QUOTE(murmur @ 2014 01 15, 10:49)
Juodai graziai spuogiukai atrodo
Ačiū
QUOTE(murmur @ 2014 01 15, 10:49)
Mazesnes 16mm, didesnes 22mm. Ar det vieno dydzio visur?
Ir kaip det - taip kaip vizualizacijoj parodyta?
Dar abejoju ar nuleist stalvirsi iki zemes kairej sienoj?
Dėl stalviršio nuleidimo - aš už
.
Pas mane dabar sudėtos 16cm - suklydot tikriausia rašydama mm
. Didesnių nenorėčiau
. Buvo mintis didesnę rankeną šaldytuvui dėt, bet kad pasirinkto tipo didesnių nebuvo. Bet čia vėlgi - pas mane klasikinė virtuvė, kiek kitaip viskas žiūrisi. Ankstesnėj virtuvėj buvo ilgos rankenos visur - ir atrodė gerai.
Vuo, įdėsiu jos nuotrauką
. Galit pakomentuoti dėl sportinio intereso
... žinau žinau, gartraukio vamzdžio niekaip nesugebėjom paslėpt
, ale kai mano vyras nepriklauso tų auksarankių meistrelių kategorijai, tai kažkaip
. Šiaip visai patogi buvo virtuvė - krašte kairėje ant stalviršio laikiau kavos aparatą, kampe tai skrudintuvė, tai kombainas, darbastalio tarp plautuvės ir kaitlentės gal ir mažoka buvo, bet stalas čia pat (kiek per arti - kliurkas mūsų
), tai dažnai persimesdavau prie jo.
A la vyninė kairėje buvo visiškai nereikalingas dalykas, ne dėl to, kad vyno negertumėm, bet dėl to, kad nepatogu ten buvo bet ką laikyti - dulkių kaupykla ir tiek. Ale pasiūlė man ją tam, lad nebūtų viršutinės spintelės labiau išsikišę į svetainę, nei viršutinės. Rezultate gavos apačia kiek labiau išsikišus - matos pagal plyteles, bet pastačius ten kavos aparatą nelabai ir matėsi tas skirtumas.
Plyteles susiklijavom prieš darydamio virtuvinį
. Per žemai gavos jos, nes aš su nuline patirtimi galvojau, kad standartas stalviršio aukščio yra 86cm
.
Patogi vistuvė buvo savo išdėstymu: 90cm stalčių blokas su vidiniu stalčiuku įrankiams, viršutiniam lėkštės, apatiniam birūs produktai, plautuvės 60cm stalčius su šiukšliadėže ir buitine chemija, prie dešinės sienos i tipo kampinė spintelė 45 cm durelėmis, su puskarusele, kur dėjau puodus, ir dar visokius dažniau naudojamus rakandus, paskui 45cm indaplovė, viryklė ir 45cm stalčių blokas prieskoniams, aliejams ir dar kokiems nos dalykams, pvz maximos/rimi/iki krepšeliams
. Viršuje stilkinės/taurės pirmoj spintelėj, arbatos, kavos visokia kitokia biruva, kur nesidėjo į stalčių, kampinėj pakabinamoj mažai naudojami rakandai, ir puodeliai paskutinėj.
Vat, kaip įsivažiavau su ta senąja virtuve
... Nostalgija
...
Papildyta:
QUOTE(Mindija @ 2014 01 15, 11:11)
Trepsėjimo, manau, neišvengiamai yra bet kokioj virtuvėj
Bent man, lyginant kai anksčiau buvo palei vieną sieną, tai ryškiai mažiau lakstymo ir patogiau
A buvo
Tekos palei vieną sieną kokis tai variantas? Ar apie savo patirtį šneki? Ne jei palei vieną sieną tokia mažutė virtuvė, tai taip, lakstymo nulis - tik palinguoti gerai reikia ir viskas
. O
Tekai rašiau, kad turbūt nėra skirtumo lakstymo prasme ar bus virtuvė kampu, ar tokia su sala, kaip jos paskutiniuose variantuose
.
QUOTE(murmur @ 2014 01 15, 11:17)
graziau ir man gal horizontaliai, bet ar patogu bus virsutines spinteles atidarinet nes jei jau derint visur vienodai tai turetu buti rankeneles per viduri dureliu kaip ant stalciu
Pabandykit susidėt vizualizaijoj visur vienodai - horizontaliai. Turėtumėt pamatyti, ar tinka, ar ne.
QUOTE(mamučiukas @ 2014 01 15, 12:12)
murmur aš tik keisčiau viršaus spintelių atsidarymo kriptį
o kaip jeu ten bekeist ?
QUOTE(mamučiukas @ 2014 01 15, 12:12)
va taip
tikrai labai patogu
Nu nežinau... gal turinčios tokias spinteles man prieštaraus, bet man jos neatrodo patogios atidarinėjimo/uždarinėjimo prasme
. Svečiuose turėjau progos pabandyt - nu nea, nelabai... Atidaryti dar dar, bet uždaryt - reikia čiupti tą plokštę, ir jėgos panaudot, apterlioji fasadus 100proc...