QUOTE(adee @ 2014 01 10, 11:00)
laba,nesupykit,kad isibroviau i jusu tema,bet reikia patarimo ;sakykit ar stalciu ilgis 1m.20cm,patogus naudojimui ar ne......p.s. virsutinis stalciu aukstis 15cm,ilgis 1m.20cm, antro ir trecio aukstis 30cm.ilgis 1m.20cm. su blumais.buciau dekinga uz issakytas savo nuomones...
Pas mus buvo 1.20, a6 jais labai patenkinta, dabar laikinai gyvenam kur po 60 cm, tikrai man jie per siauri jei laikyt puodams, indams įrankiams, prieskoniams. Va biriems produktams kaip miltai kruopos ir pan., gal ir sunkoka jei 1,20 prikrauti pilnus dabar planuoju darytis irgi kuo ilgesnius stalčius, man taip patogiau
QUOTE(gitulia @ 2014 01 10, 18:56)
Pas mane 110 cm. Man labai patogu. Neskirsciau i du stalciu blokus po 55 cm samoningai, del to, kad i ilgesnius galiu daugiau katilu susidet. I viena 55 cm ideciau viena katila ir liktu kampai neisnaudoti, o i ilga galiu deti "sachmatiskai" kombinuodama salia didesniu mazesnius ir gerokai daugiau susideda. Kadangi stalciai bluminiai, kokybiski, tai net ir gerokai prikrauti lengvai darinejasi ir uzsidarineja. Ir taip jau 5 metai, laiko be problemu.
o į 60 įdedi vieną keptuvę ir jau derink paskui ką dar šalia įdėti, susispraudžia tarpusavyje puodai, nelabai patogu