QUOTE(Ntu-Kpi @ 2014 01 07, 17:54)
Juodai, o tas langas tarp spintelių turi kokį "rūbą"? Iš vidaus kiek suprantu nėr, o iš lauko?
Nėra jokio rūbo nei iš vidaus, nei iš išorės
.
QUOTE(Smilla @ 2014 01 07, 20:31)
Juodai, apziurejau foto, man grazu ir naturalaus medzio spalva, ir tamsi. Balintas kazkaip
Balintas man kažkaip jau irgi darosi nea, nes, nenoriu balkio per svetainę a la slėpti lubose balindama jį. Kol kas daugiausia balsų surinko, jei neklysržtu, tamsusis variantas
.
QUOTE(Agorėa @ 2014 01 07, 20:44)
Kažkas klausė ar vaikų neturim, dar neturim, bet turėsim, o kas dėl to blogai? Mažiukas nepasieks, paaugusiam galima porą metų ir nelaikyt, maža bėda, o ir nebus ten jų daug ir ilgai stovinćiu kad apdulkėtų, vynas juk geriasi
tik ar nekliūsim patys
Nea, nieko blogo, tik kai atsiras vaikų, tie buteliai realiai gal į antrą planą nueis, nebus tokio poreikio. Pas Jus vizualizacijoj jie pirmam plane akcentuojami - man kiek primena barą, o ne namus
.
Papildyta:
QUOTE(mamučiukas @ 2014 01 07, 21:21)
Juodai o nenori dažyti pilka spalva, kaip sienos
Man labai jau daug akcentų čia.... ir virtuvė... ir gartraukis... ir paveikslai. Aš daryčiau jau mažiau pastebimus balkius, nes virtuvė labai jau graži
ir ji man prapuola kai akcentuoji balkius. Gal čia nuotraukoje tik taip matosi
bet čia tik mano pasisakymas, prašau nepykti
sienų spalva labai, labai graži
Ačiū už komplimentus
. Pilka spalva išties gal visai nieko
. Pabandysiu gal rytoj padaryti variantą su ja. Dar galvoju, gal tuos balkius nevienodom spalvom daryt
. Gartraukio pvz. pilką - kaip sienos, o svetainės - rudą, kaip sala
. Ką manot? Tik bėda ta su ta pilka, kad mes dažyt nenorim, kad neužsidažytų medžio rievės, šakelės. O kaip atitaikyt spalvą aliejuojant?
QUOTE(naca @ 2014 01 07, 22:02)
Kazin ar nera atskiros temos apie virtuves baldus? Per paieska neradau
Tai čia ir yra tema apie virtuvės baldus
. Apie viską, kas susiję su virtuve
.
QUOTE(Mindija @ 2014 01 07, 22:14)
Mindija, Tu šališka
. Pas Tave gi viskas balta
. Beje, kur ataskaita?
Papildyta:
QUOTE(sandrulle @ 2014 01 08, 00:07)
Sveiki dar karta,na perplanavau ir as virtuvyte iridedu Jusu teismui:
Plautuvę siūlau stumti kiek galima kairiau.
QUOTE(sandrulle @ 2014 01 08, 00:07)
Dra grazu man taip, tik pas mane simetriskos spintutes butu is sonu, ir galvoju ar cia toks turi buti gartraukiomontavimoaukstis, kad ne vienodaapatine ju linija?
Gartraukis turi būti montuojamas 60-70 ar net 80cm aukštyje nuo stalviršio, priklausomai kokia yra viryklė. Gartraukio techninėse speciikacijose turėtų būti nurodytas rekomenduojamas jo montavimo aukštis.
QUOTE(blynelis @ 2014 01 08, 00:37)
Kodėl?
Todėl, akd nebūtų karštas puodas prie pat krašto, kad keptuvės rankena nebūtų atsikišus šone - paprastas reikalas