Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 8

QUOTE(sandrulle @ 2014 01 08, 10:52)
Juodai, kodel siulote palutuve i kairekiek galima stumti?

Dėl patogesnio darbastalio pasididinimo 4u.gif . Taip, siūlau sukeisti vietomis su indaplove. Patogiausias darbastalis yra tarp plautuvės ir kaitlentės. Bet žiūrėkitės, kaip Jums patogiau. Dabar, kai šaldytuvą perkėlėt prie kairės sienos, prie šios sienos planuotis darbinį stalviršį galima. Tik žiūrėkit su indaplove - už jos negali būti jokių vandens išvadų ir kištukinių lizdų mirksiukas.gif . Ir dar pagalvokit, kur laikysit indus, kuriuos iškrausit iš indaplovės. Patogu būtų, kad stalčių blokas būtų šalia jos 4u.gif .
Atsakyti
Mergaitės, nepykit, dar įkelsiu vieną savo balkių variantą doh.gif
user posted image

user posted image

g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 01 08, 12:21)
Mergaitės, nepykit, dar įkelsiu vieną savo balkių variantą  doh.gif

as uz tamsu. Dabar nebeliko akcento , kazkaip isnyksta jis
Atsakyti
Juodai, man tik viena foto rodo, apatine. Man irgi tamsus tada, nei pilkas ax.gif Nors graziausiai tas natural biggrin.gif
O kaip grindu spalva nenorit?
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2014 01 08, 12:42)
Juodai, man tik viena foto rodo, apatine. Man irgi tamsus tada, nei pilkas  ax.gif Nors graziausiai tas natural  biggrin.gif
O kaip grindu spalva nenorit?

Tas natur labai artimas grindų spalvai, reiktų tik papilkint kiek. Pirma nuotrauka - virtuvės vaizdas iš priekio su pilka konstrukcija.
Nu žodžiu... Vyras nenori nei natur, nei pilkos schmoll.gif .
Jaučiu tada lieka tamsi rolleyes.gif ... Nebijau aš jos. Kažkas sakė, kad užgoš virtuvinį - neužgoš gal, nes konstrukcija yra aukščiau - visos spintelės matosi, nors, kai dariausi vizualizaciją maniau, kad užstos doh.gif . Ale negalėjom jos žemiau daryt - dabar džiaugiuosi smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2014 01 07, 23:37)
Man tai kvaksytes virtuve neduoda ramybes...
galvoje sukasi kad reikia dvieju eiliu virtuves...

gal taip patiktu?
user posted image

Ačiū kad apie mano virtuvę galvojate thumbup.gif
Ech, va mes biškiuką apsižioplinom kad mažasis langas arti sienos, ten tik 45 cm. Nes siaip ko gero ten deciau saldytuva ir nedary2iau tos spintos atskirai. Nu bet netelpa, o daugiau kaip kitaip dėti šaldytuvą nesugalvoju. Beje, ten ta didelė spinta kur šaldytuvas ir orkaitė t doh.gif i bus tokioj ale nišoj, nes darysim iš gipso kairėj pusės sienos pratėsimą iš koridoriaus einant. Nu kad nebūtų siena ir bac baldinė plokštė prisijungia.
Atsakyti
QUOTE(Kvaksytė @ 2014 01 07, 21:56)
Man irgi taip buvo  g.gif Tai aš paskui pagudrėjau ir saugodavau ne tiesiog saugoti, o saugoti kaip ir rašydavau vis naują pavadinimą.

Aciu 4u.gif Bandysiu ir as, nes tikrai gaila laiko vis is naujo perdarinet doh.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2014 01 07, 21:16)
Cia gamintojas toks?

Taip. Teka gamina kriaukles, maišytuvus, kaitlentes ir t.t. Kiek man teko susidurti su šio gamintojo produkcija, tai ji normalios kokybės. smile.gif

http://www.google.lt...qkFAIei8wpQEdHg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 08 sausio 2014 - 13:05
QUOTE(Kvaksytė @ 2014 01 08, 12:01)
Ačiū kad apie mano virtuvę galvojate  thumbup.gif
Ech, va mes biškiuką apsižioplinom kad mažasis langas arti sienos, ten tik 45 cm. Nes siaip ko gero ten deciau saldytuva ir nedary2iau tos spintos atskirai. Nu bet netelpa, o daugiau kaip kitaip dėti šaldytuvą nesugalvoju. Beje, ten ta didelė spinta kur šaldytuvas ir orkaitė t doh.gif i bus tokioj ale nišoj, nes darysim iš gipso kairėj pusės sienos pratėsimą iš koridoriaus einant. Nu kad nebūtų siena ir bac baldinė plokštė prisijungia.

jeigu jau darysite nisa tai as daryciau taip:

user posted image
user posted image

jusu nisos siena butu 60cm, tai dar pridekite 60 ir sukite savo orkaite ir saldytuva.

Taip iseina kad nelieka nenormaliu tu kampu, brangiu mechanizmu viskas tvarkingai isnaudota. Po langu ir kriaukle ir darbastalio turite. Ir stalas erdviau vietos..
Atsakyti
Labukas,

man iškilo toks klausimas: kokius plintusu dedate, kai virtuvė su svetaine ir prieškambariu bendra, virtuvės ir prieškambario zonoje klijuotos plytelės, o svetainėje - parketlentės?
Meistras siūlo dėti kur plytelės - plytelių plintusus, o kur parketlentės - medinius. Kaip darote?

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2014 01 08, 14:39)
Labukas,

man iškilo toks klausimas: kokius plintusu dedate, kai virtuvė su svetaine ir prieškambariu bendra, virtuvės ir prieškambario zonoje klijuotos plytelės, o svetainėje - parketlentės?
Meistras siūlo dėti kur plytelės - plytelių plintusus, o kur parketlentės - medinius. Kaip darote?

Ačiū  4u.gif

o pas jus bus plyteles iki zemes? Jus jas dedat daugiau kazkur, ne tik virs darbastalio?
nes siuolaikiniuose interjeruose tendencijos tokios, kad plyteles tik virs darbastalio (jei jas is viso deda), o visur kitur dazyta siena, todel ir nekyla net toks klausimas. gal ir jums vertetu panasiai permastyti? blush2.gif

prieskambario zonoj irgi deciau medinius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 08 sausio 2014 - 13:51
Kaipsupratau bambyze turejo omenyje grindu danga - plyteles, o kitur medines, taip as dariau ten kur plyteles plyteliu plintusa, o kur medines-medini, tikrainormaliai viskas atrodo 4u.gif
Atsakyti