Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 8

Pas mus bute virtuvėje sudėtos kamštinės grindys - superinis reikalas, labai fainos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2014 01 08, 16:15)
noriu patarimu ir pasvarstymu kas geriau. Musu virtuve bendra su svetaine, ir man labai nepatinka kai virtuves grindu plyteles jungiasi su svetaines grindim (parketlentes/laminatas/medis  nesvarbu). Nenoriu plyteliu bet bijau kad pvz parketlentes nepraktiska. Kaip pas jus, ar visos plyteles dedat?

man irgi nepatinka tie sujungimai bendroje erdveje schmoll.gif bet nepatinka ir mintis visur plyteles... bet siuo klausimu nusileidau vyrui, desim visur plyteles. Grindys sildomos, manau nesusalsim, patiesim laisvalaikio zonoj kilimuka koki, kad jaukiau butu... girdejau, kad plyteles geriau atiduoda siluma negu parketlentes. Atceit reik kazkokiu spec parketlenciu... zodziu nuspresta plyteles, dabar turiu virtuveje ir problemu jokiu nematau.
Papildyta:
o del plintusu dar nezinome, greiciausiai mediniai visur, nes man tie plyteliniai schmoll.gif kaip ne namu zona atrodo ax.gif
Atsakyti
Gal kas pirkotes (ne gaminotes ) ar planuojat pirkti virtuves baldus? Mums gamintis individualiai brangoka, nes visur visko verkiant reikia. O ir virtuves isdestymas toks , kuriam nereikia kazkokiu ypatingu sprendimu ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 01 08, 16:25)
Plius, plytelės, kokio tipo norėjom, 2 su viršum karto brangiau, nei dabartinis laminatas.

O voniai uz 300 negailejot tongue.gif

QUOTE(@leja @ 2014 01 08, 16:27)
vat vat, pas mane tie patys minusai kad negrazu, salta(grindys nebus sildomos), viskas dusta

Man tai duzta ir ant lentu, bet tai ne kiekviena diena as tuos indus dauzau lotuliukas.gif Kiek jau ju jums taip krenta is ranku.

Saltis - vaiku is viso ne vieta virtuvej ant zemes sliauzioti, kur puodai ir keptuves schmoll.gif

Negrazu - va kitas reikalas. As tikiuos susideti auksines plyteles, kad man bytu grazu lotuliukas.gif Juokais, aisku. Kadangi pas mane bus labai sviesios balintos parketlentes, tai as tikrai nesinervuosiu nuo ju sveisti sureliu sokolado gabaliukus.

Nu *****, vat ir dabar pas mane puse virtuves plyteles, puse - ne. Tai tas nukrites daiktas isdauzia ta lenta. Nu ziauriai man man atrodo virtuvej parketlentes. Nera ka lyginti su kitais kambariais schmoll.gif o jis dar nera labai sviesus plius.. Ziauriai nepraktiskas sprendimas, mano akimis.
Papildyta:
QUOTE(Mrs.B_ @ 2014 01 08, 16:36)
zodziu nuspresta plyteles, dabar turiu virtuveje ir problemu jokiu nematau.

O tai jus ir svetaines zonoj?
Nes as virtuves zonoj desiu tik koki metra.. Bet dabar paziurejus i savo virtuve susimasciau, ar nemazai.. Nu nepatinka tas issidevejimas doh.gif
Atsakyti
Ačiū už man skirtus atsakymus ir patarimus.
Pasibraižiau dar vieną planiuką, man tas antrasis mielesnis.
Čia pirmasis variantas:

user posted image

Čia antras variantas:

user posted image
user posted image

Tik nežinau kaip dėl to, kad plautuvė ir viryklė bus prie pat sienų g.gif
Po orkaite bus indaplovė, o po virykle esantys stalčiai - lėkštėms ir puodeliams, kad čia pat netoli indaplovės būtų, manau patogu turėtų būti susidėti.

Ką manot? doh.gif
Atsakyti
ačiū visoms pasisakiusioms už komentarus.
Įdedu schematinį brėžinuką, kur parodžiau, kurioje vietoje plytelės, kur parketlentės ir kur plintusai būtent iš plytelių būtų.
Kairėje nesimato sraigtinių laiptų. Jie prie sienos, įkomponuoti į kampą. Toje sienoje, ties plytelių ir parketlenčių sudurimu prasideda durų stakta, iki kurios plytelių zonoje būtų plytelių plintusas, o toliau už durų - mediniai.
Ar gerai būtų? g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 08, 16:39)

Man tai duzta ir ant lentu, bet tai ne kiekviena diena as tuos indus dauzau  lotuliukas.gif Kiek jau ju jums taip krenta is ranku.

Saltis - vaiku is viso ne vieta virtuvej ant zemes sliauzioti, kur puodai ir keptuves schmoll.gif

Nu *****, vat ir dabar pas mane puse virtuves plyteles, puse - ne. Tai tas nukrites daiktas isdauzia ta lenta. Nu ziauriai man man atrodo virtuvej parketlentes. Nera ka lyginti su kitais kambariais schmoll.gif o jis dar nera labai sviesus plius.. Ziauriai nepraktiskas sprendimas, mano akimis.

na kadangi namie vaikas ir dar tikiuos nepaskutinis, tai tikrai dusta, ne tai kad stikliniai daiktai bet pvz lekste stambesne ar dubuo ant mediniu dar gali ir nesuduzti , o vat ant plytu jau su viskuo gali atsisveikint.

kai erdve bendra tai vaikai visur sliauzioja, nebent tvorele uztvert kur negalima biggrin.gif ir pas mane vaikas jauciasi laisvai namie kaip namie, nedrauzdiu kazkur eiti ir ka nori pasimti, tuo labiau virtuvej (nekalbu apie mamos kosmetines smile.gif ).

tai ir sakau gal laminatas atsparesnis uz parketlentes .

dar sako kad parketlentes silciau uz laminata, bet as kazkaip niekur tu siltesniu grindu nepajauciau (lyginu su dabartinio buto papiguska laminatu).

Apie kamstines grindis daug girdejau gero, bet jeigu grazaus medzio rasto tai kaina soktelna taip nevaikiskai verysad.gif o tos smulkios man nepatinka

Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2014 01 08, 16:48)
Apie kamstines grindis daug girdejau gero, bet jeigu grazaus  medzio rasto tai kaina soktelna taip nevaikiskai  verysad.gif o tos smulkios man nepatinka

Kiek kainuoja, kurios jau jums patiktu?

As zadu deti i vaiku kambari, radau baisiai grazu varianta, bet dar anksti girtis, kol nenusipirkus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 08, 16:42)
O voniai uz 300 negailejot tongue.gif

Na, tiek mozaika kainavo, o paskui pasirodė kad tik 230Lt smile.gif , ir jos reikėjo ne 150m2 mirksiukas.gif .

Man tai duzta ir ant lentu, bet tai ne kiekviena diena as tuos indus dauzau  lotuliukas.gif Kiek jau ju jums taip krenta is ranku.

Aš irgi atrodo ne kiekvieną, bet man užtenka jau granito stalviršio - per kelis mėnesius sukūliau stiklinių tiek, kiek virtuvėje su plokštės stalviršiu per kelis metus doh.gif . Čia kaip kiaulystės dėsnis - yra, vadinasi krenta dažniau... Dabar tik laukiu, kada savo keramikinę plautuvę įskelsiu - šiaip nelaukčiau, bet kad vyras vis "kandžiojas" dėl mano visokių duženų blush2.gif

Oho... o kaip tuosvaikus suvaldyt? g.gif gal ant pavadėlio pririšt, kad nesiektų virtuvės zonos?... lotuliukas.gif
Negrazu - va kitas reikalas.

Nu ką žinau - yra laaabai gražių plytelių smile.gif .
Atsakyti
dėl kamštinių grindų svarstėme ir mes, kol pažįtami nesusidėjo. Iškilnojo visas drėgmės gavusias vietas vaikš kambariuose. Kaip gi nusaugosi, kad vandenuką išpylus iškart išvalytų ar bent pasakytų mažiukai?
Atsakyti

O tai jus ir svetaines zonoj?
Nes as virtuves zonoj desiu tik koki metra.. Bet dabar paziurejus i savo virtuve susimasciau, ar nemazai.. Nu nepatinka tas issidevejimas doh.gif

taip ir svetainej. Katiline, kolidorius, svetaine ir virtuve bus tom paciom grindu plytelem, rastas kuo artimesnis ale medziui, ale azuolui,likusiuose kambariuose parketlentes azuolo sp.
Atsakyti
QUOTE(Mrs.B_ @ 2014 01 08, 15:36)
man irgi nepatinka tie sujungimai bendroje erdveje  schmoll.gif  bet nepatinka ir mintis visur plyteles... bet siuo klausimu nusileidau vyrui, desim visur plyteles.

o aš nenusileidau blush2.gif Išsikovojau, kad dėsim laminatą, nors labai norėjau parketo, bet per daug jis priežiūros reikalauja... verysad.gif Gal kadanors senatvėj parketą susidėsim, kai vaikas bus užaugęs... gyvūnų namie nebus.. biggrin.gif

QUOTE(@leja @ 2014 01 08, 15:48)

dar sako kad parketlentes silciau uz laminata, bet as kazkaip niekur tu siltesniu grindu nepajauciau (lyginu su dabartinio buto papiguska laminatu).

na aš parduotuvėj uždėjau ranką ant laminato ir kitą ranką ant šalia padėtų parketlenčių, tai šiluma tikrai jautėsi ir akivaizdi. Ant parketlenčių daug maloniau, bet deja... teko rinktis praktiškumą. biggrin.gif
Atsakyti