Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 8

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 14, 11:53)
Mane labiausiai neramina, kad pas mus plovykle per vidury - ten isvesti vamzdziai, todel kaitlente gaunasi gan arti sienos, o tiksliau terasos iejimo. O as be galo norejau uzuolaidu. Manau, liks tik mano svajonese, todel geriausiai darti iki pat sienos galo virtuves komplekta, nes buvau mascius uzbaigima kokiom dekoratyvinem lentynelem ir kabinti uzuolaidos (susuko man galva vienos uzuolaidos, kurias taaaip isimylejau ir man labai tiko, aisku, kaina ju brangiau nera kur doh.gif ).

Nu kiek kartų jau esam kalbėję, kad nebūtina plautuvės daryti ties vamzdžiais būtinai - kas čia per prisirišimas doh.gif . Jūsų atveju tikrai traukčiau plautuvę per vieną spintelę/stalčių bloką dešinėn. Tada viskas labai tvarkingai susidėlioja - viryklė ir plautuvė ne prie pat kraštų, darbastalis per vidurį padoraus dydžio.
O su tom Jūsų užuolaidom nesupratau... g.gif Taip išeina, jei jas kabinat, tai negalit virtuvinio iki kairės sienos daryt? g.gif Užuolaidas norit kabint ne tik ant lango, bet ir ant visos sienos kairėje? Tada tarp virtuvinio ir sienos bus niša, kurioje kabos užuolaida? Taip tai būtų nesamonė, ale vistiek, galvoju, paklausiu unsure.gif. Koks atstumas iki virtuvinio pradžios? Ten sakėt bus išėjimas į terasą. Manot patogu bus vis traukyt užuolaidas pirmyn, atgal? Austriječių nenorit?
Viršuje tai kažkokia makalynė... doh.gif

QUOTE(Mrs.B_ @ 2014 01 14, 12:00)
Nea,ten spintele. Indaploves nebus :-) jo tos dureles nervina, bet per mikrobange neina kitaip padaryti, nes indu dziovykles noriu virs kriaukles, o ne mikrobanges vietoje. O daryti stalciu po kriaukle jau gaunasi jis per didelis ir pasidejimo atzvilgiu manau butu nebepatogu visokiem rakandeliams.
O cia spalvu idomumas geraja prasme ar ne?:-)

Kokio pločio plautuvės spintelė dabar numatyta? Būna ir platesnių stalčių po plautuve. Padėt tikrai rastumėt ką, tilptų šiukšlėms keli kibirai - galėtumėt rūšiuoti, šalia dar visa buitinė chemija, visokie šluostukai mirksiukas.gif .

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 14, 12:04)
Dazniausiai tokiais atvejais idomu, savotiskas - neigiama, bet kai norima buti mandagiems lotuliukas.gif

Nu žalia rūta... doh.gif (čia norėjau mandagiai nusikeikt lotuliukas.gif ).
Juk matėt, kad šalia įdomus įmečiau super - thumbup.gif ... Vadinasi gerąja prasme. Jei būtų blogąja, ar kokia tai įtartina prasme, būčiau dėjusi va ką - g.gif , arba - unsure.gif, arba - doh.gif ... 4u.gif
Man asmeniškai pasakymas "įdomus" yra daug geresnis už lėkštą tampančiu "gražus" mirksiukas.gif .

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 14, 15:05)
Nenoriu izeisti, bet darant kazka mandresnio, reikia tureti didesni, nei statistini suvokima apie dizaina. Arba prasyti pagalbos nusimananciu zmoniu, arba rinktis kazka paprasciau 4u.gif

Ryškiai nepatiko Jums tos citrininės plytelės ax.gif ...Man tai labai dailiai jos ten atrodo. Toj nuotraukoj lyg ir viskas dera, jeigu Mrs.B_ siekia tokio rezultato. Ar buvo minėjus, kad fasadus kitokius rinksis?
Žinot ką pasakysiu apie visokius dizainerius ir nusimanančius daugiau nei statistiškai - padaro viską lyg ir pagal taisykles, bet ar tai bus šeimininkų namai? Ar juose bus jaukiau dėl to, kad viskas padaryta teisingai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 14 sausio 2014 - 15:14
QUOTE(Juodai @ 2014 01 14, 14:25)
Pas mane stalviršis 94, spintelės yra 55cm nuo jo (planavom 60, bet išėjo taip... rolleyes.gif ) - pasiekiu ne tik pirmą, bet ir antrą, netgi trečią lentynas  bigsmile.gif . Aišku, trečios lentynos giliau esančių indų nesiekiu, bet kas prie krašto stovi išimt ir padėt galiu mirksiukas.gif . Primenu, namo ūgis 165cm. Žemiau pakabinamų spintelių nenorėčiau, man dabar gerai  smile.gif .

Pagirtina, Jūs labai sportiška. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 14 sausio 2014 - 15:42
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 01 14, 16:39)
Pagirtina, bet jaunystė neamžina. smile.gif

lotuliukas.gif
Jūs teisus, bet negi dabar jau galvosi apie senatvę ir pagal tai darysies baldus? g.gif Kai tas laikas ateis, nedėsim į viršutines lentynas nieko kasdien naudojamo, tik dekoracijas mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 01 14, 16:39)
Pagirtina, Jūs labai sportiška. smile.gif

Ačiū už komplimentą bigsmile.gif . O gal tiesiog rankos ilgos... lotuliukas.gif
Atsakyti
Juodai, aciu uz issamius atsakymus.
1. Del plautuves vietos - tikiu, kad galima keisti, juolab, ji labiau desinej pusej ir yra, nei as nupaisiau, neisejo kitaip man su ta programa, nes cia braiziau tik siaip, kad pabraizyti lotuliukas.gif

2. Uzuolaidos. Jos butu iki dureliu. Bet kokiu atveju arti virtuves darbo vietos verysad.gif Teks del romanetes, austrijietes ar dar kazka, kas man visai negrazu verysad.gif

3. Del geltonos.
Ne, as esu ne is tu, kurie bijo spalvu. Tik as savim labiau pasitikiu spalvose, nes turiu menini issilavinima sioki toki ir siaip igimta talenta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ir pas mane tikrai nebus statiski namai, nes as nesu is tu statisku zmoniu.
Bet kalbant apie kitus, tai norisi atkreipt demesi, kad viena detale nepadarys viso vaizdo kaip is atviruko, jei bus tik istraukta viena detale, o ne sprendziama visa visuma. O cia zmones is tu, kurie nuo turkio snai persimete ant violetines. Nuo geliu, prie liniju. Jokiu budu nesakau, kad blogai padare!!! As pati metaus del kai ko, net gi del interjero stiliu, bet cia gal labiau kitos priezastis: ribotos erdves, finansai bla bla..

4. Makalynes virsuj nebus. Mano pirmas reikalavimas, kad butu simetrija ir kuo maziau mandrybiu. Man su Ikea programa niekaip nesusikiso norimi vaizdai doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O man Mrs.B virtuves spalvos labai patiko. Drasu, bet grazu thumbup.gif nebutinai virtuve turi buti bespalve.

Iskilo klausimas - kaip dedamos rankeneles ant spinteliu. Ant stalciu horizontaliai, salia spintele su durelem tai irgi horizontaliai, ar verst vertikaliai? ir virsuj ant tradiciniu spinteliu kaip det? rankeneles pagaliuko formos.
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2014 01 14, 20:33)
Iskilo klausimas - kaip dedamos rankeneles ant spinteliu. Ant stalciu horizontaliai, salia spintele su durelem tai irgi horizontaliai, ar verst vertikaliai? ir virsuj ant tradiciniu spinteliu kaip det? rankeneles pagaliuko formos.

Manau taisyklių nėra - kaip norit, taip ir dėkit, kad būtų patogu ir gražu smile.gif . Gal keliose vietose ir galima nusižengti patogumui ir užleisti vietą grožiui... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2014 01 14, 19:33)
O man Mrs.B virtuves spalvos labai patiko. Drasu, bet grazu  thumbup.gif  nebutinai virtuve turi buti bespalve.

Yra visokių niuansų dedant rankenėles. Apie jus žino baldininkai. smile.gif Reikia žiūrėti į visumą.
Atsakyti
Juodai tai kaip yra graziau? vienodai visur? Galvoju apacioj ilgesnius, virsuj trumpesnius tuos pagaliukus det.
Atsakyti
Kažkada senoje temoje buvau radus, kad kažkas darėsi virtuvės baldus Kazlų Rūdos įmonėje, bet tos temos neberandu verysad.gif gal galite atsiliepti kas gaminosi pas juos? Jie 12 metų gamina baldus. Kiek pamenu atrodo atsiliepimai geri buvo. Ar patenkinti kokybe? 4u.gif
Atsakyti
Nu ka cia sugalvojus g.gif Kazkaip galvojau apie tamsesnes spalvos virtuvini komplekta, bet vdrug prisiminiau, kad mano buitine technika balta ir neimontuojama doh.gif . Dabar pasimetime , nebeturiu jokio vaizdo galvoje, tik zinau, kad sviesiu nepraktisku nenoriu, nes nesu tokia jau pedante blush2.gif Sakyciau desiu sviesu korpusa, bet kad jo niekur ir nesimatys unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Mrs.B_ @ 2014 01 14, 13:31)
kame as nuspalvinsiu namus?

Svarbiausia pagalvoti, ar tos spalvos greitai neatsibos. As tai visada esminius momentus renkuosi neryskius, prie visa ko derancius, o jei pasinori spalvu, tai galima ju deti ten, kas lengviau pakeiciama rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 14, 10:53)
Imetu savo naktini rezultata lotuliukas.gif

Nebent tas uzuolaidas labiau i neuzimta puse deti, na perristi, ar dar kaip sumastyti. Bet turbut jau pagalvojot apie tai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2014 01 14, 20:00)
Juodai tai kaip yra graziau? vienodai visur? Galvoju apacioj ilgesnius, virsuj trumpesnius tuos pagaliukus det.

Apie tokias rankenėles kalbate? smile.gif

user posted image
Atsakyti
Laba,
nu trumpam prisedau, va ka sudeliojau (cia su tuo vyro noru turet ale sala, pussale doh.gif )
Kaip?
siaip sie variantai geriau tuo, kad nebusiu nugara i sedincius prie stalo. tie suolai su stalu tai tik kad pastatyt ka, siaip ten bus tokio tipo kampas
user posted image

taigi, pirmas variantas. salele, stalas is abieju pusiu suolais
user posted image

user posted image

antras, suolai kampu, tiksliau labiau U raide kaip foto, kur imeciau
user posted image

user posted image

Nu? Labai be rysio?

beje, tuose suoluose bus daiktadezes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 14 sausio 2014 - 20:34