.gif

Sveikos smile.gif Jau seniai skaitau šią temą, bet vis nepasisakydavau rolleyes.gif

Tie angliško tipo gartraukiai, mano nuomone, perdaryti iš židinių kaminų. Dauguma klasikinių, senų namų turėdavo po židinį kiekvienoje patalpoje, įskaitant ir virtuvę. Vėliau tuos židinius išardė ir vietoj jų tiesiog pastatė virykles ir paliko kamino angą viršuje, kurią labai patogu paversti gartraukiu.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 01 15, 12:09)
Vat, kaip įsivažiavau su ta senąja virtuve blush2.gif ... Nostalgija wub.gif ...  smile.gif 

Aišku su naująją nėr ką lygint, bet man senoji tavo virtuvė irgi gerai žiūrisi 4u.gif

Pas mane dabar bus kliurkas su sienų plytelėm doh.gif Jaučiu baisiai atrodys ta siena nuklijuota kur viršutinių spintelių nėra verysad.gif Ir niekaip nesugalvoju kaip ten apšvietimą sugalvot g.gif
*****, jaučiu reikėjo ir ten pakabinamas spintukes dėt, tai mažiau būtų galvos skausmo unsure.gif

A buvo Tekos palei vieną sieną kokis tai variantas? Ar apie savo patirtį šneki?

Joooo, apie savo šneku blush2.gif Man kampu labai patogu dabar...

Svečiuose turėjau progos pabandyt - nu nea, nelabai... Atidaryti dar dar, bet uždaryt - reikia čiupti tą plokštę, ir jėgos panaudot, apterlioji fasadus 100proc...

bigsmile.gif O geras. Man tai patogu. Ir tikrai nereikia ten jokios jėgos atidarant/uždarant ax.gif
Bet laikau ten tik kavas/arbatas/cukrų, dar stiklines, bendrai išvis ten bardakas dabar, viską sukišau kol padarys indaują doh.gif
Dėl nusičiupinėjimi, tai sutinku drinks_cheers.gif Bet kai niekur nėra rankenų, tai ar vienom nučiupintom durelėm daugiau ar mažiau....Brūkšt brūkšt, pervalau, nors tiesą sakant, kiek aš čia jau naudojuos? Bus kokie 2mėn., tai kartą ir valiau gal lotuliukas.gif Tikrai ant balto nieko nematyt thumbup.gif

QUOTE(Killing_me_softly @ 2014 01 15, 13:16)
gal kas nusimanot ir galit pakonsultuoti dėl gartraukio spintelės blush2.gif 

Dar vienas klausimas. Ar plintuso kraštai neturėtų būti užlaminuoti? Be abejo, jų nesimato, bet tarkim įvykus kokiai indaplovės avarijai, tai matyt tam plintusui nebūtų nieko gero su nelaminuotais kraštais blush2.gif

Manau tikrai išves tą gofrą į ventiliaciją ir prijungs prie gartraukio mirksiukas.gif Ar pas jus recirkuliacijos būdu veiks gartraukis? Garam kažkur vitiek reiks išeit g.gif

Aij, ji jau bus potvynis, tai tikrai nepadės, laminuoti tie kraštai ar ne irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2014 01 15, 13:49)
Manau tikrai išves tą gofrą į ventiliaciją ir prijungs prie gartraukio mirksiukas.gif Ar pas jus recirkuliacijos būdu veiks gartraukis? Garam kažkur vitiek reiks išeit g.gif

Pas mus recirkuliacija. Garai per tą "kaminą" tiesiog išeis virš spintelės. Gofro tikrai neketina dėti.
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2014 01 15, 14:49)
Aišku su naująją nėr ką lygint, bet man senoji tavo virtuvė irgi gerai žiūrisi 4u.gif

Niu dėkui, už gerą vertinimą 4u.gif . Aš sakyčiau irgi taip pat, kaip Tu. O dar žinant faktą, kad apie virtuvės planavimus nė kiek nesusigaudžiau, nuėjom į Nabuką, parodėm planą, padarė ir psio. Tiesa, pirminiam pasiūlymo variante po plautuve buvo spintelė. Ir kaip aš tą stalčių išsireikalavau - nepamenu g.gif . Tikriausia salione buvau nusižiūrėjus rolleyes.gif .
QUOTE(Mindija @ 2014 01 15, 14:49)
Pas mane dabar bus kliurkas su sienų plytelėm doh.gif Jaučiu baisiai atrodys ta siena nuklijuota kur viršutinių spintelių nėra verysad.gif Ir niekaip nesugalvoju kaip ten apšvietimą sugalvot g.gif

Jaučiu reikia kokius tai mandrus išsikišančius sieninius šviestuviukus ieškot mirksiukas.gif .
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 01 15, 13:59)
Jaučiu reikia kokius tai mandrus išsikišančius sieninius šviestuviukus ieškot  mirksiukas.gif .

Tikrai bigsmile.gif Ačiū, kad paprotinai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Reik tik paieškot ir jaučiu rasiu kažką tinkamo drinks_cheers.gif

Kad ir šitas kaip įdomiai reguliuojasi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2014 01 15, 15:21)
Reik tik paieškot ir jaučiu rasiu kažką tinkamo drinks_cheers.gif

Prašom, ner už ką 4u.gif. Jaučiuosi skolinga už kargiuką mirksiukas.gif .
Tai jau čia stiliaus ir patikimo klausimas irnesakyk.gif. Pats lengviausias... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 15 sausio 2014 - 14:26
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 14, 23:34)
O pas jus bendra svetaine? Kokia bus ji? biggrin.gif

oi, nu jau n kartu rasiau... Zona bendra: virtuve, svetaine, kolidorius. Sienos dramblio kaulo ar tai pieno spalvos. Grindys azuolo imitacijos spalva. Prie ilgosios sienos virtuve, prie lango valgomasis stalas su kedemis, ir sofkute ar tai 2 foteliukai prie TV. Visi baldai tokiu paciu spalvu kaip virtuvinis, t.y. indauja, stalas + kedes ir galbut spintele ar komodele po TV. Mediena + lakine juoda. Nenusprendziau tik kas kokios spalvos dar bus. Jeigu nedaryciau ryskiu plyteliu ties virtuviniu, noreciau sofkutes kokios spalvotesnes... kad nebutu monotoniska visa ta patalpa...
Atsakyti
Nu geras Juodai, antra buta oranzine nudazet smile.gif As po 6 metu gyvenimo savo oranzinei virtuvei nenoriu ziuret i sia spalva blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzyte @ 2014 01 15, 16:17)
Nu geras Juodai, antra buta oranzine nudazet smile.gif As po 6 metu gyvenimo savo oranzinei virtuvei nenoriu ziuret i sia spalva blush2.gif

lotuliukas.gif
Na, mes kiek ilgiau gyvenome tam bute. Ten ta spalva buvo tik bendroj erdvėj. Miegamuose kitokios. Bet kaip mum ji lipo thumbup.gif , tiesiog labai gerai jautėmės toj aplinkoj mirksiukas.gif . Dabar pas mus virtuvės/svetainės erdvė - pilka. Oranžine dažėm koridorių, prieškambarį ir darbo kambarį - pačias tamsiausias patalpas, nes kažkur skaičiau, kad oranžinė spalva tamsioms patalpoms tinka, nes jin pati kaip saulė - šviečia ir šildo bigsmile.gif . Nesigailiu nė kiek. Be jos mes negalim schmoll.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 15 sausio 2014 - 15:25
QUOTE(Juodai @ 2014 01 15, 16:23)
lotuliukas.gif
Na, mes kiek ilgiau gyvenome tam bute. Ten ta spalva buvo tik bendroj erdvėj. Miegamuose kitokios. Bet kaip mum ji lipo  thumbup.gif , tiesiog labai gerai jautėmės toj aplinkoj mirksiukas.gif . Dabar pas mus virtuvės/svetainės erdvė - pilka. Oranžine dažėm koridorių, prieškambarį ir darbo kambarį - pačias tamsiausias patalpas, nes kažkur skaičiau, kad oranžinė spalva tamsioms patalpoms tinka, nes jin pati kaip saulė - šviečia ir šildo bigsmile.gif . Nesigailiu nė kiek. Be jos mes negalim  schmoll.gif .

Mes penkiolika metų pragyvenome apelsininiame name hihihi.gif .Tiksliau,kai kurios patalpos buvo oranžinės,kelios sienos mėlynos.ir t.t. Dėl šiltumo,tai tikra tiesa. Aš dažnai laiptais lipdama ir užmesdama akį į dukros kambarį,galvodavau"ir vėl ta užuomarša paliko įjungtas lempas"-taip saulėtai ta spalva atspindi šviesą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2014 01 15, 16:47)
Aš dažnai laiptais lipdama ir užmesdama akį į dukros kambarį,galvodavau"ir vėl ta užuomarša paliko įjungtas lempas"-taip saulėtai ta spalva atspindi šviesą mirksiukas.gif

Aš rytais, kai nereikia l. anksti keltis (kai dar nėra prašvitę) irgi matau "šviečiantį" koridorių biggrin.gif , atrodo kad pamiršom šviesą išjungt lotuliukas.gif .
Atsakyti