QUOTE(kuzyte @ 2014 01 13, 13:07)
Jokios cia tragedijos nera
Na, nuotraukoj tai tikrai kaip tai gražiau atrodo net man pačiai
Papildyta:
QUOTE(Mistica @ 2014 01 13, 13:11)
bent jau man nėra čia jau taip baisu, kaip kad nupasakojot.
Tikrai pritariu visoms, kad geriau pasidarykit vandenį.. Vietinę pvz kanalizaciją tikrai galima pasidaryt ne už 10000lt, o tilpt į ženkliai mažesnę. Ypač jei vyras galėtų pats vamzdžius prasivedžiot ir pan.
Kalbu apie kainą dėlto, kad sodyboj darėmės vietinę kanalizaciją (tik dar nespėjom pasibaigt vandens atėjimo į trobą
) Vasarą gal kaip ir vasarą galima eit ir į lauką į WC, indus išsiplaut. Bet žiemą, bent jau man įpratusiai prie patogumų ir dar su vaiku, tai be šilto vandens bėgančio iš čiaupo, WC ne lauke neįsivaizduojama...
O praustis irgi norisi normaliai..
Man irgi norėtųsi visko, bet, matyt, jau taip užsiciklinau ant tų vamzdžių
Nebegaliu jų matyt
Alergija
Papildyta:
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2014 01 13, 13:22)
1. Žinau apie tokius planus. Jei taip galvoti, tai žmogui iš vis nieko nereikia. Kam viryklė jei yra krosnis - atsikelei ryte kokia 5 val. kad spėti užvirinti vandeni pusryčiams. Drabužiai irgi nereikalingi - pasidarei skyles galvai ir rankoms, užmovėi ir eini... Mašina ir nereikalinga, visur autobusu nuvažiuosi.
Čia be juokų, be sarkazmo jeigu ką. Nepiktai. Bet juk žmonės gyvena ir tikisi rytojų pamatyt geresni.
2. Tik šiaip siūlau permąstyti gerai kur pinigus kišti jei grindų nėr, patogumų nėr. Čia turbūt 100% pasisakiusiu jums siūlo vandentiekį vesti už tuos pinigus. Jei jums atrodo, kad pinigų nepakaks, tai per naujo paskaičiuokit. Šulini jau turit. Paskaičiuokit kiek reikia medžiagoms supirkti, gal paaiškės. Gal yra koks kaimynas, kuris sau darė vandentiekį namuose ir gali patarti.
P.s. ne iš lubų rašau. Prieš 6 metus perėjau tą kelią, žinau (arba MB žino) kaip kas daroma ir kiek kainuoja. Žinom savo klaidas, kurių šiai dienai nedarytume. Irgi kai kur buvo paskubėta.
P.s.nr.2. 5 metus gyvenau su spintelemis, sukaltomis iš lentu, kurias kaimynai metė lauk.
3. Panašios lentos sukaktis matau ant sienos prie jūsų katilo. Nieks atėjęs į svečius nesijuoke, ir man nebuvo gėda. Žmonės tik stebėjosi išradingumu.
1.
Viskas, ką išvardinot - galima, tik ne automobilis, nes autobusai nevažinėja čia
2. Taip, taip, įtikinot
Eisiu ieškoti, kur dar gauti nusodintuvą su akcija,
nes prieš Kalėdas buvo. Jis, brudas, su visa įranga daugiausiai kainuoja (o dabar mačiau nuo 4500 iki 3700 nuolaida) po to dar + vamzdžiai+kasimas+darbas ir t.t. Bet jau čia nebe ta tema.
3. Jūs čia apie tas dailylentes?
Oi, kokios jos buvo tuo metu madingos
Prieš kokį 20 metų
Papildyta:
Gerai, pamirštam spinteles.
Pakalbėkim apie to pečiaus (ar bent vamzdžių) paslėpimą tada.
Porą gerų minčių jau gavau - dėl ugniai atsparaus gipskaronio ir klinkerio plytelių.
Įdedu planelį su išmatavimais. Sienų aukštis - 2,67 m