Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 8

QUOTE(airv @ 2014 01 09, 14:14)

O kokia pas Jus plautuvė? Kiek suprantu yra daug niunsų su jos gylių, maišytuvu ty vienos labiau taškosi, kitos mažiau  g.gif
Čia visi tie kur šaldytuvas jungiasi ir pan?  g.gif

Plautuve franke
Maišytuvas toks
Tai gaunasi tikrai aukstai, apie 50 cm jauciu tarpas iki kriaukles dugno, tai taskosi
Atsakyti
Sveikos,

kur rast IKEA ar kokia kita virtuves planavimo programike? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nefertary @ 2014 01 09, 15:26)
Sveikos,

kur rast IKEA ar kokia kita virtuves planavimo programike? wink.gif

http://www.ikea.com/...shplanners.html
Atsakyti
[quote=Juodai,2014 01 09, 12:49]
Nelanbai supratau - kokiais? Jūsų įkeltose nuotraukose atrodo, akd gamintos gartraukio apdailos konstrukcijos individualiai. Taip ir aš dariau. Gartraukį rinkomės įmontuojamą, bet neištraukiamą. Tokiu būdu galit susimontuot jį kaip norit - prie sienos, sulig stalviršio kraštu, per vidurį lyginant su stalviršio gyliu smile.gif .

Taip mano ikeltose foto individualiai daryta ir man gal graziau kai tas gartraukis neissikises iki pat spintutes kratso,nes spinteles, kuias planuoju is sonu jo kabinti bus siauros, bet sakau ar turi kas patirties, jei i ta gartraukiokonstrukcija,kuri eina iki puses apatiniu spinteliu stalvirsio, galima montuoti neistraukiama gartrauki ir kaip tada gaunasi kokybe istraukimo, ar turit kas ir galit pasidalinti patirtimi? Pas Jus Juodai juk nuo virsaus ateina gartraukis ir apima visa kaitlente, ar ne? Todel istraukimas tikrai geras turetu buti smile.gif
Atsakyti
Gal kas darėtės ar žinote atsiliepimų apie "Formeda" ar balduprojektas.lt(dizainerė Irma)? Jau 13 atsakymų turime iš virtuvės baldų gamintojų, bet taip sunku išsirinkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2014 01 09, 13:14)

** dėl to dengimo dabar daugiausiai galvą suku. Turiu mintį lakuoti sienos likutį (nes židinys bus lakuotas. o gal žinote ar lakas būna matinis? g.gif ),

Pas mane dalis dazytu sienu lakuota - sonine siena prie kriaukles (nenorejau pjaustytu ir issikisusiu uz virtuvinio plyteliu), koridoriuje prie laukiniu duru ir pan teplios vietos. Tik lakuota nuo krasto iki krasto, o ne dalis sienos. Lakas matinis, taigi lakuotos nuo nelakuotu sienu visiskai nesiskiria.
Atsakyti
QUOTE(Wiktoo @ 2014 01 09, 12:04)
man dėl vizualinio sumažinimo tai mažiausiai rūpi, man svarbu, kad turėčiau kur daiktus susidėti ir ploto gaminimui:)
o iki lubų koks galimas atidaromas į viršų variantas? nes į šonus atidaromų labai nenoriu, man labai nepatogu.
o kaip plotas spintelių gali skirtis nuo atidarymo būdo?
tikriausiai galima darant iki lubų, skelti 2 atidarymus, pirmoje linijoje, ir paskui antroje?

Pasidėjimo naudingas plotas ir tūris nuo atidarymo būdo skiriasi tuo, kad jeigu durelės bus vertikaliai pakeliamos į viršų, arba atverčiamos, tai jų aukštis, o tai reiškia ir spintelės vidaus aukštis yra ribotas. Aukštį riboja pakėlimo mechanizmų galimybės. Jeigu įprastai atidaromoje spintelėje iki lubų daiktai gali būti dedami penkiais aukštais, tai su pakeliamomis durelėmis tik dviem, o kiekvienas iš aukštų per aukštas. Galima padaryti du aukštus pirmo aukšto pakabinamoje spintelėje ir du viršutinėje. Tačiau, jie per žemi tad irgi nieko gero. Mažos galimybės keisti (arba net nėra galimybių) keisti lentynų aukštį. Jeigu spintelėje bus indų džiovykla, tai apatinė lentyna lėkštėms telpa, o viršutinė puodeliams ne. Viskas geriau jeigu yra tokie mechanizmai kur abiejų aukštų durelės keliasi iškarto.
Beje, Jūsų stalviršio paviršiaus tik 86 cm. Toks aukštis patogus tik žemaūgiams. Jei esate didesni bent jau kaip 165 cm, teks prie stalviršio darbuotis susikuprinus. Kaip suprantu iš kitų skaičiukų, toks aukštis yra auka dizainui, nes reikia išlaikyti atstumą tarp kaitlentės ir gartraukio, bet nesinori gartraukio kilstelėti aukščiau.
Klusimas kas svarbiau: dizainas ar patogumas? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 09 sausio 2014 - 20:02
QUOTE(sandrulle @ 2014 01 09, 17:17)
Pas Jus Juodai juk nuo virsaus ateina gartraukis ir apima visa kaitlente, ar ne? Todel istraukimas tikrai geras turetu buti smile.gif

Nee, ne visą apima schmoll.gif . Jis toks siauresnis gylio atžvilgiu. Na, bet jeigu tokius gamina, tai turi ir ištraukti, negi dabar du vieną už kito dėsi doh.gif smile.gif .
Atsakyti
Bevartydama Hansgrohe katalogą, aptikau tokį maišytuvą. Jis tinka, kai plautuvė prie lango - galima pakelti ir nulenkti. Gal kam bus aktualu.
user posted image

vinniepooh,2014 01 08, 17:33
1.
2.
3.
4.
5.
6.

Norėčiau išgirsti jūsų nuomonę 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vinniepooh: 09 sausio 2014 - 23:41
QUOTE(vinniepooh @ 2014 01 09, 23:35)
Bevartydama Hansgrohe katalogą, aptikau tokį maišytuvą. Jis tinka, kai plautuvė prie lango - galima pakelti ir nulenkti. Gal kam bus aktualu.

Labai laiku smile.gif Kaip tik suku galvą, ką čia daryt, kad suplanuota kriauklė prieš langą, ar didelė čia problema gaunasi, kad langas neatsidarys, ar nelabai didelė smile.gif
Atsakyti
Sveikos,pabandžiau pasipiešti su Ikea programa savo virtuvę.Labai norėčiau gauti patarimų,gal kažką galima protingiau padaryti.Siena prie kurios spintelės 3,01m, kur plautuvė 1,41m. Gal pagelbėtų tos,kurios turi panašias virtuves daugiabutyje,gal radote įdomesnių sprendimų,nes aš nieko gudriau nesugalvoju doh.gif Šiek tiek erzina šaldytuvas,vienas kaip grybas stovintis,nebent jį būtų galima perkelti prie tos pačios sienos tik į kitą kampą,ten yra sieninė spinta,kurią mes žadame išgriauti ir gamintis naują iš tokios pat plokštės kaip spintelės,nebent prijungti šaldytuvą prie tos spintos,bet tada gaunasi įėjimas į virtuvę kaip tuneliukas,nes iš vienos pusės kriauklė,iš kitos šaldytuvas g.gif
Virš orkaitės būtų mikrobangė,viršutinės spintelės be rankenėlių,tarpo apačioj tarp orkaitės ir viryklės spintelių,žinoma,nebūtų,kampinėje spintelėje -karuselė. Mano virtuvė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myliukas`: 10 sausio 2014 - 00:44
QUOTE(manjana @ 2014 01 10, 00:57)
Labai laiku smile.gif Kaip tik suku galvą, ką čia daryt, kad suplanuota kriauklė prieš langą, ar didelė čia problema gaunasi, kad langas neatsidarys, ar nelabai didelė smile.gif

na, jei gyvenat penktam aukšte, tada taip biggrin.gif nes langų valymas taps prabangia dešimtmečio atrakcija biggrin.gif bet jei tai nuosavas namas arba buto langas, kuris išeina į balkoną, tada problemos kaip ir nebelieka. Na, nebent vėdinimo problema gali iškilti, jei tai vienintelis langas ir jis pilnai neatsidaro, o tik atsiverčia g.gif
Atsakyti