Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 8

QUOTE(Dešimtukas @ 2014 01 07, 19:28)
Man visai patiko "Akvasanitos" keramikinė, kaip ji dėvėsis nežinau, bet montuoti patogi buvo.  smile.gif

šios firmos žiūrinėjau parduotuvėj, tai iškart matėsi nušviesėjimo plėmai... Tai pasirodė, kad nekokybiškai padaryta, nes Franke tokių nemačiau.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 01 07, 15:15)
Je, baltai yra su kuom susišaukt... ale labai susišauktų tada ir su lubom kitas balkis, ir mūsų akcentas - tiu tiuuu... O dar galvoju, kad taip balinta pušis laikui bėgant pramuš tą baltumą savo ryžumu  unsure.gif ... ar aš klystu?

Mano vyras i laka pildavo baltu dazu ir lakuodavo, mediena pasviesedavo gerokai ir geltonumo neatsirasdavo..
Papildyta:
Man tai kvaksytes virtuve neduoda ramybes...
galvoje sukasi kad reikia dvieju eiliu virtuves...

gal taip patiktu?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinka_2010: 07 sausio 2014 - 22:50
Sveiki dar karta,na perplanavau ir as virtuvyte iridedu Jusu teismui: Ten kaireje puseje ta aukstesne spintute realiai nebus tokia auksta,tik programoje neradau reikiamo aukscio, ten bus saldytuvas integruotas 122, tai bus apie 30 cm virs darbastalio pakiles,o desineje nusprendziau kaitlente su orkaite deti,tik neapsisprendziu del gartraukio ar integruoti jii spintele, tik aisku ne tokio tipo kaip programoje,t.y. daryti istraukiama,ar deti normalu"senoviska" gartrauki. Daugiau kaip ir viskas, lauksiu nuomoniu 4u.gif Tik IKEA nuluzoprograma, tai ikeliu tik viena foto, is kitu kampu kol kas neiseina doh.gif
user posted image
Papildyta:
Siaipgrazus man toks variantas, nespas mane ten irgi is abieju gratraukiopusiu po spintute su stiklais,tik po siek tiek platesne turi buti, todelir galvoju ar gartrauki deti tokio tipo ar imontuojama,beje galkas matete panasaus tipo gartraukiu sviesiu?
user posted image
Dra grazu man taip, tik pas mane simetriskos spintutes butu is sonu, ir galvoju ar cia toks turi buti gartraukiomontavimoaukstis, kad ne vienodaapatine ju linija?
user posted image
Ir dar klausimukas, kazkokiampanasiam i toki gartraukiui, cia kaip suprantu is gipso yra formuojama tas karkasas?Ar esate kas susidures? Ir cia jau tikriausiai meistrai turi padaryti,o ne baldininkai?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 01 07, 10:26)

Viryklė prie pat krašto negerai  schmoll.gif .

Kodėl?
Atsakyti
QUOTE(sandrulle @ 2014 01 08, 00:07)
Siaipgrazus man toks variantas, nespas mane ten irgi is abieju gratraukiopusiu po spintute su stiklais,tik po siek tiek platesne turi buti, todelir galvoju ar gartrauki deti tokio tipo ar imontuojama,beje galkas matete panasaus tipo gartraukiu sviesiu?
user posted image

Maciau, maciau toki gartrauki!

https://www.imperija...e89p/?item=2624

https://www.imperija...e66p/?item=2627

Atrodo tikrai superiniai, bet ir kaina gana auksta

---
esu irgi uz simetrija smile.gif , si karta ne labai gal ir iseis (su kampu virtuve bus)

bet jau nupirkom imontuojama gartrauki, o musu dizainere virs. virtuv. spinteles vienoj linijoj padare.....
dabar ir pati pradejau galvoti, ar teisingai ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goodgeras: 07 sausio 2014 - 23:41
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2014 01 07, 17:54)
Juodai, o tas langas tarp spintelių turi kokį "rūbą"? Iš vidaus kiek suprantu nėr, o iš lauko? mastau.gif blush2.gif

Nėra jokio rūbo nei iš vidaus, nei iš išorės smile.gif .

QUOTE(Smilla @ 2014 01 07, 20:31)
Juodai, apziurejau foto, man grazu ir naturalaus medzio spalva, ir tamsi. Balintas kazkaip  schmoll.gif

Balintas man kažkaip jau irgi darosi nea, nes, nenoriu balkio per svetainę a la slėpti lubose balindama jį. Kol kas daugiausia balsų surinko, jei neklysržtu, tamsusis variantas g.gif .

QUOTE(Agorėa @ 2014 01 07, 20:44)
Kažkas klausė ar vaikų neturim, dar neturim, bet turėsim, o kas dėl to blogai? Mažiukas nepasieks, paaugusiam galima porą metų ir nelaikyt, maža bėda, o ir nebus ten jų daug ir ilgai stovinćiu kad apdulkėtų, vynas juk geriasi  g.gif  tik ar nekliūsim patys  g.gif

Nea, nieko blogo, tik kai atsiras vaikų, tie buteliai realiai gal į antrą planą nueis, nebus tokio poreikio. Pas Jus vizualizacijoj jie pirmam plane akcentuojami - man kiek primena barą, o ne namus smile.gif .

Papildyta:
QUOTE(mamučiukas @ 2014 01 07, 21:21)
Juodai o nenori dažyti pilka spalva, kaip sienos mirksiukas.gif
Man labai jau daug akcentų čia.... ir virtuvė... ir gartraukis... ir paveikslai. Aš daryčiau jau mažiau pastebimus balkius, nes virtuvė labai jau graži  wub.gif  ir ji man prapuola kai akcentuoji balkius. Gal čia nuotraukoje tik taip matosi g.gif
bet čia tik mano pasisakymas, prašau nepykti blush2.gif

sienų spalva labai, labai graži  wub.gif

Ačiū už komplimentus 4u.gif . Pilka spalva išties gal visai nieko g.gif . Pabandysiu gal rytoj padaryti variantą su ja. Dar galvoju, gal tuos balkius nevienodom spalvom daryt g.gif . Gartraukio pvz. pilką - kaip sienos, o svetainės - rudą, kaip sala unsure.gif . Ką manot? Tik bėda ta su ta pilka, kad mes dažyt nenorim, kad neužsidažytų medžio rievės, šakelės. O kaip atitaikyt spalvą aliejuojant?

QUOTE(naca @ 2014 01 07, 22:02)
Kazin ar nera atskiros temos apie virtuves baldus? Per paieska neradau 4u.gif

Tai čia ir yra tema apie virtuvės baldus 4u.gif . Apie viską, kas susiję su virtuve mirksiukas.gif .

QUOTE(Mindija @ 2014 01 07, 22:14)
Baltas balkis.... wub.gif  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif  4u.gif

Mindija, Tu šališka biggrin.gif . Pas Tave gi viskas balta smile.gif . Beje, kur ataskaita? g.gif

Papildyta:
Sveiki dar karta,na perplanavau ir as virtuvyte iridedu Jusu teismui:

Plautuvę siūlau stumti kiek galima kairiau.

Dra grazu man taip, tik pas mane simetriskos spintutes butu is sonu, ir galvoju ar cia toks turi buti gartraukiomontavimoaukstis, kad ne vienodaapatine ju linija?

Gartraukis turi būti montuojamas 60-70 ar net 80cm aukštyje nuo stalviršio, priklausomai kokia yra viryklė. Gartraukio techninėse speciikacijose turėtų būti nurodytas rekomenduojamas jo montavimo aukštis.

QUOTE(blynelis @ 2014 01 08, 00:37)
Kodėl?

Todėl, akd nebūtų karštas puodas prie pat krašto, kad keptuvės rankena nebūtų atsikišus šone - paprastas reikalas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(radviliux @ 2014 01 06, 22:45)
Labas vakaras
user posted image

skolinuosi vel foto 4u.gif
va ismatavau tiskliai virtuve, 2,5-4 o aukstis 2,67
su meistru nieko del virtuves neaptarem, nes patys nzn ko norim doh.gif negalvojom ,kad taip sunku bus...
pas mus durys ir langas eina per vidury, , mb sako gal daryt is abieju pusiu spinteles, o prie lango kaip valgomajy stala det ???? bet sakau bus labai anskta, vien spinteles ....nes jei spinteles bent po 60 cm. tai realiai lieka vietos 1,3 ...
ir kazink ar ziuretusi spalva spinteliu sokoladine su balinta kava...nes kuo daugiau ziuriu y pilka tai ji man salta atrodo...nes dabar turim sena virtuve balta, daugiau baltos nenoriu verysad.gif

bandziau su ieka programa, bet ten ne mano nosiai, nes nenusimanau apie tuos ismatavimus t,t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @muza-meduza@: 08 sausio 2014 - 07:33
QUOTE(Juodai @ 2014 01 07, 11:46)
Va, pabandžiau, kaip mokėjau pasispalvinti savo gartraukio konstrukciją blush2.gif . user posted image

Juodai, ar šios baltos baro kėdės iš IKEA? kaip naudojasi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 01 08, 10:22)
Juodai, ar šios baltos baro kėdės iš IKEA? kaip naudojasi?  4u.gif

Taip. Mums jos labai labai patinka wub.gif . Patogios, dailios, negriozdiškos. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 01 08, 09:36)
Taip. Mums jos labai labai patinka  wub.gif . Patogios, dailios, negriozdiškos.  wub.gif

O ant kojyčių dėjok ką nors, kad nebraižytų grindų? aš irgi jas nužiūrėjau, labai prie viršutinių spintelių tiktų, nes ten irgi tie perkryžiavimai bus, ir kaina gera smile.gif
Atsakyti
Zinau, kad yra kita tema, bet paklausiu cia.

Gal kas turit sarasiuka geru virtuves baldu gamintoju?

Man tai cia dilema unsure.gif

Atsakyti
[quote=goodgeras,2014 01 08, 00:38]
Maciau, maciau toki gartrauki!

https://www.imperija...e89p/?item=2624

Dekui Goodgeras uz nuoroda, na taip, kazkaipir manaiu, kad cia SMEGAS turetu buti biggrin.gif
Juodai, kodel siulote palutuve i kairekiek galima stumti? Ten salia kriaukles indaplove kaireje, tai galima nebent jas vietomis sukeisti, bet siaipman labai patinka kriaukle prie lango, gyvenau jau su tokia ir gyvenu siuometu, super 4u.gif Na irsiame variantetikrai lieka nemazai darbastalio 4u.gif
Atsakyti