Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 8

QUOTE(mamučiukas @ 2014 01 15, 12:12)
murmur aš tik keisčiau viršaus spintelių atsidarymo kriptį

va taip  mirksiukas.gif tikrai labai patogu thumbup.gif

o man kaip tik atrodo labai nepatogu kilnoti rankas i virsu g.gif
Atsakyti
mamuciuk gal ir patogu, bet mano atveju viskas labai remiasi i finansus. Bandau isgauti maksimaliai patogu pagal turimas lesas varianta, mechanizmai isbrangina baldus labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2014 01 15, 13:19)
o man kaip tik atrodo labai nepatogu kilnoti rankas i virsu  g.gif

labai netgi patogu, išbandyta pačios, man patiko mirksiukas.gif žinoma, kiekvienam pagal poreikius mirksiukas.gif

QUOTE(murmur @ 2014 01 15, 13:28)
mamuciuk gal ir patogu, bet mano atveju viskas labai remiasi i finansus. Bandau isgauti maksimaliai patogu pagal turimas lesas varianta, mechanizmai isbrangina baldus labai  4u.gif

na virtuvė, tai labai jau brangus malonumas, bet be jos negali gyventi biggrin.gif jeigu dar kiti kambariai gali būti tušti ir tai nevaržo gyvenimo, o be virtuvės.... tai net pradėti gyventi negali lotuliukas.gif mes irgi tik persikraustėme kai jau virtuvę surinko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamučiukas: 15 sausio 2014 - 11:38
QUOTE(mamučiukas @ 2014 01 15, 11:37)

na virtuvė, tai labai jau brangus malonumas, bet be jos negali gyventi  biggrin.gif  jeigu dar kiti kambariai gali būti tušti ir tai nevaržo gyvenimo, o be virtuvės.... tai net pradėti gyventi negali lotuliukas.gif mes irgi tik persikraustėme kai jau virtuvę surinko biggrin.gif

biggrin.gif Mes vakar persikraustem, o virtuves dar nera smile.gif gerai kad drabuzine ir koridoriaus spinta surinko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2014 01 15, 10:49)
Juodai graziai spuogiukai atrodo  smile.gif

Ačiū 4u.gif
QUOTE(murmur @ 2014 01 15, 10:49)
Mazesnes 16mm, didesnes 22mm. Ar det vieno dydzio visur?  g.gif Ir kaip det - taip kaip vizualizacijoj parodyta?
Dar abejoju ar nuleist stalvirsi iki zemes kairej sienoj?  unsure.gif

Dėl stalviršio nuleidimo - aš už drinks_cheers.gif .
Pas mane dabar sudėtos 16cm - suklydot tikriausia rašydama mm rolleyes.gif. Didesnių nenorėčiau schmoll.gif . Buvo mintis didesnę rankeną šaldytuvui dėt, bet kad pasirinkto tipo didesnių nebuvo. Bet čia vėlgi - pas mane klasikinė virtuvė, kiek kitaip viskas žiūrisi. Ankstesnėj virtuvėj buvo ilgos rankenos visur - ir atrodė gerai.
Vuo, įdėsiu jos nuotrauką biggrin.gif . Galit pakomentuoti dėl sportinio intereso hihihi.gif
user posted image
... žinau žinau, gartraukio vamzdžio niekaip nesugebėjom paslėpt blush2.gif , ale kai mano vyras nepriklauso tų auksarankių meistrelių kategorijai, tai kažkaip irnesakyk.gif. Šiaip visai patogi buvo virtuvė - krašte kairėje ant stalviršio laikiau kavos aparatą, kampe tai skrudintuvė, tai kombainas, darbastalio tarp plautuvės ir kaitlentės gal ir mažoka buvo, bet stalas čia pat (kiek per arti - kliurkas mūsų doh.gif ), tai dažnai persimesdavau prie jo.
A la vyninė kairėje buvo visiškai nereikalingas dalykas, ne dėl to, kad vyno negertumėm, bet dėl to, kad nepatogu ten buvo bet ką laikyti - dulkių kaupykla ir tiek. Ale pasiūlė man ją tam, lad nebūtų viršutinės spintelės labiau išsikišę į svetainę, nei viršutinės. Rezultate gavos apačia kiek labiau išsikišus - matos pagal plyteles, bet pastačius ten kavos aparatą nelabai ir matėsi tas skirtumas.
Plyteles susiklijavom prieš darydamio virtuvinį doh.gif . Per žemai gavos jos, nes aš su nuline patirtimi galvojau, kad standartas stalviršio aukščio yra 86cm doh.gif .
Patogi vistuvė buvo savo išdėstymu: 90cm stalčių blokas su vidiniu stalčiuku įrankiams, viršutiniam lėkštės, apatiniam birūs produktai, plautuvės 60cm stalčius su šiukšliadėže ir buitine chemija, prie dešinės sienos i tipo kampinė spintelė 45 cm durelėmis, su puskarusele, kur dėjau puodus, ir dar visokius dažniau naudojamus rakandus, paskui 45cm indaplovė, viryklė ir 45cm stalčių blokas prieskoniams, aliejams ir dar kokiems nos dalykams, pvz maximos/rimi/iki krepšeliams lotuliukas.gif . Viršuje stilkinės/taurės pirmoj spintelėj, arbatos, kavos visokia kitokia biruva, kur nesidėjo į stalčių, kampinėj pakabinamoj mažai naudojami rakandai, ir puodeliai paskutinėj.
Vat, kaip įsivažiavau su ta senąja virtuve blush2.gif ... Nostalgija wub.gif ... smile.gif

Papildyta:

QUOTE(Mindija @ 2014 01 15, 11:11)
Trepsėjimo, manau, neišvengiamai yra bet kokioj virtuvėj ax.gif Bent man, lyginant kai anksčiau buvo palei vieną sieną, tai ryškiai mažiau lakstymo ir patogiau blush2.gif

A buvo Tekos palei vieną sieną kokis tai variantas? Ar apie savo patirtį šneki? Ne jei palei vieną sieną tokia mažutė virtuvė, tai taip, lakstymo nulis - tik palinguoti gerai reikia ir viskas bigsmile.gif . O Tekai rašiau, kad turbūt nėra skirtumo lakstymo prasme ar bus virtuvė kampu, ar tokia su sala, kaip jos paskutiniuose variantuose mirksiukas.gif .

QUOTE(murmur @ 2014 01 15, 11:17)
graziau ir man gal horizontaliai, bet ar patogu bus virsutines spinteles atidarinet nes jei jau derint visur vienodai tai turetu buti rankeneles per viduri dureliu kaip ant stalciu  g.gif

Pabandykit susidėt vizualizaijoj visur vienodai - horizontaliai. Turėtumėt pamatyti, ar tinka, ar ne.

murmur aš tik keisčiau viršaus spintelių atsidarymo kriptį

o kaip jeu ten bekeist ? g.gif

va taip  mirksiukas.gif tikrai labai patogu thumbup.gif

Nu nežinau... gal turinčios tokias spinteles man prieštaraus, bet man jos neatrodo patogios atidarinėjimo/uždarinėjimo prasme schmoll.gif . Svečiuose turėjau progos pabandyt - nu nea, nelabai... Atidaryti dar dar, bet uždaryt - reikia čiupti tą plokštę, ir jėgos panaudot, apterlioji fasadus 100proc...
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2014 01 15, 12:19)
o man kaip tik atrodo labai nepatogu kilnoti rankas i virsu  g.gif

drinks_cheers.gif man panašiai. Vaizdas į viršų darinėjamų gražesnis,bet su mano 164cm.ūgiu,tai trūksta sveikatos jas įsiręžus traukiot unsure.gif . Pasidariau paprastas į šonus varstomas,bet dabar galvoju,kad galėjau kaip nors sufintint ir padaryt pakeliamų imitaciją smile.gif
QUOTE(Juodai @ 2014 01 15, 13:09)

Vat, kaip įsivažiavau su ta senąja virtuve blush2.gif ... Nostalgija wub.gif ...  smile.gif 

Bet meilė ryškioms spalvoms neblėsta,ania? thumbup.gif
Atsakyti

Pas mane toks pakėlimo mechanizmas, kaip mamučiukas įdėjo. Man labai patogu. Pasikeli vieną kart pradedant gaminti valgyti (pas mane ten 4 lentynos tilpo - kruopos, cukrus, miltai, prieskoniai, reciau naudojami indai sudėti) ir pabaigus gaminti uždarai. Ir galvos nedaužai į spintelės dureles.
Nežinau kodėl jums atrodo sunku traukiot apačion. g.gif Pas mane rankenėlė pailga, kaip čia neseniai buvo įdėta foto, tai paimu už jos ir patraukiau žemyn. Už fasado imt nereikia, tai ir nenusiciupineja daugiau nei gali. schmoll.gif
O jei reikia pridėti jėgos uždarymui, tai gal mechanizmas blogai sureguliuotas arba kažkas spintelėje trukdo uždaryti. rolleyes.gif unsure.gif
Atsakyti
ai skonio reikalas. As tai nei grozio nei patogumo nematau tokiose durelese ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2014 01 15, 13:28)
Bet meilė ryškioms spalvoms neblėsta,ania? thumbup.gif

Neee, neblėsta bigsmile.gif . Ten sienų spalva turėjo būti oranžinė, ale napataikėm doh.gif . Bet ir ta lašišinė puikiai suėjo thumbup.gif . Tiesa, drabininkės kai dažė, net kelis kartus klausė, ar tikrai TOKIOS ryškios spalvos norim - sakėm, jaja, viskas ok. O joms vargšelėm net galvos įsiskaudėjo, kol nudažė doh.gif .
Dėl to dabar kai kuriom, tamsesnėm patalpom drąsiai rinkomės oranžinę sienų spalvą, šįkart pataikėm thumbup.gif .

QUOTE(Ntu-Kpi @ 2014 01 15, 13:42)
Ir galvos nedaužai į spintelės dureles.

Na, kadangi man gaminant viršutinių spintelių darinėt nereikia, o juo labiau laikyt atidarytų, tai ir problemos nėra cool.gif .

QUOTE(Ntu-Kpi @ 2014 01 15, 13:42)
Nežinau kodėl jums atrodo sunku traukiot apačion.  g.gif Pas mane rankenėlė pailga, kaip čia neseniai buvo įdėta foto, tai paimu už jos ir patraukiau žemyn. Už fasado imt nereikia, tai ir nenusiciupineja daugiau nei gali.  schmoll.gif
O jei reikia pridėti jėgos uždarymui, tai gal mechanizmas blogai sureguliuotas arba kažkas spintelėje trukdo uždaryti. rolleyes.gif  unsure.gif

Aš turėjau omeny, kad nėra rankenėlių, o fasadas kiek prailgintas mirksiukas.gif . Vat tada ir tos jėgos reikia nučiupus už plokštės suspaust, kad neišslystų, ir nusiterlioja. Jei yra rankenėlė - tai viskas kiek kitaip drinks_cheers.gif .
Atsakyti

QUOTE(murmur @ 2014 01 15, 11:17)
graziau ir man gal horizontaliai, bet ar patogu bus virsutines spinteles atidarinet nes jei jau derint visur vienodai tai turetu buti rankeneles per viduri dureliu kaip ant stalciu  g.gif

Pas mane vienos dureles taip darinejasi, tai patogu, tik rankenele ilga - apie 30 cm

Pas mus norejom, kad visos butu horizontalios, bet montuojant teko pakeist - sonines, kurios prie sienos dejo vertikaliai, nes butu neatsidare durys iki galo, remesi i siena. Bet jeigu pacios rankeneles trumpesnes, tai tada manau neturetu remtis g.gif
Atsakyti
Sveiki,

gal kas nusimanot ir galit pakonsultuoti dėl gartraukio spintelės blush2.gif Pas mus, baldininkų pasiūlymu, nebus vamzdžio iš gartraukio, o iš plokštės sumontuotas "kaminas". Dabar paaiškėjo, kad to "kamino" viduje lentynose tiesiog išpjautos apvalios skylės, kurių kraštai niekaip neapdoroti. Ar tokiu atveju, kylant garams tuo "kaminu", plokštė ties tom neužlaminuotom vietom po kurio laiko neišsipūs?
user posted image

Dar vienas klausimas. Ar plintuso kraštai neturėtų būti užlaminuoti? Be abejo, jų nesimato, bet tarkim įvykus kokiai indaplovės avarijai, tai matyt tam plintusui nebūtų nieko gero su nelaminuotais kraštais blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Killing_me_softly: 15 sausio 2014 - 13:17
nu užsireikė tai mirk gyvenk bigsmile.gif gal pas mus kas tokius fintus daro, nes kur radau, tainuoja, kiek visos mūsų virtuvės pagaminimas doh.gif
user posted image
Atsakyti