Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 8

QUOTE(Wiktoo @ 2014 01 07, 22:42)
user posted image
user posted image
user posted image

vyryklė bus ten kur nupiešta, nes ten dujos pravestos, o šalia spintelėje bus paslėptas dar ir skaitiklis, tad vietos per daugiausiai ten diaktams pasidėti nebus.
galvoju, kad kriauklę (jeigu pavyktų) norėčiau šiek tiek į dešinę paslinkti, dar šiek tiek toliau nuo šadytuvo, kad ten turėčiau dar vietos kažkam pasidėti. kriauklė bus apvali be padėkliuko.
po kriaukle esančioje spintelėje jokių ištraukiamų sistemų nebus galima padaryti, nes bus ten vandentiekio vamzžiai,kriaukles sifonai ir pan. tad neįsivaizduoju kaip reikės daiktus pasiekti iš tolimiausio kampo. gal dureles reiktų daryti atsidarančias į kitą pusę?
nežinau kaip dėl vietos virš šaldytuvo, nes yra tarpas nedidelis iki ventiliacijos angos, taip pat po pietų ant šios sienos visuomet švies saulė.

ačiū už mintis:) 4u.gif

Sveiki, būčiau labia dėkinga už kokias nuomones, patarimus mano virtuvei:) suprantu, kad dydis labia jau mažas, daug ko nepadarysi, bet manau kiekvienu atveju galima kažkaip maksimaliai išspausti:) ačiūsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiktoo @ 2014 01 08, 21:14)
Sveiki, būčiau labia dėkinga už kokias nuomones, patarimus mano virtuvei:) suprantu, kad dydis labia jau mažas, daug ko nepadarysi, bet manau kiekvienu atveju galima kažkaip maksimaliai išspausti:) ačiūsmile.gif

Gal idėkit bendrą patalpos planą, kur durys, kur langai, kur valgysit. Nes dabar atrodo jūsų virtuvės matmenys 2210 cm * 1620 cm... Tikrai mažoka. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2014 01 08, 20:01)
Kai planuosit tą ūkinę spintą, įvertinkit dujų baliono aukštį.

O viršutines spinteles daryčiau ne į šonus, o tokias į viršų atidaromas.
Gal ir gražu tos durelės viršuje su stiklais, bet man atrodo nepraktiška. Valymo daug. Čia turbūt Juodai daugiau patartų.
Pas tave dujinė kaitlentė? Vargu ar bus patogu, jei viršutines spinteles vienodam lygyje sukabinsi. Gartraukį tai aišku, kad pakabinsi tokiam aukštyje kaip reikia, bet tuomet kitos spintelės kabos aukščiau ir bus sunkiau pasiekti iš jų ką nors. rolleyes.gif
Kas dėl viršutinių spintelių virš šaldytuvo, tai čia pati žiūrėk - ar tau jų reikia, ar pakaks vietos pasidėjimui. biggrin.gif
Šaldytuvas neįmontuotas bus?

Va va, kad aš nelabai mėgstu kas nepraktiška. Tikriausiai liksiu prie to varianto kur įdėjau kur spintutės į viršų atsidaro ir nuleisim lubas.
Dujinė kaitlentė. O aukštis labai skiriasi nuo paprastai kabinamų spintelių?
Šaldytuvas neįmontuotas, toks
Atsakyti
QUOTE(Chill! @ 2014 01 08, 21:36)
Va va, kad aš nelabai mėgstu kas nepraktiška. Tikriausiai liksiu prie to varianto kur įdėjau kur spintutės į viršų atsidaro ir nuleisim lubas.
Dujinė kaitlentė. O aukštis labai skiriasi nuo paprastai kabinamų spintelių?
Šaldytuvas neįmontuotas, toks

O būtina nuleidinėti lubas? Koks pas jus aukštis? Gal pakaks tiesiog viršutines spinteles iki viršaus padaryti?
Paskaitykit gartraukio instrukcijoje kokiam aukštyje virš dujinės kaitlentės turi būti kabinamas. Nepamenu tiksliai, kažkur 70 cm. Galiu klysti. Gal kažkas čia tiksliau žino, parašys. unsure.gif
Jei šaldytuvas neįmontuotas, virš jo nedaryčiau jokios spintelės. schmoll.gif Man tai primena sovietinius laikus. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2014 01 08, 20:43)
O būtina nuleidinėti lubas? Koks pas jus aukštis? Gal pakaks tiesiog viršutines spinteles iki viršaus padaryti?
Paskaitykit gartraukio instrukcijoje kokiam aukštyje virš dujinės kaitlentės turi būti kabinamas. Nepamenu tiksliai, kažkur 70 cm. Galiu klysti. Gal kažkas čia tiksliau žino, parašys. unsure.gif
Jei šaldytuvas neįmontuotas, virš jo nedaryčiau jokios spintelės.  schmoll.gif Man tai primena sovietinius laikus. cool.gif

Ojėj, tuomet tikrai aukštai kabos spintelės doh.gif doh.gif doh.gif
Susinervinau..
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2014 01 08, 22:33)
Gal idėkit bendrą patalpos planą, kur durys, kur langai, kur valgysit. Nes dabar atrodo jūsų virtuvės matmenys 2210 cm * 1620 cm... Tikrai mažoka. unsure.gif

virtuvės planas toks

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Chill! @ 2014 01 08, 21:48)
Ojėj, tuomet tikrai aukštai kabos spintelės  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Susinervinau..

Nenoriu gąsdinti, dėl tikslaus aukščio galiu klysti. Gartraukio instrukcijoje paskaitykit. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2014 01 08, 20:55)
Nenoriu gąsdinti, dėl tikslaus aukščio galiu klysti. Gartraukio instrukcijoje paskaitykit. 4u.gif

Mano visa buitinė technika garaže už kokių trijų Km. Bet keista būtų, arba mano kaimynkos nusižengusios instrukcijai, nes pas abi yra dujinės viryklės ir jos vienodam aukšty įsimontavusios gartraukius tokio pačio tipo į spinteles. Reiks pasiklausinėti ryt kas ir kaip ten pas jas. g.gif
Ir spintelės tikrai nėra pas jas taip aukštai, standartinis aukštis ir tiek.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Chill! @ 2014 01 08, 21:48)
Ojėj, tuomet tikrai aukštai kabos spintelės  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Susinervinau..

Skaiciau kad jei dujine kaitlente, tai 75 cm ( straipsnyje), bet konkretaus gartraukio instrukcijos nesu skaiciusi, tai nzn kaip ten tiksliai.

Plintusai kiek cm standartiskai. Ikejoj braizo 8 cm, bet esu skaiciusi, kad daro ir 10 ir 15 cm. Nuo ko priklauso? g.gif

Juodai, man sviesus balkis graziausiai ziurisi, is virtuves puses dailu, prie stalo dera graziai.
Papildyta:
Tiesa, jei plautuve darote prie sienos, ar dedate kraste plyteles ar stikla koki? Sonas labai apsitasko? g.gif
Atsakyti
Sveiki, norejau pasiteirauti dar del gartraukiu,kas esate susidure, darant tokiotipo gartrauki kokio mazdaug modelio gartraukiai montuojasi i vidu?
user posted image

Ir jei tokio tipo darant,man idomu,nespirmam variante tai gartraukislyg ir eina kartu su kaitlentes kratsu,o cia siauresnis uzkaitlente,tai man kyla klausimas ar cia istraukiamasmontuojasi, nes siaip tai atrodo, jog neistraukiamas gratraukis sitam varinate? g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Wiktoo @ 2014 01 08, 21:55)
virtuvės planas toks

blink.gif
Čia bendra patalpa su svetaine gal? Durys yra? Nėra? Gal kuri siena išgriauta? Valgysit kur?

Gal jums tiks toks planas? Nežinau koks ten atstumas nuo lango, ar šaldytuvas neužstos lango... Iš vis koks langas? Gal su balkonu? Kodėl planuojat baldus sustatyt tik palei tas dvi sienas?
Aišku čia netobulas variantas, pastumdyt gal reiktų kaitlentę ir kriauklę viena nuo kitos toliau...

virtuve
virtuve
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ntu-Kpi: 08 sausio 2014 - 22:24
Wiktoo o pas jus remontas padarytas jau? mes bute toki pat isplanavima turejom tai siena koridoriaus stumem 60cm ir ten saldytuva prie kriaukles ikisom. Jei idomu ryt surasiu foto kompe. Pas kaimyne nebuvo judinta siena tai saldytuvas stovejo priesais virtuvini prie lango.
Atsakyti