Man kazkaip tas stalas per daug prie salos prilipes. Gal per mazai vietos salai jusu virtuveje
QUOTE(naca @ 2014 01 14, 20:53)
Man kazkaip tas stalas per daug prie salos prilipes. Gal per mazai vietos salai jusu virtuveje
Na ten nera ta tikroji sala, as ja taip vadinu, o del stalo, tai ir yra mintis, kad jid butu prie pat
QUOTE(Teka @ 2014 01 14, 20:32)
Laba,
nu trumpam prisedau, va ka sudeliojau (cia su tuo vyro noru turet ale sala, pussale )
Kaip?
nu trumpam prisedau, va ka sudeliojau (cia su tuo vyro noru turet ale sala, pussale )
Kaip?
Man antrasis variantas atrodo perkrautas.
O koks atstumas lieka tarp salos ir kitų baldų? Pagal rekomendacijas, iki orkaitės turėtų būti 1.10 m, kad galima būtų patogiau prieiti.
O kodėl vyras salos nori? Jam patogiau gaminti, daugiau darbinio ploto, ar šiaip, kad būtų?
As nedeciau nei salos nei pussales, jei jums vietos uztenka vienoje linijoje. jei neuztenka, tai tada kitas reikalas. Bet geriau jau kampu po langu abra prie kitos sienos dar padaryciau spinteliu
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 14, 15:05)
Turekite omeny, kad toks sprendimas yra ipareigojantis. Vienos pacios sau plyteles - grozio nepriduos, o bus kaip kazkas ne i tema. Darant toki rysku akcenta, o tai neabejotinai bus akcentas, reikia spresti ir visa visuma. Prie ko jums bus tas plyteliu blizgumas? Ty reikia paderinti blizgius pavirsius. Taip pat spalvos intensyvumas negali buti irgi vienas pats sau. Turi dereti ir prie baldu, ne tik prie spalvos, bet net ir fakturos.
Ir visas kitas virtuves (svetaines) plotas. Bent maza detale butu grazu atsikartojanti, ar bent jau kazkas panasaus i ryskias detales.
Nenoriu izeisti, bet darant kazka mandresnio, reikia tureti didesni, nei statistini suvokima apie dizaina. Arba prasyti pagalbos nusimananciu zmoniu, arba rinktis kazka paprasciau
Ir visas kitas virtuves (svetaines) plotas. Bent maza detale butu grazu atsikartojanti, ar bent jau kazkas panasaus i ryskias detales.
Nenoriu izeisti, bet darant kazka mandresnio, reikia tureti didesni, nei statistini suvokima apie dizaina. Arba prasyti pagalbos nusimananciu zmoniu, arba rinktis kazka paprasciau
Kas cia ipareigojancio? pora juostu plyteliu? atsibodo, paemei ir islupai, sudejai kitas. Ne visa vonia perklijuoti gi As jau n kartu minejau, kad pas mane bus virsutines spinteles blizgi juoda, apatines medzio imitacija tik neblizgi plokste. ir visoje svetaines - virtuves zonoje dominuos tos pacios medziagos baldai, nes planuoju viska uzsakineti ten pat, tik neiskart.
Nebesuprantu, idejo kazkuri ryskia spalvota virtuve_visos rekiam per rysku per daug spalvu, imkim akcentus. Paimu akcenta - plyteliu pora eiliu, vel gi per drasu kazkas dar atsispindes citrininio juk, gal zvakes, gal vaza kazkur, gal ant stalo servetele kokia. Bet dar nesu 100 proc isitikinusi, kad desim ta citrina...
Kas del sokinejimo nuo turkipo link violetiniu, kai laikas spaudzia, o nezmoniskai brangiu plyteliu negalime sau leisti, reikia ieskoti kitokiu variantu, vat ir uzkliuvo akis uz ju. As jau buvau minejus, kad iki pamatant turkio vonia, ieskojau visai kitokiu atspalviu plyteliu. Taigi, grizau i pradini ieskojima ir va rezultatas.
ner cia ko man isizeist, cia ir ateinbu tam, kad gauciau kuo daugiau patarimu, nuomoniu. O jau mano reikalas, koks bus galutinis rezultatas, gyvensim mes, o jeigu nesigaus graziai, pasimokysit is musu klaidu
QUOTE(Juodai @ 2014 01 14, 16:07)
Kokio pločio plautuvės spintelė dabar numatyta? Būna ir platesnių stalčių po plautuve. Padėt tikrai rastumėt ką, tilptų šiukšlėms keli kibirai - galėtumėt rūšiuoti, šalia dar visa buitinė chemija, visokie šluostukai .
Nu žalia rūta... (čia norėjau mandagiai nusikeikt ).
Juk matėt, kad šalia įdomus įmečiau super - ... Vadinasi gerąja prasme. Jei būtų blogąja, ar kokia tai įtartina prasme, būčiau dėjusi va ką - , arba - , arba - ...
Man asmeniškai pasakymas "įdomus" yra daug geresnis už lėkštą tampančiu "gražus" .
Ryškiai nepatiko Jums tos citrininės plytelės ...Man tai labai dailiai jos ten atrodo. Toj nuotraukoj lyg ir viskas dera, jeigu Mrs.B_ siekia tokio rezultato. Ar buvo minėjus, kad fasadus kitokius rinksis?
Žinot ką pasakysiu apie visokius dizainerius ir nusimanančius daugiau nei statistiškai - padaro viską lyg ir pagal taisykles, bet ar tai bus šeimininkų namai? Ar juose bus jaukiau dėl to, kad viskas padaryta teisingai?
Nu žalia rūta... (čia norėjau mandagiai nusikeikt ).
Juk matėt, kad šalia įdomus įmečiau super - ... Vadinasi gerąja prasme. Jei būtų blogąja, ar kokia tai įtartina prasme, būčiau dėjusi va ką - , arba - , arba - ...
Man asmeniškai pasakymas "įdomus" yra daug geresnis už lėkštą tampančiu "gražus" .
Ryškiai nepatiko Jums tos citrininės plytelės ...Man tai labai dailiai jos ten atrodo. Toj nuotraukoj lyg ir viskas dera, jeigu Mrs.B_ siekia tokio rezultato. Ar buvo minėjus, kad fasadus kitokius rinksis?
Žinot ką pasakysiu apie visokius dizainerius ir nusimanančius daugiau nei statistiškai - padaro viską lyg ir pagal taisykles, bet ar tai bus šeimininkų namai? Ar juose bus jaukiau dėl to, kad viskas padaryta teisingai?
spintele ta po kriaukle 800, na reiks pamastyti ta stalciaus varianta. dar laiko daug, nes virtuvinio gaminimas siek tiek nusikelia. Pirmenybe sienoms
Mrs.B_, svarbu, kad gyventi miela butu, o skoniai ir supratimai visu skirtingi
Papildyta:
Ir as taip manau, 100% pritariu
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2014 01 14, 15:07)
Ir as taip manau, 100% pritariu
Merginos, dar sioje temoje man rodos yra mano virtuve L forma, bet bandziau isspaust kaxka kitokio, kad nereiktu istisai nugara stovet. Protas sako, kad tureciau likt prie to varianto, bet vat norejos pabandyt ir kitas gslimybes
na , o i ka ten nugara busit ? ir kiek laiko? bukit sonu Arba tegu tos nugaros salia prisijungia
QUOTE(Mindija @ 2014 01 13, 21:50)
Niu tai pasakokis, rodykis, kad jau užsukai po 100 metų Dar šiandien kaip tik tave prisiminus buvau
QUOTE(Juodai @ 2014 01 14, 08:05)
Oooo, seinai matyta ir girdėta . Nagi, laukiam serialo tęsinio .
kaip malonu, kad vis prisimenat
nieko neprirodysiu ir nepapasakosiu remontai uzsitese, virtuve nukeliau paciam galui pradejau metytis tarp baldininku, paskui pacios virtuves planuose, dar siaip visokiu neplanuotu reikalu ispuole ir vel viskas is naujo
Teka man antras var visai nieko, nebent ten netelpa stalas. Jei telpa visai gerai. Pas draugus lygiai taip padaryta, tik prie salos kedes aukstos dvi ir aplink stala ne suolai o kedes.
Aha tokio tipo.
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 01 14, 20:26)
Aha tokio tipo.
QUOTE(Juodai @ 2014 01 14, 15:07)
čia 100% Patys nusisamdėm dizainerį, tai kai kurie jo sprendimai buvo tokie, kad ginčijausi iki pamėlynavimo, kad jis negyvens mano namuose ir tik aš žinau, kas man bus patogu. Ir dėl virtuvės pvz vyras bandė kištis, bet pasakiau, kad kai jis gamins valgyt toje virtuvėje, tada galės ir sakyt kaip patogiau. Nes dabar tai mano zona ir pirmiausia patogu turi būt man, o ne kažkam.
QUOTE(Mistica @ 2014 01 14, 21:10)
čia 100% Patys nusisamdėm dizainerį, tai kai kurie jo sprendimai buvo tokie, kad ginčijausi iki pamėlynavimo, kad jis negyvens mano namuose ir tik aš žinau, kas man bus patogu. Ir dėl virtuvės pvz vyras bandė kištis, bet pasakiau, kad kai jis gamins valgyt toje virtuvėje, tada galės ir sakyt kaip patogiau. Nes dabar tai mano zona ir pirmiausia patogu turi būt man, o ne kažkam.
va cia tai gryniausia tiesa maniskis ir pasalintas is virtuves projektavimo na prie spalvu tik leisiu pasisakyt