QUOTE(Myliukas` @ 2014 01 10, 00:41)
Sveikos,pabandžiau pasipiešti su Ikea programa savo virtuvę.Labai norėčiau gauti patarimų,gal kažką galima protingiau padaryti.Siena prie kurios spintelės 3,01m, kur plautuvė 1,41m. Gal pagelbėtų tos,kurios turi panašias virtuves daugiabutyje,gal radote įdomesnių sprendimų,nes aš nieko gudriau nesugalvoju Šiek tiek erzina šaldytuvas,vienas kaip grybas stovintis,nebent jį būtų galima perkelti prie tos pačios sienos tik į kitą kampą,ten yra sieninė spinta,kurią mes žadame išgriauti ir gamintis naują iš tokios pat plokštės kaip spintelės,nebent prijungti šaldytuvą prie tos spintos,bet tada gaunasi įėjimas į virtuvę kaip tuneliukas,nes iš vienos pusės kriauklė,iš kitos šaldytuvas
Virš orkaitės būtų mikrobangė,viršutinės spintelės be rankenėlių,tarpo apačioj tarp orkaitės ir viryklės spintelių,žinoma,nebūtų,kampinėje spintelėje -karuselė. Mano virtuvė
Virš orkaitės būtų mikrobangė,viršutinės spintelės be rankenėlių,tarpo apačioj tarp orkaitės ir viryklės spintelių,žinoma,nebūtų,kampinėje spintelėje -karuselė. Mano virtuvė
Man atrodo, kad neverta daryti tiek aukštų spintų; karuselė kampe gal ir patogu, bet kampo pilnai neišnaudoja. Pagalvočiau, ar tikrai reikia sieninės spintos. Pas mus dabar išdėstyta panašiai kaip pabraižiau. Pagalvojau, kad daiktams, kuriuos rečiau naudoju ir dabar neturiu kur sudėti, norėčiau turėti tokias spinteles palubėj.