QUOTE(Ntu-Kpi @ 2014 01 08, 22:01)
Gal ir gražu tos durelės viršuje su stiklais, bet man atrodo nepraktiška. Valymo daug. Čia turbūt Juodai daugiau patartų.
Nesuprantu, kodėl nepraktiška tos su stiklais? Mano pakabinamų spintelių priežiūra visai lengva - nu nusirerlioja pirštukais apatinės stiklų dalys, tik priėjus arčiau matos, pavalau su drėgnu, paskui su sausu škurlium ir tiek. O ten stiklai juk viršuje, 100 metų jų valyt nereiks
...
QUOTE(@leja @ 2014 01 08, 22:04)
kodel taip sakot? kas jam blogai?
Skundžiaus jau kažkurioj senesnėj temoj apie jį. Šiaip iš esmės - nieko blogo. Gal tik spalva nelabai atitiko lūkesčius... išties truputį nusileidau toj vietoj, kai reikėjo sprendimą priimt. Dar gamintojai bišk grybo pripjovė
- bet pats akmuo juk nekaltas dėl to. Dar neseniai rašiau, kad atradau keliose vietose tokius nudaužimus - trapus kažkoks pasitaikė
, manau su kvarcu to nebūtų nutikę. Bet čia vėlgi, turbūt žiūrint kokį granitą pasirinksi. Ir dar vienas dalykas kiek nustebino - prieš tai nebuvau mačiusi/čiupinėjusi granito stalviršio, galvojau, kad jo paviršius lygus kaip stiklas bus, o jis pas mane vietom su tokiom labai smulkiom duobutėm, kai perbrauki ranka, jaučias tokis gruoblėtumas kiek, reikia suprast - akmens poros ten - kiek bešlifuosi, vianas užlyginsi, kitos atsivers
. Gal kiti gamintojai užpildo tokius nelygumus kokiu tai biesu, nežinau, patirties su granitu prieš tai buvo 0.
Dar mane biesina, kad ant jo, dėl rašto ir spalvos, nieko nesimato - jokių trupinių, tik prisilenkus gali pamatyt, kur dar nepavalei
. Gal kiti tai pliusu pavadintu, bet mane tai erzina
, man jau geriau, jei jau nešvaru, tegu matos - pavalysiu ir ramu bus. Bet čia vėl akmuo niekuo dėtas, tokį patį kliurką galima prisidirbt su bet kokiu raštuotu stalviršiu
.
QUOTE(Wiktoo @ 2014 01 08, 22:14)
Sveiki, būčiau labia dėkinga už kokias nuomones, patarimus mano virtuvei:) suprantu, kad dydis labia jau mažas, daug ko nepadarysi, bet manau kiekvienu atveju galima kažkaip maksimaliai išspausti:) ačiū
Man tas šaldytuvas kažkaip nevietoj atrodo
. Gal tikrai pabandyt jį prie lango statyt
. O stalą darysit prie lango? Radiatorius po langu?
QUOTE(Chill! @ 2014 01 08, 22:36)
Dujinė kaitlentė. O aukštis labai skiriasi nuo paprastai kabinamų spintelių?
Gartraukis virš dujinės kaitlentės turėtų būti berods nuo 75 iki 80cm aukštyje. Teisingai pataria merginos pasiskaitinėti nurodymus jo montavimo instrukcijoj, o ne į kaimynes dairytis
. Ar jau turite gartraukį? Ar įmontuojamas bus? Ne visi įmontuojami būna ištraukiami - tada galima gartraukio spintutės fasadą daryti ilgesnį, tokį pat, kaip ir kitų pakabinamų, o gartraukį tvirtinti reikiamam aukštyje
, ar ne?
Papildyta:QUOTE(airv @ 2014 01 08, 23:08)
Plintusai kiek cm standartiskai. Ikejoj braizo 8 cm, bet esu skaiciusi, kad daro ir 10 ir 15 cm. Nuo ko priklauso?
Padaro tokius, kokių Jums reikia
. Galite net pjūvio brėžinį savo pateikt
.
QUOTE(airv @ 2014 01 08, 23:08)
Juodai, man sviesus balkis graziausiai ziurisi, is virtuves puses dailu, prie stalo dera graziai.
Apie baltą peršnekėjom su vyru šiandien. Pas mus visur balta lygi, dažyta, o balkiuose norim rieves/šakas palikt matomas. Daugiau tokio medžio neplanuojam niekur. Kažin, ar nebūtų jis tada toks nelabai prie ko...
.
QUOTE(airv @ 2014 01 09, 00:53)
Na ir dar vienas virtuvės planas. Visai atsisakius kampo, padariau paprastai
tik gal kiek man nepatinka, kad plautuvė prie pat sienos
bet per visą spintelę kelti nenoriu, gaila stalviršio. Kaip Jums šitas variantas?
Visai geras variantas. Ir gerai, kad nenorit kelti plautuvės. Pas mano mamą plautuvė prie pat sienos irgi - ir visai nieko baisaus
. Aišku, galima dengt tą sieną šone plytelėm, ar stiklu, taip, kaip dengsite sieną tarp spintelių, bet turėkit omeny, kad viršuje tik pusę to stiklo/plytelių iš viršaus dengs spintutė, kita pusė atrodys kaip atsikišęs kampas
... Gudrauja žmonės, daro aptakią liniją nuo pakabinamos spintutės kampo iki stalviršio krašto, bet nežinau, ar tai tikrai gražiau
... Gal tik pasvarstykit indaplovės sukeitimą su stalčių bloku - patogiau, kai indaplovė yra šalia plautuvės - ir indams nuskalauti prieš dedant, ir vandeniui bei nuotekoms pajungt
. Juk tilpsit tuose 60cm prie plautuvės, kad tvarkytis atsidarius indaplovę
.