QUOTE(Juodai @ 2014 01 09, 01:24)
* Dar mane biesina, kad ant jo, dėl rašto ir spalvos, nieko nesimato - jokių trupinių, tik prisilenkus gali pamatyt, kur dar nepavalei
. Gal kiti tai pliusu pavadintu, bet mane tai erzina
, man jau geriau, jei jau nešvaru, tegu matos - pavalysiu ir ramu bus. Bet čia vėl akmuo niekuo dėtas, tokį patį kliurką galima prisidirbt su bet kokiu raštuotu stalviršiu
.
** Visai geras variantas. Ir gerai, kad nenorit kelti plautuvės. Pas mano mamą plautuvė prie pat sienos irgi - ir visai nieko baisaus
. Aišku, galima dengt tą sieną šone plytelėm, ar stiklu, taip, kaip dengsite sieną tarp spintelių, bet turėkit omeny, kad viršuje tik pusę to stiklo/plytelių iš viršaus dengs spintutė, kita pusė atrodys kaip atsikišęs kampas
... Gudrauja žmonės, daro aptakią liniją nuo pakabinamos spintutės kampo iki stalviršio krašto, bet nežinau, ar tai tikrai gražiau
... Gal tik pasvarstykit indaplovės sukeitimą su stalčių bloku - patogiau, kai indaplovė yra šalia plautuvės - ir indams nuskalauti prieš dedant, ir vandeniui bei nuotekoms pajungt
. Juk tilpsit tuose 60cm prie plautuvės, kad tvarkytis atsidarius indaplovę
.
* va, va kraštutinumai negerai, bet su akmeniu problema, nes negali tiksliai nuspėti koks raštas bus. O kokia apytiksliai kv kaina granito ir kokia kvarco?
** dėl to dengimo dabar daugiausiai galvą suku. Turiu mintį lakuoti sienos likutį (nes židinys bus lakuotas. o gal žinote ar lakas būna matinis?
), tada lengvai valytųsi...O tarpas pas mus tarp spintelių tikriausia bus veidrodinis (dėl erdvės jausmo), bet ir tą likutį sienos visą veidrodinį nesąmonė būtų daryti. Labai daug valyti reiktų, ypač kai vaikai dar nedideli. Atsikišusio kampo tai nenoriu, tikrai.
Indaplovės stumti negalime, nes toj vietoj vandens įvado ventilis, prie kurio reikia palikti priėjimą, bet sutinku, kad patogiau taip būtų.
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2014 01 09, 08:18)
Gražu ir visi kampai išnaudoti. Jei tik spintelių pakankamai, tai valio.
Nebijokite, kad kriauklė kampe, turit indaplove, tai vis tiek mažiau rankom plaunant.
Dar neaišku ar pakanka, bet įstrigo vieni žodžiai čia parašyti, kad kuo daugiau vietos, tuo daugiau norisi visko pirkti, tai galbūt bus proga atsikratyti nenaudojamais prietaisais
realiai aš šitam plane turiu viską ko norėjau: šiukšlių stalčių ir stalčių blokus
laiminga dėl to, na ir vyras šį planelį palaiko
beto, atkrenta problema dėl stalviršio...jei plautuvė kampe, tai kaip tik per sujungimus gautųsi, o dabar vientisas bus ir jau pasirinkimas platesnis. Plius, priešais plautuvę yra anga malkom susidėti, tai darant virtuvę L formos, gali būti nepatogu išimti/sudėti malkas
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 01 09, 11:00)
Plintuso aukštis priklauso nuo kojelių aukščio, o jos būna dviejų standartų 10 cm ir 15 cm. 8 cm plintusas gali būti skirtas spintelei su 10 cm kojelėmis.
Dėkui
QUOTE(Smilla @ 2014 01 09, 11:31)
Pas mus neuzsidejom, tai is karto man buvo sokas, kad taskosi. Siena dazyta plaunamais dazais. Bet dabar pripratau, pasluostau sluoste, kai apsitasko ir tiek. Bet kai baldininkai atvyks dar, tai prasysiu, kad ten toje vietoje plokste pritvirtintu tokia pacia, kaip ir tarp spinteliu.
O kokia pas Jus plautuvė? Kiek suprantu yra daug niunsų su jos gylių, maišytuvu ty vienos labiau taškosi, kitos mažiau
QUOTE(Juodai @ 2014 01 09, 11:49)
Aš tai siūlyčiau pagalvoti, kaip reikalui esant prieisit prie kištukinių lizdų, kurie geriausia kad būtų pažemėj už virtuvinio. Jei labai žemas tas cokolis bus gal nepatogu bus
.
Čia visi tie kur šaldytuvas jungiasi ir pan?