Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 8

QUOTE(pašnekutė @ 2014 01 11, 22:46)
Niekas neturi minčių dėl mano kūrybos virtuvės?

Nepykit, siandien nieko protingo negaliu pasakyt... Paprastai komentuoju gerai isanalizavus situacija. Siandien tam paprasciusiai neturiu jegu doh.gif ... savaitgalis... unsure.gif blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Laba vakarą,

Gal galit padėti su maža problema. Planuoju buto vandentiekio ir elektros įvadų vietas, tam pasibraižiau pirminį virtuvės planą.
Šiuo metu dvejonės ar visiškai atsisakyti salos, spinteles dėlioti ties viena siena ir per vidurį pastatyti stalą keturiems, ar palikti pagal brėžinį.

Virtuve
Butas

Mintys iš šių butų:
1
2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuikutisss: 11 sausio 2014 - 22:41
user posted image

Sveikos merginos ,gal kuri uzmatet kur kaune galeciau rasti tokiu plyteliu,kazkada maciau ermitaze ,nu kai reik nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2014 01 11, 18:55)
Irgi variantas  ax.gif Bet as nenorejau atviru jokiu spinteliu, lentyneliu  smile.gif
Dabar is pirmo zvilgsnio nesimato, kad ta krastine spintele platesne. Vyras is viso nemate, kol nepasakiau  biggrin.gif

Tai pas jus jau padaryta? Dar vienas variantas yra apačioje palikti kaip yra - stalčiai gali būti ir platesni, bet ten kur apačioje dešiniajame krašte durelės, tai, kaip ir sakiau maks. 60 cm. Kažkaip smagiau kai linijos sutampa su viršuje ir apačioje, bet... Gali būti tapatinama taip: apačioje dvi spintelės tapatinamos su trimis viršuje. Tada apatinių spintelių kraštinės linijos sutampa su viršuje esančių trijų spintelių kraštinėmis linijomis.
Mano pastebėjimu, tos vertikalios atviros spintelės tik nuotraukose ne ypač madingai atrodo, bet realybėje visai, nieko ir visai patogu kokia arbatą ar kavą nuolat iš ten paimti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2014 01 11, 23:55)
Sveikos merginos ,gal kuri uzmatet kur kaune galeciau rasti tokiu plyteliu,kazkada maciau ermitaze ,nu kai reik nerandu doh.gif

Prasom bigsmile.gif
Cia is Banginio (senukai)

user posted image

Man jos irgi grazu, tik bijau, kad bus sudetinga ju prieziura virtuvej blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 11 sausio 2014 - 23:20
O gal kur matėte ne plyteles, o plokštes tokias? Užsienio foto mačiau, bet LT nerandu. Tada nereiktų bijoti dėl glaistytų tarpų. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rokoko Mūza @ 2014 01 12, 00:28)
O gal kur matėte ne plyteles, o plokštes tokias? Užsienio foto mačiau, bet LT nerandu. Tada nereiktų bijoti dėl glaistytų tarpų.  ax.gif

Tokias, tai kokias?
Atsakyti
QUOTE(Zuikutisss @ 2014 01 11, 23:40)
Laba vakarą,

Gal galit padėti su maža problema. Planuoju buto vandentiekio ir elektros įvadų vietas, tam pasibraižiau pirminį virtuvės planą.
Šiuo metu dvejonės ar visiškai atsisakyti salos, spinteles dėlioti ties viena siena ir per vidurį pastatyti stalą keturiems, ar palikti pagal brėžinį.

Viskas priklauso nuo Jusu gyvenimo budo. Kiek seimos nariu, kokie ateities planai, kaip ilgai planuojate tam bute gyventi. Jeigu turite iproti kartu susede pietauti, vakarieniauti, stalas vienareiksmiskai geriau. Taciau jei taip nera, puikiai tiks ir toks variantas, plius dar turesite papildomu spinteliu/stalciu, nors statant stalagalima butu pagalvoti, kaip daugiau tos vietos pasidejimams pasidaryt, aisku, jei tik yra poreikis.
Del plautuves pussaleje. Atvirai kalbant, niekaip nesuprantu, kodel zmones stato ten plautuves g.gif . Bent jau pas mane plautuveje daznokai "puikuojasi" koks nors neplautas indas, jei ne visa kruvele doh.gif - vakare viska susitvarkau, jei per diena nededu tvarkingai i indaplove. Tai vat, mano atveju menkas malonumas butu sedeti salia plautuves, del to saloje dejomes kaitlente. Ji patogiau cia dar ir del to, kad jei ant salos pritruksta vietos uzkandziu lekstei padeti, cia vakarojant su kompanija, labai patogiai ja galima padeti ant kaitlentes, aisku, jeigu ji ne dujine smile.gif . Ant plautuves lekstes nepadesi schmoll.gif.
Tai tokie pirmi pastebejimai 4u.gif .
Atsakyti
user posted image
Dar net nepradejom gaminti virtuves baldu, o jau isimylejau kedes pusbario.... gal isivaizduojat kur galima kazka panasaus gauti? Keliose didelese parduotuvese buvau - nieko panasaus.
Suprantu, kad cia turbut issirinktu gobelenu aptraukta, bet net tokios formos kedziu neradau....
HELP kasnors 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 12, 00:31)
Tokias, tai kokias?

Va tokios vadinamos panelės čia kaip pavyzdys 4u.gif
Atsakyti
va plokštės, IKEA yra

user posted image user posted image

pas mane tokio tipo plytelės tik pilkos, viskas ten su jom gerai, nematau kažkokio sunkaus prižiūrėjimo.

pritariu Juodai dėl Zuikutisss virtuvės pasisakymo thumbup.gif Man ta kriauklė irgi nelabai toje vietoje.
Atsakyti
O pas jus pilkas glaistas? Kaitlentė dujinė ? Nes baiminuos, kad palei kaitlentę bus lb sunku plytelių glaistą valyti, bet gal tik taip atodo g.gif
Atsakyti