Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 8

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 14, 00:21)
Isves is proto mane ta ikeos programa. Spaudziau vis issaugoti, rase, kad saugo, o pasirodo, issaugojo tik plikas sienas, kai pradzioj uzvardinau projekta wacko.gif

Kurio momentu užvardinot - tada ir išsaugojo. Užvardinti reikia baigus.
Papildyta:
QUOTE(Mindija @ 2014 01 13, 23:39)
Toks jausmas beskaitant, kad serijalą "Nusivylusios namų (virtuvių) šeimininkės" žiūrėčiau biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Jei jau būtume visai nusivylusios, tai spjautume į viską ir nei ieškotume, nei darytume ką. Čia - dar turinčios vilties mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiktoo @ 2014 01 13, 22:31)
koks geriau spintelių aukštis nuo grindų  - jeigu ūgis ~1,68 - 86 ar 90cm? taip pat kaip su tarpu tarp viršutinių ir apatinių spintelių - koks tokiam ūgiui turėtų būti tinkamiausias (ypač kas liečia vietą ties gartraukiu)smile.gif

Aš Jums siūčiau daryti ne mažesnį, nei 90cm. Aš esu 1,65, pas mane 94-95cm stalviršiai. Iki stalviršio viršaus nuo sulenktos rankos turėtų likti apie 10-15cm. Gartraukis montuojamas 60-75 nuo viryklės. Reikia žiūrėti į gartraukio naudojimo instrukciją. Spintelės dažniausia montuojamos 60cm nuo stalviršio.

QUOTE(Flirt @ 2014 01 13, 23:44)
Oi, mergaites, mano serialas taip pat dar nesibaige doh.gif

Oooo, seinai matyta ir girdėta smile.gif . Nagi, laukiam serialo tęsinio mirksiukas.gif .

QUOTE(Mrs.B_ @ 2014 01 14, 00:04)
musiske:

Mane erzina tos siauresnės durelės po plautuve... unsure.gif . Ar neišeitų padaryt vienodų? Ten šalia šaldytuvo - indaplovė? Jei taip, tai ji patogiau būtų prie stalčių... Įdomus spalvinis pasirinkimas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 14 sausio 2014 - 09:07
QUOTE(Juodai @ 2014 01 14, 09:05)
Aš Jums siūčiau daryti ne mažesnį, nei 90cm. Aš esu 1,65, pas mane 94-95cm stalviršiai. Iki stalviršio viršaus nuo sulenktos rankos turėtų likti apie 10-15cm. Gartraukis montuojamas 60-75 nuo viryklės. Reikia žiūrėti į gartraukio naudojimo instrukciją. Spintelės dažniausia montuojamos 60cm nuo stalviršio.

Kai stalviršio paviršius 91 cm, tai atstumas tarp spintelių 60 cm yra per didelis, toks tarpas tiktų tik aukštiems žmonėms, kiti pasieks tik pirmą pakabinamų spintelių lentyną. Šiu atveju darau 50 cm tarpą. Pats tas. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 14 sausio 2014 - 09:50
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 01 14, 10:47)
Kai stalviršio paviršius 91 cm, tai atstumas tarp spintelių 60 cm yra per didelis, toks tarpas tiktų tik aukštiems žmonėms, kiti pasieks tik pirmą pakabinamų spintelių lentyną. Šiu atveju darau 50 cm tarpą. Pats tas.  smile.gif

Juodai, Dešimtukas - ačiū, bandysiu žiūrėsiu:)
Atsakyti
Imetu savo naktini rezultata lotuliukas.gif Cia tik del bendro vaizdo pasideliojau, nes rasiau visa litanija vienai imonei, kad paskaiciuotu kaina ir paprojektuotu (ne toki margumyna).
Mane labiausiai neramina, kad pas mus plovykle per vidury - ten isvesti vamzdziai, todel kaitlente gaunasi gan arti sienos, o tiksliau terasos iejimo. O as be galo norejau uzuolaidu. Manau, liks tik mano svajonese, todel geriausiai darti iki pat sienos galo virtuves komplekta, nes buvau mascius uzbaigima kokiom dekoratyvinem lentynelem ir kabinti uzuolaidos (susuko man galva vienos uzuolaidos, kurias taaaip isimylejau ir man labai tiko, aisku, kaina ju brangiau nera kur doh.gif ).

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 01 14, 10:05)
Mane erzina tos siauresnės durelės po plautuve... unsure.gif . Ar neišeitų padaryt vienodų? Ten šalia šaldytuvo - indaplovė? Jei taip, tai ji patogiau būtų prie stalčių... Įdomus spalvinis pasirinkimas  thumbup.gif

Nea,ten spintele. Indaploves nebus :-) jo tos dureles nervina, bet per mikrobange neina kitaip padaryti, nes indu dziovykles noriu virs kriaukles, o ne mikrobanges vietoje. O daryti stalciu po kriaukle jau gaunasi jis per didelis ir pasidejimo atzvilgiu manau butu nebepatogu visokiem rakandeliams.
O cia spalvu idomumas geraja prasme ar ne?:-)
Atsakyti
QUOTE(Mrs.B_ @ 2014 01 14, 12:00)

O cia spalvu idomumas geraja prasme ar ne?:-)

Dazniausiai tokiais atvejais idomu, savotiskas - neigiama, bet kai norima buti mandagiems lotuliukas.gif

Jus labai namus prispalvinsit.. O kokios dar pas jus bus spalvos? Kazkokio vientisumo nesiekiat?
Atsakyti
QUOTE(Wiktoo @ 2014 01 13, 21:31)
koks geriau spintelių aukštis nuo grindų  - jeigu ūgis ~1,68 - 86 ar 90cm? taip pat kaip su tarpu tarp viršutinių ir apatinių spintelių - koks tokiam ūgiui turėtų būti tinkamiausias (ypač kas liečia vietą ties gartraukiu)smile.gif

ačiū 4u.gif

Jums tinkamas aukštis - 91 cm iki stalviršio paviršiaus. smile.gif Nuo stalviršio paviršiaus atstumas turi būti toks kokį rekomenduoja gartraukio gamintojas. Būna skirtingos rekomendacijos priklausomai nuo modelio. Jeigu dujos - vienas aušktis, jeigu elektra, tai truputi žemiau. Šių rekomendacijų reikia laikytis, nes jeigu gartraukis bus per žemai, tai jis gali susigadnti nuo per didelio į jį patenkančio karščio. Jeigu pas jus dujos tai su tuo dizainu kuris brėžinuke nieko neišeis, na nebent jeigu pasirinktumėte stalviršio aukštį skirtą žemaūgiams ir tai dar tektu nepaisyti gartraukio kabinimo aukščio rekomendacijų.
Jeigu dujos, tai gartraukio spintelės apačia dažniausiai būna 20 cm aukščiau už kitas spinteles. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 14 sausio 2014 - 12:27
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 14, 12:04)
Dazniausiai tokiais atvejais idomu, savotiskas - neigiama, bet kai norima buti mandagiems lotuliukas.gif

Jus labai namus prispalvinsit.. O kokios dar pas jus bus spalvos? Kazkokio vientisumo nesiekiat?

kame as nuspalvinsiu namus? padarydama vonia violetiniai balta? ir virtuveje idejus geltona?? juk cia atskiros zonos biggrin.gif g.gif nemanau, kad nuspalvinsiu. Visas butas bus dramblio kaulo - pieno spalvos, grindys azuolo imitacijos. Baldai: valgomasis stalas su kedemis, indauja, 2foteliukai ir galbut galbut kokia spintele po TV ar komodele, viskas suksis siose spalvose smeline, medis, juoda. vsio. ax.gif nematau cia vaivorykstes biggrin.gif kiti kambariai taip pat ramiu baldu.
mane uzkabino ta ryskuma, bet kiek dairiausi neuzmaciau tokiu plyteliu. Paskui pagalvojau, kad stikla bus sunku nuvalyt (nes man jos cia lyg stiklines) ir taip jau spinteles lakines, primetu kaip tauku prisitaskys kepant ka doh.gif tada dar mastau, deti tiesiog sienu spalvos plyteles tarp spinteliu, taip neimaisydama daugiau spalvu.
kitas klasuimas dar iskyla, kokios spalvos daryti kolidoriaus sienas. (jo gabalas matysis bendroje svetaines zonoje) Ar kiek tamsesni tona negu viso buto ar toki pat g.gif nes butent kolidorius praktiskumo atveju bus nedazomas, o kazkaip kitaip apdirbamas, nezinau kaip tai ivardinti, zo sieno grubletesnes bus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mrs.B_: 14 sausio 2014 - 13:38
QUOTE(Mrs.B_ @ 2014 01 14, 14:31)
mane uzkabino ta ryskuma, bet kiek dairiausi neuzmaciau tokiu plyteliu.

Turekite omeny, kad toks sprendimas yra ipareigojantis. Vienos pacios sau plyteles - grozio nepriduos, o bus kaip kazkas ne i tema. Darant toki rysku akcenta, o tai neabejotinai bus akcentas, reikia spresti ir visa visuma. Prie ko jums bus tas plyteliu blizgumas? Ty reikia paderinti blizgius pavirsius. Taip pat spalvos intensyvumas negali buti irgi vienas pats sau. Turi dereti ir prie baldu, ne tik prie spalvos, bet net ir fakturos.
Ir visas kitas virtuves (svetaines) plotas. Bent maza detale butu grazu atsikartojanti, ar bent jau kazkas panasaus i ryskias detales.

Nenoriu izeisti, bet darant kazka mandresnio, reikia tureti didesni, nei statistini suvokima apie dizaina. Arba prasyti pagalbos nusimananciu zmoniu, arba rinktis kazka paprasciau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 14 sausio 2014 - 14:07
QUOTE(Mrs.B_ @ 2014 01 14, 14:31)

kitas klasuimas dar iskyla, kokios spalvos daryti kolidoriaus sienas. (jo gabalas matysis bendroje svetaines zonoje) Ar kiek tamsesni tona negu viso buto ar toki pat  g.gif  nes butent kolidorius praktiskumo atveju bus nedazomas, o kazkaip kitaip apdirbamas, nezinau kaip tai ivardinti, zo sieno grubletesnes bus  ax.gif

Koridorius jau savaime is saves gaunasi tamsesnis nes tai koridorius. Todel nedaryciau tamsesnio. Jeigu matysis bendroje erdveje su svetaine, daryciau tokio pacio tono, ir jis savaime vistiek atrodys kitaip nuo sienu kampu, krentanciu seseliu.
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 01 14, 10:47)
Kai stalviršio paviršius 91 cm, tai atstumas tarp spintelių 60 cm yra per didelis, toks tarpas tiktų tik aukštiems žmonėms, kiti pasieks tik pirmą pakabinamų spintelių lentyną. Šiu atveju darau 50 cm tarpą. Pats tas.  smile.gif

Pas mane stalviršis 94, spintelės yra 55cm nuo jo (planavom 60, bet išėjo taip... rolleyes.gif ) - pasiekiu ne tik pirmą, bet ir antrą, netgi trečią lentynas bigsmile.gif . Aišku, trečios lentynos giliau esančių indų nesiekiu, bet kas prie krašto stovi išimt ir padėt galiu mirksiukas.gif . Primenu, namo ūgis 165cm. Žemiau pakabinamų spintelių nenorėčiau, man dabar gerai smile.gif .
Atsakyti