Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

Gavau atsakyma, pasiule grazinti batus, pazadejo apmoketi ir siuntimo islaidas, ir dave 10% nuolaidos koda. Batu nesiusiu, o kodas pravers.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 06 vasario 2014 - 21:26
QUOTE(Tylene @ 2014 02 06, 16:11)
man sistema atrašė bendro pobūdžio. Taip ir sėdžiu nežinomybėj smile.gif)
Nes dabar rodo, kad atšauktas užsakymas išsiųstas, o pinigus grąžino į sąskaitą, kuriuos buvo anksčiau rezervinę.
Ir nežinau- ar tikrai išsiųstas, ar reikia iš naujo užsisakyt... parašiau jiems viską, bet gavau sistemos atsakymą ne į temą ir viskas... doh.gif

Rasykit zinute Facebooke. I jas visada atsako gan greitai.
Atsakyti
Ar normalu, kad sausio 21 d. siuntinuko dar nera 4u.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fggh: 09 vasario 2014 - 11:09
QUOTE(fggh @ 2014 02 09, 11:08)
Ar normalu, kad sausio 21 d. siuntinuko dar nera  4u.gif ?

Normalu. Aš sausio 1 dienos gavau tik 29 d. Beje rašiau jau dėl jo asos, tai liepė laukti, antra kartą užklausus atrašė, kad mato, jog siuntinys paštą pasiekė 24 d. (reiškia mato jie ir neregistruotus) tai tada ėjau į paštą ir sakiau neišeisiu be siuntinio, ilgai ieškojo ir rado-ir tikrai 24 d. buvo antspaudas kaip gautas. rolleyes.gif
Atsakyti
Oho ax.gif . O kuriuo paštu siuntet jiems laišką? Reiktų irgi uzklaust. O tai per kiek laiko gražinti jiems galima netikusi rūbą? Nebus paskui pavėluota, kad tiek ilgai jie siunčia...
Atsakyti
Aš rašau per Help. Puslapio apačioje kur yra.

Atsakyti
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vylmute @ 2014 02 06, 21:36)
Rasykit zinute Facebooke. I jas visada atsako gan greitai.

dėkui 4u.gif pavyko per FB susikalbėti smile.gif pasirodo išsiuntė ir atšauktą užsakymą ir pinigus grąžino doh.gif dabar nori, kad gavus siuntinį, grąžinčiau jiems. Nenoriu nieko aš grąžinti, parašiau, kad nusiskaičiuotų pinigus ax.gif
Atsakyti
Gal yra koks galiojantis LT nuolaidos kodas vasariui? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fggh @ 2014 02 09, 13:01)
Oho  ax.gif . O kuriuo paštu siuntet jiems laišką? Reiktų irgi uzklaust. O tai per kiek laiko gražinti jiems galima netikusi rūbą? Nebus paskui pavėluota, kad tiek ilgai jie siunčia...

Issiunciau gal po poros menesiu ir be problemu grazino pinigus. Priezasti nurodziau, kad per velai gavau ir viskas.

Papildyta:
QUOTE(Cocosinė @ 2014 02 09, 12:34)
Normalu. Aš sausio 1 dienos gavau tik 29 d. Beje rašiau jau dėl jo asos, tai liepė laukti, antra kartą užklausus atrašė, kad mato, jog siuntinys paštą pasiekė 24 d. (reiškia mato jie ir neregistruotus) tai tada ėjau į paštą ir sakiau neišeisiu be siuntinio, ilgai ieškojo ir rado-ir tikrai 24 d. buvo antspaudas kaip gautas.  rolleyes.gif

Kaip idomiai... Kiek buvo dingusiu siuntiniu tai nerase, kad mato kur siuntiniai.
Atsakyti
QUOTE(Vylmute @ 2014 02 09, 19:44)
Kaip idomiai... Kiek buvo dingusiu siuntiniu tai nerase, kad mato kur siuntiniai.

Gaila ištryniau laišką, pakopijuočiau tekstą ką ten rašė g.gif gali būt, kad ne taip supratau, gal tik pristatyti turėjo 24 d.. esmė, kad man keista buvo, kad jie parašė datą 24 d. ir ant siuntos buvo gauvimo data 24 d. nors atsiimiau 29 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocosinė @ 2014 02 10, 13:31)
Gaila ištryniau laišką, pakopijuočiau tekstą ką ten rašė  g.gif gali būt, kad ne taip supratau, gal tik pristatyti turėjo 24 d.. esmė, kad man keista buvo, kad jie parašė datą 24 d. ir ant siuntos buvo gauvimo data 24 d. nors atsiimiau 29  smile.gif

Tai jie visada raso data iki kurios turi ateit siuntinys. Gal Jusu atveju tiesiog sutapo g.gif
Atsakyti