Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 8

Pradet nuo vamzdynu ne tik protingiau, bet kaip patogu bus kai su kibrais lakstyt nebreiks, o ir sutaupysit pirma vamzdynus ivede, nei dabar paremontave, o veliau sugalvoje vamzdzius vest tai sienas apgadine, tai spinteles nebetinka, tai stalvirsi keista ra pjaustyt ir pan. g.gif
Atsakyti
Taip, taip. Proto balsas tą ir sako. Bet dar jis sako, kad lėšų sekančiam pasiremontavimui gal atsiras po kokių 6 - 10 metų unsure.gif O gal ir ne g.gif Po tiek laiko jau bus nebegaila pjaustyti, keisti, versti. Jei iš vis dar čia gyvensim.
Papildyta:
QUOTE(murmur @ 2014 01 12, 21:52)
Jei virykle jau turit tuomet nedaryciau tos dideles spintos - tesciau stalvirsi, prie duru saldytuvas.

O kur tada slėpt dujų balioną siūlot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 13 sausio 2014 - 08:19
Pasnekute as geriau nieko nesiulysiu biggrin.gif Suprantu kad pinigais nelyja (pas visus tas pats ), bet jei mano vaikai maudytusi bliude, i wc i kiema lakstytu tai man paskutinej vietoj butu draugiu nuomone apie virtuves spinteles. Jum gal kitaip, tai daugiau savo nuomones nebekisiu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2014 01 13, 09:20)
Taip, taip. Proto balsas tą ir sako. Bet dar jis sako, kad lėšų sekančiam pasiremontavimui gal atsiras po kokių 6 - 10 metų  unsure.gif O gal ir ne  g.gif Po tiek laiko jau bus nebegaila pjaustyti, keisti, versti. Jei iš vis dar čia gyvensim.

QUOTE(murmur @ 2014 01 13, 09:41)
Pasnekute as geriau nieko nesiulysiu  biggrin.gif Suprantu kad pinigais nelyja (pas visus tas pats ), bet jei mano vaikai maudytusi bliude, i wc i kiema lakstytu tai man paskutinej vietoj butu draugiu nuomone apie virtuves spinteles. Jum gal kitaip, tai daugiau savo nuomones nebekisiu  mirksiukas.gif  4u.gif

Visiškai sutinku su Murmur nuomone drinks_cheers.gif . Įdomiai čia Jūs renkatės - vietoj didžiulio patogumo, norit tik "kosmetiką" padaryt g.gif . Spjaut į visus tuos, dėl kurių stengiatės pagražinti virtuvę. Suprantu, kad smagiau, kai baldeliai nauji, bet juk sutikit, kad Jūsų atveju prioritetas turėtų būti nauji vamzdynai. Negi dabar verčiau tuos 6-10 metų gyvensit su kibiriuku lakstydama lauke? Pasitvarkykit tuos vamzdžius, o spintutes galima ir po truputį keisti, svarbu turėti planą. Kažkas gerai sakė, kad atnaujinti galima spinteles. Gaila, Ajste neparodo savo Eko2 virtuvės - tai būtų Jums pavyzdys, kaip galima senus daiktus prikelti naujam gyvenimui 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2014 01 13, 00:43)

Ką aš ir sakiau - protingi žmonės pradeda nuo pradžių  biggrin.gif Nuo vamzdynų. O aš - ne iš tų  doh.gif

Pradekite nuo vamzdynu, o virtuve pagrazinti galima ir be baldu keitimo 4u.gif Pasidarykite komunikacijas, o pirmai pradziai uztektu padazyti sienas ar patapetuoti, staltiesele, uzuolaidas ir pan. - ir tikrai virtuve bus kaip nauja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaudijaaa @ 2014 01 12, 22:06)
Gal kiek toliau nuo virtuviniu temos, bet kur jus perkate stalus ir kedes ? Aktualiausia butu klaipedos rajone, nors gal surizikuociau ir internetu pirkti. Nereikia prbangaus, bet kazka patinkancio sunku rasti. Ziurejau Ikea internetineje parduotuveje, bet realiai tu baldu nemaciusi, gal vilnietes zino kaip kokybe  ?

As pirkau Ikejoj stala ir kedes - kol kas esam patenkinti.
Ten gyvai is viso viskas graziau atrodo biggrin.gif Patarciau nuvaziuoti.
As ieskojau ekonomisko varianto, ir norimo dydzio stalo ieskojau interneto platybese, tai ikeja - geriausiais variantas pasirode ax.gif

QUOTE(murmur @ 2014 01 12, 23:08)

O kuo krosnis padengta? galima apklijuot graziom plytelem ar nudazyt jau esancias. Padaryt ja grazia, kad nereiktu slepti  g.gif

As virs krosnies nieko nieko nedeciau... medinio schmoll.gif Ikaista juk, neduok D uzsidegs... nerizikuokit del poros spinteliu.
Atsakyti
QUOTE(Klaudijaaa @ 2014 01 12, 22:06)
Gal kiek toliau nuo virtuviniu temos, bet kur jus perkate stalus ir kedes ?

Mes iš Palangos, bet stalą ir kėdes pirkom Ikea. Ankstesnėj virtuvėj buvom nusipirkę iš Jasevičiaus baldų, bet ten kainos ... doh.gif

QUOTE(Mindija @ 2014 01 12, 23:44)
Kiek kvadratų esama virtuvė, gal galit planą su matmenim įkelt? ax.gif

Pašnekute, pritariou Mindijai, įkelkit savo virtuvės planą su visais matmenimis, pažymėkit, kur kas įra nejudinamo ir kokie matmenys, nepamirškit langų, durų, atstumų iki jų, patalpos aukščio. Ir rimtai galvokit pirmiausia apie vamzdynų sutvarkymą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2014 01 13, 00:43)

Na, tipo katilas apšildymui, į viso namo radiatorius eina, o ant viršaus - kaitvietė. Labai norint, ten galima ir maistą gamintis, tik kad aš jau nelabai noriu  biggrin.gif

Nėra. Nuo krosnies prišyla ir nuo sienelės.

Minimaliai. Lubas dažysim, sienas tapetuosim, išskyrus ten, kur viryklė. Ten kampu - plyteles. Grindis  - dar nenusprendėm (dar senosios medinės visai nieko, jei gerai, gerai pašveist ir gerai užlakuot.
Ši mintis ir man būtų labiausiai prie širdies. Bet jai jau čia imt judint, tai tiek atsiranda reikalų, kad praktiškai jau geriau nugriaut ir iš naujo pradėt statyt naują namą...
O aptvėrus, tai šiluma liks toj kamurkėj. Kad neužsidegtų netyč, nes prišyla tas viršus visai padoriai... Kad to nebijočiau - seniausiai būčiau paslėpus tą krosnį.

Vizijose yra: plautuvė atkeliautų po langu į tą kairiausiai esančią spintelę. Vonia keliaus į vaikų kambarį, vaikai - į antrą aukštą. Tokios vizijos  biggrin.gif  Belieka nedaug - uždirbti nemažai pinigo  doh.gif

O iš sumažinimo naudos, žinoma, bus. Bet ir viena, ir kita - neišeis. Arba-arba.
Čia visko reik nuo nulio.  Ir, kaip jau sakiau, iškyla dilema - komunikacijos ar vidus. Jei užtektų tik prie miesto komunikacijų prisijungt, o čia reikia dar ir visus kubilus, nusodintuvus, vamzdynus susipirkt 
Protingi žmonės, žinoma, pasakys pradėt nuo pradžių. Bet... pasidarysiu tas komunikacijas ir toliau "džiaugsiuos" nutriušusiom spintelėm nežina dar kiek metų į ateitį.  schmoll.gif  Nebegaliu aš jų daugiau matyti. Ir žmogų gėda įsileist. Kaip sakiau, svečiai iš lauko atkeliauja tiesiai į virtuvę

Tai kaip suprantu, jums šiai dienai tik baldų reikia g.gif Komunikacijos ir remontai nukeliami į ateitį? g.gif

Šiaip, mano galva, geriau jau skirti dalį pinigų, kad ir kanalizacijos įrengimu ir kukliau su tais baldais suktis ax.gif
Išsivedžiot vandentiekį ir nuotekas (nebūtina pult ir rengtis vonią, WC ir kt), tiesiog kuriam laikui užaklint ir laukt geresnių laikų, tarkim pradžioj pasijunkit tik virtuvėj plautuvę g.gif
Kažkaip logiškai mąstant, nu bus jau sumontuoti baldai, tai vėl reiks juos ardyt, stumdyt, nes teks ardyt sienas ar grindis vamzdžiams pravest doh.gif
Su katilu tas pats. Šiaip dajungt radiatorių ar padaryt virtuvėj šildomas grindis, nėra bais sudėtinga. Tada tuo atveju galima ir patį katilą "aprengt" (jis neatiduos šilumos į patalpą, tuo atveju galima jį ir "aptvert"), dar variantas katilą keist kad ir židiniu g.gif

Bet čia jau reikia jums kviestis santechnikus, kad paskaičiuotų sąmatą 4u.gif Kai matysit juodu ant balto surašytą, tada bus lengviau priimt sprendimą.

O patys virtuvės baldai.... Dar apmastykit, ar tikrai jums tiek visko reikia? doh.gif Tiek pinigų išleist visom tom spintelėm, į kurias prikišit daiktų daiktelių ir kurių metų metus net neprireiks?
Būna žmonės parduoda tikrai už nedidelę kainą tvarkingus dėvėtus baldus, galima paieškot su didelėm nuolaidom iš ekspozicijos baldų, tiesiog pasitvarkyt, kad kaip jūs sakot ne gėda būtų žmogaus pasikviest, o ne pasidaryt rakandų saugojimo sandėlį blush2.gif

QUOTE(pašnekutė @ 2014 01 13, 09:19)
Taip, taip. Proto balsas tą ir sako. Bet dar jis sako, kad lėšų sekančiam pasiremontavimui gal atsiras po kokių 6 - 10 metų  unsure.gif O gal ir ne  g.gif Po tiek laiko jau bus nebegaila pjaustyti, keisti, versti. Jei iš vis dar čia gyvensim.

Kai bus pradėtas darbas, tai po truputį kasmet ir dasidarysit kažką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2014 01 13, 09:41)
Pasnekute as geriau nieko nesiulysiu  biggrin.gif Suprantu kad pinigais nelyja (pas visus tas pats ), bet jei mano vaikai maudytusi bliude, i wc i kiema lakstytu tai man paskutinej vietoj butu draugiu nuomone apie virtuves spinteles. Jum gal kitaip, tai daugiau savo nuomones nebekisiu  mirksiukas.gif  4u.gif

O gaila rolleyes.gif
Šiaip tai draugės nereiškia nepasitenkinimo. Čia jau daugiau mano pačios nepasitenkinimas.
Bet šiaip tendencijas supratau - visi šaukia įsiklausyt į proto balsą.
Tikriausiai man to ir reikėjo rolleyes.gif
Ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2014 01 13, 10:09)
Kažkas gerai sakė, kad atnaujinti galima spinteles. Gaila, Ajste neparodo savo Eko2 virtuvės - tai būtų Jums pavyzdys, kaip galima senus daiktus prikelti naujam gyvenimui  4u.gif .

Na, tos spintelės jau naujintos-pernaujintos, dažytos-perdažytos. Dar jei būtų medinės, tai sakyčiau - antikvarinės rolleyes.gif . Deja... senos tarybinės plokštės. Išsibangavę. Gal nulupt visą faneruotę? g.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 13 sausio 2014 - 09:37
QUOTE(pašnekutė @ 2014 01 13, 10:36)
Na, tos spintelės jau naujintos-pernaujintos, dažytos-perdažytos. Dar jei būtų medinės, tai sakyčiau - antikvarinės  rolleyes.gif . Deja... senos tarybinės plokštės. Išsibangavę. Gal nulupt visą faneruotę?  g.gif  doh.gif

Tada atsakysiu taip:
QUOTE(Mindija @ 2014 01 13, 10:20)
Būna žmonės parduoda tikrai už nedidelę kainą tvarkingus dėvėtus baldus, galima paieškot su didelėm nuolaidom iš ekspozicijos baldų, tiesiog pasitvarkyt, kad kaip jūs sakot ne gėda būtų žmogaus pasikviest, o ne pasidaryt rakandų saugojimo sandėlį blush2.gif

Atsakyti
Net į skelbimus nuėjau pažiūrėt kas gero biggrin.gif

Tikrai parduoda normalių komplektukų, tik reikia išmatavimus derintis 4u.gif

2500Lt
user posted image

1350Lt
user posted image

user posted image

Iki 2000Lt tikrai galima rast kažką padoraus tiems 6-10metų, o jei dar ten išvis nebegyvent ruošiatės, tai tikrai neinvestuočiau į spinteles smile.gif
Atsakyti
Mes dabartiniam bute nusipirkom keletą sintučių iš Jysko su nuolaidom - apie 100 Lt viena spintelė tekainuoja... Paprastutės, bet naujos, tvarkingos. Iki geresnių laikų mums tikrai užteks smile.gif Aš irgi išorei skirčiau minimalią sumą pinigų dabar (ir spintelių tikrai nedėčiau daug, tos viršuj man baisiai užgriozdina viską, slegia baisiai), o visus kitus pinigus - komunikacijoms, nes jos daug svarbiau.
O krosnies tai nuotraukos reiktų, tada lengviau būtų patart, ką su ja daryt, kaip maskuot smile.gif
Atsakyti