Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 8

Siandien kiek skoniu ir noru ivairoves bigsmile.gif

QUOTE(bambyze @ 2014 01 08, 16:57)
dėl kamštinių grindų svarstėme ir mes, kol pažįtami nesusidėjo. Iškilnojo visas drėgmės gavusias vietas vaikš kambariuose. Kaip gi nusaugosi, kad vandenuką išpylus iškart išvalytų ar bent pasakytų mažiukai?

O tu ***** blink.gif verysad.gif

QUOTE(@leja @ 2014 01 08, 17:11)
~200 lt/kvm. Man rodos kad tikrai gera laminata uz pigiau galima nupirkt. Ir plius man atrodo dar kainuoja visoki priedai joms sudeti

Cia geru parketlenciu kaina. Brangu ziauriai.

QUOTE(Juodai @ 2014 01 08, 17:51)
Pavyzdžiui savo dabartinėje virtuvėje neįsivaizduoju, kaip būtų reikėję atskirti virtuvės zoną plytelėmis g.gif .

Kadangi pas mane vienoj linijoj, tai ir vaizdas bus normalesnis TIKIUOS.

Kaip norec kokia pavyzdine linijine virtuve paziet, ne gi niekas neturit verysad.gif
Atsakyti
Aš jau kaip ir apsisprendžiau dėl virtuvės išdėstymo, tačiau iškilo keli klausimai:

1. Ar bus patogu naudotis orkaite kai ji yra prie kampo? Man atrodo, kad išimti ir įdėti bus patogu. Viryklės padėtis man tinka, nes ji bus mažiau matomoje vietoje. Ant sienos galvoju kabinti didelį laikrodį.
user posted image

2. Galvoju dabar visai nedėti pakabinamų spintelių. Kol kas jos man nėra labai reikalingos (nebent tik prieskoniams, arbatoms pasidėti ar indų džiovyklai įrengti). Galvojau pakabinamas spinteles dėti ten, kur gartraukis, kad jį paslėpti, bet šaldytuvas bus žemesnis ir bijau, kad su aukštomis pakabinamomis spintelėmis atrodys neproporcingai. Kaip jums toks išdėstymas (šaldytuvas toks ir bus)?
user posted image

3. Dabar ketinu statyti valgomojo stalą labiau virtuvės zonoje, vėliau statyti salą, o valg. stalą stumti prie kito lango. Aišku, taip, kad neliptų veinas ant kito.
user posted image Ką apie tai manote?

4. Kadangi nebus pakabinamų spintelių, iškyla klausimas dėl stalviršio apšvietimo. Kol kas matau du variantus: virš plytelių dėti lentyną ir po ja formuoti apšvietimą, arba daryti sieninius šviestuvus maždaug ten, kur baigsis plytelių viršus. Gal dar turite kokių variantų?
user posted image

5. Nusižiūrėjau šiuos fasadus iš ikėjos user posted image Laxarby juodai rudi. Gal kamteko su jais susidurti? Ar labai matosi nutepliojimai

6. Čia sudėjau, kur kokios medžiagos panaudotos. Sienos vos vos pilkos, virtuvės zonoje šviesios plytelės, svetainėje - ąžuolo parketlentės, palangės ąžuolinės, stalviršį rinksiuosi ąžuolo spalvos, šaldytuvas ir kita buitinė technika - juodu stiklu. Galvoju sienines plyteles rinktis iš tos pat kolekcijos kaip grindinės, bet tada reiai dėti arba šviesias kaip grindys arba tas su ornamentu pilku. Dar variantas - rinktis labiau išsiskiriančias savo faktūra plyteles, t. pilkos spalvos, gal net su blizgesiu.. g.gif Gal dar kokiu patarimų? Šaldytuvo iš svetainės nesimatys, ten bus dekoratyvinė sienelė.
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Chill! @ 2014 01 08, 16:46)

Čia antras variantas:

Tik nežinau kaip dėl to, kad plautuvė ir viryklė bus prie pat sienų  g.gif
Po orkaite bus indaplovė, o po virykle esantys stalčiai - lėkštėms ir puodeliams, kad čia pat netoli indaplovės būtų, manau patogu turėtų būti susidėti.
Ką manot?  doh.gif

Manau jei atidarysite indaplovę, tai tuo pačiu metu negalėsit stalčių po kaitlente atidaryt ax.gif Gal indai patogiau būtų viduriniuose stalčiuose? g.gif

Ir kargo ten visai nereikalingas ax.gif Geriau platesni stalčiai 4u.gif

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pas mane dar ta pati stadija be indaplovės fasado ir be plytelių doh.gif Plytelės tik sausio vidury gal atkeliaus, fasadą prisuks neaišku kada doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2014 01 08, 15:24)
Man irgi šis daugiau patinka. ax.gif
Ūkinė spinta šalia šaldytuvo gal ne į tą pusę atsidarines?
Dėl viršutinių dar pagalvočiau. Per daug mirgu-marga. Nenorit kaip pirmame puslapyje parodyta? g.gif
Tik nedaryčiau kargo prie kaitlentes. Jei tas kargo dėl simetrijos kaitlentes atžvilgiu, tai geriau stalčius platesnius daryti.
Jei po orkaite bus indaplove, tai orkaite bus aukščiau - kažkur stalvirsio lygyje.
Man patogiau kaip tik po kaitlente puodus sudėti, o lekstes kariau stalčių bloke.
Žiūrėkite kaip jums patogiau. rolleyes.gif

Ačiū merginos už patarimus!! 4u.gif

Aš čia tas spinteles su rankenėlėmis palikau kaip jau sistema sudėjo, todėl jeigu kargiuko atsisakius, realiai būtų visi stalčiai vienodi. Jaučiu taip daug geriau atrodys, nereikia to kargiuko man labai labai. blush2.gif
Toj ūkinėj spintutėj bus apačioj dujų balionas, o viršutinę dalį galvoju daryti išvis išvažiuojamą, su krepšeliais daiktams sudėti. Tai rankenėlė lyg ir būtų apačioj tuomet. Mano draugė tokią turi tik per visą aukštį, tai labai patogu sakė produktus susidėti negendančius greitai. g.gif
O dėl orkaitės aukščio tai neradau spintelės tokios, todėl ir parašiau, kad po ja bus indaplovė, tiesiog vizualiai neišėjo parodyti.

Dar dėl spintelių aukščio irgi dvejoju, tos viršuj viršuj galvojau daryti kaip čia
user posted image.
MB patinka ši idėja, nors aš nežinau ar ją išnaudočiau. Aš labiau norėčiau nuleisti lubas virš spintelių ir nebūtų jokių mirgu margu. Tuomet ir nuo šaldytuvo dingtų visos lentynos. Einu pasibraižyti kaip vizualiai atrodys. Dar stalčius patvarkysiu ir įkelsiu 4u.gif

Beje, dėl stalčių super čia man padėjot, kur ką laikyti, kad patogiau viduriniuose stalčiuose lėkštes o po virykle puodus. Ačiū už idėjas 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Chill! @ 2014 01 08, 19:15)
Dar dėl spintelių aukščio irgi dvejoju, tos viršuj viršuj galvojau daryti kaip čia

Man labai gražu tokios viršutinės spintelės wub.gif . Tuose langiukuose galima kokius suvenyrus, akcentus susidėliot ir būtinai apšviest thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 01 08, 17:43)
Man labai gražu tokios viršutinės spintelės wub.gif . Tuose langiukuose galima kokius suvenyrus, akcentus susidėliot ir būtinai apšviest  thumbup.gif .

Žiūrėsim kaip čia sugalvosiu g.gif .
Gražu tai gražu, bet ar praktiška? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 01 08, 16:52)
bet man užtenka jau granito stalviršio - per kelis mėnesius sukūliau stiklinių tiek, kiek virtuvėje su plokštės stalviršiu per kelis metus doh.gif . Čia kaip kiaulystės dėsnis - yra, vadinasi krenta dažniau... Dabar tik laukiu, kada savo keramikinę plautuvę įskelsiu - šiaip nelaukčiau, bet kad vyras vis "kandžiojas" dėl mano visokių duženų  blush2.gif

jeigu dabar irenginetumet virtuve , rinktumetes kitoki stalvirsi? g.gif neduoda ramybes man sitas jusu komentaras. As toks zmogus kad man turi but ne tik grazu, bet ir praktisa. Tuo groziu atsigrozesi o paskui jeigu prades nervint
Atsakyti
Na merginos, dar dar patarimų.
Pasidarius maketuką visai gi gražiai žiūrisi su tom spintelėm iki lubų. Tai atrodytų taip:

user posted image

Bet virš spintelių prie kitos sienos nežinau ką daryti, gal jų išvis nedėti?
user posted image

O jeigu nedaryčiau iki lubų, tai imčiau tokį variantą atidaromų spintelių, kuris man labai prie širdies(į viršų atidaromos). Ir leisčiau lubas žemyn iki spintelių..

user posted image

Nebežinau ką daryti.......... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 01 08, 13:02)
Taip. Teka gamina kriaukles, maišytuvus, kaitlentes ir t.t. Kiek man teko susidurti su šio gamintojo produkcija, tai ji normalios kokybės.  smile.gif

http://www.google.lt...qkFAIei8wpQEdHg

Nieko visai, tik Kaune nerandu kad kas prekiautu g.gif Visur Franke arba lenkiskos belekokios.
Atsakyti
QUOTE(Chill! @ 2014 01 08, 19:46)
Gražu tai gražu, bet ar praktiška?  g.gif

O kas ten nepraktiško gali būti? Tik tiek, kad spintučių kaina išaugs mirksiukas.gif

QUOTE(@leja @ 2014 01 08, 20:36)
jeigu dabar irenginetumet virtuve , rinktumetes kitoki stalvirsi?

Tikriausia rinkčiausi kvarcą - dėl to, kad jų baltesnių yra. Konkrečiai - Silestone Lyra. Bet brangesni jie. Dabar pasidarėm granitą kiek pigiesnį, ale matyt ne be reikalo kitų granitų kaina didesnė yra unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(Chill! @ 2014 01 08, 18:15)
Toj ūkinėj spintutėj bus apačioj dujų balionas, o viršutinę dalį galvoju daryti išvis išvažiuojamą, su krepšeliais daiktams sudėti. Tai rankenėlė lyg ir būtų apačioj tuomet.

Kai planuosit tą ūkinę spintą, įvertinkit dujų baliono aukštį.

O viršutines spinteles daryčiau ne į šonus, o tokias į viršų atidaromas.
Gal ir gražu tos durelės viršuje su stiklais, bet man atrodo nepraktiška. Valymo daug. Čia turbūt Juodai daugiau patartų.
Pas tave dujinė kaitlentė? Vargu ar bus patogu, jei viršutines spinteles vienodam lygyje sukabinsi. Gartraukį tai aišku, kad pakabinsi tokiam aukštyje kaip reikia, bet tuomet kitos spintelės kabos aukščiau ir bus sunkiau pasiekti iš jų ką nors. rolleyes.gif
Kas dėl viršutinių spintelių virš šaldytuvo, tai čia pati žiūrėk - ar tau jų reikia, ar pakaks vietos pasidėjimui. biggrin.gif
Šaldytuvas neįmontuotas bus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ntu-Kpi: 08 sausio 2014 - 21:03
QUOTE(Juodai @ 2014 01 08, 21:53)
Dabar pasidarėm granitą kiek pigiesnį, ale matyt ne be reikalo kitų granitų kaina didesnė yra  unsure.gif .

kodel taip sakot? kas jam blogai?
Atsakyti