Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 8

Dabar ir aš mąstau,kad būtų paprasčiausias ir geriausias variantas šitas g.gif Nieko gudriau neišmąstysi 9,45 kv.m. virtuvėj doh.gif Pas mus orkaitė originaliai stovi viena spintele arčiau lango,tik dar teks dujų skaitliuką paslėpti spintelėj.Gal kas esat iš Šiaulių,ir pasidalintumėt,kur gaminotės baldus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myliukas`: 10 sausio 2014 - 13:44
QUOTE(Myliukas` @ 2014 01 10, 13:19)
Man svarbiausia,kad būtų patogu ir kuo daugiau pasidėjimo turėčiau,tad sieninės spintos atsisakyti nenorim,ji stovėtų įeinant į virtuvę koridoriuje,kaip ir dabar senoji stovi.Galvoju gal prie tos spintos ir šaldytuvą prijungti,ta prasme ne grynai integruoti,o tik iš šonų ir viršuj ploštės,o priekis šaldytuvo palieka originalus  g.gif

Aš, matyt, ne taip buvau supratusi. Atrodė, kad ta sieninė spinta už durų, ten kur smila siūlo šaldytuvą statyti. doh.gif Tik pagal brėžinį man atrodo, kad šaldytuvas bus gilesnis už sienelę.. Esu mačiusi, kai už tos sieninės spintos stovi šaldytuvas ir dar šaldiklis, o už jų staliukas. Praėjimui vietos užtenka.
Atsakyti
QUOTE(adee @ 2014 01 10, 11:00)
laba,nesupykit,kad isibroviau i jusu tema,bet reikia patarimo g.gif ;sakykit ar stalciu ilgis 1m.20cm,patogus naudojimui ar ne......p.s. virsutinis stalciu aukstis 15cm,ilgis 1m.20cm, antro ir trecio aukstis 30cm.ilgis 1m.20cm. su blumais.buciau dekinga uz issakytas savo nuomones...  smile.gif

Pas mane 90 cm pločio. Pilnai pakanka. Platesnių nedaryčiau. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vinniepooh @ 2014 01 10, 14:52)
Aš, matyt, ne taip buvau supratusi. Atrodė, kad ta sieninė spinta už durų, ten kur smila siūlo šaldytuvą statyti.  doh.gif  Tik pagal brėžinį man atrodo, kad šaldytuvas bus gilesnis už sienelę.. Esu mačiusi, kai už tos sieninės spintos stovi šaldytuvas ir dar šaldiklis, o už jų staliukas. Praėjimui vietos užtenka.

Na teisingai supratot,ta sieninė spinta ir gaunasi koridoriuje kaip praėjimas į virtuvę,durų virtuvėj nėra.Jeigu spintą visai išgriautume ir nieko nebestatytume ten,tai tiesiog būtų didelis ir erdvus įėjimas į virtuvę,o šaldytuvas jau ant praėjimo stovėtų išsikišęs.Kadangi gaminsim naują spintą,tai ji bus nebe tokia griozdiška,tuo pačiu galvoju prie jos ir šaldytuvą prijungti.
Dabar turėtų būti aišku,kur ta spinta stovi smile.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myliukas`: 10 sausio 2014 - 16:03
visoms didelis aciukas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 01 10, 10:17)
Kodėl? Tame kampe galvočiau galima pasistatyt kokį kavos aparatą, ar dar kokį tai dalyką, ką neišvengiamai laikome ant stalviršio.

Tai va, kad mes kavos aparato neturim, nenaudojam, ant stalo tik kombaina laikau, tai nebent ji laikyt, bet kai projektavau, apgalvojau, kad neturesiu ka laikyt biggrin.gif

QUOTE(Dešimtukas @ 2014 01 10, 14:33)
Viskas čia labai gerai. Ar verta viryklę patraukti į dešinę? g.gif Reikia prieš to imantis pažiūrėti kokia situacija su ortakių. Jei tektų ortakį kažkur vedžioti ir jis užimtų spintelėse vietą, tai neverta. Jeigu ortakis dešinėje spintelėje dar arčiau prijungimo, tada gal ir verta.  smile.gif Klausimas kokio pločio abi dešinėje esančios pakabinamos spintelės? Iš paveiksliuko sunku suprasti, bet ar jos tik neplatesnės nei 60 cm?  g.gif
Gero skonio ir baldų konstravimo bei montavimo išmanymo pavyzdys.  smile.gif

piesinyje 60 cm, o realybeje padare 70, nes ten liktu pa smus 10 c, tusciu
Atsakyti
QUOTE(adee @ 2014 01 10, 11:00)
laba,nesupykit,kad isibroviau i jusu tema,bet reikia patarimo g.gif ;sakykit ar stalciu ilgis 1m.20cm,patogus naudojimui ar ne......p.s. virsutinis stalciu aukstis 15cm,ilgis 1m.20cm, antro ir trecio aukstis 30cm.ilgis 1m.20cm. su blumais.buciau dekinga uz issakytas savo nuomones...  smile.gif

Pas mane 110 cm. Man labai patogu. Neskirsciau i du stalciu blokus po 55 cm samoningai, del to, kad i ilgesnius galiu daugiau katilu susidet. I viena 55 cm ideciau viena katila ir liktu kampai neisnaudoti, o i ilga galiu deti "sachmatiskai" kombinuodama salia didesniu mazesnius ir gerokai daugiau susideda. Kadangi stalciai bluminiai, kokybiski, tai net ir gerokai prikrauti lengvai darinejasi ir uzsidarineja. Ir taip jau 5 metai, laiko be problemu.
Atsakyti
QUOTE(Chill! @ 2014 01 08, 20:53)
Na merginos, dar dar patarimų.
Pasidarius maketuką visai gi gražiai žiūrisi su tom spintelėm iki lubų....

O jeigu nedaryčiau iki lubų, tai imčiau tokį variantą atidaromų spintelių, kuris man labai prie širdies(į viršų atidaromos). Ir leisčiau lubas žemyn iki spintelių..

user posted image
Nebežinau ką daryti..........  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Aš irgi už spinteles iki lubų biggrin.gif
O su tomis spintelėmis, atsidarančiomis į viršų, tai ką aš žinau... Sau tokių niekad nenorėčiau... Na, viršutines gal kažkaip ir atidaryčiau, bet jau uždaryti tai tikrai tektų lipt ant kėdės doh.gif lotuliukas.gif Gera būtų mankštelė, vienok biggrin.gif O gal šniūrą prisirišt g.gif Nu, žooodžiu ... rolleyes.gif
Atsakyti
imetu planelį, gal galite pakomentuoti ką reikėtų keisti

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2014 01 10, 19:44)
Aš irgi už spinteles iki lubų  biggrin.gif
O su tomis spintelėmis, atsidarančiomis į viršų, tai ką aš žinau... Sau tokių niekad nenorėčiau... Na, viršutines gal kažkaip ir atidaryčiau, bet jau uždaryti tai tikrai tektų lipt ant kėdės  doh.gif  lotuliukas.gif  Gera būtų mankštelė, vienok  biggrin.gif  O gal šniūrą prisirišt  g.gif  Nu, žooodžiu ...  rolleyes.gif

Aš daryčiau atidarymą taip, kad abi atsidarytų vienu kartu, ta prasme abu aukštai. Ir nereiktų šokinėti, kad pasiektum viršutinę uždaryti smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(juju @ 2014 01 10, 21:54)
imetu planelį, gal galite pakomentuoti ką reikėtų keisti

Apatinės spintelės
Aš plautuvę dėčiau už kampo, kur dabar stalčiai. Tuomet eitu du stalčių blokai ir kampinė spintelė.

Prie kito užsukimo atrodo, kad yra labai siaura ir gili spintelė. Kas ten bus? Už jos numatyti siauri stalčiukai. Ar bus jei patogūs? Gal geriau iš krašto padaryti plačius stalčius?

ar jose bus laikoma, kažkas, kas subtiuliai persišvies per stiklą (indai, taurės ar pan.)?

Viršutinės spintelės
Prie tos sienos, kur šaldytuvas, vidurinių durelių nedalyčiau pusiau, nes: kaip ir buvo aptarta, viršutines nebus patogu darinėti; man vizualiai gražiau jei jos bus vienodo aukščio.

Jeigu reikalinga spintelė su stiklu, ją kabinčiau ant kitos sienos per vidurį ir daryčiau per visą spintelių aukštį, tačiau už jos sektų lygi plokštė.

Lentynėles geriau darykite už užsukimo.
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2014 01 10, 17:59)
piesinyje 60 cm, o realybeje padare 70, nes ten liktu pa smus 10 c, tusciu

Kaip suprantu, į dešinę už orkaitės yra 1 m 30 cm. Juos galima buvo išdalinti taip: 200 apačioje ištraukimas kargo krepšys, viršuje vertikali spintelė su atviromis lentynėlėmis. toliau 55 cm, 55 cm. smile.gif
Atsakyti