Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

ir toliau grybauja asos doh.gif atsiuntė laišką, kad užsakytos prekės, kurias atšaukiau doh.gif nors įėjus į savo account'ą matau, kad tas užsakymas atšauktas. O naujas vis dar kabo.. jau pradeda nervinti jie mane doh.gif o taip norėjosi gauti tą užsakymą greičiau verysad.gif

ir pinigus užsirezervino jau už atšauktąjį doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tylene: 04 vasario 2014 - 08:25
QUOTE(pupen @ 2014 02 03, 13:42)
Siuntima atgal, tokiu atveju, apmoka Asos. Reikia jiems parasyti laiskuti.

O atsiųs ką užsakiau ar pinigus grąžins?
Atsakyti
QUOTE(Gloom @ 2014 02 04, 14:11)
O atsiųs ką užsakiau ar pinigus grąžins?

pinigus grąžins.
Atsakyti
Klausimas - gavau ASOS batus, jie daskytos odos, bet vietomis matosi patrynimai, kurie nebe nuo siausimo, bet nezinia nuo ko. Bet patys batai patinka, ispurskus impregnatorium tie patrynimai daugmaz susilygintu. Ar galiu ASOS prasyti kompensuoti dali kainos?
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 02 06, 11:35)
Klausimas - gavau ASOS batus, jie daskytos odos, bet vietomis matosi patrynimai, kurie nebe nuo siausimo, bet nezinia nuo ko. Bet patys batai patinka, ispurskus impregnatorium tie patrynimai daugmaz susilygintu. Ar galiu ASOS prasyti kompensuoti dali kainos?

Parašykit visą šitą jiems, pridėkit nuotraukas, juk niekas už tai į galvą neduos, o jie galės spręsti, ką daryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2014 02 06, 11:40)
Parašykit visą šitą jiems, pridėkit nuotraukas, juk niekas už tai į galvą neduos, o jie galės spręsti, ką daryti smile.gif

Taip ir padarysiu, namie tik vyras pasimatuos, ziuresim, ar tinka dydis.
Atsakyti
padarykit kas nors magiją kokią nors, pasidalinkit koduku cry.gif
Atsakyti
Vo, geriau sugalvojau, paprasysiu geriau nuolaidos kodo asmeninio. biggrin.gif
Atsakyti
Ar asos Jums atrašo laiškus?
Atsakyti
QUOTE(Gloom @ 2014 02 06, 14:31)

man sistema atrašė bendro pobūdžio. Taip ir sėdžiu nežinomybėj smile.gif)
Nes dabar rodo, kad atšauktas užsakymas išsiųstas, o pinigus grąžino į sąskaitą, kuriuos buvo anksčiau rezervinę.
Ir nežinau- ar tikrai išsiųstas, ar reikia iš naujo užsisakyt... parašiau jiems viską, bet gavau sistemos atsakymą ne į temą ir viskas... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gloom @ 2014 02 06, 15:31)

Siandien nerasiau, bet siaip atraso ir labai greitai.
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 02 06, 15:11)
man sistema atrašė bendro pobūdžio. Taip ir sėdžiu nežinomybėj smile.gif)
Nes dabar rodo, kad atšauktas užsakymas išsiųstas, o pinigus grąžino į sąskaitą, kuriuos buvo anksčiau rezervinę.
Ir nežinau- ar tikrai išsiųstas, ar reikia iš naujo užsisakyt... parašiau jiems viską, bet gavau sistemos atsakymą ne į temą ir viskas... doh.gif

Man irgi bendro pobūdžio..
Atsakyti