Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 8

QUOTE(adee @ 2014 01 10, 11:00)
laba,nesupykit,kad isibroviau i jusu tema,bet reikia patarimo g.gif ;sakykit ar stalciu ilgis 1m.20cm,patogus naudojimui ar ne......p.s. virsutinis stalciu aukstis 15cm,ilgis 1m.20cm, antro ir trecio aukstis 30cm.ilgis 1m.20cm. su blumais.buciau dekinga uz issakytas savo nuomones...  smile.gif

Pas mus buvo 1.20, a6 jais labai patenkinta, dabar laikinai gyvenam kur po 60 cm, tikrai man jie per siauri jei laikyt puodams, indams įrankiams, prieskoniams. Va biriems produktams kaip miltai kruopos ir pan., gal ir sunkoka jei 1,20 prikrauti pilnus ax.gif dabar planuoju darytis irgi kuo ilgesnius stalčius, man taip patogiau smile.gif
QUOTE(gitulia @ 2014 01 10, 18:56)
Pas mane 110 cm. Man labai patogu. Neskirsciau i du stalciu blokus po 55 cm samoningai, del to, kad i ilgesnius galiu daugiau katilu susidet. I viena 55 cm ideciau viena katila ir liktu kampai neisnaudoti, o i ilga galiu deti "sachmatiskai" kombinuodama salia didesniu mazesnius ir gerokai daugiau susideda. Kadangi stalciai bluminiai, kokybiski, tai net ir gerokai prikrauti lengvai darinejasi ir uzsidarineja. Ir taip jau 5 metai, laiko be problemu.

drinks_cheers.gif o į 60 įdedi vieną keptuvę ir jau derink paskui ką dar šalia įdėti, susispraudžia tarpusavyje puodai, nelabai patogu schmoll.gif
Atsakyti
Ai va netyčia radau savo dabartinė mikroskopinės virtuvės fotkes, galvoju galiu įmesti, gal kažkam planuojant mažą virtuvę bus naudinga smile.gif Šiaip iš tikro esu patenkinta viskuo, tik akis pradžioj badė vienas baldininkų brokas - padarė stalviršį ir sieną iš skirtingų plokščių doh.gif Pirma buvom pasirinkę tamsią visur, paskui persigalvojom kad šviesę, bet jie nesupranto ir pakeitė tik stalviršio plokštę. Nu bet ai... Name bus virtuvė geresnė ir kokius 10 kartų didesnė smile.gif
Mikroskopinė virtuvė
Atsakyti
QUOTE(Kvaksytė @ 2014 01 11, 15:40)

nerodo. verysad.gif
Atsakyti
Va smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kvaksytė: 11 sausio 2014 - 16:26
QUOTE(juju @ 2014 01 10, 21:54)
imetu planelį, gal galite pakomentuoti ką reikėtų keisti

user posted image]

Man tos viršutinės spintelės, padalintos per pus horizontaliai, su skirtingais fasadais, negražu. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 11 sausio 2014 - 16:28
Na, prisiduosiu ir aš jūsų teismui.
Toj vietoj, kur virtuvė, man skauda jau keli metai doh.gif
Planelis - dar tik pirmas variantas. Vizija, tskant biggrin.gif Kritikuokit cool.gif

Bėda yra, kad atėję svečiai užeina tiesiai į virtuvę doh.gif O remonto reikia tiesiog verkiant.

1. Virtuvėje yra 3 durys, didelis langas, krosnis ir sienelė doh.gif Ta krosnis mane ypatingai biesina, bet kol kas nėra finansinių galimybių kapitaliniam remontui. Taigi, kol kas teks susitaikyti ir bent jau kažkiek kosmetiškai ją apdailinti unsure.gif Planelyje ji yra tas neatpažintas stačiakampis objektas kampe. Į viršų eina vamzdžiai, jų nepavaizdavau. Todėl ir spintelių iki kampo nepridėjau. Tie vamzdžiai ypatingai bjauriai atrodo, nors ir visokiais dekoratyviniais krepšais bandžiau apkabinėti unsure.gif Kaži, jei apdėti juos plokštėmis pagal spintelių spalvą? Toj krosnies konstrukcijoj viršus kaista tik iki pusės, bet plokščių apačia visvien atsidurtų gan arti kaitvietės. Bijau, kad neužsidegų g.gif

2. Dėl dujinės viryklės: man ji atsidūrė šalia šaldytuvo, o tai jau visiškai negerai g.gif O bet kur dar? Ji gali "stumdytis" tik palei šią sieną. Statyti į tolimiausią kampą? Bet tada pastatomų spintelių mažėja g.gif (nors prisipaišiau čia jų nesvietiškai hihihi.gif ) Šaldytuvo irgi neina prie kitų sienų pristumt - priešais krosnies dureles nepastatysi, prie kitų durų - netelpa, o ten, kur papaišiau suolą ten yra šylanti krosnies sienelė iki pat durų doh.gif Žodžiu - be žoooodžių... Gal "salą" susikonstruot per vidurį su ta virykle, bet... ar nebus tada jau visiškas "baldų rojus" doh.gif

3. Ten, kur palubėje tų spintelių eilė, tai kampuose tuštumų nebūtų. Tik Ikea planeris nedavė 40 cm dydžio kampinių spintelių (nors didesnių - buvo). Dėl jų - kritikuokit, bet nesiūlykit atsisakyt, nes jos - viena iš mano didžiausių svajonių blush2.gif Dukra siūlė, ten, kur nėr durų ir langų, dėti aukštesnes. Gal... Ką manot?

4. Ir iš vis man kelia abejones tos dvi pakabinamos spintelės ties gartraukiu. Ko gero, be jų būtų geriau.

5. Dėl spalvų - tai dar toli gražu ne paskutinis variantas. Tiesiog norėčiau "pavasarinių" spalvų virtuvės: žalsva+gelsva+oranžinė+balta.

Oi, gal tiek tų komentarų pradžiai. Drebančia širdim atsiduodu jūsų teismui pomidorai2.gif

http://kitchenplanne.../Pages/VPUI.htm
Matau, kad nerodo planelio doh.gif
Bandysiu kažką patvarkyt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 11 sausio 2014 - 17:33
QUOTE(Juodai @ 2014 01 07, 12:21)
Darykit print screen ir paskui talpinkit Paint programoj, apkarpykit ir kelkit čia wink.gif

Pašnekute, nerodo jūsų virtuvės.
Atsakyti
QUOTE(vinniepooh @ 2014 01 11, 18:39)
Pašnekute, nerodo jūsų virtuvės.

O-tai-rupūs-miltai...
print screen - gerai, bet kad iš vieno kampo nieko nebus matyt ir suprast. Kažkuri visai neseniai buvo įdėjus tokį judinamą iš Ikea. Gal patartų, ką ne taip darau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 11 sausio 2014 - 18:06
Merginos, ar uzsakinejote baldus, kur vokietijoj gamina?
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 01 11, 11:13)
Kaip suprantu, į dešinę už orkaitės yra 1 m 30 cm. Juos galima buvo išdalinti taip: 200 apačioje ištraukimas kargo krepšys, viršuje vertikali spintelė su atviromis lentynėlėmis. toliau 55 cm, 55 cm.  smile.gif

Irgi variantas ax.gif Bet as nenorejau atviru jokiu spinteliu, lentyneliu smile.gif
Dabar is pirmo zvilgsnio nesimato, kad ta krastine spintele platesne. Vyras is viso nemate, kol nepasakiau biggrin.gif
Atsakyti
Kiek cm nuo sienos grindų plyteles uždengia pastatomos spintelės? Standartiškai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bambyze: 11 sausio 2014 - 18:59
QUOTE(pašnekutė @ 2014 01 11, 18:26)
Na, prisiduosiu ir aš jūsų teismui.
Toj vietoj, kur virtuvė, man skauda jau keli metai  doh.gif 
Planelis - dar tik pirmas variantas. Vizija, tskant  biggrin.gif  Kritikuokit  cool.gif

Bėda yra, kad atėję svečiai užeina tiesiai į virtuvę  doh.gif O remonto reikia tiesiog verkiant.

1. Virtuvėje yra 3 durys, didelis langas, krosnis ir sienelė  doh.gif  Ta krosnis mane ypatingai biesina, bet kol kas nėra finansinių galimybių kapitaliniam remontui. Taigi, kol kas teks susitaikyti ir bent jau kažkiek kosmetiškai ją apdailinti  unsure.gif  Planelyje ji yra tas neatpažintas stačiakampis objektas kampe. Į viršų eina vamzdžiai, jų nepavaizdavau. Todėl ir spintelių iki kampo nepridėjau. Tie vamzdžiai ypatingai bjauriai atrodo, nors ir visokiais dekoratyviniais krepšais bandžiau apkabinėti  unsure.gif  Kaži, jei apdėti juos plokštėmis pagal spintelių spalvą? Toj krosnies konstrukcijoj viršus kaista tik iki pusės, bet plokščių apačia visvien atsidurtų gan arti kaitvietės. Bijau, kad neužsidegų  g.gif

2. Dėl dujinės viryklės: man ji atsidūrė šalia šaldytuvo, o tai jau visiškai negerai  g.gif O bet kur dar? Ji gali "stumdytis" tik palei šią sieną. Statyti į tolimiausią kampą? Bet tada pastatomų spintelių mažėja  g.gif  (nors prisipaišiau čia jų nesvietiškai  hihihi.gif ) Šaldytuvo irgi neina prie kitų sienų pristumt - priešais krosnies dureles nepastatysi, prie kitų durų - netelpa, o ten, kur papaišiau suolą ten yra šylanti krosnies sienelė iki pat durų  doh.gif  Žodžiu - be žoooodžių... Gal "salą" susikonstruot per vidurį su ta virykle, bet... ar nebus tada jau visiškas "baldų rojus"  doh.gif

3. Ten, kur palubėje tų spintelių eilė, tai kampuose tuštumų nebūtų. Tik Ikea planeris nedavė 40 cm dydžio kampinių spintelių (nors didesnių - buvo). Dėl jų - kritikuokit, bet nesiūlykit atsisakyt, nes jos - viena iš mano didžiausių svajonių  blush2.gif  Dukra siūlė, ten, kur nėr durų ir langų, dėti aukštesnes. Gal... Ką manot?

4. Ir iš vis man kelia abejones tos dvi pakabinamos spintelės ties gartraukiu.  Ko gero, be jų būtų geriau.

5. Dėl spalvų - tai dar toli gražu ne paskutinis variantas. Tiesiog norėčiau "pavasarinių" spalvų virtuvės: žalsva+gelsva+oranžinė+balta.

Oi, gal tiek tų komentarų pradžiai. Drebančia širdim atsiduodu jūsų teismui  pomidorai2.gif

Na, paprintscreen'inau rolleyes.gif
Klausimai - tie patys ax.gif
Dešinėje - durys į lauką, priešais - durys į svetainę, gale - durys į vaikų kambarį. Tarpo tarp didžiosios ir pakabinamų spintelių nepaliksiu.
user posted image
Gale - lauko durys, dešinėje - krosnis
user posted image
Vaizdas "pro langą"
user posted image

Na, jei ką suprasit, ką aš čia primakliavojau ir netingėsit - pasidalinkit mintimis ax.gif

Papildyta:
QUOTE(bambyze @ 2014 01 11, 19:57)
Kiek cm nuo sienos grindų plyteles uždengia pastatomos spintelės? Standartiškai  4u.gif

Na, spintelių tai visokių gi būna, net ir tų standartinių Ikea. Ir 60 cm gylio, ir 37 cm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 11 sausio 2014 - 19:18