Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 8

QUOTE(Myliukas` @ 2014 01 10, 00:41)
Sveikos,pabandžiau pasipiešti su Ikea programa savo virtuvę.Labai norėčiau gauti patarimų,gal kažką galima protingiau padaryti.Siena prie kurios spintelės 3,01m, kur plautuvė 1,41m. Gal pagelbėtų tos,kurios turi panašias virtuves daugiabutyje,gal radote įdomesnių sprendimų,nes aš nieko gudriau nesugalvoju  doh.gif Šiek tiek erzina šaldytuvas,vienas kaip grybas stovintis,nebent jį būtų galima perkelti prie tos pačios sienos tik į kitą kampą,ten yra sieninė spinta,kurią mes žadame išgriauti ir gamintis naują iš tokios pat plokštės kaip spintelės,nebent prijungti šaldytuvą prie tos spintos,bet tada gaunasi įėjimas į virtuvę kaip tuneliukas,nes iš vienos pusės kriauklė,iš kitos šaldytuvas  g.gif
Virš orkaitės būtų mikrobangė,viršutinės spintelės be rankenėlių,tarpo apačioj tarp orkaitės ir viryklės spintelių,žinoma,nebūtų,kampinėje spintelėje -karuselė.  Mano virtuvė

Man atrodo, kad neverta daryti tiek aukštų spintų; karuselė kampe gal ir patogu, bet kampo pilnai neišnaudoja. Pagalvočiau, ar tikrai reikia sieninės spintos. Pas mus dabar išdėstyta panašiai kaip pabraižiau. Pagalvojau, kad daiktams, kuriuos rečiau naudoju ir dabar neturiu kur sudėti, norėčiau turėti tokias spinteles palubėj.

user posted image user posted image
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2014 01 09, 19:13)
Pas mane dalis dazytu sienu lakuota - sonine siena prie kriaukles (nenorejau pjaustytu ir issikisusiu uz virtuvinio plyteliu), koridoriuje prie laukiniu duru ir pan teplios vietos. Tik lakuota nuo krasto iki krasto, o ne dalis sienos. Lakas matinis, taigi lakuotos nuo nelakuotu sienu visiskai nesiskiria.

Pradziuginai bigsmile.gif tuomet drasiai lakuosime ir mes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Latifa @ 2014 01 10, 00:49)
na, jei gyvenat penktam aukšte, tada taip  biggrin.gif nes langų valymas taps prabangia dešimtmečio atrakcija  biggrin.gif bet jei tai nuosavas namas arba buto langas, kuris išeina į balkoną, tada problemos kaip ir nebelieka. Na, nebent vėdinimo problema gali iškilti, jei tai vienintelis langas ir jis pilnai neatsidaro, o tik atsiverčia  g.gif

Nuosavas smile.gif Dėl vėdinimo - yra rekuperacija, yra tas virtuvės langas, o šiaip tai didelė atvira erdvė, išeinanti į terasą - manau kad dėl vėdinimo neturėtų būt problemų. Tai turbūt nesuksiu galvos ir paliksiu tą langą ramybėj.
Atsakyti
QUOTE(Myliukas` @ 2014 01 10, 01:41)
Sveikos,pabandžiau pasipiešti su Ikea programa savo virtuvę.Labai norėčiau gauti patarimų,gal kažką galima protingiau padaryti.Siena prie kurios spintelės 3,01m, kur plautuvė 1,41m. Gal pagelbėtų tos,kurios turi panašias virtuves  Mano virtuvė

Pas mus panasi, gal tokia pat virtuve daugiabutyje, tik ta ilgoji siena 3120mm. As irgi planavau is pradziu panasiai, tik vietoj tos aukstos spintos staciau saldytuva. Bet persigalvojau del kampines, nes:
isauga kaina
neisnudosu stalvirsio kur kampas
abejojau del plautuves vietos, ar bus patogu.

Dabar pasidareme be kampo, o saldytuva pastatem ties durim. Lango siena liko tuscia, telpa didelis stalas 1.4x1.0 berods. thumbup.gif
Jusu vietoje, tai nedaryciau aukstos spintos, sutaupysit darbastalio thumbup.gif Nors dabar pas jus irgi gaunasi nemazai jo g.gif O saldytuva statyciau prie duru. NEbus tunelio, nes spintele tai ne iki lubu biggrin.gif

Pas mus dabar toks vaizdelis, spinteliu spalva tik medzio sviesaus ir be filingu.
user posted image

Pas save dabar nieko nekeisciau, tik viena dalyka - kaitlente su orkaite i desine per viena spintele.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilla: 10 sausio 2014 - 09:06
QUOTE(Smilla @ 2014 01 10, 10:05)
neisnudosu stalvirsio kur kampas

Kodėl? Tame kampe galvočiau galima pasistatyt kokį kavos aparatą, ar dar kokį tai dalyką, ką neišvengiamai laikome ant stalviršio. Vat Jums ir puikiausias kampinio stalviršio išnaudojimas. Aišku, jeigu nieko nelaikot ant stalviršio, tada Jūs teisi drinks_cheers.gif .
Atsakyti
Identiška virtuvė pas mane smile.gif Ilgai skaitau šią temutę, pasidėliojau ikea vaizdą, ir gavau tokį patį biggrin.gif Tik, kaip sakai, aš ir pasiplanavus orkaitę per vieną spintelę link lango smile.gif Ir šaldytuvas tokioj pačioj vietoj tongue.gif žodžiu, bendramintės drinks_cheers.gif
Papildyta:

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilkės akis: 10 sausio 2014 - 10:59
laba,nesupykit,kad isibroviau i jusu tema,bet reikia patarimo g.gif ;sakykit ar stalciu ilgis 1m.20cm,patogus naudojimui ar ne......p.s. virsutinis stalciu aukstis 15cm,ilgis 1m.20cm, antro ir trecio aukstis 30cm.ilgis 1m.20cm. su blumais.buciau dekinga uz issakytas savo nuomones... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adee @ 2014 01 10, 12:00)
laba,nesupykit,kad isibroviau i jusu tema,bet reikia patarimo g.gif ;sakykit ar stalciu ilgis 1m.20cm,patogus naudojimui ar ne......p.s. virsutinis stalciu aukstis 15cm,ilgis 1m.20cm, antro ir trecio aukstis 30cm.ilgis 1m.20cm. su blumais.buciau dekinga uz issakytas savo nuomones...  smile.gif

man nebutu patogu tokie ilgi. Ypac tie gilieji, i juos kai prisides visko , bus sunkus ir tokio ilgio schmoll.gif man dabartiniu 60cm stalciu ilgio per akis
Atsakyti
QUOTE(adee @ 2014 01 10, 12:00)
sakykit ar stalciu ilgis 1m.20cm,patogus naudojimui ar ne......

Man rodos kad per ilgi. Ilgiausią daryčiau 90cm. Tokį ir turėjau ankstesnėj virtuvėj, tai apatinis buvo labai daug prikrautas birių produktų stikliniuose induose, tai paskutiniu metu nelabai bepritraukdavo jį, nesvarbu, kad bluminis stalčius unsure.gif . jums siūlyčiau daryti 2 stalčių blokus po 60cm. Pati pagalvokit, reikia vienos lėkštės ir tokį gargarą atidarinėt kaskart doh.gif .
Atsakyti
Stalviršio kampe rasčiau,ką padėti,karuselė tikrai patogus dalykas,ji pas mus būtų pilno apsisukimo.Gal tos aukštos spintos su orkaite tikrai nereikia g.gif Šitą butą perėmėm iš mano tėvų,tai pas juos lygiai taip pat buvo išdėstyta kaip paveiksliuke,kur Smilia įkėlė,tik dar užsukime ties kriaukle stovėjo skalbimo mašina.Spintelių virš stalo tikrai nenoriu.Man svarbiausia,kad būtų patogu ir kuo daugiau pasidėjimo turėčiau,tad sieninės spintos atsisakyti nenorim,ji stovėtų įeinant į virtuvę koridoriuje,kaip ir dabar senoji stovi.Galvoju gal prie tos spintos ir šaldytuvą prijungti,ta prasme ne grynai integruoti,o tik iš šonų ir viršuj ploštės,o priekis šaldytuvo palieka originalus g.gif
Papildyta:
Kaip jūs iš Ikea įdedat paveiksliuką tiesiai čia?Ar aš nemoku išsisaugoti tinkamai,nes man leidžia tik pačiam ikėjos puslapy iššaugoti blush2.gif
Atsakyti
Myliukas`
QUOTE(Juodai @ 2014 01 07, 12:21)
Darykit print screen ir paskui talpinkit Paint programoj, apkarpykit ir kelkit čia wink.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2014 01 10, 09:05)
Pas mus dabar toks vaizdelis, spinteliu spalva tik medzio sviesaus ir be filingu.
user posted image

Pas save dabar nieko nekeisciau, tik viena dalyka - kaitlente su orkaite i desine per viena spintele.

Viskas čia labai gerai. Ar verta viryklę patraukti į dešinę? g.gif Reikia prieš to imantis pažiūrėti kokia situacija su ortakių. Jei tektų ortakį kažkur vedžioti ir jis užimtų spintelėse vietą, tai neverta. Jeigu ortakis dešinėje spintelėje dar arčiau prijungimo, tada gal ir verta. smile.gif Klausimas kokio pločio abi dešinėje esančios pakabinamos spintelės? Iš paveiksliuko sunku suprasti, bet ar jos tik neplatesnės nei 60 cm? g.gif
Gero skonio ir baldų konstravimo bei montavimo išmanymo pavyzdys. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 10 sausio 2014 - 13:54