Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 8

QUOTE(sandrulle @ 2014 01 08, 15:14)
Kaipsupratau bambyze turejo omenyje grindu danga - plyteles, o kitur medines, taip as dariau ten kur plyteles plyteliu plintusa, o kur medines-medini, tikrainormaliai viskas atrodo 4u.gif

tai as taip irgi supratau.
o tai pas jus plyteles iki zemes, kad dejot plytelini plintusa?
man tai jis nebent vonioj toks blush2.gif juolab, jei norim kuo daugiau vientisumo bendroj erdvej, tai cia dar vienas elementas, ko nereiketu daryti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 08 sausio 2014 - 14:16
Juodai, sakykit, kokie cia tie pilki dazai? 4u.gif grazi spalva...bet kaip suprantu ten dvi pilkos, sviesesne ir tamsesne, ar klystu?
Atsakyti
Nea,ne iki zemes,ten sienos tapetuotos,tiesiog ten kur plyteles eina, ten plytelinisplintusas,okur medines grindys medinis, tikrai puikiai ziurisi, bent jau mano erdvese, cia dar nuo erdviu labai priklauso, kur tos grindys susilieja, kurkiek kas kokiu kampu matosi. Pas mane tieplintusaikaip tik toki vientisuma inesa, bet cia kaip kam patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrulle @ 2014 01 08, 15:53)
bet cia kaip kam patinka 4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
noriu patarimu ir pasvarstymu kas geriau. Musu virtuve bendra su svetaine, ir man labai nepatinka kai virtuves grindu plyteles jungiasi su svetaines grindim (parketlentes/laminatas/medis nesvarbu). Nenoriu plyteliu bet bijau kad pvz parketlentes nepraktiska. Kaip pas jus, ar visos plyteles dedat?
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2014 01 08, 14:05)
jusu nisos siena butu 60cm, tai dar pridekite 60 ir sukite savo orkaite ir saldytuva.

Man norėtųsi prie šaldytuvo turėti stalviršį - kad būtų kur produktus pasidėti pvz. grįžus iš paruotuvės, nes kitaip nepatogu schmoll.gif .

QUOTE(bambyze @ 2014 01 08, 14:39)
Labukas,

man iškilo toks klausimas: kokius plintusu dedate, kai virtuvė su svetaine ir prieškambariu bendra, virtuvės ir prieškambario zonoje klijuotos plytelės, o svetainėje - parketlentės?
Meistras siūlo dėti kur plytelės - plytelių plintusus, o kur parketlentės - medinius. Kaip darote?

Aš siūlyčiau visur vienodas grindjuostes dėti - medines 4u.gif . Man kažkaip keistai kai vienoj erdvės skiriasi grindjuostės unsure.gif .

QUOTE(Eden@ @ 2014 01 08, 15:23)
Juodai, sakykit, kokie cia tie pilki dazai? 4u.gif  grazi spalva...bet kaip suprantu ten dvi pilkos, sviesesne ir tamsesne, ar klystu?

Ačiū 4u.gif . Čia yra viena spalva. Sadolin Bindo 7, kodas - WN.00.63. Ji šalta pilka. Tokia dažėm, nes patalpa didelė, daug langų, šviesi. Miagamąjį dažėm kitokia pilka - šiltesne. Jos kodas F8.04.68 - pažiūrėkit, gal patiks wink.gif.
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2014 01 08, 16:15)
noriu patarimu ir pasvarstymu kas geriau. Musu virtuve bendra su svetaine, ir man labai nepatinka kai virtuves grindu plyteles jungiasi su svetaines grindim (parketlentes/laminatas/medis  nesvarbu). Nenoriu plyteliu bet bijau kad pvz parketlentes nepraktiska. Kaip pas jus, ar visos plyteles dedat?

Nepraktiska verysad.gif Skandinaviskuose interjeruose numeta koki kilimuka ant tu parketlenciu. Manau, kad ne siaip sau.
Nei prie lauko duru nepraktiska, nei prie balkono duru (jei ziema pirmyn atgal rukyti).
Isivaizduokit, kad virtuvej labiausiai mindzikuojama pirmyn atgal - nu ziauriai daug. O kitose buto vietose - ne. Tai turetu buti smarkus nusidevejimas po keliu metu. Kaip dabar pas mus prie duru. Negaliu ziureti, kai bent jau kiek pardeda skirtis isdevetos ir neisdevetos. Nors ir kiek saugosi, bet medis yra medis. Gal atnaujinimimai dazni padetu? Turbut vienintelis variantas ir yra.
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2014 01 08, 15:15)
Kaip pas jus, ar visos plyteles dedat?

Mes tikrai nedesim plyteliu. Musu grindys nesildomos, tai labai nemalonu butu. o ir siaip man nepatinka. Bet ka pasirinksim- laminata ar parketlentes, dar nezinau. Del praktiskumo, tai manau, kad juk ne senoves kaimas- nevaikstom slapiais batais su purvais, neprisilaistom mirksiukas.gif Bute turejom medines grindis virtuveje, nors ir buvo gan minkstos (pusis), bet man vistiek pacios labiausios rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2014 01 08, 16:15)
noriu patarimu ir pasvarstymu kas geriau. Musu virtuve bendra su svetaine, ir man labai nepatinka kai virtuves grindu plyteles jungiasi su svetaines grindim (parketlentes/laminatas/medis  nesvarbu). Nenoriu plyteliu bet bijau kad pvz parketlentes nepraktiska. Kaip pas jus, ar visos plyteles dedat?

Dėjom laminatą visur ir nesukam sau galvos. Pasirinkom atspariausią laminatą 34 klasės. Bute turėjom irgi laminatą - piguvą iš Senukų už 30Lt/m2 - ir tai normaliai viskas. Nu man nėr baisiau tie skirtingų dangų sujugimai - kaip taisyklė metalinėmis ar plastikinėmis juostelėmis doh.gif . Gal kiti nededa tų juostelių, gal užsilikonina kaip nors, nežinau, bet jau tos juostos tai fe schmoll.gif . Dėl tos priežasties vos nesusidėjom plytelių visur, bet laiku atsikvošėjom, nes ilgokai neradom tinkamų grindų plytelių, tad turėjom laiko viską apsvarstyt rolleyes.gif. Suklijuosi plyteles ir psio. Paskui patinka, nepatinka turi susitaikyt, nes jas pakeist - laabai daug reikalų. Grindys šaltesnės, vaikas nukris skaudžiau, indas kris - 100-pudovai suduš doh.gif . Na kam tie nemalonumai smile.gif . Plius, plytelės, kokio tipo norėjom, 2 su viršum karto brangiau, nei dabartinis laminatas.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 08, 16:22)
Nepraktiska verysad.gif Skandinaviskuose interjeruose numeta koki kilimuka ant tu parketlenciu. Manau, kad ne siaip sau.
Nei prie lauko duru nepraktiska, nei prie balkono duru (jei ziema pirmyn atgal rukyti).
Isivaizduokit, kad virtuvej labiausiai mindzikuojama pirmyn atgal - nu ziauriai daug. O kitose buto vietose - ne. Tai turetu buti smarkus nusidevejimas po keliu metu. Kaip dabar pas mus prie duru. Negaliu ziureti, kai bent jau kiek pardeda skirtis isdevetos ir neisdevetos. Nors ir kiek saugosi, bet medis yra medis. Gal atnaujinimimai dazni padetu? Turbut vienintelis variantas ir yra.

o jeigu brangesnes laminuotos grindys? ten jos yra auksto atsparumo dregmei, smugiams
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 01 08, 01:18)
Todėl, akd nebūtų karštas puodas prie pat krašto, kad keptuvės rankena nebūtų atsikišus šone - paprastas reikalas  4u.gif

Tas tai teisybe. Bet ir mes neturime kitos galimybes, kitaip ventiliacija butu per toli. bet, kadangi musu virtuve didele, praejimui vietos netruksta, tai gal neuzkliusim.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 01 08, 16:25)
Dėjom laminatą visur ir nesukam sau galvos. Pasirinkom atspariausią laminatą 34 klasės. Bute turėjom irgi laminatą - piguvą iš Senukų už 30Lt/m2 - ir tai normaliai viskas. Nu man nėr baisiau tie skirtingų dangų sujugimai - kaip taisyklė metalinėmis ar plastikinėmis juostelėmis doh.gif . Gal kiti nededa tų juostelių, gal užsilikonina kaip nors, nežinau, bet jau tos juostos tai fe  schmoll.gif . Dėl tos priežasties vos nesusidėjom plytelių visur, bet laiku atsikvošėjom, nes ilgokai neradom tinkamų grindų plytelių, tad turėjom laiko viską apsvarstyt rolleyes.gif. Suklijuosi plyteles ir psio. Paskui patinka, nepatinka turi susitaikyt, nes jas pakeist - laabai daug reikalų. Grindys šaltesnės, vaikas nukris skaudžiau, indas kris - 100-pudovai suduš doh.gif . Na kam tie nemalonumai smile.gif . Plius, plytelės, kokio tipo norėjom, 2 su viršum karto brangiau, nei dabartinis laminatas.

vat vat, pas mane tie patys minusai kad negrazu, salta(grindys nebus sildomos), viskas dusta
Atsakyti