QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 14, 11:53)
Mane labiausiai neramina, kad pas mus plovykle per vidury - ten isvesti vamzdziai, todel kaitlente gaunasi gan arti sienos, o tiksliau terasos iejimo. O as be galo norejau uzuolaidu. Manau, liks tik mano svajonese, todel geriausiai darti iki pat sienos galo virtuves komplekta, nes buvau mascius uzbaigima kokiom dekoratyvinem lentynelem ir kabinti uzuolaidos (susuko man galva vienos uzuolaidos, kurias taaaip isimylejau ir man labai tiko, aisku, kaina ju brangiau nera kur ).
Nu kiek kartų jau esam kalbėję, kad nebūtina plautuvės daryti ties vamzdžiais būtinai - kas čia per prisirišimas . Jūsų atveju tikrai traukčiau plautuvę per vieną spintelę/stalčių bloką dešinėn. Tada viskas labai tvarkingai susidėlioja - viryklė ir plautuvė ne prie pat kraštų, darbastalis per vidurį padoraus dydžio.
O su tom Jūsų užuolaidom nesupratau... Taip išeina, jei jas kabinat, tai negalit virtuvinio iki kairės sienos daryt? Užuolaidas norit kabint ne tik ant lango, bet ir ant visos sienos kairėje? Tada tarp virtuvinio ir sienos bus niša, kurioje kabos užuolaida? Taip tai būtų nesamonė, ale vistiek, galvoju, paklausiu . Koks atstumas iki virtuvinio pradžios? Ten sakėt bus išėjimas į terasą. Manot patogu bus vis traukyt užuolaidas pirmyn, atgal? Austriječių nenorit?
Viršuje tai kažkokia makalynė...
QUOTE(Mrs.B_ @ 2014 01 14, 12:00)
Nea,ten spintele. Indaploves nebus :-) jo tos dureles nervina, bet per mikrobange neina kitaip padaryti, nes indu dziovykles noriu virs kriaukles, o ne mikrobanges vietoje. O daryti stalciu po kriaukle jau gaunasi jis per didelis ir pasidejimo atzvilgiu manau butu nebepatogu visokiem rakandeliams.
O cia spalvu idomumas geraja prasme ar ne?:-)
O cia spalvu idomumas geraja prasme ar ne?:-)
Kokio pločio plautuvės spintelė dabar numatyta? Būna ir platesnių stalčių po plautuve. Padėt tikrai rastumėt ką, tilptų šiukšlėms keli kibirai - galėtumėt rūšiuoti, šalia dar visa buitinė chemija, visokie šluostukai .
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 14, 12:04)
Dazniausiai tokiais atvejais idomu, savotiskas - neigiama, bet kai norima buti mandagiems
Nu žalia rūta... (čia norėjau mandagiai nusikeikt ).
Juk matėt, kad šalia įdomus įmečiau super - ... Vadinasi gerąja prasme. Jei būtų blogąja, ar kokia tai įtartina prasme, būčiau dėjusi va ką - , arba - , arba - ...
Man asmeniškai pasakymas "įdomus" yra daug geresnis už lėkštą tampančiu "gražus" .
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 14, 15:05)
Nenoriu izeisti, bet darant kazka mandresnio, reikia tureti didesni, nei statistini suvokima apie dizaina. Arba prasyti pagalbos nusimananciu zmoniu, arba rinktis kazka paprasciau
Ryškiai nepatiko Jums tos citrininės plytelės ...Man tai labai dailiai jos ten atrodo. Toj nuotraukoj lyg ir viskas dera, jeigu Mrs.B_ siekia tokio rezultato. Ar buvo minėjus, kad fasadus kitokius rinksis?
Žinot ką pasakysiu apie visokius dizainerius ir nusimanančius daugiau nei statistiškai - padaro viską lyg ir pagal taisykles, bet ar tai bus šeimininkų namai? Ar juose bus jaukiau dėl to, kad viskas padaryta teisingai?