Mergaitės, gal žinoti kokį emailą, kuriuo galima būtų ASOS laišką parašyti?
QUOTE(Cocosinė @ 2014 02 10, 20:06)
Nežinau ar aš anksčiau nepastebėjau, ar čia naujiena? Įdomu ar atitinka išmatavimai. Būtų super jei kiekvieno rūbo parodyti išmatavimai atitiktų
Tikrai naujiena, dar nemačiau nei prie vieno rūbo, gal kada nors bus prie visų
QUOTE(Cocosinė @ 2014 02 10, 20:06)
Nežinau ar aš anksčiau nepastebėjau, ar čia naujiena? Įdomu ar atitinka išmatavimai. Būtų super jei kiekvieno rūbo parodyti išmatavimai atitiktų
Aš prieš gerą mėnesį užmačiau
Niekam nepasitaikė taip, kad gavus laišką apie tai, kad siuntinį išsiuntė, vėliau ateina laiškas, kad tą patį siuntinį gavo ir grąžins man pinigus? galvoju ką čia daryt, rašyt jiem ką nors ar ne gal sumaišė netyčia tuos laiškus.. Svarbiausia, kad net per naujo užsisakyt negalėčiau, nes išpirkta jau ką sakiausi
tikiu, kad kalbeta ir perkalbeta, bet ar grazinti preke per 14 dienu galima nuo gavimo ar nuo ju issiuntimo dienos?
QUOTE(kavamale @ 2014 02 11, 18:39)
tikiu, kad kalbeta ir perkalbeta, bet ar grazinti preke per 14 dienu galima nuo gavimo ar nuo ju issiuntimo dienos?
QUOTE(Vylmute @ 2014 02 09, 19:44)
Issiunciau gal po poros menesiu ir be problemu grazino pinigus. Priezasti nurodziau, kad per velai gavau ir viskas.
QUOTE(Cocosinė @ 2014 02 11, 20:53)
aciu, skaiciau sita, bet as gavau laiku. Tai dabar neaisku, jie mato, ar nemato, kada gautas siuntinys (kaip tik diskusija vyksta). As linkusi manyti, kad neregistruotu siuntiniu matyti negali
QUOTE(kavamale @ 2014 02 11, 19:00)
aciu, skaiciau sita, bet as gavau laiku. Tai dabar neaisku, jie mato, ar nemato, kada gautas siuntinys (kaip tik diskusija vyksta). As linkusi manyti, kad neregistruotu siuntiniu matyti negali
Gal nemato, aš ten turbūt blogai laiške supratau
QUOTE(kavamale @ 2014 02 11, 20:00)
As irgi gavau laiku, tiesiog persigalvojau per pora menesiu Dabar siusti zadu kai ka atgal ir tuo paciu pridesiu dar pernai gauta sijona. Zinau kas pora kartu vilketa ruba issiunte ir be problemu atgavo pinigus .
QUOTE(kavamale @ 2014 02 11, 19:39)
galima per 28 ir nuo gavimo, kai jūs pasiėmėt iš pašto dienos, per 28 dienas reikia jį išsiųsti, o ne jie turi per 28 gauti
gal kas iš UK gyvenančių susidūrė, jog per collect point siunčiant jiems atgal, nebetinka tas bar kodas? man nuėjus pasakė, kad nebetinka, o paklausus ką daryt nežinojo kaip angliškai atsakyt
kavamale, siunti atgal tuos batus Carvela?
QUOTE(Prietarai @ 2014 02 11, 22:52)
galima per 28 ir nuo gavimo, kai jūs pasiėmėt iš pašto dienos, per 28 dienas reikia jį išsiųsti, o ne jie turi per 28 gauti
gal kas iš UK gyvenančių susidūrė, jog per collect point siunčiant jiems atgal, nebetinka tas bar kodas? man nuėjus pasakė, kad nebetinka, o paklausus ką daryt nežinojo kaip angliškai atsakyt
aciu uz informacija. Aha, Carvela reiskias dar turiu laiko apsigalvot arba parduot. butu geriau pastarasis variantas, ziauriai tingiu as siuntinet. Plius dar pasto islaidos i UK nelengvu batu atsieitu nemazai.