Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

Gal kas turit iš Oasis striukę kokią UK12 dydžio ir galėtų pamatuoti kiek rankovė nuo pažasties ? ax.gif Pastovi problema su rankovėm man, per ilgas rankas užsiauginau.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vylmute @ 2014 02 11, 20:15)
As irgi gavau laiku, tiesiog persigalvojau per pora menesiu  cool.gif  Dabar siusti zadu kai ka atgal ir tuo  paciu pridesiu dar pernai gauta sijona. Zinau kas pora kartu vilketa ruba issiunte ir be problemu atgavo pinigus .

As kaip tik vakar gavau tokius dzinsus... be etikeciu ir per kelius matosi,kad nesioti kazkiek... kazkas, matyt, grazino panesiojes... tikrai nesmagu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2014 02 13, 00:30)
As kaip tik vakar gavau tokius dzinsus... be etikeciu ir per kelius matosi,kad nesioti kazkiek... kazkas, matyt, grazino panesiojes... tikrai nesmagu  schmoll.gif

Aš sausį gavau suknelę su nukritusia etikete ir nutrūkusiais papuošimais, be kalbų išsiuntė naują ir grąžinau seną. Jei tie džinsai dar in stock, galite tartis, kad apkeistų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2014 02 13, 01:30)
As kaip tik vakar gavau tokius dzinsus... be etikeciu ir per kelius matosi,kad nesioti kazkiek... kazkas, matyt, grazino panesiojes... tikrai nesmagu  schmoll.gif

As ir pati esu gavus suknele su skyle.
As jusu vietoj grazinciau ir pareikalauciau siuntimo islaidas kompensuoti.
Atsakyti
FINAL15 - 15% viskam.
Atsakyti
QUOTE(Vylmute @ 2014 02 13, 10:15)
As ir pati esu gavus suknele su skyle.
As jusu vietoj grazinciau ir pareikalauciau siuntimo islaidas kompensuoti.

Tai pasiule man jie grazint, bet nera daugiau tu dzinsu stock. unsure.gif nezinau, gal pasiliksiu ir paprasysiu kokio koduko ar pan g.gif o galima pvz tartis su jais, kad grazintu dali prekes sumos ar pan kaip ebay buna, kai preke nekokybiska g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2014 02 13, 12:39)
Tai pasiule man jie grazint, bet nera daugiau tu dzinsu stock. unsure.gif nezinau, gal pasiliksiu ir paprasysiu kokio koduko ar pan  g.gif o galima pvz tartis su jais, kad grazintu dali prekes sumos ar pan kaip ebay buna, kai preke nekokybiska  g.gif

Gavau atsakyma, pasiule grazinti batus, pazadejo apmoketi ir siuntimo islaidas, ir dave 10% nuolaidos koda. Batu nesiusiu, o kodas pravers.
Šią žinutę redagavo linamog: 2014 02 06, 22:26

Manau nelabai su jais susitarsit g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2014 02 13, 01:30)

Labai nemalonu. gaila, kad tokie dalykai nutinka žmonėms, kurie nesiunčia prekių panešiotų, o ne tiems, kurie taip negarbingai elgiasi rolleyes.gif
Atsakyti
Ar bandet kas Final15 koduka ar viskam tinka ar tik sale? Nes raso tik sale smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2014 02 13, 12:27)
Ar bandet kas Final15 koduka ar viskam tinka ar tik sale? Nes raso tik sale  smile.gif

aš panaudojau šitą koduką Sale prekei, dabar pabandžiau panaudot ne Sale, tai rašo taip:

the discount code "FINAL15" has already been used and is no longer valid

mastau.gif unsure.gif

ai, paskaičiau Terms & Cond, tai rašo, kad tik vieną kartą vienam vartotojui taiko kodą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almost.: 13 vasario 2014 - 14:35
QUOTE(Kelsey @ 2014 02 13, 11:39)
Tai pasiule man jie grazint, bet nera daugiau tu dzinsu stock. unsure.gif nezinau, gal pasiliksiu ir paprasysiu kokio koduko ar pan  g.gif o galima pvz tartis su jais, kad grazintu dali prekes sumos ar pan kaip ebay buna, kai preke nekokybiska  g.gif

Tai rašykit ir bandykit tartis, kiekvienas atvejis individualus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vylmute @ 2014 02 11, 20:15)
As irgi gavau laiku, tiesiog persigalvojau per pora menesiu  cool.gif  Dabar siusti zadu kai ka atgal ir tuo  paciu pridesiu dar pernai gauta sijona. Zinau kas pora kartu vilketa ruba issiunte ir be problemu atgavo pinigus .

aha, užtat po to kai gauni rūbą plaukais aplipusį ir pudra išterliotą (esu tokią suknelę iš jų gavus), tai tiesiog nuostabu wub.gif
įdomu, pačiam žmogui nešlykštu taip elgtis, ar $ noras nugali viską...
Atsakyti