Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 8

QUOTE(Mrs.B_ @ 2014 01 14, 22:03)
Nebesuprantu, idejo kazkuri ryskia spalvota virtuve_visos rekiam per rysku per daug spalvu, imkim akcentus.

Ta kazkuri, tai butent as ir idejau sita virtuve lotuliukas.gif O ja dejau vietoj violetinio varianto, kad gal graziau jau geltonas, nei violetinis (ypac prie citrusu akcentu svetainej). Na, pas juos ten taip buvo.

Ir as nesakiau, kad negalima daryti geltonos, nes as ir idejau tas foto tongue.gif Ir apie akcentus rasiau vel gi as pradzioj. Kad nebutina spalvotas fasadas, galima ir per akcentus. Kaip dvi alternatyvas.

O pas jus bendra svetaine? Kokia bus ji? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 14 sausio 2014 - 22:35
QUOTE(Teka @ 2014 01 14, 21:09)
kad nereiktu istisai nugara stovet.

Pirmiausiai, tai pagalvokit kiek laiko praleidžiat begaminant maistą? biggrin.gif Ištisai gaminat? biggrin.gif
Jei kepsit kokius kotletus, tai kiek truks mėsos paruošimas? Porą minučiu... Kol kepsit, vistiek prie keptuvės stovėsit. Bulvės? Negi ant salos pasidėjus skusit? biggrin.gif Kol virs, nėr išvis ko ten stovėt. Sriubos, troškiniai ir pan lygiai tas pats. Tai daržovę nuplaut, tai bliūdą/puodą paimt, negi pjaustysit ant salos ir lakstysit nuo plautuvės prie salos ir toliau vėl į puodą sumest eisit?
Nu žodžiu, aš tai dariau taip, rašiau gi kažkada, atseit kepiau blynus...
Pasirinkit vieną gaminamą patiekalą ir vizualizacijoj pabandykit "pagamint". Paimat daržoves...toliau nešat plautuvėn...paimat peilį...puodą.....
Pamatysit, kad vedžiojant maršrutą galva apsisuks, o kaip reiks natūroj sukiotis? g.gif 4u.gif

QUOTE(Flirt @ 2014 01 14, 22:03)
kaip malonu, kad vis prisimenat wub.gif

nieko neprirodysiu ir nepapasakosiu doh.gif  remontai uzsitese, virtuve nukeliau paciam galui verysad.gif  pradejau metytis tarp baldininku, paskui pacios virtuves planuose, dar siaip visokiu neplanuotu reikalu ispuole ir vel viskas is naujo doh.gif

Niu va unsure.gif
Jau galvojau fotoeksursiją mums surengsit po savo namus ax.gif biggrin.gif
Dažniau pasirodyk ir laikykis, viskas susitvarkys mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2014 01 14, 21:00)
Juodai tai kaip yra graziau? vienodai visur? Galvoju apacioj ilgesnius, virsuj trumpesnius tuos pagaliukus det.

Nežinau kaip gražiau... kiekvieno skonio reikalas mirksiukas.gif . Pas mane dabar stalčiuose ir spintelėse sudėtos ilgesnės rankenėlės, o pakabinamose spintutėse - vadinami spuogiukai. Iš pradžių galvojau, kad dėsiu visur vienodas, bet dabar džiaugiuosi, kad paklausiau baldininko patarimo ir viršuje spuogiukus sudėjom, nes tos kitos būtų apsunkinę vaizdą. O ir patogiau viršutinių spintelių atidarinėjimui spuogiukai. Bet čia į šonus atsidarančiom spintelėm. Va, gal įžiūrėsit ax.gif
user posted image

QUOTE(Teka @ 2014 01 14, 21:32)
nu trumpam prisedau, va ka sudeliojau (cia su tuo vyro noru turet ale sala, pussale  doh.gif )
Kaip?

O kodėl kaitlentė ir orkaitė skirtingose pusėse? Jei jau orkaitę planuoji apačioj, tai gal geriausia vieta jai po kaitlente ax.gif . Šiaip bendras vaizdas atrodo neblogai, aišku, jeigu vietos praėjimams pakankamai palikta, bet man tokioj virtuvėj norėtųsi, kad bent vienas "karštasis taškas", t.y. plautuvė arba kaitlentė būtų toje saloje. Apie plautuvę saloje visai neseniai rašiau savo mintis, bet čia situacija kiek kitokia - prie salos sėdima nebus, tai gal ir tiktų plautuvė joje. Norėjau pasakyt, kad Tavo darbinis trikampis virtuvėje gaunasi vienoje linijoje, tad sala lieka kaip ir užnugary - specialiai ten neštis kažką pjaustyti ar valyti nelabai patogu būtų, nebent salotas ar užkandžius ruošti. Nors... velnias žino doh.gif. Jeigu būtų virtuvė kampu, to trepsėjimo kažin ar mažiau būtų unsure.gif . Darydama tokį variantą, su sala (man gal antrasis geriau atrodo - didesnė sala, vienas normalus praėjimas paliktas, nes pirmajam tai neaišku kaip atrodytų padėjus U formos suolus unsure.gif ), išvengi problematiškos kampinės spintelės, stalviršių sujungimo. Tas nėr blogai smile.gif .

QUOTE(Flirt @ 2014 01 14, 23:03)
remontai uzsitese, virtuve nukeliau paciam galui verysad.gif

Ką gi, nukėlei tai nukėlei - geriau jau vėliau, bet pasidaryt viską apgalvojus mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 15 sausio 2014 - 09:14
QUOTE(murmur @ 2014 01 14, 22:06)
Aha tokio tipo.

Siūlau dėti visas vienodo ilgio, žingsnis 160, ir visas tik horizontaliai. Ilgesnės jos atrodo griozdiškai. Šio modelio rankenėlės labai populiarios, tad labai daug kur tokios yra, nebeįdomu. Yra iš ko rinktis, virtuvėje geriau tokios kurios aptakesnės. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 15 sausio 2014 - 09:14
QUOTE(Flirt @ 2014 01 14, 22:03)
nieko neprirodysiu ir nepapasakosiu doh.gif  remontai uzsitese, virtuve nukeliau paciam galui verysad.gif  pradejau metytis tarp baldininku, paskui pacios virtuves planuose, dar siaip visokiu neplanuotu reikalu ispuole ir vel viskas is naujo doh.gif

Likimo drauge, pas mus ta pati situacija

QUOTE(Mindija @ 2014 01 14, 22:37)
Pirmiausiai, tai pagalvokit kiek laiko praleidžiat begaminant maistą? biggrin.gif Ištisai gaminat? biggrin.gif
Jei kepsit kokius kotletus, tai kiek truks mėsos paruošimas? Porą minučiu... Kol kepsit, vistiek prie keptuvės stovėsit. Bulvės? Negi ant salos pasidėjus skusit? biggrin.gif Kol virs, nėr išvis ko ten stovėt. Sriubos, troškiniai ir pan lygiai tas pats. Tai daržovę nuplaut, tai bliūdą/puodą paimt, negi pjaustysit ant salos ir lakstysit nuo plautuvės prie salos ir toliau vėl į puodą sumest eisit?
Nu žodžiu, aš tai dariau taip, rašiau gi kažkada, atseit kepiau blynus...
Pasirinkit vieną gaminamą patiekalą ir vizualizacijoj pabandykit "pagamint". Paimat daržoves...toliau nešat plautuvėn...paimat peilį...puodą.....
Pamatysit, kad vedžiojant maršrutą galva apsisuks, o kaip reiks natūroj sukiotis? g.gif  4u.gif
Niu va unsure.gif

Skaitant galva apsisuko: D bet kazkaip galvojau, kad gal nebus taip blogai. Pagrinde gaminu tarp kaitlentes ir plautuves, dabar tai 70cm plotelis. Ant tos saleles pjaustyciau salotas pvz, daryciau uzkandzius, kociociau tesla ir pan: D kol kas isivaizduoju taip

QUOTE(Juodai @ 2014 01 15, 09:11)
O kodėl kaitlentė ir orkaitė skirtingose pusėse? Jei jau orkaitę planuoji apačioj, tai gal geriausia vieta jai po kaitlente ax.gif . Šiaip bendras vaizdas atrodo neblogai, aišku, jeigu vietos praėjimams pakankamai palikta, bet man tokioj virtuvėj norėtųsi, kad bent vienas "karštasis taškas", t.y. plautuvė arba kaitlentė būtų toje saloje. Apie plautuvę saloje visai neseniai rašiau savo mintis, bet čia situacija kiek kitokia - prie salos sėdima nebus, tai gal ir tiktų plautuvė joje. Norėjau pasakyt, kad Tavo darbinis trikampis virtuvėje gaunasi vienoje linijoje, tad sala lieka kaip ir užnugary - specialiai ten neštis kažką pjaustyti ar valyti nelabai patogu būtų, nebent salotas ar užkandžius ruošti. Nors... velnias žino doh.gif. Jeigu būtų virtuvė kampu, to trepsėjimo kažin ar mažiau būtų  unsure.gif . Darydama tokį variantą, su sala (man gal antrasis geriau atrodo - didesnė sala, vienas normalus praėjimas paliktas, nes pirmajam tai neaišku kaip atrodytų padėjus U formos suolus unsure.gif ), išvengi problematiškos kampinės spintelės, stalviršių sujungimo. Tas nėr blogai

Orkaite kitoj pusej, kad po kaitlente galima butu daryt stalcius 80cm, salia indaplove, tai bus patogu susidet irankius, lekstes. Kriaukles saloj prisibijau, kadangi ji buna prikrauta daznai, vis neatsiranda iprotis pavalgius lekstes det I indaplove, visi krauna I kriaukle, tada as sukeliu per karta ar du I indaplove

Dabar man svarbiausias klausimad, kaip suzinot, kiek vietos reiktu tam kampui ir kokio dydzio stalo pakaktu 6/8 zmonem
Atsakyti
Juodai graziai spuogiukai atrodo smile.gif

QUOTE(Dešimtukas @ 2014 01 15, 09:12)
Siūlau dėti visas vienodo ilgio, žingsnis 160, ir visas tik horizontaliai. Ilgesnės jos atrodo griozdiškai. Šio modelio rankenėlės labai populiarios, tad labai daug kur tokios yra, nebeįdomu. Yra iš ko rinktis, virtuvėje geriau tokios kurios aptakesnės. smile.gif

Jei jau konkreciai tai rodau kaip viskas turetu buti. Baldai is blizgios dramblio kaulo plokstes, reilingas blizgus (jau yra) ant desines sienos (virs kriaukles per visa siena), kranas irgi bus standartinio blizgaus metalo.
user posted image

Rankeneles nuziurejau tokias, pavirsius toks bangelem ju:
user posted image
Mazesnes 16mm, didesnes 22mm. Ar det vieno dydzio visur? g.gif Ir kaip det - taip kaip vizualizacijoj parodyta?

Dar abejoju ar nuleist stalvirsi iki zemes kairej sienoj? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murmur: 15 sausio 2014 - 09:50
QUOTE(murmur @ 2014 01 15, 10:49)

Dar abejoju ar nuleist stalvirsi iki zemes kairej sienoj?  unsure.gif

Man gražu,kai stalviršis būna nuleistas iki žemės ir tokio pat storio 4u.gif
Atsakyti
Murmur, ir as galvoju apie "pagaliukus" rankeneles, ti man graziau visur horizontaliai, nebent dar det kaip pad juodai "spuogus" ten, kur nesigauna horizobtsliai "pagaliukai"
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 01 15, 09:11)
Jeigu būtų virtuvė kampu, to trepsėjimo kažin ar mažiau būtų  unsure.gif

Trepsėjimo, manau, neišvengiamai yra bet kokioj virtuvėj ax.gif Bent man, lyginant kai anksčiau buvo palei vieną sieną, tai ryškiai mažiau lakstymo ir patogiau blush2.gif

Kažkaip atsiminiau šitą virtuvę, tai nebent čia gali kaip prikaltas stovėt lotuliukas.gif

user posted image

QUOTE(Teka @ 2014 01 15, 09:32)
Dabar man svarbiausias klausimad, kaip suzinot, kiek vietos reiktu tam kampui ir kokio dydzio stalo pakaktu 6/8 zmonem

Papasakosiu apie savo tą nelaimėlį stalą doh.gif lotuliukas.gif
Pas mus jis 80x120cm, tai 6 žmonėm iš bėdos valgyt pakaktų vietos, bet va su kėdėm problema doh.gif Jei pristumiu po dvi kėdes iš šonų po stalu, tai galuose jau kėdžių nėr kaip pristumt. Per anas nelenda doh.gif
Būtų bent 150-160 ilgio stalas- būtų idealu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 15 sausio 2014 - 10:12
QUOTE(Teka @ 2014 01 15, 10:10)
Murmur, ir as galvoju apie "pagaliukus" rankeneles, ti man graziau visur horizontaliai, nebent dar det kaip pad juodai "spuogus" ten, kur nesigauna horizobtsliai "pagaliukai"

graziau ir man gal horizontaliai, bet ar patogu bus virsutines spinteles atidarinet nes jei jau derint visur vienodai tai turetu buti rankeneles per viduri dureliu kaip ant stalciu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murmur: 15 sausio 2014 - 10:18
QUOTE(Mindija @ 2014 01 15, 10:11)
Trepsėjimo, manau, neišvengiamai yra bet kokioj virtuvėj ax.gif Bent man, lyginant kai anksčiau buvo palei vieną sieną, tai ryškiai mažiau lakstymo ir patogiau blush2.gif

Kažkaip atsiminiau šitą virtuvę, tai nebent čia gali kaip prikaltas stovėt lotuliukas.gif

Papasakosiu apie savo tą nelaimėlį stalą doh.gif  lotuliukas.gif
Pas mus jis 80x120cm, tai 6 žmonėm iš bėdos valgyt pakaktų vietos, bet va su kėdėm problema doh.gif Jei pristumiu po dvi kėdes iš šonų po stalu, tai galuose jau kėdžių nėr kaip pristumt. Per anas nelenda doh.gif
Būtų bent 150-160 ilgio stalas- būtų idealu unsure.gif

Si kaip tik man lotuliukas.gif ir tilptu ir kaip sala butu biggrin.gif

Pas mus dabar 80x150, tai telpam 6 su kedem, su suolais daugiau tilptu, todel ir noriu suolu, bet ir stslo noriu kiek mazesnio, bet nezinau kiek min turetu but, kad daug tilptu, nebent istraukiamas butu ir dar kedes papildomai kur pasleptos butu g.gif

QUOTE(murmur @ 2014 01 15, 10:17)
graziau ir man gal horizontalii, bet ar patogu bus virsutines spinteles atidarinet nes jei jau derint visur vienodai tai turetu buti rankeneles per viduri dureliu kaip ant stalciu  g.gif;

Vat nezinau, bet as dar mastau apie skirtingo dydzio, virsuj mazesnes nebutinai centre, gal arciau krasto, apacioj didesnes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 15 sausio 2014 - 10:34
murmur aš tik keisčiau viršaus spintelių atsidarymo kriptį

va taip mirksiukas.gif tikrai labai patogu thumbup.gif

foto skolinta iš interneto platybių ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamučiukas: 15 sausio 2014 - 11:14