Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 8

QUOTE(Chill! @ 2014 01 08, 16:46)
Čia antras variantas:
user posted image

Tik nežinau kaip dėl to, kad plautuvė ir viryklė bus prie pat sienų  g.gif
Po orkaite bus indaplovė, o po virykle esantys stalčiai - lėkštėms ir puodeliams, kad čia pat netoli indaplovės būtų, manau patogu turėtų būti susidėti.
Ką manot?   doh.gif

Man antrasis variantas geresnis thumbup.gif . Kaip pas Gabby_jz. Ji, kiek pamenu, nesiskundė dėl plautuvės ir kaitlentės prie sienų - aišku, geriau, kad taip nebūtų, bet tokioj mažoj erdvėj tai ne pats blogiausias variantas. Užtat ištisinio stalviršio daugiau turėsit thumbup.gif . Tik išsiaiškinkit, ar vandenį ir nuotekas indaplovei bus patogu pajungt. Už tos sienos vonia, kiek suprantu?

QUOTE(@leja @ 2014 01 08, 16:48)
tai ir sakau gal laminatas atsparesnis uz parketlentes .

Parketlentės manrods minštesnės yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 08 sausio 2014 - 16:03
QUOTE(Juodai @ 2014 01 08, 15:02)
Man antrasis variantas geresnis thumbup.gif . Kaip pas Gabby_jz. Ji, kiek pamenu, nesiskundė dėl plautuvės ir kaitlentės prie sienų - aišku, geriau, kad taip nebūtų, bet tokioj mažoj erdvėj tai ne pats blogiausias variantas. Užtat ištisinio stalviršio daugiau turėsit thumbup.gif . Tik išsiaiškinkit, ar vandenį ir nuotekas indaplovei bus patogu pajungt. Už tos sienos vonia, kiek suprantu?

Man kažkaip irgi šitas variantas lyg ir labiau limpa g.gif

Jo, ten už sienos vonia, jungsim kartu su tualetu, tai ta siena bendra ir bus vonia - wc. rolleyes.gif
Klausiau savo MB, sakė pajungs vandenį. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chill! @ 2014 01 08, 17:05)
Man kažkaip irgi šitas variantas lyg ir labiau limpa  g.gif

Super thumbup.gif . Ne veltui tą mažos virtuvės etaloną vis kilnojam į kiekvieną naujos temos pirmą puslapį bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 08, 16:51)
Kiek kainuoja, kurios jau jums patiktu?

As zadu deti i vaiku kambari, radau baisiai grazu varianta, bet dar anksti girtis, kol nenusipirkus blush2.gif

~200 lt/kvm. Man rodos kad tikrai gera laminata uz pigiau galima nupirkt. Ir plius man atrodo dar kainuoja visoki priedai joms sudeti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @leja: 08 sausio 2014 - 16:12
QUOTE(@leja @ 2014 01 08, 15:48)
dar sako kad parketlentes silciau uz laminata, bet as kazkaip niekur tu siltesniu grindu nepajauciau (lyginu su dabartinio buto papiguska laminatu).

Kadangi megstu pavaikscioti basa, tai parketlenciu nesulyginsi su laminatu. Prie laminato kojos limpa. O ir siaip ant laminato labai matosi dryziai isplovus, ir dulkes kamuoliais pakampesi renkasi. Ir tikrai jausmas, kad parketlentes siltesnes. Del tu savybiu linkstu prie parketlenciu. Bet nezinau, kurios savybes nusvers. Bet ir tas laminatas buna ivairus. As lyginu iprastini 32 klases.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 08 sausio 2014 - 16:16
QUOTE(Chill! @ 2014 01 08, 16:46)
Ačiū už man skirtus atsakymus ir patarimus.
Pasibraižiau dar vieną planiuką, man tas antrasis mielesnis.
Ką manot?  doh.gif

man antrasis daug daug mieliau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2014 01 08, 17:14)
Kadangi megstu pavaikscioti basa, tai parketlenciu nesulyginsi su laminatu. Prie laminato kojos limpa. O ir siaip ant laminato labai matosi dryziai isplovus, ir dulkes kamuoliais pakampesi renkasi. Ir tikrai jausmas, kad parketlentes siltesnes. Del tu savybiu linkstu prie parketlenciu. Bet nezinau, kurios savybes nusvers. Bet ir tas laminatas buna ivairus. As lyginu iprastini 32 klases.

vat su dryziais ant laminato, tai cia irgi matomai priklauso nuo pacios dangos, nes pas mane namuose jie lieka, o pas mama ant brangaus nelieka jokiu dryziu, tai ir nezinau ar cia ploviklyje esme ar paciam laminate. del to kad limpa kojos tai nepastebejau, isvis basa nemegstu vaiksciot
Atsakyti
QUOTE(Chill! @ 2014 01 08, 15:46)
Čia antras variantas
user posted image

Tik nežinau kaip dėl to, kad plautuvė ir viryklė bus prie pat sienų  g.gif
Po orkaite bus indaplovė, o po virykle esantys stalčiai - lėkštėms ir puodeliams, kad čia pat netoli indaplovės būtų, manau patogu turėtų būti susidėti.
Ką manot?   doh.gif

Man irgi šis daugiau patinka. ax.gif
Ūkinė spinta šalia šaldytuvo gal ne į tą pusę atsidarines?
Dėl viršutinių dar pagalvočiau. Per daug mirgu-marga. Nenorit kaip pirmame puslapyje parodyta? g.gif
Tik nedaryčiau kargo prie kaitlentes. Jei tas kargo dėl simetrijos kaitlentes atžvilgiu, tai geriau stalčius platesnius daryti.
Jei po orkaite bus indaplove, tai orkaite bus aukščiau - kažkur stalvirsio lygyje.
Man patogiau kaip tik po kaitlente puodus sudėti, o lekstes kariau stalčių bloke.
Žiūrėkite kaip jums patogiau. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ntu-Kpi: 08 sausio 2014 - 16:29
QUOTE(@leja @ 2014 01 08, 16:21)
mane namuose jie lieka, o pas mama ant brangaus nelieka jokiu dryziu,

Pazistami viename kambaryje sudejo brangu laminata, kitur vidutini. Tai ant to brangaus dryziu nesimato, o kitur matosi, nors plauna vienodai.
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2014 01 08, 16:15)
noriu patarimu ir pasvarstymu kas geriau. Musu virtuve bendra su svetaine, ir man labai nepatinka kai virtuves grindu plyteles jungiasi su svetaines grindim (parketlentes/laminatas/medis  nesvarbu). Nenoriu plyteliu bet bijau kad pvz parketlentes nepraktiska. Kaip pas jus, ar visos plyteles dedat?

Na as tai vienareiksmiskai uz plyteles virtuveje, ir uz medi nevirtuveje, o tu sujungimu nera ko bijoti, tik neleiskite jokiu i sujungima plintusiuku metaliniu deti, ten dedasi glaistas specialus silikoninis ir tiek ir viskas ten graziai tada atrodo, o deti plyteles svetaineje na tikrai nepatariu, salta labai, nemalonu vasara, o juk taip smagu basam pavaikscioti, vaikams net sedi uzpakaliukams salta, zodziu vieni minusai svetaineje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2014 01 08, 17:11)
~200 lt/kvm. Man rodos kad tikrai gera laminata uz pigiau galima nupirkt. Ir plius man atrodo dar kainuoja visoki priedai joms sudeti

Taip, pigiau gaunas. Ir sudėjimas paprastesnis, greitesnis. O plytelėms kloti labai gero meistro reikia.

QUOTE(naca @ 2014 01 08, 17:14)

Nelipo nei prie pigaus, nei prie brangaus schmoll.gif . Dulkės kampuose g.gif - jei nevalysit, tai visur dulkių prisikaups, o čia jos gražiai susirutuliuoja lotuliukas.gif . Teisybę pasakius nepastebėjau, kad apsikamuoliuotų, nors nesu baisiausia švaruolė doh.gif . Dėl dryžių - taip, dryžiuojasi, bet vėlgi visos skirtingai. Ant kai kurių plytelių irgi gali likti dryžių mirksiukas.gif . Pas mane dabar labai bjauriai plaunasi jos rankiniu būdu, dėl to įsigijau robotuką plovėją/skuduriuką ir viskas čiki thumbup.gif cool.gif
Papildyta:
QUOTE(sandrulle @ 2014 01 08, 17:40)
Na as tai vienareiksmiskai uz plyteles virtuveje, ir uz medi nevirtuveje,

Man iš principo gražiau vienodos grindys visur smile.gif . Nereikia sukti galvos, kaip priderinti. Pavyzdžiui savo dabartinėje virtuvėje neįsivaizduoju, kaip būtų reikėję atskirti virtuvės zoną plytelėmis g.gif . Daryti po pusmetrį aplink virtuvinį - išvis nesamonė schmoll.gif . Arba kai už salos/baro pusmetrį deda plytelių, paskui kitą dangą - npatogu baro kėdėms ant sujungimo kaip tik.
Ale, kiekvienam savo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2014 01 08, 17:24)
Tik nedaryčiau kargo prie kaitlentes. Jei tas kargo dėl simetrijos kaitlentes atžvilgiu, tai geriau stalčius platesnius daryti.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
ne, as apie plyteles svetainej tokios minties isvis neturiu
Atsakyti