Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

kas esat susidure su pasto islaidu grazinimu?
paprase, kad prideciau prie savo accounto banko kortele, ir tada grazins i ja, nes per paypala negali kazkodel g.gif idomu, neatskaiciuos man swedbankas kazkokio mokescio uz ta asos grazinima tiesiai i kortele?
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2014 01 25, 12:10)
kas esat susidure su pasto islaidu grazinimu?
paprase, kad prideciau prie savo accounto banko kortele, ir tada grazins i ja, nes per paypala negali kazkodel  g.gif  idomu, neatskaiciuos man swedbankas kazkokio mokescio uz ta asos grazinima tiesiai i kortele?

Uz grazintas prekes i kortele grazina, nebuna jokiu mokesciu.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 01 25, 15:41)
Uz grazintas prekes i kortele grazina, nebuna jokiu mokesciu.

prekes taip, bet man uz siuntima turi grazinti, nes atsiunte ne ta preke, kuria turejo. ju kalte, todel sutiko apmoket siuntima, bet nori grazinti i kortele, o ne per paypal, tai as galvoju, ar man bankas nenuskaiciuos kaip uz koki tarptautini pinigines perlaidos iskaiciavima g.gif
Atsakyti
Kaip reiketu Asos koduko, bent 10%, kitaip preke nepraeis del per dideles vertes ir reiketu mokescius moketi. Bet turbut siuo metu nera jokio? g.gif
Atsakyti
QUOTE(blondhead @ 2014 01 28, 11:57)
Kaip reiketu Asos koduko, bent 10%, kitaip preke nepraeis del per dideles vertes ir reiketu mokescius moketi. Bet turbut siuo metu nera jokio?  g.gif

Kaip jus cia taip sudetingai perkat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 01 28, 13:01)
Kaip jus cia taip sudetingai perkat? g.gif

laugh.gif Gyvena ne ES ir,matyt, trūksta kaip tik tos 10% nuolaidos, kad neviršytų leidžiamos neapmokestinamos vertės.

Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2014 01 28, 13:05)
laugh.gif Gyvena ne ES ir,matyt, trūksta kaip tik tos 10% nuolaidos, kad neviršytų leidžiamos neapmokestinamos vertės.

Taip ir yra smile.gif
Atsakyti
Ar yra buvę,kad gavote ne tą prekę?kaip tai sprendžia asos??kas apmoka siuntimą??
Atsakyti
QUOTE(Gloom @ 2014 02 03, 12:43)
Ar yra buvę,kad gavote ne tą prekę?kaip tai sprendžia asos??kas apmoka siuntimą??

Siuntima atgal, tokiu atveju, apmoka Asos. Reikia jiems parasyti laiskuti.
Atsakyti
kas su tuo asos darosi...vakar padariau užsakymą, nemokamą siuntimą-tai iki pietų net nepradėjo dorot užsakymo ax.gif atšaukiau ir padariau iš naujo su mokamu siuntimu- ir vis tiek nejuda iš vietos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 02 03, 14:13)
kas su tuo asos darosi...vakar padariau užsakymą, nemokamą siuntimą-tai iki pietų net nepradėjo dorot užsakymo ax.gif  atšaukiau ir padariau iš naujo su mokamu siuntimu- ir vis tiek nejuda iš vietos g.gif

Pas mane tas pats.kazkokios tech kliutys ten pas juos,liepe laukti..
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2014 02 03, 15:53)
Pas mane tas pats.kazkokios tech kliutys ten pas juos,liepe laukti..

aaa..nu teks laukti..o taip norisi greiciau gaut biggrin.gif
galetu nuolaida suteikti uz laukima biggrin.gif
Atsakyti