Aš jau kaip ir apsisprendžiau dėl virtuvės išdėstymo, tačiau iškilo keli klausimai:
1.
Ar bus patogu naudotis orkaite kai ji yra prie kampo? Man atrodo, kad išimti ir įdėti bus patogu. Viryklės padėtis man tinka, nes ji bus mažiau matomoje vietoje. Ant sienos galvoju kabinti didelį laikrodį.
2. Galvoju dabar visai nedėti pakabinamų spintelių. Kol kas jos man nėra labai reikalingos (nebent tik prieskoniams, arbatoms pasidėti ar indų džiovyklai įrengti). Galvojau pakabinamas spinteles dėti ten, kur gartraukis, kad jį paslėpti, bet šaldytuvas bus žemesnis ir bijau, kad su aukštomis pakabinamomis spintelėmis atrodys neproporcingai.
Kaip jums toks išdėstymas (šaldytuvas toks ir bus)?
3. Dabar ketinu statyti valgomojo stalą labiau virtuvės zonoje, vėliau statyti salą, o valg. stalą stumti prie kito lango. Aišku, taip, kad neliptų veinas ant kito.
Ką apie tai manote?4. Kadangi nebus pakabinamų spintelių, iškyla klausimas dėl stalviršio apšvietimo. Kol kas matau du variantus: virš plytelių dėti lentyną ir po ja formuoti apšvietimą, arba daryti sieninius šviestuvus maždaug ten, kur baigsis plytelių viršus.
Gal dar turite kokių variantų? 5. Nusižiūrėjau šiuos fasadus iš ikėjos
Laxarby juodai rudi.
Gal kamteko su jais susidurti? Ar labai matosi nutepliojimai 6. Čia sudėjau, kur kokios medžiagos panaudotos. Sienos vos vos pilkos, virtuvės zonoje šviesios plytelės, svetainėje - ąžuolo parketlentės, palangės ąžuolinės, stalviršį rinksiuosi ąžuolo spalvos, šaldytuvas ir kita buitinė technika - juodu stiklu. Galvoju sienines plyteles rinktis iš tos pat kolekcijos kaip grindinės, bet tada reiai dėti arba šviesias kaip grindys arba tas su ornamentu pilku. Dar variantas - rinktis labiau išsiskiriančias savo faktūra plyteles, t. pilkos spalvos, gal net su blizgesiu..
Gal dar kokiu patarimų? Šaldytuvo iš svetainės nesimatys, ten bus dekoratyvinė sienelė.